כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
משפחת ה X1950 החדשה שהוכרזה לא מזמן והכוללת בתוכה 2 כרטיסים מתרחבת. למשפחה התווסף כרטיס נוסף בשם X1950XT ובזמן האחרון הוא משחק תפקיד של כרטיס רפאים (כרטיס שכבר הוכרז וכביכול יצא לחנויות, אך יש עליו מעט מידע ברשת מאחר והוא קשה מאוד להשגה). המשפחה החדשה בנויה כרגע במבנה כזה: X1950 - ביצועים להמונים, X1950XTX - ביצועים לטחונים וה X1950XT שהוא באמצע. האתר הסיני Hisdigital פירסם תמונה מתוך מצגת/עיתון המציג/ה את ביצועיו של הכרטיס החדש מול 7900GTX. ממה שאפשר לראות, ה X1950XT מציג ביצועים מדהימים ביחס למחירו (שעומד כעט על כ-1700שח) - ביצועיו קרובים ל 7900GTX ואף בחלק מן המקרים גבוההים ממנו. אין ספק שזהו הכרטיס המשתלם ביותר בטווח המחירים המדובר. תודה רבה ל Guarding Angel, מנהל …
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
צריך המלצה של כרטיס של NVIDIA במחיר של 1000-1500 תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך שתומך בצורה אמיתית בשני מסכים בין אם הם יהיו LCD או CRT. ביצועים לא צריך יותר מסבירים מאחר וזהו מחשב אולפני שישמש בעיקר ליצירת מוסיקה. על איזה כרטיס אתם ממליצים עד ל1K? (לא חייב ללכת על היקרים יותר העיקר שיתמוך בשני מסכים!)
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הרבה פעמים שמעתי את הדבר הזה.... ??? מה זה בעצם ואיך עושים את זה ...?? זה יעזור לעוד הרבה שרוצים לדעת.... תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות geforce 7900gt אבל עוד מעט יוצא DirectX®10 אז הוא לא יפעיל את DirectX®10 ? או DirectX®10 זה רק תוכנה?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הי אני צריך לשדרג את הכרטיס מסך שלי, כרגע יש לי GF5200FX 256MB INTEL P4 2.4MHZ 768MB DDR 333MHZ לוח אם של INTEL עם AGPX4 אני ממש רוצה לשדרג את הכרטיס מסך!!! מה אתם אומרים על ?X1600 Pro 512MB?? (הוא מתאים לAGP X4?) תודה על העזרה חברה!!!
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי בעבר אך לא קיבלתי תשובה וכבר לא יודע מה לעשות.... יש לי כרטיס מסך של pny 6800gt לagp מעבד פנטיום 4 3 גיגהרץ 1024 ראם הבעייה שלי היא שבמשחקים כמו פיר,פריי וזה קורה בכל המשחקים שאני משחק והולך נגיד לקיר או סתם מסתכל ימינה שמאלה ומזיז מהר את העכבר או באיטיות זז אז התמונה נגיד של הקיר או הדלת כאילו נקטעת לא נשארת שלמה כזו עכשיו אמרו לי פה להפעיל v-sync דרך משחק או דרייבר וכשהפעלתי אכן התופעה נעלמה...... וכל היה בסדר, אבל נאמר לי שזה לא תקין ופוגע בביצועים.... העניין שלפני שהתקנתי ווינדוס מחדש לא הייתה לי את התופעה... והתקנתי את כל הדרייברים הכי עדכניים אפילו ניסיתי ישנים את הדיירקט איקס של אוקטובר... הכל עשיתי כמו שצריך ואני ממש משתגע מזה.....יש …
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
-
שאלה : עוד כמה זמן יהיה משחקים שיתמכו ב DirectX®10 . ועם נגיד קניתי כרטיס מסך ב 1000 ש"ח (שתומך כמובן ב DirectX®9)אז זה אומר שהכרטיס שלי לא יעבוד במשחקים?? , וכרטיס מסך שתומך DirectX®10 עולה מ3000 ש"ח . זה נכון?? . ככה מישהו אמר לי .
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הזמנתי היום את הכרטיס (במפרט שלם..) וחשבתי על ניסיון לעשות OC, לא מצאתי שום מידע על הכרטיס כמעט, לא רק בקשר לOC בכלל, זה כרטיס מסתורי כזה. כבר החלטתי שאני כנראה יעשה עליו ניסויים ויביא תוצאות אבל בכל זאת אולי לפני למישהו יש קצת מידע על ניסיונות לOC שלו? איך הקירור של SAPHIRE שבא איתו? האם הוא OCיר טוב? והאם הוא מתחמם מהר?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
ה-7600GS הכי זול שמצאתי (585 ש"ח, יש את הדגם בלי ה-Sonic ב-575 ש"ח). השאלה היא, האם זה בטוח לקנות את המוצר הזה ? אני יודע שהחברה פחות משנה בכרטיסי מסך, אבל בכל זאת, מעולם לא שמעתי על PALIT... ועוד שאלה, האם המאוורר שלו מרעיש ? הייתי מעדיף קרור שקט (פסיבי) אם אפשר... לא מתוכנן OC לכרטיס מסך. תודה מראש. Nirro.
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה חבר של אבא שלי טס לתאילנד לפני שבוע וחצי בערך רציתי לדעת מה להגיד לו לקנות לי משם כדי לשפר את המחשב עד 1000 ש"ח בשקלים זה המחשב שלי Intel P4 2.6@3.0 GHz ASUS P4P800SE nVIDIA Fx5200 DVI SAMSUNG 120GB SATA 512x2 DDR 400MHz 1024 חשבתי על כרטיס מסך לאפיק AGP 7600GT מישהו יודע כמה הוא יעלה בתאילנד? ואם יש עוד הצעות חוץ מהכרטיס מסך כי סה"כ אני מאוד מרוצה מהמחשב חוץ מהכרטיס מסך שלי
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אך הכרטיס הזה בכללי :http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14969 בהתחלה חשבתי על ה7300GT אבל בסוף קניתי את ה7600GS עשיתי נכון שקניתי את ה7600GS?
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. אני מאמין שהשאלה נמצאת כבר כולה בכותרת ההודעה. אני מחפש לבנות מחשב ליישומי גרפיקה בעיקר (פוטושופ וכדומה) ראיתי מספר כרטיסי מסך ומספר נתונים כלליים: -כמות זכרון 256, 512 מ"ב -סוג זכרון GDDR2 או GDDR3 -כמות ביטים במעבד הכרטיס: 128 מול 256bit. אז מה חשוב יותר ליישומים שציינתי? מה השילוב הממולץ? (אני מתכוון גם לשחק פה ושם אבל לא באופן כבד) אשמח גם לקבל המלצות לכרטיסים, כי ראיתי הרבה והתבלבלתי יש 7600GT ויש GS, יש 7900GT ויש GS ויש עוד הרבה. מה ההבדל בין הGT לGS? מה מומלץ יותר? תודה רבה רבה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
התצוגה נמרחת כזו, רואים את הכתב אבל הוא עושה כאבים בעיניים קראתי איפשהו שאפשר לפתור את הבעייה אשמח לטיפים
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קצת שוטטתי ברשת, ומצאתי בהרבה אתרים (תריצו חיפוש), ובעיקר בפורום של http://guru3d.com/ פרטים לגבי כך שNVIDIA מתכוננת להוציא כרטיס חדש (כנראה כתגובה לR600) שATI הולכת להוציא, כנראה שהוא אף יצא בחודשים הקרובים (פבוראר או משהו כזה), אני מקווה שהוא יתמוך בDX10.1 שמפתחים כרגע ובכול מקרה, זה צעד טוב שכנראה גם יוזיל את G80 שיש כרגע וגם יתן לנו הGAMERS כרטיסים עוד יותר חזקים וטובים מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 6800gs של LeadTek והמאוור הקטן שעליו מרעיש כמו מטורף ... המאוור מחובר בחיבור 2 פינים קטנים כאלו על הפלטפורמה - הפלסטיק (שכחתי את כותבים את זה פתאום) ככה שאני יכול לנתק את זה ... השאלה האם זה כדי ? זה יגרום לכרטיס להתחמם יותר מדי ? ואם אני אשים מתחת פשוט מאוור 80 מ"מ במקום הקטן הזה , הוא יעשה את העבודה ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי המתחרה שלו ומי יתר טוב בניהם? הוא קר? מה עם היכולות OC שלו? ד"א אני מתכוון לגרסת ה512
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שיהיהpci expres שיעבוד חזק על כל המשחקים
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שניהם 19" ה AOC עולה 880 ו SAMSUNG 1092 , בקיצור אני מחפש מסך למשחקים וסרטים בסביבות 1000 ש"ח ... תודה על העזרה ....
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
מה קורה ? כמובן לא יכול לקרות מצב שאני אקנה משהו חדש והוא יעבוד. אחרי שאמרתם לי שאני צריך ספק חדש החלטתי שאני אקנה בקרוב והתנחמתי בעובדה שעדיין המשחק MAPLE STORY עובד :\\ עכשיו כל פעם שאני נכנס יש קווים על המסך מבעיות חום ואני לא מבין למה! יש לי במעבד בזמן משחק 60 מעלות והכרטיס מסך על 53 מעלות. יש לי 7600GT 256.. על כמה המעלות אמורות להיות? תודה
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, נאי מעוניין בכרטיס מסך AGP חזק, לכן ראיתי ב- eBay את הכרטיס למכירה. http://cgi.ebay.com/XFX-Geforce-6800XT-256-MB-DDR3-AGP-New-6800-GT_W0QQitemZ140054985244QQihZ004QQcategoryZ67864QQrdZ1QQcmdZViewItem זה הכרטיס, במחיר כזה אני חשוב שזה מחיר מצחיק מאוד לא? אז אני שואל האם כדאי לי לקנות את הכרטיס הספציפי הזה משם? (כן אני מאוד רציני) תודה לעזרה והדעה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי יש לי gforce 7600gt נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי דרייבר אבל בהתקנה הוא רושם לי שהדרייבר לא מתאים איזה ואיפה אני אמור להוריד אחד חדש ? יש לציין שכל המשחקים HL2 FEAR NEED FOR SPEED עובדים לי טוב חוץ מ FAR CRY שפתאום התחרפן אז חשבתי לעדכן דרייבר מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6520 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6523]
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-