עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tomererez,

אז ככה, אני מתכנן לקנות מחשב עם שני GTS450 ורציתי לדעת כמה דברים: 1. הSLI הזה, איך הוא הולך? יעני הם מחברים לי אותו במעבדה כבר וזה.. או שאני צריך לעשות משהו? 2. מכיוון שזה שני כרטיסים אז יש גם שני חיבורים, איך אני יידע למי לחבר ואם זה פועל שאני מחבר על שניהם אז איך אני יידע שהם באמת פועלים כאחד? יעני שהSLI פועל.. 3. האם מארז CM 690 יכול להחזיק במערך של שני GTS450? (מכיוון שאני מאוד אוהב את המארז הזה יש לי אותו)

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by donkey kong,

אפשר לעשות SLI עם 8800GTS ו8800GT?? בSLI חייבים אותו דגם אותו סוג אותו יצרן או שאני יכול כרטיס של BFG עם כרטיס של MSI?? ועוד שאלה קטנה אפשר לעשות SLI על MSI P35 Platinum Combo??

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  3. Started by Juke,

אל תצחקו עלי, אני נוב בעניין הזה. יופי, אז רציתי לדעת איך נראה יציאה לטלוויזיה (Tv out) ואיך נראה כניסה לטלוויזיה (Tv in) ובאיזה כרטיסי מסך של תמיכה באחד הדברים האלו.

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  4. Started by -Blaze-,

טוב, אז ככה, יש לי כרטיס VIVO וכרטיס קול רגיל, ואני רוצה להקליט דברים מהטלויזיה, עכשיו, אני צריך להקליט את הוידאו והסאונד בנפרד, יש תוכנה שאולי מקליטה אותם ומשלבת אותם בזמן אמת? או שאני אהיה חייב להקליט בשתי תוכנות נפרדות ואז לחבר בMOVIE MAKER או משהו כזה? והכל של ההקלטת סאונד, יש לי כבל שמצד אחד הוא כבל שמחברים לחיבור אוזניות בנגנים או במחשב, ומצד שני הוא אדום-לבן. אני יכול לחבר אותו לאדום-לבן בטלויזיה ולמיקרופון במחשב? או שאני צריך להשתמש בכבל שהוא פשוט אוזניות-מיקרופון? כי יש לי גם כזה איפשהו...

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, למי שלא יודע, קניתי לא מזמן מחשב חדש וחלק מהמפרט זה X1900XT [עם ביוס פלאש לXTX אז אפשר להגיד שזה XTX חחח], השאלות שלי הן כאלו: 1. מה הנקודות החזקות של X1900XTX? וכמובן מה הנקודות החלשות שלו. 2. אני עכשיו על ספק כוח ממש חלש [ג'נריק 400W, מחר מגיע הספק החדש שלי TOPOWER P5 550], האם זה יכול להשפיע רצינית על הביצועים של הכרטיס מסך עד כדי כך שאני אאבד נגיד 3000+ נקודות ב3D MARK ויהיה לי קפיצות בFPS בFEAR אפילו ברזולוציה 1028 על 768 [בהגדרות גבוהות + MAX AA וAF]? או שפשוט זה בגלל שהמשחק כל כך כבד שאפילו X1900XT מקבל קפיצות בFPS בהגדרות הכי גבוהות? 3. האם הספק כוח זה הסיבה שX1900GT עבר אותי בניקוד ב3DMark ב2000 נקודות? [כל שאר המפרט שלו היה חלש יותר משלי או דומה לשלי.…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by gggilad13,

שמעתי שבקרוב צריך לצאת בארץ הX800...(אפילו לא ידעתי שיש כזה כרטיס...) אז מתי הוא אמור לצאת? הוא יהיה הכרטיס הכי טוב ברמה שלו? איך הוא בהשוואה ל6600GT ול6800 רגיל? כמה מגה בייט יש לו? ומה אתם אומרים בכלל עליו, שווה לחכות לו?

• 14 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by yoel12,

האם אני צריך לשנות דרייבר לפני כל משחק כלומר לשנות לדרייבר של GTA 5 לפני שאני מתחיל לשחק? האם אני צריך להוריד את הדרייבר למשחק ספציפי או פשוט לעדכן לגרסא העדכנית? האם יש דרייבר לBF4 ולwatch dogs לכרטיסי 9XX?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by babu,

הכרטיס הזה הוא בעצם SLI של 9600GT ? אם כן מה יותר משלתם לעשות SLI של 96GT או פפשוט לקנות GTX ? איך הוא ב OC ? איזה חברות הוציאו אותו כבר ומי מהם הכי משתלמת(אני מדבר על גרסאות בלי OC )?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  9. אוקיי. תגידו, ההבדל בין 6600 ל 6800GS הוא גדול? ועכשיו, אני צריך מישהו שיגיד לי איך הכרטיס עובד בהגדרות הכי טובות, כולל פילטרים ב NFSMW. יש קירטועים? מה לא חלק? כמה FPS? באיזה קצב? תודה.

• 35 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Jenia24,

הכרטיס כרגע נחשב כMid-End או Low-End , איך הוא יסתדר עם משחקים בעוד כשנה-שנתיים אני לא גיימר כבד ואני בצבא אבל חשוב לי לפחות שאני יוכל להנות ממשחקים של שנת 08-07 על מקסימום איכות ו09 על מדיום לפחות . ואיך הוא לעומת ה2900GT או לעומת ה4650 512MB DDR 3. ומה ההבדל בין אריזת הריטייל לבולק ואיזה חברה עדיפה אם זה בבאנדל או באיכות ספייר או פאליט? איך הכרטיס באוברקלוק והאם במערך CF הכרטיס משתלם (אני הבנתי שאפשר לעשות CF גם עם 3-4 כרטיסים זה נכון?) תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by dandy,

מישהו יודע מתי, אם בכלל אמורים להגיע GECUBE PCI-EX RADEON HD2900PRO 512MB ל TMS? היה מלאי מוגבל שלא יחזור? למה יש הבדל של כמעט 200 שקל בין הGECUBE ל Sapphire ? ביצועים שונים או שזה רק בגלל השם? למרות שאם אני קונה ב TMS אז אין את ה GECUBE והמחיר של Sapphire יותר גבוה מה 8800GTS עדיין כדאי לי 2900 פרו? ומישהו יכול להסביר לי למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים שהפירלטרים של ה2900 גרועים? איך זה משפיע על המשחק? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by alexta-z,

צהריים טובים ראיתי את הכרטיס XPERTVISION RADEON 8500LE בזיגזג ב380 ש"ח . עכשיו השאלות שלי הן כאלה : 1.לחבר שלי יש RADEON 9600NP , בכמה הכרטיס שלו יותר חזק מה8500 ? 2.האם המשחקים החדשים שייצאו ייראו בדיוק אותו דבר ? (זאת אומרת שלו זה תומך 9.0 וה8500 תומך 8.1) 3.הכרטיס הנ"ל מגיע אם קירור ? 4.האם זוהי השקעה טובה לטווח הארוך ?(שנה בערך ), אני משחק בדרך כלל 1024על768 ו16 ביט ואפילו במפרט העכשוי שלי הכל רץ חלק ! אני פשוט רוצה לשחק בדום וחבריו אשר דורשים פיקסל שיידרים . האם הכרטיס יחזיק שנה ? תודה SOLARIS

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by Blah,

רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הכרטיסים: ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard איזה חברה יותר עדיפה Gig או ATI, ההבדל בין שני הכרטיסים הוא 500 ש"ח. ומתי לדעתכם ירד המחיר של הכרטיס הנ"ל ? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by tkhvbcht,

איך נחשב ה x800הרגיל? אני לא רוצה שיראו מדהים במשחקים אני רוצה שיראו טוב...זה יספק אותי? והאם הוא הרבה יותר טוב לעומת ה9600xt? תודה!

15. Started by NeptuneMB,

שלום לכולם. כמה שאלות: 1. האם המפרט שלי יחזיק בכלל 4850? (יכנס למארז?/ספק הכח יספיק??) 2. במידה וכן, כמה שאלות לגבי הקירור של הכרטיס הספציפי הזה : http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=395&view=yes הבנתי כבר שהדגם של כרטיס זה מתחמם, אך האם לכרטיס הנ"ל יש קירור טוב יותר? 3. האם שווה לרכוש לכרטיס הזה קירור אחר? אולי כזה : http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=139 אודה לכם על העזרה.

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  16. אני מיתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב המפרט והכל מוכן ואפילו הכסף דוד שלי אמור להרכיב להזמין הוא ספק. עכשיו אני לא יודע אם כדאי לי לחכות לכרטיס החדש או שעכשיו כבר אזמין 4870 אחד רגיל ועוד חודשיים עוד אחד מה דעתכם? אם שווה לחכות אז כמה זמן בערך ומה יהיה מחירו בארץ ? תודה

17. א.מה יותר טוב FX5500 או Radeon 9550 ב. מה יותר טוב fx5900 או ה-6600 הרגיל ואם לא הרגיל אז האם ה-gt יותר טוב ואם כן אז למה הם עולים פחות... ג. האם מחירי סרת ה-6xxx של נוידה הולכים לרדת ושווה לחכות בגלל ההכרזה על סדרת ה-7xxx

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  18. שלום לכול המומחים... יש לי כמה שאלות בנושא , למרות שעשיתי חיפוש וקראתי , אני חושב שלא הבנתי טוב : 1. יש לי רדאון 9800 פרו ויש לו יציאת S-VIDEO. זה רק לתמונה או גם לסאונד ? 2. ואם זה רק לתמונה אז מה צריך לחבר בשביל לשמוע את הסאונד מהטלוויזה ? 3. איפה ישנם ההגדרות להוסיף עוד מוניטור ? 4. צריך דרייבר מיוחד כדי להוסיף טלוויזיה ? 5. האם האיכות צפייה בטלוויזיה שווה בכלל את כול הבלגן ? הפצצתי אותכם בשאלות , אבל תנסו לעזור לי לפני סוף השבוע כי מתוכנן מרתון סרטים... :lol: תודה

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  19. בהרצת משחקים, כמה מהעבודה באמת עושה ה GPU וכמה עושה המעבד המרכזי ? האם בזמן הרצת משחק המעבד המרכזי כמעט נח כי הכל נעשה בכרטיס מסך או שה CPU הוא שותף מלא בעומס ? אם אני לוקח מעבד ממוצע ומטה ומשדך אלי כרטיס מסך פצצה הוא יריץ משחקים חדשים בצורה טובה ? אם הכרטיס הגראפי עושה את כל העבודה אז בשביל מה צריך הרחבות כמו 3dnow! ?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  20. Started by RayZ,

קניתי אתמול כרטיס טלויזיה (MSI TV@neywhere series) חיברתי הכל,עבד לי כמו שצריך ורואים תמונה. אני משתמש בתוכנה שבאה עם הכרטיס,InterVideo MSIPVS. עכשיו כמה שאלות: 1) איך מקליטים עם קול? (כשאני לוחץ על כפתור ההקלטה,זה מקליט לי בלי קול) 2) איך מקליטים שירים בלבד? (ללא תמונה)

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by niron,

שלום לכולם, אני יכול לרכוש את הכרטיס ב- 650 ש"ח: [h=1]GeForce GTX 295 Platinum Edition[/h] המפרט שלו הוא: [h=3]GPU Engine Specs[/h] CUDA Cores 480 Graphics Clock (MHz) 576MHz Processor Clock (MHz) 1242MHz Texture Fill Rate (billion/sec) 92.2 CUDA Cores Per GPU 240 [h=3]Memory Specs[/h] Memory Clock 999MHz Standard Memory Config 1792MB Memory Interface GDDR3 Memory Interface Width 896-bit Memory Bandwidth (GB/sec) 223.8 Standard Memory Config Per GPU 896MB Memory Interface Width Per GPU 448-bit [h=3]Feature Support[/h] OpenGL 2.1 Supported Technologies SLI, CUDA, 3D Vision, PhysX SLI Options1 Quad [h=3]Display Support[/h] Multi Monitor Yes Maximum Digital Resolution…

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by emilio07,

רציתי לדעת קודם כל, האם לדעתכם הוא שווה את האלף שקל? מהי רמתו מבחינת המשחקים החדשים שהולכים לצאת, האם הוא יריץ אותם בצורה טובה או שיתקשה במקצת? יש לו תמיכה ב DX10? ושאלה אחרונה, האם שווה לחכות עוד קצת ל 8800GT מאשר לקנות אותו עכשיו? תודה מראש לעונים.

• 10 תגובות
    • 709 צפיות
  23. לפני כמה חודשים דפקתי בדרך משונה את כרטיס המסך שלי (GEFORCE 2 MX44 64 ) שממנו הייתי יותר ממרוצה. הוא הריץ לי את AGE OF MYTHOLOGY ברזולוציה הטובה ביותר שהמסך שלי תומך בה עם כל התוספות האפשריות. למשחק הזה הוא פשוט היה מושלם. הוא גם הריץ לי משחקים אחרים כמו CALL OF DUTY וBATTEFIELD . אך הבעיה שלו הייתה במשחקים כמו היטמן 2 שבהם הפילטרים עיקבו את התמונה,אבל לאחר כמה שינויים בהגדרות הכל הסתדר. אז נכון,היו משחקים שלא יכלתי להריץ,אבל היו כל כך הרבה משחקים איכותיים שכן יכלתי להריץ שסיפקו לי שעות של הנאה. אז לאחר שדפקתי את הכרטיס התחלתי לחפש חלופות.בהתחלה רציתי גי פורס שניים כמו שהיה לי,אבל המחיר שלו זהה לחלוטין למחיר של גי פורס 4 (לא פחות ממאתיים שקלים) ולבסוף ראיתי שבתוספת של פחו…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Meidan2005,

X800GT X800GTO X800GTO פיירבלייד X800GTO אולטימייט איזו ליבה יש לכל כרטיס ? כמה צינורות עיבוד ? איזה כרטיס הכי חזק ? אולי כדיי ללכת לכיוון אחר בתווך המחיר שלהם ? אני מדבר על 256 מגה בלבד תודה

25. Started by poop,

שלום לכולם! אני כמעט בכלל לא יודע על כרטיסי מסך ורציתי לשאול מספר שאלות ולהרחיב את הידע שלי כדי לדעת מה לבחור. 1. על מה צריך להסתכל שבוחרים כרטיס מסך כדי לדעת אם הוא חזק, האם על הזיכרון או על משהו אחר, וא"כ מהו? 2. האם חזק זה אומר עם קירור של מאורר, או חזק זה עם קירור פסיבי של רדיאטור? 3. איזה סדרה ודגם אני יכול להיות בטוח שב- WINDOWS 7 הוא יתן לי ברמת ה- WEI את הדרגה 7.9? אני מאוד מאוד מודה לכל מי שיענה ויעזור לי. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.