כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
דוד שלי מחפש כרגע כ.מ לצורכי ראיה בטלויזיה, הכוונה כאילו שאם ישלו סרט על המחשב שיוכל עם כבל לחבר לטלויזיה וליראות בטלויזיה, אבל חשוב להגיד שאלא הצרכים היחדים שלו ! הוא לא צריך שו משחקים ושום דבר אחר חוץ ממה שרשמתי, וכמובן שכמה שיותר זול יותר טוב... אם התקציב הוא נמוך מידי אז אפשר לחרוג אבל לא להגיע למעל 500...
-
- 8 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יום אחד היה לי ריח מסריח מהמחשב וקלטתי שהמאוורר של הכרטיס מסך היה מנותק וישר חיברתי אותו לאחר שראיתי שהטמפ של הכרטיס 110 מעלות ויום לפני זאת שיניתי את המתח בביוס של הכרטיס מסך מה שיותר מוזר בrivatuner הוא מראה לי שהכרטיס עובד על פס pci לפי הביוס הוא פועל על agp 8. עכשיו השאלה שלי למה הציון כל כך נמוך פעם הייתי מקבל כ3500 בלי oc עם oc כ4200 עכשיו עם oc רק 1000.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה שווה זה טוב.? אני קונה כרטיס מסך מחבר שלי Geforce 6600GT מהירות מעבד 500 מגה הרץ! מהירות זיכרונות DDR3 1000 מגה הרץ ב600 שקל ? AGP זה שווה? ואם הוא יותר חזק ה ATI SHAPIRE X1600 PRO 512 MB? או מ 246 מגה? אפשר לקבל ביקורת על הכרטיס שלמעלה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס די מזמן, אבל לא שיחקתי כמעט בממשחקים. כששיחקתי, שיחקתי בכל מיני משחקי אסטרטגיה חלשים והכל היה טוב ויפה. עכשיו כשנכנסתי למשחק שיש בו יותר תלת מימד, כמו דום 3 או הלו 2(כל מיי משחקים שיש בהם אווירה של תלת מימד, ומסתובבים בהם) אז פתאום התחילו להופיע לי כל מיני סימנים שחורים כאלה על המסך, כמו פסים שחורים בנקודות שבירה. ניסיתי להתקין דריבר יותר חדש(לא בטוח עד כמה) וזה לא עזר. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, מחפש את הכרטיס הזול ביותר לצורך הצגת טקסט ואינטרנט באיכות טובה על גבי מסך LCD 19 אינץ' (כנראה lg 1970hr,עוד לא קניתי) שמעתי הרבה תלונות על הצגת טקסט במסך הזה ולכן אני רוצה לעלות ממסך ONBOARD למשהו עם יציאת DVI. יהיה לי מעבד intel core 2 duo E6300 ולוח אם מבוסס 945 (גם עוד לא נקנה) אני לא משחק במשחקים,לעיתים רחוקות מאוד סרטים. (כדאי להתרחק מכרטיס ש"גונב" זכרון מהקאש?) איזה חברה ודגם אתם מציעים?
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בכרטיסי Nvidia, נאמר סדרה 7xxx ומעלה... האם יש השפעה כל שהיא על איכות התמונה במצב CLONE או DualView ? אני לא מדבר על ביצועים או בעיות טכניות כאילו ואחרות, אלא ירידה באיכות נטו. אישית, אני מאמין שאין בעיית איכות, הסיבה שאני שואל היא בגלל ויכוח עם חבר שמתעסק בתחום הוידאו, הוא טוען כי הוא השתמש בכרטיס שת'כלס מבצע רק CLONE (של matrox) והאיכות ירדה. הוא אומר שהיום הוא משתמש במפצל חיצוני (נלווה) שעושה את העבודה על הצד הטוב ביותר. אז אוקי, הוא אומנם לא בדק איכות פיצול של Geforce 7800gt, אבל הוא נחוש בדעתו שהוא יודע מה הוא אומר. יש תגובות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי שמישהו שילם פה בשביל לקבל את התוצאות המגוחכות האלה...... 1. הכרטיס הממוצע הזה מגיע לרמה של ה 7900GT ואף עובר אותה 2. הוא אפילו משמש כמתחרה לא רע לכרטיס 1950XTX ו 1900XTX, ולפעמים אף עובר אותם, הגיוני לא? 3. למה אין שום יחס לכרטיס 1950 פרו, שעולה פחות או יותר אותו דבר ועושה לו בצפר.....? ממליץ לכולם להתעלם מהבדיחה הזאת, לכו ישר למקור: http://www23.tomshardware.com/graphics.html
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Innovision nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP על מחשב פנטיום 4 סלרון זיכרון 512 צורב dvd ספק ממוצע שהגיע אם המארז שווה לי הכרטיס מסך הזה ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי מחשב חדש מהעבודה P3.4 D 620GX DELL 1 גיגה זכרון הבעיה שלו שיש לו ספק של 350W מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לחבר אליו ללא החלפת ספק ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
איזה עדיף?? ati radeon x1600pro 256mb 128 bit tv out, dvi, d-sub/vga יצרן:gigabyte חיבור: pci express או nvidia geforce fx7600gs 256mb 128 bit tv out, dvi, d-sub/vga יצרן:gigabyte חיבור: pci express והאם הביצועים שלהם טובים??
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי. לא יודע מה לבחור, המחירים מאוד דומים. ה- X800 - עובד עם DDR3 + 256BIT ה- 7600 - DDR2 + 128BIT (שימו לב AGP) 7600 - אמור להיות OC יותר טוב - למרות שלא מתוכנן כרגע ובנוסף הוא ממשפחה חדשה יותר (?), אם אני לא טועה למה המחיר של ה 7600 כל כך דומה למחיר של ה X800 אם יש כזה הבדל במפרטים ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם GEFORCE 2 400MX או RADEON X9250 ?
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI 9500 PRO 128MB 128 BIT תמיכה מלאה בדיירקט איקס 9 ורציתי לשאול אם אני מתקין ווינדוס ויסטה האם יש תמיכה לכרטיס הזה מבחינת דרייבר להורדה?
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
טוב אז איזה כרטיס מסך יותר טוב לקנות והאם הוא שווה את הכסף? Gigabyte Radeon X1600XT 256MB 128bit עולה: 877 ש"ח או Sapphire Radeon X1800GTO 256mb 256bit עולה:953 ש"ח האם הכרטיסים האלה בכלל שווים את מחירים? אם כן האם הספיר מצדיק את עלייתו בכמעט 100 ש"ח? האם אני יכול להבדיל בצורה מסבית בין הביצועים שלהם? (אני ירגיש אותם)? ומה זה ה GTO הזה? (במה הוא שונה מה XL שכתוב בגיגביט?)
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
יש בהגדרות של כרטיסי המסך אפשרות לפרוס תמונה להכפיל אותה וכו' על שני מסכים.הבעייה היא שכשאני מנסה להציג סרט במסך אחד רואים ובשני רואים שחור.כשמבטלים את הסרט חוזרים לראות תמונה בשני המסכים.איך אני גורם לבעייה להסתדר.מערכת ההפעלה היא XP הכרטיס לא חשוב אני יכול להתקין גם NVIDIA וגם ATI .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס ללוח אם ודגש על רק על הלוח אם השאלה שלי האם יש עוד איזה חיבור לחבר?? צריך לחבר גם לספק איכשהו?? כי למשל בגיפורס 2 הקודם שלי המאוורר היה מחובר גם לחשמל אודה לקבל תשובות ענייניות מאנשים שמכירים את הכרטיס... תודה רבה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה מחשב חדש, יש לי XP, התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך מהדיסק שהיה מצורף ונכנסתי ל 3DMARK והFPS נא בין 20-+ ככה בכל הטסטים, חוץ מהטסט השלישי נראה לי במדבר עם הארמון הזה והחלליות ששמה היה לי בין אפס לאחד וזה רץ ממש תקוע, א, מה יכולה להיות הבעיה? ב, איך אני יכול לדעת מה הקלוקים של הכרטיס מסך שלי? ג, אני עצוב שככה השקעתי במחשב ואין תוצאות חח תודה על העזרה.. אהה וזה כרטיס ATI ראשון שלי אני אפילו לא יודע איך, ומה להגדיר את הפילטרים... וגם הפעם הראשונה שאני משתמש ב 3DMARK *הוספתי גם תמונה מתוך הקאטאליסט, המהירויות שם נכונות? :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיס שלי מופיע במפרט מימין. לפני כשבוע עידכנתי את הדרייבר לאחרון שיצא ומאז יש ירידה ב - 3DMARK05 הירידה היא גם כשאני ב - DEFAULT בביוס ועוד יותר מוזר כשאני באוברקלוק של המערכת אבל לא של כרטיס המסך ( למעשה עד היום ועד בכלל עדיין לא בוצע שום אוברקלוק לכרטיס מסך ),הנה מספר נתונים של בנצמרקים שביצעתי לפני אוברקלוק ואחריו וגם לפני עידכון הדרייבר ואחריו : כל המערכת על DEFAULT והדרייבר של הכרטיס הוא הקודם לנוכחי : 3D05 - 10441 המערכת באוברקלוק על 3.2 ( דרייבר קודם ) : 3D05 - 11525 המערכת באובר על 3.32 ( דרייבר קודם ) : 3D05 - 11566 המערכת על DEFAULT והדרייבר הוא האחרון 6.11 : 3D05 - 9600 המערכת באובר על 3.2 : ירדה דרסטית ולא מובנת לאיזור ה - 6900 גם ניסיון להעלות את התדר ש…
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מישהו מכיר ?? זה של ASUS הוא טוב יחסית למחיר שלו 1700 שח ? ואיך הוא לעומת ה X1950XT תודה....
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=4336&s=1 מומלץ לקרוא כול מי שקונה עכשו מחשב וצריך כרטיס מסך טוב בהחלט יכול לראות ש7900GS יכול לתת ביצועים מעולים במשחקים ברזולציות נורמליות שכולנו משחקים כמו 1024 על 768 או 1280 על 1024 ושאפילו ה7600 שאפשר להשיג היום במחיר ממש לא יקר (גם פחות מ900 לדגמים מסויימים) יכול לתת ביצועים שיספיקו לרוב המשחקים היום בלי בעיה, לכול מי שמעדיף לחסוך כסף עד שיגיע הR600 או כרטיסי מסך DX10 אחרים וזולים יותר
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה יש לי במחשב עם לוח של M2NPV-VM asus וכרטיס מסך משולב בלוח של NVIDIA GEFORCE 6150 ואני לא מצליח להגדיר שני תצוגות וגם לאחר שהורדתי את NVIDIA DualTV MCE Full Install וNVTV Driver Windows XP Media Center Edition 2005 הוא כל הזמן אומר לי לעשות ריסט כי הוא לא מאתר את NVTV Driver Windows XP Media Center Edition 2005 מה לעשות ? אני יכול לראןת בטלויזיה רק בתנאי שאני מגדיר בצג יחיד טלויזיה. תשובות לבעיה אפשר לשלוח למייל dror_nir1@walla.com
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני לא גיימר אבל ,מישהו יכול להגדיר בערך עד כמה הכרטיס הזה איכותי לסרטים ומישחקים ?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ככה, קראתי את הטראד על הכרטיסים המומלצים. מה ההפרש ביצועים בין ה 6600GT ל 6800? (ראיתי מקומות שבהם כתוב שה GT חזק יותר) מי מהם חזק יותר? האם ההפרש ביניהם שווה 100 ש"ח? דבר שני החנות שמוכרת את ה6800 (GETIT) היא חנות שמוכרת בשם PCNow מצד שני באתר של PCNow אין שום איזכור לכרטיס הזה, האם החנות הזאת אמינה? האם בטוח לתת לה את פרטי כרטיס האשרי שלי ? מישהו מפה כבר הזמין מהם? על הGT יש שלוש שנים אחריות לעומת שנה על ה 6800 זה חשוב? ודבר אחרון, אחת הסיבות לזה שאני מעדיף את ה6800 זה האפשרות לפתוח לו צינורות, מה הסיכוי שזה יעבוד ובכמה זה משפר? תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אוקי קודם כל כדי שאנשים לא סתם יאמרו לי לשים את המפרט אז הנה הוא (חלקי אבל מה שחשוב יש) p4 3 ghz motherboard agp 775s 865pe giga ram hardisk 120gb sata1 nvidia gf4 mx 440 (a friend gave me that1 coz i sold my 9600xt because im upgrading) ועוד דברים לא חשובים...ספק סתם גרוע גנרי לא שעשה לי בעיה אבל אני רוצה לשדרג ואני בספק אם הוא יחזיק כרטיס חזק אז בקיצור לנושא..אני משדרג את המערכת שלי אני לא יודע כמה אתם יכולים לעזור לי עוד כי עשיתי מספיק סקר שוק אבל תמיד עזרה יכולה לעזור (או שלא?) אז רציתי לדעת אם יש משהו שאתם ממליצים עליו לגיימר שרוצה כמה שיותר בכמה שמעט כסף, כמובן כמו כולנו... בכל מקרה התקציב שלי הוא מקסימום 2000 שקל ואני מדבר שזה כולל את הכל אז זה לא רק כרטיס מסך..…
-
- 32 תגובות
- 4.5k צפיות
-