עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yav92,

מהא אתם אומרים עליו בקשר לאחרים תנו דוגמאות ועצות. והכי חשוב בשאלה שלי האם הגירסה של הכרטיס ב crossfire יהיה ניתן להשתמש בו ככרטיס יחיד או שיהיה חייבים שני כרטיסים בגלל שזאת גירסת crossfire

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  2. שלום.. אז ככה יש לי כרטיס מסך : X1900XT וכרטיס קול מובנה מהלוח אם (ASUS P5WDH DELUXE). חיברתי את הכל כמו שצריך - רואים ושומעים מצויין... אני רואה דרך תוכנה שהמלצתם לי פה (WINDVR). הבעיה היחידה שיש זה ששומעים מצויין אבל שאני מקליט דרך התוכנה אז הוידאו מעולה (כי לחצתי להקליט באיכות הכי טובה שיש) אבל מבחינת ווליום - זה ממש חלש... והגברתי הכל ולחצתי בהגדרות של השמע להגביר וגם בהגדרות של התוכנה עצמה וכלום לא עזר.. מה יכולה להיות הבעיה ? איזה עוד תוכנה מומלצת לשימוש לראות טלוויזיה במחשב ולהקליט ? תודה על העזרה וסליחה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by moshirez,

.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  4. בסכום של 500-600 שח,ותודה רבה. ???

5. Started by israelnba,

אני מעוניין לקנות אותו הבנתי שהוא עדיף על GEFORCE 5500 זה באמת נכון?? ואיך הוא סתם ככה...? בשביל שחקן מחשב שלא דורש יותר מדי מהביצועים...

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  6. הוא יריץ משחקים על רזולוציה טובה וHIGH בשנתיים הקרובות?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by tascam,

שמחתי לגלות שהחברה המיטולוגית האיכותית ELSA קיימת ובועטת http://www.elsa.com.tw/EN/ האים יש לה נציג בארץ ? דן

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  8. שלום, אני מנסה לחבר טלוויזיה במקום מסך למחשב עם כרטיס Radeon 9600XT של Sapphire, בכרטיס יש יציאת S-Video בעלת 7 פינים, כשחיברתי אותו לטלוויזיה עם כבלS-Video לRCA של 4 פינים קיבלתי תמונה רק בשחור לבן, צפוי יש לומר אז הלכתי וקניתי כבל חדש של S-Video לRCA שיש בו 7 פינים, עכשיו כשאני מחבר את הטלוויזה לכרטיס מסך דרכו אני לא מקבל תמונה בכלל מהמחשב בטלוויזיה, מישהו יכול לעזור בבקשה? אני כבר נואש, ניסיתי כל מה שיכולתי לחשוב עליו לבד. חשוב לציין שאין לי בטלוויזיה כניסת S-Video, רק RCA. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  9. יש לי מחשב P4 2.4 512RAM וכרטיס מסך RADEON9550 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש של GEFORCE מהאתר הזה www.ksp.co.i מישהו יכול להמליץ לי בבקשה כרטיס עד בערך1100 שקל? תודה

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by pergola,

לא חשוב לי אם הוא לא מספיק חזק .. הוא משתלם ביחס ביצועים מחיר..?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by tamir1165,

מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזהה?!? תודה.

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  12. Started by bora-aa,

איך הכרטיס שכותרת? כמה הוא עולה לAGP ? תודה רבה אפשר לכמה סיקורים עליו תוצאות של 3DMARK כמה טמפרטורה צריך להיות לכרטיס מסך? בזמן משחקים ומתי שלא?< 5900 זה תוצאה טובה? תודה.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  13. ?7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E? האם הוא כרטיס טוב? יש לי עכשיו הצעה לקנות אחד חדש ב1060 ש"ח, שווה? ?Model? ?EN7900GS/2DHT/256M? ? Graphics Engine? ?GeForce 7900 GS ? ? Video Memory? ?256MB DDR3 ? ? Engine Clock? ?450MHz ? ? Memory Clock? ?1.32GHz(660MHz DDR3) ? ? Memory Interface? ?256-bit ? ? Max Resolution? ?2048 X 1536 ? ? Bus Standard? ?PCI Express x16 ? ? HDTV Output? ?Yes, S-Video to HDTV Out ? ? VGA Output? ?Yes, With DVI-VGA adaptor ? ? TV Output? ?Yes, S-Video to Composite ? ? Dual DVI Output? ?Yes ? ? Adaptor/Cable Bundled? ?DVI to VGA adapter? ? HDTV-OUT adaptor? ? Power Cable ? ? ? Software Bundled? ?ASUS Utilities & …

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני רוצה לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה, או לשחק משחקים שאני ייראה אותם גם בטלוויזיה, זה אפשרי? מה אני צריך לעשות?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  15. אהלן, יש ברשותי מחשב מיותר וישן, שהייתי רוצה לחבר אותו לממיר YES אשר ברשותי ולהקליט תוכניות. לאחר קריאה של הכתבה הזו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3209280,00.html העליתי בחכתי את התוכנה הבאה: mythTV. האם התוכנה הזו באמת יכולה להסתנכרן מול לוח-שידורים של ממיר YES, לתזמן הקלטות, להפסיק הקלטות לפי תזמון (ברמת התוכניות שמוצגות בלוח-השידורים של הממיר), וכל מיני פונקציות בסגנון של YES MAX? והחלק הכי חשוב. איזה ציוד אצטרך? לפי מה שהבנתי בכתבה של YNET, כנראה אצטרך להתקין לינוקס. (יש לכם המלצה/קישור לגירסא טובה?), אך מה מעבר לכך? יש צורך בכרטיס ייעודי (יש לי כרטיס מסך ATI 1950XT)?, כבלים ייעודיים, מה הולך להיות המחיר (אפשר גם אומדנים גסים) ואם בכלל הנחת היסוד שלי שא…

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by pink,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך (AGP) עד 600 ש"ח בשביל לשחק פרו אבולושין 6 ו פיפא 07 על הביצועים הטובים ביותר מישהו יכול לעזור לי בבקשה... המחשב שלי : P4 2.8 512 DDR 80 G לוח אם של GIGABYTE כרטיס מסך נוכחי - GEFORCCE 5200 עייף מדי !!

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  17. היי.. אני לא רוצה לחכות לשום DX10 ולכלום... רק רוצה כ.מסך סבבה למשחקים שיש עכשיו... מה כדאי ? X1950 Pro 256MB DDRIII של Sapphire או 7950GT 512MB GDDRIII של evega הראשון יעלה לי 1230 והשני 1890 מה אתם אומרים.. מה כדאי? ???

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  18. Started by tenana,

בקיצור, זקוק לכרטיס מסך הטוב ביותר בסביבות ה200-300 שקל, לא ידוע אם זה AGP או Pcie אבל בכל מקרה, אשמח לדעת מה הכרטיס הנורמלי ביותר במחיר הזה, וחובה שיהיה יציאה לטלוויזיה ולמסך אנלוגי.. הכרטיס הכי טוב נראה לי שמצאתי הוא זה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=379247 מקווה שהפעם האשכול לא יתאחד עם אשכול אחר

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by CoolOne,

האם למישהו יש פרטים טכניים על ההבדלים בין DirectX9 ל-DirectX10? נמאס לי לראות תמונות מרונדרות מראש, בטענה שהמכוערת יותר נעשתה עם DirectX9 לעומת השניה שנעשתה עם DirectX10, הרי בשניהם אפשר לרנדר אותו דבר - ההבדלים הם בביצועי זמן אמת... עריכה 23/11: מצאתי דף ספציפיקציות שמציג את ההבדלים בין מס' ספציפיקציות שונות. למעשה, ממה שאני מבין מכאן, הDX10 בסה"כ מסיר מס' הגבלות שמגיעות מהAPI, ומשאיר לחומרה להגביל, ברוב המקרים, ובנוסף, מוותר על ההפרדה בין הPS ל-VS.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  20. קניתי 7600GT 256MB של ASL. מישהו פה מכיר את החברה הזו?! אם כן...איך היא? הוא עלה לי בסביבות 870-890. מומלץ להחליף לחברה אחרת?! מחכה לתשובות , תודה.

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  21. Started by none11,

אהלן , ברשותי מחשב חדש(חזק מאוד) עם כרטיס מסך Radeon 1950XTX. המחשב היה מחובר לטלוויזיה באמצעות כבל S-Video וכבל נוסף(חיבור צהוב שאת שמו אני לא זוכר) והכל עבד כשורה. לאחרונה, העברתי את המחשב מקום והוא מחובר למסך 17 אינץ CRT רגיל(הכל עובד כשורה). כעת ברצוני להעביר את המחשב למקומו המקורי(טלוויזיה) אך כאשר אני מפעיל אותו נוצרת בעיה. להלן הבעיות והמסקנות שהסקתי: 1. כאשר אני מעלה את המחשב כרגיל, זהו המסך האחרון שאני רואה(תמונה מצורפת - מסך הטעינה של ווינדוס - לא לשים לב לגרסא, אין לי 64 BIT אלא XP PRO). לאחר מסך הטעינה, המסך מגיע לשלב ה-LOGIN בו אני כבר לא רואה כלום חוץ ממסך אפור-שחור. 2. חשוב לציין שהמחשב ממשיך לפעול, כאשר אני לוחץ על ENTER ווינדוז עולה(אני יודע לפי ה…

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  22. ראיתי שיש ל Sapphire ,GeCube asus gigabite אתם יכולים להגיד איזה יותר אמינה, לאיזה יש ביצועים יותר טובים

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  23. מדובר במערכת הבאה: Pentium 4 3.0 HT (פרסקוט על 775) כרטיס מסך X600pro של ג'יגבייט לוח של ג'יגבייט 8I925X 1024 זיכרון פנימי (2x512 dual channel) ספק OCZ שזה לא ממש ג'נרי אבל גם לא משהו מיוחד - 450 וואט כביכול (אני מניח שהמערכת שלי כרגע זולל עד 200 וואט) אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 1500 ש"ח. שמתי עין על זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2167 או על 7900GS של ג'יגבייט. השאלה אם המערכת ראויה לכרטיסי מסך אלו או עדיף כבר לחכות כשנה ואז להחליף את כל המערכת?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני לא יודע איפה בודקים את המהירות שעון זה אמור להיות 625 נכון? הבאתי תמונה של הסיכום חומרה מהקטאליסט של ATI... תגידו לי מה עושים ואיך תודה. [attachment deleted by admin]

25. שלום אני מעוניין לקנות את כרטיס מסך, אך יש פה כ"כ הרבה דברים שקשה לבחור בהם. מה שאני רוצה הוא כרטיס מסך NVIDIA עם זיכרון 256 מ"ב הכי חשוב שייתמך רזולוציה של מסך דק בגודל WIDE שאני מתכנן לקנות. ומחירו הוא 650 פחות או יותר. תודה רבה על עזרה!

דיונים חדשים בפורומים