כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך herculles 9700 ואתמול התקנתי תדריבר הנ"ל אחרי שעד עכשיו היה לי את הגירסה 4.6. זה נראה לי שיפר קצת את ה FPS אבל יש לי כמה שאלות: 1) למה כשאני נכנס לקונטרול פאנל ועושה משהו פתאום נהיה במסך הרבה אור? ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המסך לא עוזר, עד שלבסוף עשיתי ריסט וחזר להיות בלי הרבה אור. 2) יש לי בכרטיס .TV-OUT בקונטרול פאנל הישן הייתי פשוט מדליק TV וזה היה פועל. פה שיחקתי עם זה שעות יש שתי ריבועים שהכי הרבה הצלחתי זה להראות בטלויזיה דסקטופ רייק, למרות שזה נתן אור חזק למסך כפי שצויין ב 1 אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיצליח להריץ את Battlefield 3, אני לא גיימר כבד אז אני לא מחפש כרטיס מסך מטורף אלא משהו סביר בסדר גודל של 350-450 ש"ח, לשחק באיכות נמוכה- בינונית עם FPS טוב. המחשב שלי: 1. CPUID CPU Name Intel® Core i5-2400 CPU @ 3.10GHz 2. זיכרון 4gb ddrIII 1333 mhz של team groupץ 3. intel hd graphics 2000 4. ספק כוח: Zeus ps520gw vol 115,230 8A 4A (זה מה שכתוב עליו שפתחתי את המחשב) 5. דיסק קשיח- 500 GB (לא הצלחתי למצוא את שם החברה אני מקווה שזה לא כזה משמעותי). 6. windows 7 64 bit השאלות שלי הם: 1. המלצה על כרטיס מסך בטווח מחירים של 350-450 ש"ח לפי הדרישות שכתבתי מקודם (וכמובן שיתאים למחשב ולא יעשה לי בעיות תאימות), כמו כן ממה שחיפשתי קצת ברשת קר…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon 9250 ויש לי מספר שאלות בנוגע לשימוש ב-TV out (בעיקר בגלל שהייתי רגיל לדרייבר של nVidia עד כה): 1. האם יש אפשרות לעשות קיצור כלשהו (מקש קיצור או קיצור דרך על שולחן העבודה וכו') בכדי להרחיב את שולחן העבודה ל-TV out (במקום "מאפייני תצוגה->מתקדם->בחירת מסך 2 -> הרחב...") ? 2.א. כאשר אני משתמש ב"מתג בין תצוגות" (כלומר רק מסך מחשב או רק TV) אז כשאני עובר למצב ה-TV הכל בסדר, אבל כשאני חוזר רק למסך המחשב הוא לא חוזר לקצב הריענון שהיה לי (85Hz) אלא קובע ל-60Hz וצריך לשנות ידנית. יש דרך להגדיר שיחזור לקצב ריענון שהיה לי (כלומר ל-85Hz) ? 2.ב. דבר דומה ל-2.א. - כאשר אני משתמש במצב "חפיפה", כשאני חוזר למצב של צג יחיד גם אז הוא מחזי…
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אוקי אז אני מתכוון לקנות את לוח האם הבא: asus P5RD1-VM שבא עם הציפסט RADEON 200 ועם הכרטיס X300, עכשיו אני צריך תמיכה בלפחות 3 מסכים, בשביל הרחבת שולחן העבודה, והמחשב לא מיועד למשחקים בכלל. אז אמרו לי שהלוח יתמוך ב3 מסכים (ביחד עם הOB) אם אני אוסיף כרטיס מסך של ATI (עם 2 יציאות). חשבתי בהתחלה לקנות עוד X300 אחד אבל אז נזכרתי שיש לי RADEON 7000 מתקופת היורה. האם אני יכול לחבר אותו בעזרת מתאם AGP --> PCI-E והוא יתמוך ב3 מסכים בלי בעיות (ביחד עם ה OB) למישהו יש מושג?
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן, כמה שאלות מעסיקות אותי בנושא הזה מאז ששמעתי ש - Gears of War יוצא ל- PC ויתמוך ב - HD במחשב. נכון לעכשיו אני משתמש במסך מחשב Dell 24" 2407WFP וכרטיס מסך Sapphire X1950XT, לפני מיטב ידיעתי שניהם תומכים ב- HDMI אבל עד כמה תומכים ואיך זה עובד אין לי מושג. האם יש תמיכת HDMI ביציאות DVI ( יש רק DVI בכרטיס מסך שלי ואין יציאות מיוחדות) האם המחשב שלי יוכל להציג את המשחק ולהשתמש בטכנולוגית ה - HD שלו ? האם סרטי HD שאני מוריד מאימיול ינצלו את המסך/כרטיס ויציגו את הסרט באיכויות הגבוהות שלו ? האם מסכים אחרים שיש ברשותי (רגילים שאינם תומכים) יכולים להציג את אותם סרטי ה - HD שאני מוריד מאימיול ? אני מודע לכך שחלק מהשאלות מגוחכות (או לא ?) אבל אני ממש בור בנושא.... ובכלל אם אפשר ל…
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לרכוש מחשב חדש בקרוב ועלו לי כמה שאלות תוך כדי תכנון המפרט, 1.האם-DirectX 10 כבר יצא? 2.האם-DirectX 10 הוא ל-Windos Vista בלבד או שהוא מתאים גם ל-XP? זהו זה הכל בנתיים עם יהיה לי עוד שאלות אני יערוך או ישאל עוד . למה אני שואל? פשוט אני רוצה לדעת אם אני צריך את-Vista לDirectX 10 או שאפשר גם ב-XP כי אני מתכוון גם לקנות מערכת הפעלה חדשה אז אם אני צריך את Vista אני צריך להכניס למפרט עוד קצת RAM (יותר נכון להכפיל מ2GB ל 4GB מכיון שאני מכיר הרבה אנשים שיש להם Vista וזה רץ להם טוב רק אחרי ששינו לא 4GB RAM. כן אני יודע שחפרתי בכל מקרה... תודה מראש לכל מי שיעזור, עמנואל.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות: הרצתי את 3DMARK והתוצאה הייתה די עלובה רק 235 בערך. אני מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך . זה מחשב נייד עם כרטיס מולחם (RADEON 900 IGP) אני רוצה לשחק משחקים לא הכי כבדים אבל להנות מהם. הורדתי ATI TOOLS הוא שואל אותי איזה ציפ יש לי כדי שאני יעשה אוברקלוק ואני לא יודע. אם יש תוכנה טובה שיכולה לעזור למתחילים באוברקלור אני אשמח. שטלה נוספת: האם יש כרטיסי מסך לחריצי PCI?
-
- 12 תגובות
- 835 צפיות
-
-
א.מתי הכרטיסים יגיעו לישראל והאם כל הסדרה תגיעה?(כולל ה-7200 וה-7600) ב.האם ה-7200 יהיה חזק יותר מה-6600GT? ג.מה יהיה בערך המחירים של ה-7200 וה-7600? אני יודע שכל התשובות יהיו בגדר הערכה בלבד...
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
כמה שאלות בקשר לDirectX10: 1. הוא יוצא יחד עם ווינדווס ויסטה נכון, מתי זה יהיה בדיוק? 2. מתי בערך יצאו כרטיסים שתומכים בו? 3. האם שווה לי לקנות עכשיו Connect3D X1950 Pro 256Mb ב1350 ש"ח ועוד איזה שנה וחצי- שנתיים, אני אחליף לכרטיס תומך DX 10? הוא יחזיק עד אז? 4. כמה בערך יעלו הכרטיסים לDX10 כשהם יצאו? (טווח מחירים). תודה רבה לכל העונים!
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קניתי את הכטיס HD4850 של אלבטרון אתמול ועכשיו בעיקרון המאוורר שלו דיי רועש יחסית ל 8800GTS 640MB שהיה לי לפני, הוא היה ממש ממש שקט. שאני נכנס ל RivaTuner כדי לראות על כמה אחוז מהמהירות של המאוורר הוא מסתובב ושאני מנסה להמהיר/להאט את המהירות הוא לא עושה שום שינוי.. זה בעיה בכרטיס או שאין אפשרות לשחק עם המהירות שלו? ועוד דבר, בכרטיס הקודם שהיה לי היה לו מצב 2D ו3D, בזה אין את ה 2D? הוא עובד תמיד בקלוקים גבוהים (יחסית)? אולי זה מה שגורם לו להיות יחסית רועש? תודה רבה לעוזרים.
-
- 46 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
איך הכרטיסים האלה שאמורים לצאת ל-AGP הם יותר חזקים מה-1950PRO\GT AGP ? כי הם תומכים ב-DX10 http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1860&Itemid=1 עוד 4 שבועות בישראל ?
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הכרטיס הזה טוב למשחקים? הוא תומך ב SM3? ספק 380W נקי יספיק לו? וזהו.
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
קודם כל מזל טוב לי קיבלתי אותו היום עכשיו יש לי כמה שאלות: איך אני מפעיל את הDVI? קיבלתי איתו מעין דבר כזה לטלויזיה כבר יעלה תמונה איך משתמשים מה עושים ? הכרטיס הוא VIVO איך אני משתמש בזה? הטמפ' 55 במנוחה איך זה? אם יש עוד משהו שאני צריך לדעת אשמח ;D [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר ל7300GS אני יודע שהוא לא כרטיס משהו אבל בכל זאת: קודם כל עד כמה הוא גרוע בכל זאת הוא לא כרטיס כל כך ישן? 2)מישהו יודע,ניסה,קרא על יכולות אוברקלוק לכרטיס הזה? הליבה שלו דיי חדשה לא ככה? 3)שמדובר על משחקים חדשים על אילו הגדרות הוא יוכל לרוץ?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי.. תגידו איזה כרטיס מבין השניים: http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=274 http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=195 יותר משתלם מבחינת ביצועים\מחיר? האם ה7800GT מצדיק בביצועיו את האלפיה הנוספת על הGS ? בקשר ל6800GS, האם הוא טוב יותר מכל הגרסאות של ה6800 בהבדל ניכר ביחס של ביצועים\מחיר ? האם יש כרטיס של ATI או של GEFORCE בסביבות ה1000 שקל עם סטייה של 100-150 שקל לפה ולשם שנותן ביצועים טובים יותר משל ה6800GS ? אתם ממליצים לי לקנות את ה6800GS ? תודה
-
- 23 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי כולם קוראים לי סתיו ואני חדש פה! אני לא מבין כל כך בכרטיסי מסך אז יש לי כמה שאלות אליכם: 1. חבר של אבא שלי הציע כרטיס מסך GeForce 8500GTS בתמורה ל600 ש"ח האם זה שווה? 2. במידה ואקנה את הכרטיס הנ"ל האם אוכל להריץ איתו משחקים עכשיויים? (Crysis,Bioshock ועוד...) 3. האם יש כרטיס אחר עד 700 ש"ח שיוכל להריץ אץ המשחקים הנ"ל? כשאני מדבר על להריץ אני מתכוונן שאני אוכל לשחק הגדרות מדיום בערך... תודה רבבה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הframewrok 1.1 מוקתן וגם הsp1 שלו....אחרי שהתקנתי את הדרייברים החדשים עם הקונטרול סנטר יש משו שלא מסתדר לי בתהליכים שרצים ברקע יש לי פעמים את הקובץ CLI.exe זה צריך להיות ככה? וגם כשאני לוחץ פעמיים על האייקון החדש של ati הקונטרול סנטר לא עולה רק אם אני לוחץ לחצן ימני ואז על catalyste control center הוא עולה..וגם פעם אחת שסתם בדקתי קצת את הקונטרול סנטר זה כתב לי שקרתה איזה תקלה עם הframework 1.1..
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות\לקחת לאח שלי מסך LCD 17 שישמש אותי כמסך נוסף. אני צריך שהמסך יהיה "המשך" של המסך שיש לי עכשיו ככה שיהיה לי שטח עבודה גדול יותר. ה-66GT שלי תומך בזה? ד"א,המסך הנוכחי שלי הוא 19", והמסך השני יהיה קטן יותר (אך באותה רזולוציה). לא יודע אם זה משנה או לא... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
איך אני יודע איזה סוג חיבור יש לי לכרטיס מסך? יש לי AGP , האם זה משנה 8,4,2? האם לDX10 יש חיבור AGP?
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי FX-5200 של ABIT siluro ורציתי לדעת איך אני יכול לשפר ת'ביצועים שלו מבחינת FPS וכאלו יש לי תוכנה בשם גראפיק מקס שאמרו לי שהיא יכולה לעזור, אז בבקשה תנו טיפים ותסבירו לי על התוכנה מי שמבין!תודה מראש ויש לי 128 מגה בייט ו256 ביט!למי שלא ידע
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס 4870 ואני רוצה לשאול אם הספק ENERMAX MODU82+ 425W יחזיק את הכרטיס עם המערכת הזו CPU- AMD 6000 RAM-4GB 800MHZ MUSHKIN MATHER BORD- GIGABYTE GA-MA78G-DS3H האם הספק יחזיק את המערכת? וגם יהיה צוואר בקבוק לכרטיס אם יש לוח אם שיש לו PCI 1 ולא PCI 2? עוד לא קניתי את החלקים אז אם תמליצו לי על משהו אחר אני ישמח תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם! כמו שאתם יכולים לראות בחתימה, יש לי 6800GT PCIe עם OC למהירות של האולטרא. עוד לא הגעתי למגבלה בOC או לטמפ' גבוהות, אבל מאוד הייתי רוצה להמשיך בOC. לכן ברצוני לקנות את הסיילנסר. לפי מה שהבנתי צריך גם למרוח משחה תרמית לפני ההתקנה של גוף הקירור. לינק לסיילנסר- http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7391 לינק למשחה התרמית- http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1185 השאלות שלי הם אלו: 1. האם יש גוף קירור מומלץ יותר מאשר הסיילנסר לכרטיס המסך שלי? 2. האם המשחה התרמית מתאימה גם לכרטיסי מסך? 3. איך מורחים ואיפה מורחים את המשחה התרמית? אופן המריחה הוא כמו על מעבד? 4. האם ההתקנה מסובכת? יש הוראות? למרות שאני מאמין שאני אסתדר... 5…
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם הדרייבר האחרון מ ATI זה 4.3 אבל הכרטיס מסך שלי זה ASUS 9800XT ואני רוצה להוריד דרייבר מהאתר של אסוס הדרייבר האחרון באתר שלהם זה 7.97 והשאלה שלי האם הדרייבר הזה מהאתר של אסוס הוא מקביל ל 4.3 מהאתר של ATI ??? והשאלה השניה שלי היא האם הדרייברים שיש באתר של אסוס הם בעצם דרייברים של ATI שעברו איזה שהוא שינוי או שאסוס בונה את הדרייברים שלה באצמה ?? והשאלה האחרונה היא האם גם אסוס מוציאה דרייברים כל חודש כמו ATI ??
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
1.מי אחראי על ההעברה של הטכנולוגיה למסך? הכרטיס מסך? או משהו אחר במסך? 2.במקרה שזה לא הכרטיס מסך אחראי האם מסכי מחשב תומכים בHD? (בעיקרון CRT) 3.אם אני מחבר טלוויזיה לא תומכת HD למחשב (אני יוצא מנ'ק הנחה שהכ.מסך שמחשב כן תומך) הטלוויזה תוכל לשדר עכשיו HD? לבנתיים, תודה
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום פורום[/glow] לפני כשבוע קניתי והרכבתי את הכרטיס מסך החדש שלי - XFX GeForce 6800NU 128MB 256Bit והיום בדקתי את הטמפ' שלו בפעם הראשונה מאז שקניתי אותו, וגיליתי שהיא 66 מעלות... זה נחשב הרבה יחסית לכרטיס מסך הזה? יש לי את הדרייבר הכי חדש - 71.84 , ושמעתי שהוא מעלה את הטמפ' של הליבה .., אז כדאי לי להישאר אתו או לעבור ליותר ישן - 66.93 ? או ל 75.10 BETA ? תודה
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-