עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בעקבות http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1093071525,65931, דיון (תרבותי ) על מצב השוק הבינוני לתושבת הPCI-e. מה הכרטיס העדיף לדעתכם? X700 של ATI או GF6600 של nVidia

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by smoke_man,

ערב טוב ברשותי מסך dell 2408wfp ואני מעוניין בכרטיס מסך שיינצל במלואו אודה לכם על ההמלצות

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by mentalist12,

אהלן חברים, התייעצות קטנה ברשותכם. אני הזמנתי ומתכוון לקנות את הR9 290X בשבוע הבא. ממה שקראתי באינטרנט היצרנים נותנים דרישות ספק של 750W שזה גבוה ביחס לכרטיס.. המפרט שלי כזה: I7 2600K כרגע ללא OC 8GB Kingston HyperX Radeon HD 5970 [כרטיס דו ליבתי למי שלא זוכר.. חח]. הספק שלי הוא Corsair TX650 המודולרי. לדעתכם או מנסיונכם האם הספק הזה יחסית מערכת כזאת רק עם הR9 290X? אני חושב שכן אבל אמרתי נתייעץ בכל מקרה.. תודה רבה לעוזרים! אביב.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. 8600 gts לא רע בכלל מריץ הכל חלק World in Conflict BioShock Enemy Territory - QUAKE Wars lost planet Ghost Recon Advanced Warfighter 3DMark06 6109 9688 3DMark05 16595 3DMark03

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  5. שניהם באותו המחיר, איזה חברה עדיפה? אם אני לא טועה הצלחתי לראות של Sapphire יש יציאת HDMI, לגביי הGigabyte אני לא ממש בטוח. http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1274 http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1265 תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by noamborisov,

חבר שלי צריך כרטיס מסך למחשב הישן שלו P4 2.4GHz ASUSTeK P4S800D-X -- http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&model=407&modelmenu=1 הוא רוצה שיתאים לו לפיפא 2009, חשבתי על HD3650 ל AGP... ראיתי שיש גם ביותר זול 2600PRO gamer... איך יהיו ההבדלים בין הכרטיסים? האם יריצו? והאם יש משהו יותר מומלץ ?

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  7. Started by omrishriki,

שלום לפני זמן מה התחדשתי במחשב יש לי מעבד i5 עם קירור רגיל ב 120 שקל ומארז עם אוורור טוב 3 מאווררים וכטיס מסך nvidia 560 gtx שאני משחק לדוגמא בניד פור ספיד ה gpu מגיע ל50 מעלות אחרי חצי שעה של משחק זה נורמלי ועד כמה מעלות מותר לכרטיס מסך להגיע תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  8. חשבתי לשדרג את המחשב לקראת מבול המשחקים בחודשים אוקטובר-נובמבר, אבל כל פעם ראיתי ידיעה על איזה כרטיס מסך חדש פה וכרטיס מסך חדש שם... וכבר יצאתי מבולבל יש כרטיסים משתלמים היום בטווח של עד 2000 ש"ח? שיהיו טובים גם למשחקים הקרובים כמו CRYSIS? ואם אין, אני אשמח לדעת אם משהו יוצא בקרוב, ואם כן מתי והאם שווה לחכות. תודה לעוזרים מראש

9. Started by BeNzZy-BoY,

טוב אז ככה... חבר שלי קנה כרטיס מסך חדש אז הוא נתן לי את הכרטיס הקודם שלו שהוא Geforce 4 Tornado TI4800 SE titanium הבנתי שהכל טוב ויפה חוץ מהעובדה שהכרטיס הוא SE שכנראה זה גירסא חלשה או משהו.. אני רוצה לשמוע מכם האם זה באמת נכון.. ואם כן איך ואיפה אני אראה את זה בביצועים של הכרטיס ואיך אפשר לשנות את זה כי אני יודע שיש דרכים להלביש את כרטיסים מודים וכאלה ולהפוך אותם מNON-PRO ל-PRO וכאלה אז אולי יש דרך להפוך את שלי לNON-SE או משו כזה.. תודה על העזרה מראש.. בנצי D:

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by spastic,

x800gt0 ddr1 או 7600gsרגיל? אמרו לי היום שאין יותר palit x800gto ddr3 בארץ... יש מצב?

• 13 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by Omer DA,

יש לי את הכרטיס HD3850 בגרסאת ה256 MB כשאני וכשאני עושה בדיקה אם הכרטיס יכול להריץ משהו(באתר can you run it?) מופיעה לי כמות הזכרון הבאה זה יכול להיות או שזאת בעיה באתר? כי זה כבר כמה שבועות מציג לי ככה במשחקים

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  12. מחפש כרטיס מסך שיתאים לחומרה של המחשב שלי ולא יעשה לי צווארר בקבוק. ועוד שאלה איך אפשר לדעת איזה כרטיס מסך מתאים ואיזה כן יעשה לי צוואר בקבוק איך בודקים את זה? חומרה של המחשב: Uploaded with ImageShack.us

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by udicol,

זה עתה התקנתי את הכרטיס המפוצץ הזה - 128Mbyte DDR - עם האיוורור המוזר . כשזה הגיע מהחברה (בבאר שבע) ניתן לשים לב להתלהבותם של המשווקים המקומיים בזה שפתחו את האריזה , צרבו לעצמם את המשחקים וכנראה שניסו את הכרטיס , מה שגם גרם לעיקוב הנורא ! משום מה צריך להרגיע את החברה שמשווקים (כנראה גם אותי מההתלהבות) במיוחד בדרום .

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. מישו יכול לתת לינק לקניית 6800GS AGP?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by RONG23,

התלהטות בבחירת כ"מ למפרט i5 2500k 4gh gskil ripjaws asrock extreme 4 מה עדיף? gtx 570 או 6950 reference dual bios? או המלצה אחרת לכרטיס שאפשר להפוך ל 6970 ? הבנתי שיש בעייתיות מסויימת עם זה? תודה מראש

16. Started by pyaniv,

שלום, הרצתי 3DMark 03 ואני רוצה להשוות תוצאות עם מערכות דומות לשלי. אני לא יכול להירשם כי הקוד הרשמה שלי לא תקף. מה עושים ?

17. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי ל 460GTX , ורציתי לברר אם המעבד Q6600 יגרום לצוואר בקבוק ?? בינתיים המעבד עובד על תדר של 3.0 עד שאחליף את המאורר אני אעלה את זה עוד .. תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך, שיוכל להוציא אות ל-2 צגים עם כניסות dvi המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט ולעיתים רחוקות קצת יוטיוב. המטרה העיקרית היא שהכרטיס לא יגמגם. עדיף בתקציב הכי נמוך שאפשר , מפני שהדרישות לא גבוהות. בערך 300 ש"ח ומטה אם קיימת חיה כזו. אשמח להסבר לאיך אתם בוחרים כרטיס מסך לפי דרישות. דבר נוסף - אם 2 הצגים לא מאותו דגם ורזולוציה, זה יצור בעיות? אם צריך עוד נתונים תגידו לי. תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  19. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מאוד מראש על התשובה...

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. למרות פער של 20% בחומרה, האמור לא מתורגם לשפור לינארי בביצועים אלא רק מחצית מכך. אם זה המצב, כנראה שאף אחד לא יגע בדבר הזה. בטח לא בשביל 1500$ :

21. Started by OvD,

טוב ראיתי כמה אתרים טובים הצליחו "להפוך" את הכרטיס ל66/66GT בקיצור היתפעלתי מהכרטיס ורציתי לנסות את מזלי =] אני מחפש אותו בגירסה טובה של חבר איכותית במחיר של 350-+ תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Landazar,

אז ככה יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הזה אבל מפחיד אותי מכיוון שהוא של Zotac ואני לא 'מכיר' אותם. http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=225&Itemid=161 אני לא יודע איך הכרטיס מבחינת טמפרטורות ואיך הקירור שלו, זו פעם ראשונה שאני רואה את השם Zotac. תודה למי שיודע או מבין.

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  23. Started by The TrCkeR,

מהו תאריך ההשקה המשוער של הכרטיס, ומה המחיר המשוער שלו? לפי מה שהבנתי הביצועים שלו שווי ערך לביצועי הX1950XT, האם זה נכון?

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  24. למה תמיד הכרטיסים של ATI מפסידים? מה בדיוק הבעיה שלהם? למה הם לא מצליחים לסחוב דברים כבדים? האם זה בעיה טכנית או העיקר בגלל דריוורים? ולמה ATI לא יודעים להוציא דריורים? נ.ב אני לא מתיחס לR300...

• 41 תגובות
    • 4.7k צפיות
  25. Started by sxs,

אני כבר הרבה זמן לא מעודכן במה שהולך בשוק ואני צריך את עזרתכם... מעבד Athlon 3000+ זיכרון 1GB מה הכי משתלם? נא לא לחרוג מהתקציב.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.