כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
ATI באמת הריהמ את עצמה מאז היות החברה קטנה שלא ממש היוותה תחרות לNVIDIA... יש מצב שATI תהיה גדולה יורת מNVIDIA? http://www.ati.com/companyinfo/ir/2004/atiq404.pdf
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כרטיס GEFORCE 9600 תוצרת ECS (במחשב עם מעבד i5) מחובר למסך 19" (1280X1024) ולטלויזיה FUJICOM ב- 1920X1080 החיבור לשניהם דרך יציאות DVI. המסכים מוגדרים כ- SIDE BY SIDE (תמונה ממשיכה ממסך למישנהו). התמונה במסך הטלוויזיה "גדולה מידי" - כסנטימטר של תמונה הולך לאיבוד בכל צד (למעלה, למטה, ימין ושמאל). בהזזת העכבר בין המסכים יש "קטע מת" קטן בו סימון העכבר בחלק החסר של התמונה. בדקתי עם הוורסיה האחרונה מאתר NVIDIA וגם עם וורסיות קודמות. בדקתי תחת XP-32bit וגם ב- WIN7-64bit. אין הבדל. לתוכנת NVIDIA יש אפשרות לשנות את גודל התמונה. זה עובד, אבל אז הכרטיס מוציא רזולוציה יותר נמוכה מ-1920X1080 ושוב אין התאמה לרזולוציה הטבעית של מסך הטלוויזיה, והתמונה לא חדה. הטלוויזיה היתה מחוברת בעבר …
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אני משחק משחקים לרוב ברזולציה 1024 1280X האם כדאי לקחת שני כרטיסים של 9600? האם להזמין 9800GTX? כרטיס 8800 מומהר? ממש לא יודע מה משתלם עכשיו
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 4 3 גיגהרץ 2 גיגה זכרון רדאון 9600 עם ויסטה אולטימט שרץ לי ממש מעל ומעבר אפילו במשחקים לא הכי חדשים רציתי לדעת אם שווה לי להחליף את הכרטיס מסך ל 7600GT של גיגהבייט 128 ביט עם 256 מגה זכרון ב 350 שח לחדש
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס שבמפרט וכמו שאתם רואים הוא vivo וקיבלתי איתו רק מין מכשיר כזה(שמן ושחור) אבל לא קיבלתי כבלים.... התקשרתי לחנות ושאלתי אותם למה לא קיבלתי כבלים והם אמרול לי שקניתי את הגרסה בלי הקופסא ולכן איני אמור לרבל את הכבלים... אז אני מחפש המלצה לכבלים איכותים ושיתאימו לכרטיס שלי משהו בסביבות ה-מקסימום 150 שח תודה
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
איך זה משתווה לעומת החומרה שיש לי? מעבד INTEL 3.2 (פרסקוט) זיכרון 1GB כ.מסך nVidia GeForce FX 5900XT
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=4900 או http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=4317 תודה לעוזרים. המסך הוא 1440x900
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום... יש לי לוח מבוסס NFORCE4 SLI X16 ... ואני משתמש בSLI.. הכרטיס הכפול ליבה של אסוס לצורך העיניין... שהוא SLI בפני עצמו בכרטיס אחד... למה רשום לי שאני משתמש בSLI X8... ולא ב X16 כמו שצריך להיות.. עכשיו אני מבין שההבדל הוא לא משמעותי.. אם יש הבדל בכלל.. אבל בכל זאת.. מישהו פעם נתקל בזה או יודע איך לשנות את זה?... * רעיון שחשבתי עליו... שבגלל שזה כרטיס כפול ליבה והוא על יציאה אחת של PCI-E X16 זה מתחלק.. לX8 לכל ליבה... יש מצב?? בכל מקרה אני ישמח לעזרהה... תודה לכל העוזר!
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי כרטיסי מסך, בשבוע האחרון הסתובבתי באתר EBAY וראיתי כרטיסים שעולים חצי ואפילו רבע ממה שהם עולים בארץ... בשבוע הבא כנראה אני הולך לקנות מחשב חדש עם X1950PRO אבל כמו שהזכרתי למעלה בשבוע האחרון הסתובבתי ומצאתי כרטיסים טובים מאוד.... מצאתי את הכרטיס הזה: Nvidia Geforce 8800GT 512MB פה בארץ הוא עולה הרבה כסף בחו"ל דרך איביי הוא עולה 679 ש"ח, שהX1950PRO עולה 781 ש"ח.... בקצור השאלה שלי היא האם שווה לקנות כרטיס מסך באיביי ?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
חדש. אם אני משחק לעיתים רחוקות שווה לקנות כרטיס מסך או להסתפק במובנה. פרט לכך, במידה ורצוני בזמן גלישה או צפייה בסרטים במסך המחשב באיכות FULL HD , אם יש דבר כזה במסך מחשב, האם הדבר מצריך כרטיס מסך תומך FULL HD או שמא זה תלוי בטיב מסך המחשב, בדומה לטלוויזה FULL HD. אם האשלות נשמעות טפשיות, סליחה, "ראשית חוכמה קנה חוכמה". תודה
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לאחי מחשב ישן ואני רוצה להחליף את הכ. מסך הנוכחי(GF2 64MB MX400). פירוט המחשב: מעבד:intel p3 1000mhz זיכרון:384mb לוח:ASUS cusl-2c -agp*4 כמובן שהכרטיס צריך להיות מותאם לרמה של המחשב. כמובן שאני חושב לקנות יד-שניה
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מה קורה אם אני מחבר את ה GTX280 ל HD LCD דרך VGA TO HDMI האם יהיה אפשר לעבוד ברזולוציה מקסימלית של 1920X1080 האם ה VGA TO HDMI יתמוך בזה? מי פה עשה כזה דבר לאיזה איכות אני צריך לצפות ושוב השאלה המרכזית האם ה VGA ידע לעבוד ברזולוציות HD כי זה יכול להיות קטלני לעבוד על מסך 40 אינץ ומעלה באיכות מעולה ורזולוציה גבוהה
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך כמו ati1950pro שנקנה היום יתמוך בעתיד בקיירקט אקס 10 באמצעות עדכון דרייבר ? השאלה תקפה גם לסוגי כרטיסים אחרים !
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
GeForce 6800le 128mb עולה לי 663 שקל מPCNOW GeForce 6600 256mb עולה לי 495 שקל מKSP אני רוצה כרטיס לAGP לא בסכום יקר כי אני משחק במשחקים שלא לוקחים גראפיקה כגון: פיפא 2007 נבא 2007 PES6 ניד פור ספיד קארבון גג באטלפילד החדש או COD 3 איזה אתם אומרים יותר חזק ויותר עדיףף יש מצב לאובר קלוק
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים לכולם !! יש לי מחשב עם מעבד CORE I5 750 וכרטיס מסך HD5770. והרצתי עליו 3Dmark vantage וראיתי שהוא נותן לי בסוף את התוצאה P8924 3DMarks. ורציתי לדעת אם זה נכון או שיש בעיה בכרטיס מסך או במעבד תודה רבה לעוזרים! הנה לינק עם התוצאות:http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=4804693F3B291AED0C97C8D88606EF96 :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
חשבתי אולי לשדרג טיפה את הכ.מסך שלי ( gf4 ti 4400 ) , המעבד שלי ( 1.6@2.4 ) , עד איזה מידה הוא יהווה צוואר בקבוק ? אני לא גיימר רציני ,פה ושם אולי . מספיק לי להריץ משחקים ברזולציות גבוהות ( לא רואה הבדלים עם או בלי AA ככה שאין לי בעיה גדולה ) ... המחשב עובד מספיק מהר ככה שאני לא רואה טעם להכניס עוד 1200-1500 ש"ח ( שאין לי ) על מעבד ולוח . אני מדבר על כ.מסך 6600gt ומעלה ...
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי לכולם ..... יש לי 9600xt ורציתי לדעת עד כמה באמת חשובים הדרייברים שאני מתקין בשבילו לפי אחת הכתבות של האתר מצאתי לנכון להתקין את העדכון האחרון מבית ATI שהוא ה CATALYST ואשמח מאוד לקבל עצות וטיפים בנושא *אפרסם את תוצאות בדיקת ה 3DMARK05 בהמשך .....
-
- 13 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לאחר הרבה זמן שלא שיחקתי, הפעלתי את Need For Speed , אבל באמצע המשחק פתאום ריצודים, כאלו מופיעים עוד עצים ונעלמים... בטעינה בין השלבים יש ריצוד של פסים לבנים קטנים הולכים ובאים... חשבתי שאולי הכרטיס מתאמץ או שחם לו אבל כאשר יצאתי מהמשחק ראיתי שהטמפ' הגיע ל מקס' של 62 מעלות במאמץ במשחק, דבר שמוזר לי.. הטמפ' מראה שהכרטיס עובד טוב והקירור נשאר טוב... איפה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש קניתי מחשב חדש (המפרט בצד). במשחק הראשון שהתקנתי היה Battlefield 2 ואחריו Battlefield 2142, וה-AA היה מצויין. אבל, בהרבה משחקים אחרים חדשים שהורדתי - כמו: R6 Vegas, Bioshock, MOH Airborne, לא רואים בכלל AA - לא משנה כמה אני שם מהדרייבר (למרות ששמתי לב שאין באפשרויות במשחק בכלל AA, לא יודע אם זה קשור). וניסיתי גם CNC3 ושם דווקא כן יש AA... אז איך זה שרק במשחרי גוף ראשון חדשים אין AA? זאת בעיה אצלי או לא? תודה!
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי R9500Pro ובמשחק SplinterCell כאשר מפעילים AA יש בעיות עם מקומות בהירים {אורות וכאלו........} רציתי לשאול אם הדריבר הבא של ATI בגירסה 3.4 יתקן את הבעיה או שמי שמתקן את הבעיה זה ה-Patch שהחברה {UBI} שחררה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
משתמשים יקרים שלום רב, החלטתי לפתוח את הדיון הזה בכדי להבהיר כמה נקודות שאגע בהם בעוד כמה שורות כמו בכול פורום או בחיים שמחוץ לפורום יש מערכת חוקים. החוקים נועדו ליצור סדר בCHAOS שקיים בכול פורום, החוקים יותר מכך מועידים על מקצועיות הפורום וכמובן אנשיו שמשקיעים מעצמם בכדי לספק לכם את מירב המידע והעזרה הדרושה בעולם הטכנולוגי. לחלקכם, בייחוד החדשים יש בעיה של קריאת החוקים ויישומם, מה שעלול ליצור בעיות באופן השימוש השוטף בפורום, לאי נעימויות בין משתמש למשתמש ובייחוד לבין מנהל\מומחה למשתמש ולהיפך. מאז שאני מנהל בפורום זה,סדר ושמירה על החוקים תמיד נמצאו בראש וזה משהו שלא ישתנה הן בעיניי והן בעיניי חברי לצוות. הנקודות שאני מנסה להבהיר לכם הם : *דיונים בנוסח "דחוף" וש…
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
6600GT או 9800PRO? ואיזה כרטיס מסך כדאי לקנות עד 2000 ש''ח?
-
- 12 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי לוח שתומך ככל הנראה בAGPx4/x2 וכרגע מחובר לי GEFORCE 2 ואני מעוניין להחליף כרטיס מסך. אני מתעניין בGEFORCE 6200 ואני יודע שיש לו חיבור של AGPx8 השאלה שלי האם אני יכול לחבר אותו לחיבור המיושן שלי? אני מעוניין בתשובות ענייניות-זאת אומרת לא תשובות כמו:"שווה לך להחליף את הלוח אם...." ועוד תגובות מהסוג הזה תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי בנוסף ל5850 את ה7600GS מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-