עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by AmorphisM,

מסך Proview "חדש" שקיבלתי מחבר (שיש לו עכשיו LCD מצויין למנייאק).. המסך משום מה מזוהה כ Plug & play Monitor והתצוגה לא חדה ואפילו יש איזה מריחה שקופה כזו של קווי מתאר (חלונות, טקסט) קצת קשה להסביר צריך לראות, אני יכול לספק תמונה. מודל המסך הוא - 786N ולא הצלחתי למצוא לו דרייבר באינטרנט. מישהו יודע במקרה אם ככה מזוהים המסכים האלה או אם יש דרייברים מתאימים?

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  2. Started by DarkW,

יומולדת הנה בא, ותכל'ס אין לי ממש משהו שאני רוצה, אז חשבתי אולי כרטיס מסך חדש. המערכת שלי היא: AMD 64Bit 3500+ 512 (2*256 Dual Corsair) ASUS A8V Deluxe רציתי לדעת אם בתחום של עד 1000 שקל, מה עדיף: א. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10904 ב. http://www.pointpc.co.il/products/64198 ובכלל אם יש הצעות נוספות לכרטיסי AGP טובים בתחום מחירים זה. אני מודע לעובדה שPCI-E מציג ביצועיםה רבה יותר טובים, אבל אני לא מתכוון להשקיע יותר במחשב מאשר 1000 שקל ואין בכוונתי להחליף לוח-אם. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by p-o-i,

בכמה ה1950XTX באמת יותר טוב מה1950XT??....(חחח תפסתי את תצומת הלב שלכם אה...היתם בטוחים שהולך להיות פה משהו מעניין דעה כל שהיא על הנושא...אבל למרבה המזל הנאחס של הרבה ממכם אני באמת שואל...)

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by tomas18,

אהלן אני מעוניין בימים הקרובים לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים השאלה שלי מה יותר טוב Radoen or Geforce למשחקים בעיקר מבחינת ביצועים וכל זה אל מה כדאי לי ללכת ?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by SE313,

אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך, לא יודע מה יותר טוב.. התקציב שלי ה וא מקסימום 750 ש"ח הנה שתי האופציות שהשארתי לעצמי: זה אחד http://www.maximus.co.il/Product.aspx?productid=634 זה שתיים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7081&aff=bazman הנה מפרט יותר מפורט [= של הכרטיס השני: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=1204 יש לי התלבטות כי מצד אחד יש לכרטיס הראשון SILENT PIPE ולכרטיס השני יש טורבו, אז זאת החלטה קשר בשבילי.. מצד שני , אני לא כלכך מבין בכרטיסי מסך. בגלל זה אני מבקש את ההמלצות ..שלכם תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  6. Started by gangst-R,

החלפתי כרטיס לX1900XTX 512 היום, התקנתי את הדרייברים והכל. הבעיה היא שיש משחקים שלא עולים, NFS קארבון למשל, ברגע שמפעילים את המשחק המחשב עושה RESTART. חשוב לציין שהמשחק פעל טוב מאוד עם הכרטיס מסך הקודם שלי. לעוומת זאת יש משחקים שכן עולים על ההגדרות הכי גבוהות ורצים חלק (הסנדק למשל). תאבחנו לי את התקלה בבקשה. תודה.

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  7. Started by emofun,

יש לי מחשב עגלה קצת P4 2ghz 1gb ram 400 mhz וכרטיס מסך radeon 9600-pro לוח אם של אסוס לא זוכר את הדגם , agp השאלה שלי היא כזאת, האם שווה לי לרכוש את הכרטיס שאמור לצאת עוד מעט מחברת sapphire x1950 pro 512 mb agp ?>? האם אני אראה שיפור משמעותי בביצועים או שיווצר לי "צוואר בקבוק" מה שנקרא?

8. אני רוצה אם אפשר הצעות לכרטיס מסך טוב...PCI-E טוב...בין 500 ל700ש"ח אני לא גיימר רצחני משחק במשחקים לא הכי כבדים.... דרישות: 1) DVI חובה!! 2) 256 מגה בייט מינימום. ומה עדיף? של ATI או NIVIDIA??? יש לי במחשב הפנטיום 4 שאני מישתמש בו עכשיו..(מקבל חדש עוד מעט...בשביל זה ההמלצה גם) ATI RADRON 9250 והוא מתפקד מצויין ללא שום תקלות זה יותר מ3 שנים והוא אחלה של כרטיס...אז אני מעוניין במשהו בסיגנון...אמין טוב ולאורך שנים.... תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 983 צפיות
  9. Started by compman112,

שלום יש לי את הכרטיס X800GTO2 שניתן לפתוח לו צינורות. כל שאר המפרט בפרופיל שלי. אני התקנתי את Tom Clancy's Rainbow Six Vegas וספלינטר סל. שני המשחקים האלה לא עובדים לי, מכייוון שרשום השכרטיס מסך לא מספיק טוב. למה? כי אין לו SM3. היו עוד כמה דברים אבל אני לא זוכר. השאלות שלי הם: 1. מהו SM3, ומה ההבדל בינו לבין 2, הבדלים באיכות גראפיקה? איזה דברים אני אשים לב בהבדל? 2. האם כדאי לפתוח\לנצל את האוברקלוק של הכרטיס הזה? מה זה יתן לי בכלל? 3. מה אני יכול לעשות בשביל שהמשחקים יעבדו לי? החדשים בעקרון? -> לקנות כרטיס חדש, כמה יעלה כרטיס בשביל שהם יעבדו לי. 4. מה זה קונרו? תודה

• 10 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by manz11,

שלום לכם. אני רוצה להמיר את קלטות מצלמת הוידאו שלי (אנלוגית)למחשב ,ולצרוב על DVD. יש לי במצלמה שתי כניסות : אחת לוידאו והשניה לאודיו .RCA ?(בננות). אז ככה...אני מחבר את כרטיס המסך שלי (7600GS) לחיבור ה SVIDEO שלו עם הכבל שקיבלתי איתו שבקצה השני שלו יש קופסת חיבורים. בקוסאת החיבורים אני מחבר את הכבלים יש למצלמה (2 RCA) . אולם כאשר אני מנסה ללכוד התוכנה אומרת לי שלא מזוהה שום התקן וידאו ללכידה ....זה קרה לי עם 2 תוכנות ובאמת אין זיהוי. יש למישהו רעיון למה זה קורה..והאם בשביל לעשות מה שאני רוצה אני חייב כרטיס ללכידת וידאו או שמספיק מה שיש לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by lior46,

מה יכולה להיות הבעיה? אם התוצאות שהוא מציג בתוכנות הבנצ'מרקים הם על הפנים לדוגמה 7000 ב 3d mark 2001 הדרייברים שהתקנתי הם הכי חדשים. המעבד הוא 3000MHZ 1 ג'יגה זכרון

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by BAR3003,

יש לי כרטיס מסך 6600GT חיברתי את הטלויזיה ואני רואה שחור לבן בדקתי את הכבל הוא תקין יכול להיות שזה בגלל הדרייברים שלי (יש לי 84.21) בתודה מראש.......

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by GanJaval,

אני צריך דרייבר הככי חדש של invidia לכרטיס מסך 6600 gt

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  14. עד כמה שידוע לי ההבדלים בין הכרטיסים עם אותו מעבד גרפי הוא די זניח ,וההבדלים היחידים הם איכות הקרור וה-bundel הנילווה. מה ידוע לכם על הקרור וה-bundel הנילווה של כרטיס זה? http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?pageNum_samerange=0&ordercode=CGNX-GS796&show=&filter=&selection=gaming&l=en

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. או קיי ...דוד שלי קנה מחשב חדש , כרגע הוא אצלי שאני יתקין לו כמה שמונצס... שמתי לב שהעלתי את CALL OF DUTY 2 ומשחקים דומים שהמשחקים פשוט זוחלים !! קפיצות נוראיות ! אז ישר התקנתי 3dMARK 05 ובאמת נוכחתי לדעת שיש בעיה ! ....התוצאה היתה 3800 !!!!! אני לא אמור לקבל עם מחשב קונרו 6300 חדש 1 G זכרון ועם 7600GT לפחות באיזור ה 6000 !?? בדקתי בהגדרות שהכל מכוון בסדר ושום אופציה לא במקרה על אנטיאנלייזינג בכוח . מה אני עושה !!? מחשב כזה ייקר ביצועים יותר גרועים מה AMD 3200 שלי ! עכשיו אגב ה7600 הספציפי של ג'יגבייט ......אני מחבר אותו עם מחבר מיוחד .....כי משום מה שתי היציאות VGA שלו הם DVI ...אז החיבור הרגיל של המסכים לא טועם יכול להיות שפה בעצם הבעיה לאיבוד כוח בכרטיס ? זה…

• 94 תגובות
    • 8.8k צפיות
  16. נתונים: 70 מליון כרטיסי גראפיקה נשלחו מתוכן: 53 מליון כרטיסי גראפיקה נשלחו לשוק הנייחים כאשר 60% הם כרטיסי מסך מובנים! ו 22.7 מיליון כרטיסי גראפיקה נשלחו לשוק הניידים כאשר 70% כרטיסי מסך מובנים! סה"כ :אינטל שולטת בכ35% מכרטיסי גראפיקה בשוק הנייחים, ATI ירדה ל22% כאשר אנוידיה העלתה ל25% מקור: http://xbitlabs.com/news/video/display/20061211135541.html (מקווה שהתירגום נכון,אם יש עוד דברים מעניינים במקור תגידו לי ואני אוסיף) אם תשימו לב, ברבעון השני ATI שלטה יותר כאשר ברבעון השלישי היא ירדה ואנוידיה צמחה.

17. Started by Sango,

יש לי כ.מ 7800 GTX , הליבה אמורה להיות על 450 ואצלי היא על 275 WTF ? [בדקתי לפי אוורסט] למה זה קורה שמהירות הליבה יורדת בעצמה ?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by DJ27,

שלום לכולם 1 האם כרטיס מסך פסיבי ( ללא מאוורר ) יכול להחזיק מעמד במשחקים + וויסטה ? 2 האם כרטיס מסך פסיבי יכול לישרף כתוצאה ממשחק חזק ע"י התחממות ? 3 האם כרטיס מסך יכול לגרום נזק למסך של המחשב ? 4 האם כרטיס מסך עם מאוורר יותר חזק מכרטיס מסך פסיבי ( ללא מאוורר ) ?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  19. כרטיס שהיה אפשר להקליט מקלטת ווידאו למחשב ולהפוך אותו לדיסק

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  20. הדולר יורד והמחירים לא יורדים..למה??

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by xtract1,

הדרייברים החדשים,Catalyst 6.12,פותרים בעיות שונות עם משחקים ותוכנות : Black & White 2 Neverwinter Nights Cyberlink PowerDVD Catalyst Control Center עדיין יש בעיוות עם : Battlefield 2 Sniper Elite PowerDVD menus in Catalyst Control Center בעוד שבד"כ דרייברים חדשים מוסיפים אפשרויות חדשות רבות,הדרייברים הללו לא מוסיפים אפשרויות חדשות רבות.עם זאת הדיירברים הללו מאפשרים למשתמשי CF להנות מ-DirectX video acceleration,כאשר הם משתמשים במערך CF. כמו כל הדרייברים האחרונים של AMD-ATI,הם יתמכו בכל כרטיסי המסך החל מ-Radeon 9500 ומעלה כולל Radeon Xpress X1150 and 200. למקור

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by hakoki,

עד 500 שקל ATI Radeon X9550 256MBוGigabyte ATI Radeon X9600PRO 256MBוGigabyte ATI Radeon X9250 128MBוGigabyte nVIDIA GeForce FX6200 256MBוPalit nVIDIA GeForce PCX6600 256MBוInnovision nVIDIA GeForce FX6600 256MBוPalit מה הכי משתלם למחיר? האם יש כרטיס יותךר טוב בסביבות המחיר הזה ואם אפשר אז דירוג של הכרטיסים של הכי טוב,ואחד אחריו... תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  23. הרבה המליצו לי על 1950P אבל מי שמזמין לי את המחשב אומר שאין במלאי... השאלה היא האם כדאי לחכות עוד בשבילו או שמה יש כרטיס טוב אחר במקומו... שימוש לכרטיס הוא למשחקים. מסך 19 של סאמסונג.(רזולוציה 1024X768). תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  24. כשאני משתמש באפשרות הNVIEW, התמונה שעל המחשב מוצגת על גבי הטלויזיה. אצלי לפחות, התמונה בטלויזיה לא איכותית כמו במחשב. ואני לא מדבר על הבדלים קטנים. כשאני מפעיל סרט, הכל תקין אבל כשאני שם לדוגמה אתר אינטרנט, קשה מאוד לקרוא אותו כמו שצריך. זה חייב להיות משהו בהגדרות וכאן אתם אולי תוכלו לעזור לי. תודה.

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  25. Started by tomystein,

מאז שאני מכיר את האפשרות הזו של כרטיסי המסך (NVIEW), אני לא מפסיק להשתמש בה. למי שלא יודע, NVIEW בין השאר, מאפשר לראות את מסך המחשב על גבי צג הטלויזיה. זו הדרך שאני מכיר לפחות.. לאחרונה, קרה משהו מוזר עם NVIEW. כל פעם שאני מפעיל אותו, אני רואה בטלויזיה מין פס לרוחבה של הטלויזיה שמבצע ריצודים מוזרים (תזוזות). כמובן שזה מפריע לראות ככה אבל הכי מעצבן, זה שאני לא יודע ממה זה נובע. 1. זה לא הכבל כי קניתי חדש וגם בו זה עושה את אותה הבעיה 2. זה כנראה גם לא הדרייבר של NVIDIA כי גם אותו עדכנתי. שכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600 GT 3. בדקתי שאין שום גורם שיכול להפריע לשידור (פלאפון..) 4. ניסיתי לחבר לטלויזיה אחרת וזה עשה אותו הדבר. זאת אומרת שזה בא מהמחשב... בקיצור, עשיתי א…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים