כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שהבנתי הגרסא של ג'יקיוב היא הכי טובה לכרטיס הזה השאלה היא האם לבחור שלא רוצה לשדרג את הכרטיס לdx10 בשנתיים הקרובות שווה לקחת 512? או פשוט להשאר עם ה256? והאם באמת הגרסה של ג'יקיוב הכי טובה?
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מה יהיה עדיף? Radeon X1950XT 256MB או Radeon X1900XT 512MB זאת השאלה :s05: תודה :]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המסך LG F900P שהוא מסך CRT מעולה עכשיו אני החלטתי לחבר אותו בחיבור איכותי יותר .... ויש 2 חיבורים שאני לא מכיר.... מאחורי המסך יש לי את החיבורים האלו : RGB- כלומר קומפוננט שידוע כאיכותי ביותר בחיבור זה ישנם 3 חיבורים VD- אין לי מושג בחיבור זה ישנו חיבור 1 COMP. HD - גם אין לי מושג... בחיבור זה ישנו חיבור אחד מישהו שמע על 2 החיבורים האחרונים?...משום שאני מעוניין לבחור בהכי איכותי
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
לא עשיתי סקר רשמי אבל נראה לי כאילו רוב המשחקים מפרסמים את עצמם כתואמי NVIDIA (יש את הלוגו של NVIDIA כשהמשחק עולה עם הסיסמה שלהם nvidia the way its meant to be played). אני לא חושב שראיתי בזמן האחרון משחקים שמפרסמים את הלוגו של ATI. תהיתי האם מישהו יודע למה זה ככה?
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש כרטיס טלויזיה חיצוני באיכות גבוהה שיחובר למסך מחשב ללא מחשב. אני שוקל שתי מערכות AVerTV Box 9 של חברת AVerMedia או Grand POP 1280S של חברת Grandtech. לשניהם תכונות דומות, לזה האחרון רמקול פנימי, מחיר כמעט זהה. האם יש למישהו מידע נוסף על איכות המוצר, החברה שיעזור לי לקבל החלטה? האם ישנם מוצרים אחרים מתחרים בשוק?
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
האם סדרת 8000 הולכת לתמוך גם בכרטיסי AGP או שזהו סופו הקרב ובא של ידידנו הותיק?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אבקש מאנשים בעלי ניסיון בלבד להגיב, כדי שלא אטעה.. כמו שצויין בכותרת אני מעוניין בכרטיס מסך תומך AGP, בתקציב של 200$, שייקנה בחול (ברוקלין - ניו יורק). השאלה היא של כדאיות האם לקנות מחול ולהשאר בלי אחריות, או לקנות מהארץ ולהשאר עם עניין האחריות. הצעות ייתקבלו בברכה, שימי.
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה אומר שיהיה משחקים שיתמכו רק ב10DX או שזה רק יעזור להפעיל את המשחק יותר יפה? כי אני רוצה לקנות x1950xt 256
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! עד שסוף סוף החלטתי על המפרט הסופי למחשב שבו הכרטיס מסך הוא: X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E - כרטיסי מסך ?Powercolor? נתקלתי פתאום בכרטיס הזה: GeCube X1950Pro 512MB GDDR3 PCI-Express x16 Dual DVI ( 2 Dual Link, HDCP שהוא לכאורה של חברת ATI מישהו יכול לתת לי המלצה באיזה כרטיס לבחור ... בזה של Powercolor או בזה של ATI ??? תודה.....
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ראיתי שיש משחק מחשב שנתקע קצת מדי פעם, עצירות קטנות כאלה. המחשב שיש לי והכרטיס מסך זה כבר לא משהו שאני ישנה, אבל חשבתי איך אני יוכל לשפר את המשחק, שייתקע פחות וירוץ חלק יותר עם הכרטיס מסך הקיים שיש לי. אפשרות אחת היא להקטין את הרזולוציה של המשחק וההגדרות של המשחק. אבל - ראיתי שבאפשרויות של הגדרות הכרטיס מסך יש אפשרות להגביר את הביצועים של הכרטיס מסך, ומנגד להפחית את האיכות - ולהיפך. עניין אותי לדעת מה זה עושה, ואיך זה משפיע- אז חשבתי לפתוח על זה נושא חדש כאן בפורום ולשאול אותכם, אבל לפני זה חיפשתי קצת באינטרנט - ומצאתי מאמר שהסביר לי את התשובה שחיפשתי. אז אני לא צריך לשאול כאן. אבל המאמר הזה נראה לי מעניין, ורציתי לשתף אותכם - לאלה שלא ידעו ממש על אופציה זאת, ואני ביניהם,…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
החברה הוותיקה S3 Graphics/VIA מייצרת בעיקר צ'יפסטים ללוחות אם תקציביים ומשלבת בהם פתרונות גראפיים. לפני כשנה ראינו את S3 Graphics מנסה להכנס לשוק הכרטיסים הגראפיים התחרותי שבו שולטות שתי הענקיות - ATi ו NVIDIA, אך ללא שום הצלחה. זהוא היה הS3 Crome S27 (סקירה), כרטיס לגיימרים בעל ביצועים בניוניים, שלפי מבחני הביצועים דווקא היה אמור להוות תחרות לא רעה לכרטיסים שהציעו ATi ו NVIDIA לאותה תקופה, אך בכל זאת משהו השתבש והכרטיס לא זכה לשום התייחסות מיוחדת. למרות הכישלון שעברה S3 Graphics, החברה לא מתכוונת להכנע ויוצאת בהכרזה ללין חדש של כרטיסים התומכים ב DX10 ו DX10.1 עד שנת 2008. שתי הליבות הראישונות שיצאו יקבלו את השם XD2 ו D2 (כמו שאפשר לנחש D2 זאת הגרסה המוחלשת). שתיהן יתמכ…
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
geforce 7900gt טוב למישחקים כבדים ?אני חושב ליקנות אותו שווה?
-
- 11 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי ויסטה על המחשב 32BIT..? אם אפשר אז קישור, כי אין לי מושג כל כך באיך שזה הולך אצלך ATI זה הכרטיס הראשון שלי שלהם והדיסק שקיבלתי איתו, הויסטה לא מעלה לי אותו..
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לאחרונה נשרף לי כרטיס המסך בבית, וכרגע המחשב מושבת. ברצוני להחליף את הכרטיס בחדש, אבל משהו פשוט ובעיקר זול, שכן המחשב אמור להיות מוחלף בחצי השנה הקרובה. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על משהו שיתאים: כרטיס נוכחי: Gainward GeForce4 PowerTech, Model PRO\600 TV 64MB DDR TV-OUT לוח אם: של אינטל, Brownsville או Rexburg, אני לא יודע זכרון: 256MB DDR (266MHZ) מעבד 2.4 של אינטל אלו הנתונים שאחותי הצליחה לספק לי, אני כרגע תקוע בצבא... בנוסף, מישהו יודע אם בלוחות האם האלה יש כרטיס onboard? תודה לכל המשיבים
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם של GIGABYTE GA-945P-S3 וכרטיס מסך GEFORCE 7300GT. וכל פעם שאני מדליק אותו מופיעה ההודעה הבאה: "המצב שונה מהפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLIקניתי מחשב חדש וכל פעם שאני מדליק אותו מופיעה ההודעה הבאה: "המצב שונה מהפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI למצב יחידת GPU עצמאית משום שאחד מכרטיסי ממשק SLI הוסר. במצב הפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI חייבים להיות מותקנים בערכת לפחות שני כרטיסי מסך" מה זה אומר? למצב יחידת GPU עצמאית משום שאחד מכרטיסי ממשק SLI הוסר. במצב הפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI חייבים להיות מותקנים בערכת לפחות שני כרטיסי מסך" מה זה אומר? אני צריך לשנות…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם האם הוספה של כרטיס מסך למפרט שלי תתן ביצועים טובים למשחקים? (כרטיס בסביבות ה1000 שח) תהיה בעיה מבחינת צריכת החשמל והספק כח? Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore? GIGABYTE M51GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) ? 512MB Aeneon DDRII 667 X 2 ?SAMSUNG 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II ? HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 FSP 60GLN 350W תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מה קורה ? יש לי כמה בעיות אני אז אאחד את כולם פה במקום לפתוח עשרה דיונים בפורומים שונים. 1 קניתי כבר את הכרטיס 7600GT.. שהמלצתם לי עליו וחיברתי אותו והכל עובד טוב (התקנתי דרייברים ) אבל למה עוד בשנייה שהמחשב עולה יש לי קווים כאלה על המחשב ונקודות צבעוניות? אין בעיות חום כי שהמחשב עולה הכרטיס על 45 וזה נורמלי לא? וגם בתוך משחק הכרטיס על 55 ויש קווים.. ראיתי אנשים שיש להם 80 מעלות אז למה דווקא לי יש קווים? 2. אני צריך ספק חדש למחשב כי יש לי ג'נרי 230W. אז אני רוצה המלצה לספק טוב לא יד שנייה אלא חדש מהחנות עד 150 שקל בערך. שיהיה חזק ויריץ לי את המפרט הבא: AMD ATHLON 2800 XP+ GIGABYTE 7vmrz-400 Leadtek 7600GT 256MB..... 512MB DDR RAM 80GB.. תודה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים (למשחקים עם OC), הבעייה היחידה שלי זה הכרטיס מסך... כרגע יש לי כרטיס מסך AGP 6600GT ומן הסתם אני קונה לוח אם עם כניסת PCI אז אין דיבור על להעביר את הכרטיס הישן. אני מתלבט עם לקנות איזה כרטיס פשוט ב-700 ש"ח (נניח 7600GS) ולקנות עוד חצי שנה איזה כרטיס תומך DX10, או לקנות עכשיו כקטיס טוב ב1500 ש"ח, נניח X1950PRO או X1950XT. דר"א אין לי מה לעשות עם ה-7600GS עוד חצי שנה... כמה דברים: 1. מה נראה לכם עדיף? כמובן שיש להתייחס ליחס תועלת/מחיר. 2. יש כרטיס יותר טוב במחיר ~700 ש"ח מה-7600GS? אולי במחיר יותר זול שכן יחזיק לי משחקים עד אז... 3. איזה כרטיס עדיף (מבחינת מחיר/תועלת) X1950PRO או X1950XT? או שעדיף משהו אחר? 4. אין מצב ללקנות 8800GTS כרגע…
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
העם הכרטיס מסך 1900xpro הוא כרטיס מסך חזק? העם הוא יפעיל לי את קרבון ואת crysis על ההגדרות הכי גבוהות?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אהלן. קיבלתי מחשב חדש. לוח-אם GA-M55S-S3 של GIGABYTE. כרטיס מסך ATI X1950. עכשיו, ברגע שהמחשב מותקן נקי לאחר פירמוט, אפשר לראות וידאו בצורה תקינה. לאחר התקנת הדרייבר שהגיע עם הכרטיס מסך (ניסיתי גם להוריד את הדרייברים המעודכנים מאתר החברה) תצוגת הוידאו הופכת למעוותת מבחינת צבעים. מעוותת לגמרי. מה לדעתכם מקור הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ערב טוב! יש לאבי מחשב IBM פנטיום 3 NEMSTA הוא קנה מסך 19 רחב, והכרטיס מסך ישן ומראה את התצוגה מרוחה (אין לו רזולוציה מתאימה למסך רחב), אזי עלי לרכוש כ.מסך חדש. איזה מתאים? AGP X4 או X8 ? תודה. להלן המחשב:
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
צריך הרי חיבור מיוחד כדי שהכרטיס יתמוך בעריכה יש לכרטיס הזה את החיבור הזה?
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי כרטיס מסך GeForce 7600GT לפני כמה חודשים... והיום התקנתי GTA SA... כשהפעלתי את המשחק, שיניתי את ההגדרות של הרזולוציה של המשחק ל1152X864 X32... אחרי שההגדרות שונו כשאני נכנס למשחק שוב המשחק עובד על 60 הרץ ו"מכווץ" קצת לאורך.... אני לא יודע איך להסביר את זה כלכך אבל כשהיה לי את הרדאון לפני הג'י פורס פשוט שיניתי בהגדרות של הכרטיס משהו בOPENGL... חיפשתי בהגדרות של הכרטיס (ג'י פורס) ולא מצאתי שם OPENGL (דרך אגב עידכנתי לו את הדרייבר להכי עדכני...). חבר שלי אמר לי שאני אמור לשנות את הסינכרון האנכי ל"מושבת" (במקום "בבקרת היישום") אבל זה לא עזר... ניסיתי גם לשנות את זה ל"פועל" אבל זה גם לא עזר... בבקשה אם מישהו יודע מה אפשר לעשות זה יעזור לי מאוד.... (דרך אג…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום. רציתי לקנות את הכרטיס GF 7600 GS הספציפי הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=223&CatCode=137 האם אתם ממליצים? נגד? האם עדיף במקום אחר כרטיס אחר ואיזה? אני רוצה לשמור על תקציב של לא יותר מ-700. ויש לי חיבור AGP. תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום כיום אני משתמש במסך CRT של LG עם כרטיס ענתיקה Matrox Millenium G450. אני מתכוון לקנות מסך דק VIEWSONIC VP930 בעיקר כדי להקל על העיניים בעבודה ממושכת מול המסך, ורוצה באותה הזדמנות לשדרג את כרטיס המסך, שיהיה לי משהו קצת מודרני יותר ושיתמוך ב- DVI על מנת למצות את המקסימום מהמסך החדש. אני במקצועי מתכנת פלאש, ועל כן רוב העבודה שלי היא עם טקסטים (כולל כמובן גלישה באינטרנט), אבל מסביב לזה גם עובד גם עם אנימציות פלאש, עיבוד תמונות בפוטושופ וכד'. אני לא גיימר, אבל מדי פעם צופה בסרטים במחשב. אני מחפש כרטיס מסך זול יחסית, (רצוי באיזור ה-300 ש"ח גג 400), שייתן לי תמורה כמה שיותר טובה, ויסייע לי למצות את המקסימום מהמסך החדש. אם יש כרטיס מסך שלא מתעלק על זיכרון המחשב - אז עדיף. נק…
-
- 8 תגובות
- 533 צפיות
-