עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by PuG3o6,

שלום רבותיי.. אני מחפש כ.מסך למחשב ישן ( 1.4GHZ) ב350שח AGP לא יותר שיתמוך עד 4X ראיתי בKSP את זה 9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP‎ ב 350שח אם יש הצעות יותר טובות אז תודה אני רק רוצה שזה יריץ לי את Need for speed Carbon החדש עד תחילת השנה החדשה כשייצאו VISTA וכל זה אז אני ירכוש אחד חדש דנדש תודה רבה

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by o.k,

שלום לכולם !!!! ברצוני לקנות בעוד כמה ימים את הכרטיס מסך x1950pro אני יודע שעם החבילה של הכרטיס מגיע גם דיסק התקנה שלו אבל אני לא הבנתי לשם מה אני צריך בנוסף להתקנה גם להוריד את הדרייבר שלו וגם להתקין אותו ??? במה זה יעזור ????? אשמח לתשובות מפורטות......... תודה......

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  3. אני קצת מבולבל עברתי על המחירים של x195xt\xtx ו-19xtx ולא הבנתי משהו תדר הליבה של ה-1950xtx ושל x1900xtx הוא 650 מגהרץ ותדר הזכרונות הוא 1550 תדר הליבה של ה-x1950xt הוא 625 ושל הזכרונות הוא 1800! ה-x195xtx בא עם gdrr4 512 וה-x19xtx בא gdrr3 512 כנל גם ה-195xt רק עם 256 והפרש המחירים בין כל כרטיס הוא 450 שקל +- בסדר יורד מה-195xtx ל-x195xt השאלה שלי מה יותר קובע? הליבה או הזכרונות? או שגם לנפח הזכרונות יש תפקיד ובגלל זה המחירים הגבוהים?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  4. Started by Miros,

זה אומר שיהיה משחקים שיתמכו רק ב10DX או שזה רק יעזור להפעיל את המשחק יותר יפה? כי אני רוצה לקנות x1950xt 256

• 10 תגובות
    • 824 צפיות
  5. נשמע לי מאוד הגיוני... הרזולוציה הטבעית של משחקים ומסמכי טקסט היא ברטיו של 3:4 למשל 1024X768 או 1280X1024 ואף 1600X1200. במסכי LCD כל רזולוציה שאינה הרזולוציה הטבעית של המסך נראית הרבה פחות טוב באופן משמעותי. כשמדובר ברזולוציה "רוחבית" שאינה 3:4 הפונטים "נמתחים" ומטשטשים - אפילו במסכים טובים. לגבי טקסט ראיתי את התופעה הזו בעצמי גם במסכים של 3000 ש"ח, לגבי משחקים אין לי מושג... לסרטים בפורמט רחב (WS) ברור שזה יתרון אבל לשאר השימושים זה דווקא נראה לי חיסרון משמעותי מאוד. מהי דעתכם המלומדת?

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by yonatanph,

לא עשיתי סקר רשמי אבל נראה לי כאילו רוב המשחקים מפרסמים את עצמם כתואמי NVIDIA (יש את הלוגו של NVIDIA כשהמשחק עולה עם הסיסמה שלהם nvidia the way its meant to be played). אני לא חושב שראיתי בזמן האחרון משחקים שמפרסמים את הלוגו של ATI. תהיתי האם מישהו יודע למה זה ככה?

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by Crown,

הורדתי את התוכנה ATITOOLS והיא לא שומרת את ה OC שאני עושה! זה כל פעם חוזר אחורה! האם יש תוכנה נורמלית שמשאיר את ה OC גם אחרי שסוגרים את התוכנה?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  8. שהמשימה גומרת להיטען מופיעה לי הודעה של VPU RECOVER -בפעמים הקודמות שזה קרה זה חזר אח"כ להיות רגיל, עכשיו זה הפסיק...אני מנסה לחשוב מה הסיבה של זה..זה לא קרה לי בבנצ'ים או במשחקים אחרים(גם לא גוטיק 3). רק ב COH... אולי להפעיל את המאווררים למקסימום ב RIVA TUNER?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  9. Started by nahum8,

מה אתם אומרים על זה?? ^ הכרטיס אמור לצאת בתחילת חודש דצמבר... מקור: http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20061023104107.html ועוד אחד: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35350 שימו לב למהיריות השעון! לליבה ולזיכרון! 36 צינורות עיבוד! 512/256MB 256BIT! זה אדיר לדעתי! באמת אפיק AGP לא ימות בקרוב! ופלוס עם הכרטיס מגיע קירור של ARTIC COOLING - accelero 2 ד''א אין בכלל הבדל מהאפיק AGP לPCIe!! אתם יכולים לראות פה: http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=471&card2=466

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by athi,

geforce 7900gt טוב למישחקים כבדים ?אני חושב ליקנות אותו שווה?

11. Started by barak_i,

האם סדרת 8000 הולכת לתמוך גם בכרטיסי AGP או שזהו סופו הקרב ובא של ידידנו הותיק?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ohadher,

שלום. רציתי לקנות את הכרטיס GF 7600 GS הספציפי הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=223&CatCode=137 האם אתם ממליצים? נגד? האם עדיף במקום אחר כרטיס אחר ואיזה? אני רוצה לשמור על תקציב של לא יותר מ-700. ויש לי חיבור AGP. תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. בסכום של 500-600 שח,ותודה רבה. ???

14. ביצעתי אובר קלוק ב ATI TOOLS וזה לא נשמר אחרי הפעלה מחדש של המחשב... מה עושים?

15. שלום לכולם, קודם כל אבקש מאנשים בעלי ניסיון בלבד להגיב, כדי שלא אטעה.. כמו שצויין בכותרת אני מעוניין בכרטיס מסך תומך AGP, בתקציב של 200$, שייקנה בחול (ברוקלין - ניו יורק). השאלה היא של כדאיות האם לקנות מחול ולהשאר בלי אחריות, או לקנות מהארץ ולהשאר עם עניין האחריות. הצעות ייתקבלו בברכה, שימי.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by tenana,

בקיצור, זקוק לכרטיס מסך הטוב ביותר בסביבות ה200-300 שקל, לא ידוע אם זה AGP או Pcie אבל בכל מקרה, אשמח לדעת מה הכרטיס הנורמלי ביותר במחיר הזה, וחובה שיהיה יציאה לטלוויזיה ולמסך אנלוגי.. הכרטיס הכי טוב נראה לי שמצאתי הוא זה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=379247 מקווה שהפעם האשכול לא יתאחד עם אשכול אחר

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by hakoki,

לפי מה שהבנתי הגרסא של ג'יקיוב היא הכי טובה לכרטיס הזה השאלה היא האם לבחור שלא רוצה לשדרג את הכרטיס לdx10 בשנתיים הקרובות שווה לקחת 512? או פשוט להשאר עם ה256? והאם באמת הגרסה של ג'יקיוב הכי טובה?

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  18. יש לי את המסך LG F900P שהוא מסך CRT מעולה עכשיו אני החלטתי לחבר אותו בחיבור איכותי יותר .... ויש 2 חיבורים שאני לא מכיר.... מאחורי המסך יש לי את החיבורים האלו : RGB- כלומר קומפוננט שידוע כאיכותי ביותר בחיבור זה ישנם 3 חיבורים VD- אין לי מושג בחיבור זה ישנו חיבור 1 COMP. HD - גם אין לי מושג... בחיבור זה ישנו חיבור אחד מישהו שמע על 2 החיבורים האחרונים?...משום שאני מעוניין לבחור בהכי איכותי

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  19. מישהו יכול להמליץ לי על מסך CRT טוב שיכול להגיע לרזולוציות גבוהות בתקציב של 1000 שח??

• 14 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by yehudahe,

אני עומד לרכוש כרטיס טלויזיה חיצוני באיכות גבוהה שיחובר למסך מחשב ללא מחשב. אני שוקל שתי מערכות AVerTV Box 9 של חברת AVerMedia או Grand POP 1280S של חברת Grandtech. לשניהם תכונות דומות, לזה האחרון רמקול פנימי, מחיר כמעט זהה. האם יש למישהו מידע נוסף על איכות המוצר, החברה שיעזור לי לקבל החלטה? האם ישנם מוצרים אחרים מתחרים בשוק?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  21. מדובר במערכת הבאה: Pentium 4 3.0 HT (פרסקוט על 775) כרטיס מסך X600pro של ג'יגבייט לוח של ג'יגבייט 8I925X 1024 זיכרון פנימי (2x512 dual channel) ספק OCZ שזה לא ממש ג'נרי אבל גם לא משהו מיוחד - 450 וואט כביכול (אני מניח שהמערכת שלי כרגע זולל עד 200 וואט) אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 1500 ש"ח. שמתי עין על זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2167 או על 7900GS של ג'יגבייט. השאלה אם המערכת ראויה לכרטיסי מסך אלו או עדיף כבר לחכות כשנה ואז להחליף את כל המערכת?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן, יש ברשותי מחשב מיותר וישן, שהייתי רוצה לחבר אותו לממיר YES אשר ברשותי ולהקליט תוכניות. לאחר קריאה של הכתבה הזו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3209280,00.html העליתי בחכתי את התוכנה הבאה: mythTV. האם התוכנה הזו באמת יכולה להסתנכרן מול לוח-שידורים של ממיר YES, לתזמן הקלטות, להפסיק הקלטות לפי תזמון (ברמת התוכניות שמוצגות בלוח-השידורים של הממיר), וכל מיני פונקציות בסגנון של YES MAX? והחלק הכי חשוב. איזה ציוד אצטרך? לפי מה שהבנתי בכתבה של YNET, כנראה אצטרך להתקין לינוקס. (יש לכם המלצה/קישור לגירסא טובה?), אך מה מעבר לכך? יש צורך בכרטיס ייעודי (יש לי כרטיס מסך ATI 1950XT)?, כבלים ייעודיים, מה הולך להיות המחיר (אפשר גם אומדנים גסים) ואם בכלל הנחת היסוד שלי שא…

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  23. Started by iliran11,

אהלן. קיבלתי מחשב חדש. לוח-אם GA-M55S-S3 של GIGABYTE. כרטיס מסך ATI X1950. עכשיו, ברגע שהמחשב מותקן נקי לאחר פירמוט, אפשר לראות וידאו בצורה תקינה. לאחר התקנת הדרייבר שהגיע עם הכרטיס מסך (ניסיתי גם להוריד את הדרייברים המעודכנים מאתר החברה) תצוגת הוידאו הופכת למעוותת מבחינת צבעים. מעוותת לגמרי. מה לדעתכם מקור הבעיה?

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  24. שלום כיום אני משתמש במסך CRT של LG עם כרטיס ענתיקה Matrox Millenium G450. אני מתכוון לקנות מסך דק VIEWSONIC VP930 בעיקר כדי להקל על העיניים בעבודה ממושכת מול המסך, ורוצה באותה הזדמנות לשדרג את כרטיס המסך, שיהיה לי משהו קצת מודרני יותר ושיתמוך ב- DVI על מנת למצות את המקסימום מהמסך החדש. אני במקצועי מתכנת פלאש, ועל כן רוב העבודה שלי היא עם טקסטים (כולל כמובן גלישה באינטרנט), אבל מסביב לזה גם עובד גם עם אנימציות פלאש, עיבוד תמונות בפוטושופ וכד'. אני לא גיימר, אבל מדי פעם צופה בסרטים במחשב. אני מחפש כרטיס מסך זול יחסית, (רצוי באיזור ה-300 ש"ח גג 400), שייתן לי תמורה כמה שיותר טובה, ויסייע לי למצות את המקסימום מהמסך החדש. אם יש כרטיס מסך שלא מתעלק על זיכרון המחשב - אז עדיף. נק…

• 8 תגובות
    • 529 צפיות
  25. Started by o.k,

שלום לכולם!!! עד שסוף סוף החלטתי על המפרט הסופי למחשב שבו הכרטיס מסך הוא: X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E - כרטיסי מסך ?Powercolor? נתקלתי פתאום בכרטיס הזה: GeCube X1950Pro 512MB GDDR3 PCI-Express x16 Dual DVI ( 2 Dual Link, HDCP שהוא לכאורה של חברת ATI מישהו יכול לתת לי המלצה באיזה כרטיס לבחור ... בזה של Powercolor או בזה של ATI ??? תודה.....

• 10 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים