עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by pzk,

ח'ברה שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש מסוג NVIDIA עד 2000 ש"ח שיהיה מותאם למשחקים החדשים אני מעוניין לדעת עם החומרה שלי לא תהווה כל בעיה עבורו להלן: לוח -אם MSI K8 NIO4 כולל pci x16 מעבד AMD 64B 3000? זכרון פנימי 2558MB מערכת הפעלה XP ספק כוח 400W -----יוחלף בהתאם לצריכת הכרטיס החדש

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by Gill2,

קניתי את המסך View Sonic vp191s. כאילו אין מספיק צבעים וכאילו יש עליה מין ערפל, ניסיתי להוריד את ה contrast אבל זה פשוט יותר כהה ועדיין יש את אותה בעיה. אני על רזולוציה של 1280X1024 כי קראתי שבמסכי LCD משתמשים ברזולוציה הזאת.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  3. אני בדיוק עמדתי לקנות לעצמי 1900XTX אמרתי בוא נקפוץ ל-TOMSHARDWARE כדי לראות את המתחרה ...ואני רואה הבדל של 300 נק !!!?!?? אני מדבר על רזולוציה של 1024X768 כי מה לעשות זאת הרזולוציה שאני משחק בה . האם אני טועה ? יש פה משהו שאני מפספס ??? כולם אמרו לי וואי איזה טוב ה-1900 כדאי לך לקנות אותו ...מה אנשים נהיו מפגרים ? מי בכלל יסתכל על החתיכת פלסטיק הזאת בהשוואה ל-7900 ?

• 13 תגובות
    • 995 צפיות
  4. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש... הסיבה לכך זה הלופ האינסופי של הכרטיס מסך או כפי שרבים קוראים לזה ה"באג" של ה-VPU recover. אני צריך המלצה עד 500 ש"ח ולא כרטיס של ATI אני חוזר לא של ATI תודה ומקווה להרבה תגובות...

• 11 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by cobmetal,

שלום , אני מתלבט איזה דגם של הכרטיס לקחת ASUS PALIT GIGABYTE , כרגע המחיר הוא לא בעיה , פשוט אני רוצה לדעת מה היתרונות והחסרונות . תודה

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by AleXGanGSteR,

איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות בשביל PCI EXPRESS ... בסביבות ה1000 שקל ... תודה למי שעוזר..

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  7. הי האם יש הבדל משמעותי בין הכרטיסים הבאים: CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter POWERCOLOR 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter השימוש: אוטוקאד, רויט, ארכיקאד, פוטושופ,(וגם 3DMAX ועריכת סרטים כשימושים שוליים יחסית) האם זה הכרטיס האופטימלי ברמת מחיר זו? (עד 600 ש"ח)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by T-Flash,

כבר לא מעט זמן אנו עדים לדיבורים ורעש גדול בעקבות המידע על יציאת של כרטיסי הדור הבא (שיביאו את התמיכה ב API החדש, ה DX10), ועל ה DX10 בכלל. רוב הציבור היום מייחס למעבר ל API חדש יותר מדי צומת לב, וחושבים שהשדרוג היום לא משתלם בגלל יציאתם הקרובה של כרטיסי הדור הבא. עד היום היינו מודעים ל-2 ליבות גראפיות מהדור הבא מהחברות המבילות - ATI ו Nvidia, שהם R600 וה G80 בהתאמה. אלו הן ספינות הדגל של שני החברות, כלומר הטוב ביותר שיש לשני החברות להציע. אך גם המחיר של שני ליבות אלה יהיה גבוה, מה שלא יאפשר להמונים לקנות את הכרטיסים המבוססים ליבות האלו. היום באתר VR-Zone הופיע מידע אודות הליבות בטווח ה Mid-End, אלו הן ליבות הביינים של Nvidia, ה G86 וה G84. שני הליבות הללו יהוו פיתרון לשו…

• 26 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. Started by askme,

שלום לכולם שאלה שנשאלתי, ואני רוצה להיות בטוח לגביה . האם כרטיס מסך GTX 1050 TI יכול להחזיק / לעבוד עם שני מסכים של 4K. אם זה משנה, לא מדובר בגיימינג. כן מדובר בתוכנות גרפיות ( לא תלת ). תודה מראש

10. שלום, לאחרונה החלפתי את הלוח והמעבד , את הלוח ללוח ABIT והמעבד למעבד AMD 2500 מה שנותר זה כרטיס נורמלי.. שאוכל לשחק עם המשחקים הנ"ל , יש לציין שכרגע יש לי כרטיס מאוד ישן , 64 מיגא TNT 2 תודה לכל העונים עריכה : איך זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=10206 וזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=10207 וזה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_351&products_id=2523 מה עם זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=7453 הם במחיר מדהים , האם יצליחו להריץ את המשחקים הנ"ל ? ודום 3 ? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ecentaur,

מה עדיף? Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X 668 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=963 או ATI Radeon HD 5770 Sapphire 665 ש"ח http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=8926

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by urich,

אני חשבתי על שתי מסכים של lg שראיתי בtradezone יש אחד ב450 שקל שנשמע לי סביר תבינו אני חייב מסך חדש בגלל שיש לי מחשב נורמלי אבל המסך 15 אינץ ולא lcd כך שאני חייב 800 על 600 שזה ממש לא שימושי במלא תוכנות גלישה ומשחק מה אתם מציעים

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by A.Iniesta,

אני מצטער מראש, אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה. כמה בערך אמור לעלות כבל dvi? ראיתי בחנויות ברשת שיש בסביבות ה50, ובכל חנות פיזית שאני הולך אז מוכרים שם ב120+ ואומרים לי שזה הכי זול מה המקום הכי זול שאני יכול לקנות כבל כזה? ומישהו יודע למה לכל החנויות הטובות אין כזה בקטלוג באינטרנט? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  14. x800GT או GeForce 6600GT? ובכלל אם יש כרטיס יותר טוב מהם בסביבות ה-1100 שקלים, תציעו בבקשה. ואם מישהו יודע על כמה FPS כל אחד מהם יכול להריץ את סורס שיגיד גם בבקשה. תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Vladgi,

קנתי מסך LCD חדש והיום קיבלתי אותו המסך הגיע במצב מאוזן בכאילו שוכב על המעמד שלו, ניסיתי להרים אותו וליישר אותו למצב נורמלי כמו שהוא צריך להיות והוא פשוט לא זז ונתקע, אני מפחד לשבור אותו וגם המסך מתרחק עצמו מן הבסיס למעלה ולמטה (משנה את הגובה מן הבסיס) אבל למצב מאוזן הוא לא מגיע אולי יש איזשהו מנעול או משהו שמונע אותו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  16. שלום. נתבקשתי לברר עבור מכר, האם מסך Dell Ultrasharp בעל רזלוציה של 1440x2560 דורש כרטיס מסך יעודי? למיטב הבנתי (מהפורום המעולה כאן) רזלוציה גבוהה יותר דורשת חומרה חזקה יותר (ככלל). אם כן - מכיוון שמדובר כאן באמת ברזלוציה גבוהה, האם דרוש כרטיס מסך חזק? אשמח מאוד לעזרתכם. תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Tuki sheishmor alay,

כפי שהבנתי, היתרון של כרטיס PVR על כרטיס טלביזיה רגיל הוא היותו מאפשר קידוד והקלטת השידורים. הבעיה היא שבהוט כמעט כל הערוצים הרלבנטים הם בשיטה הדיגיטלית ולכן אם יש לי חיבור של הכבלים למחשב ללא הממיר של הוט אז אני מוגבל רק לערוצים המשודרים בשיטה האנלוגית. אני צודק? פשוט אני מתלבט בין ה-hauppauge PVR-150 לבים סתם כרטיס טלביזיה רגיל ב-100-200 שח ונראה לי שבמידה ואני צודק אז לא שווה לשלם הפרש של עוד כ-400 שח עבור היכולת להקליט את הערוצים המשודרים בשיטה האנלוגית.

18. Started by liav12,

מעבד 1.4 384 RDRAM אני מעביר תמחשב הישן לאחים שלי רציתי משהו שיספק בנתיים כי אני קונה חדש בע"ה עוד מעט... מה כדאי מביניהם?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by klayman,

מה עדיף ? רדאון או ג'יפורס ? ואיזו חברה כדאי ?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by ironhorse2,

נתונים: מעבד E8400. לוח אם g31m4. רם- 2X1GB. כרטיס מסך - הבסיסי. ספק - EZCOOL 450W. בעיקרון הכרטיס מסך הקודם היה ATI SAPPHIRE HD6790 שהיה כרטיס מסך סבבה עד שלאחרונה משחקים כבדים וחדשים, ברזולוציה הכי גבוהה לא פעלו עליו. ולאחרונה, בלי קשר, הוא נהרס. אז החלטתי לקנות כרטיס חדש. דיברתי עם חבר והוא הציע לעשות שדרוג כללי למחשב, להחליף לוח אם (הוא אמר שהוא יכול להשיג אחד טוב ב250) להחליף כרטיס מסך (הוא הציע Geforce GTX 660 - בסביבות ה1000 שקל) להחליף ל4GB זיכרון, ולהחליף ספק. בעיקרון התקציב הוא 1000 שקל להכול, אבל אם אתם חושבים שזה שווה חריגה של איזה 500 שקל מהתקציב המקורי, תגידו למה. ואם יש לכם הצעות אחרות, תרגישו חופשי להציע. תודה רבה, חג שמח!

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by -LosNir-,

היי, אז אחרי שהחלטתי איזה מסך אני רוצה (Chimei 22" 222H) הגיע הזמן להחליף את ה 7600GT.. אני מחפש כרטיס שיוכל להריץ את רוב המשחקים בהגדרות גבוהות ברזולוציה של 1680 * 1050. אני מתכנן להריץ Crysis, אם יהיה אפשר להריץ אותו על Very High אז מעולה, אם לא, אז High גם כן יהיה טוב. אפשרות ליד-שניה. עדיפות לכרטיס מסך עם חיבור HDMI, אבל לא הכרחי אם הכרטיס ממש אטרקטיבי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, זה המחשב שיש ברשותי היום: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS3 System Memory 2048 MB DDR2-800 DDR2 SDRAM Video Adapter NVIDIA GeForce 7600 GT 256 MB הוא עונה על כל צרכי ואני לא רואה צורך להחליפו עד שהיום רציתי לשחק במשחק sniper ghost warrior 2 ולא ניתן לשחק עקב הכרטיס מסך הנמוך מידי לדרישות המחשב אודה לכם מאוד להמלצה לכרטיס מסך טוב שיעשה את העבודה - מחיר עד 600 ש"ח כמו כן אני מעדיף כרטיס של Nvidia ולא ATI אני לא משחק הרבה עד שיש משחק ששווה את הזמן, כמו כן לא משחק ברזולוציות גבוהות מידי.. יש הרבה כרטיסי מסך שכיבכול עולים פחות אבל הרבה יותר טובים מעלה שעולים יותר עדיפות לכרטיס שיכול להחזיק כמה שנים לפני החלפתו …

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  23. השימוש העיקרי שלו יהיה משחקים, לא בטירוף דווקא ויזואליציות בווינאמפ וכו'... חשוב TV OUT באיכות גבוהה לא מעוניין באוברקלוקינג תודה מראש, נירטי

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  24. רציתי לשאול כמה השפעה יש לרמת כרטיס המסך על איכול ה-TV OUT. אני משתמש המון באופציה של ה-TV OUT לצורך צפיה בסרטים בטלויזה ולכן אני שוקל להחליף כרטיס מסך. היום יש לי GF MX400 ואני לא צריך כרטיס טוב יותר לשאר הישומים שבהם אני משתמש (אני ממעט מאוד לשחק במחשב). לכן רציתי לשאול אותכם האם כדאי להחליף כרטיס מסך רק בשביל היישום הזה? האם יש השפעה כל כך גדולה? ואם כן - איזה כרטיס מומלץ. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by ksn1981,

ל- AMD (סדרה 5/6) יש את Eyefinity שמסוגלת להריץ 3 מסכים דרך כרטיס מסך בודד (בדגמים מסוימים אפילו 6 מסכים) .. סדרה 6 קיבלה תלת מימד, אך לא בטוח שזה נתמך ב- Eyefinity (אולי בדגמים מסוימים).. בכל מקרה, האפשרויות כאן מגוונות: קבוצות של מסכים (למשל שניים כשטח אחד ושלישי כשטח אחר), רזולוציות לא אחידות... ל- nVidia (סדרה 4/5) יש את 2D-Surround שמסוגלת להריץ 3 מסכים דרך מערך של 2 כרטיסי מסך (בדגמים מסוימים צריך אף 3 כרטיסים), אבל גם בתלת מימד (בשמו 3D-Vision) ואז במקום 2D-Surround קוראים לזה 3D-Vision-Surround.. והאפשרויות כאן מוגבלות למדי.. # איך זה שכרטיס הדגל של nVidia לא יכול להתחרות בכרטיסים שלא הכי חזקים של AMD (מבחינה זו כמובן) ? הרי שמבחינת יכולות הכרטיסים של שתי החברות (…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.