עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ido.G,

שלום, ברשותי כרטיס Connect 3D X1800 GTO VIVO. כאשר אני מחבר אליו PS2 בחיבור S-Video- איכות התמונה ממש זוועתית. אני מתמש ב Dscaler? האם מישהו מכיר דרכים לשיפור המצב? וכו'? ד"א- גם ה ATI multimedia center פשוט לא מוכן להיות מותקן אצלי. מישהו נתקל בזה פעם? (אני מריץ את ההתקה ולא קורה כלום) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  2. אני קונה עכשיו מחשב ב7000+ רציתי לשאול אם כדאי לקחת כרטיס מסך חלש ולחכות לR600 או לקחת את ה XFX GeForce 8800GTX 768MB מ IQPC ב 2961 שח ולסגור עניין לשנתיים הקרובות? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3138&Pname=XFX דעתכם חשובה לי תודה ניר

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  3. שלום לכולם, מה יותר טוב? EVGA 320-P2-N811-AR GeForce 8800GTS 320MB 320-bit GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card ב- 280$ Leadtek PX8800 GTS TDH 320MB Extreme GeForce 8800GTS 320MB 320-bit GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card ב- 295$ PNY VCG88GTS32XPB GeForce XLR8 8800GTS 320MB GDDR3 PCI-Express Video Card Retail ב- 280$ XFX PVT80GGHF9 GeForce 8800 GTS 320MB DDR3 PCI-Express Video Card w/Dual DVI HDTV-Out & Retail ב- 290$ המפרט המתוכנן: CMV LCD 19 Inch 938D 5ms+DVI Widescreen GIGABYTE GA-P35T-DQ6 Intel Core 2 Quad Q6600 G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 ספק עוד לא בחרתי, וכרטיס..... אני רוצה לדעת מה יותר טוב אך ורק מבין הכרטיסים שנתתי, בתודה מראש, …

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by GuillotineX,

אני כבר מודע לשאר הכרטיסים אבל יש לי אפשרות לקנות אותו בינתיים אז איך הוא?

5. Started by viperch1x,

שלום לכולם... לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס מסך X1950XTX של אי טי אי רדון כידוע זהו כרטיס חזק אשר אמור לתת ביצועים טובים למשחקים כבדים. הכרטיס הגיע עם דרייברים CATALYST. הורדתי את הדרייברים האחרונים ולמרות זאת אני לא מקבל ביצועים מקסימלים עכשיו אני יודע שבכדי לקבל ביצועים מקסימלים צריך לקנפג את התוכנה אבל אני לא ממש יודע איך עושים את זה. אם מישהו יודע טוב איך משפרים את הביצועים לרמה מקסימלית אני ממש יודה לו..(ביצועים למשחקים) יש שם מלא אופציות בתוכנה שאני לא ממש יודע באיזה אפשרות לשים אותם בכדי לקבל את הרמה והביצועים הכי טובים כי כשאני משחק למשל משחקי רשת אני לא מקבל מקסימום FPS או אפילו סתם משחקים של 3D שוטינג שאני יודע שאני אמור להריץ אותם בלי בעיות עם המחשב שיש לי, למ…

• 10 תגובות
    • 726 צפיות
  6. 1) אני רוצה לבצע התקנה נקיה של דרייברים באנוודיה ,קודם אני מוחק הכל שקשור לאנוודיה (כולל sweeper) , עושה ריסט למחשב על מנת לנקות סופית את השאריות ולהתחיל בהתקנה חדשה עם דרייברים מעודכנים ופה מתחילה הבעיה לאחר שאני עושה ריסט וברגע שהמחשב עולה הווינדוס אוטמטי מתחיל בהתהליך של התקנת דרייברים של אנוודיה והבעיה שזה מתקין דרייברים ישנים, ובזמן התהליך לא מאשפר לי להתקין את הדרייברים שאני רוצה ואיני מוצא דרך איך להבטל את ההתקנה האוטומטית של הווינדוס (ניסיתי גם להתנתק מהאינטרנט וזה לא עוזר ). אאשמח אם למישהו יש בשבילי פתרון . 2)התקנת דרייברים בצורה רגילה מתקינה לי במחשב דברים כמו 3D VISION , HD AUDIO ועוד משהו , השאלה האם יש לי צורך בזה או שאני אני יכול להתקין בצורה ידנית רק את …

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by mano4now,

הי, מהיכן אתם ממליצים לרכוש כרטיס 1060 ? אני מאזור ראשון ? האם לרכוש מחו"ל ? אם כן, האם אני מאבד את האחריות ובכמה זה בכלל מוזיל ?

8. Started by EVGA,

בגלל הקנייה הקבוצתית אני חושב לקנות את ה7870XT, אתם יכולים להגיד לי אם הספק יחזיק ואם הלוח אם מתאים מעבד PHENOM II 940 לוח אם gygabyte GA-MA790X-UD4P כרטיס מסך AMD HD4850 MSI דיסק קשיח 500 GB WD זכרון corsair CL5 4GB DD2 800MHZ מארז CM690 קירור למעבד arctic freezer 13 pro

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by saarxee,

אלו התוצאות מ-FANSPEED, זה בסדר אתם חושבים? גם הטמפ' בתוכנה HWMONITOR מצויינת ולא ניקיתי את המחשב מעולם והוא בן שנה, ובתוכנה HWMONITOR כתוב שמהירות המאוורר של הכרטיס מסך היא 3%, זה בסדר? (הכל צולם בזמן מנוחה) http://imageshack.us/photo/my-images/577/66184190.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/23/29819709.png/

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  10. שלום, *לא ידעתי בדיוק באיזה פורום אפשר לבקש את זה.* אני צריך אתרים, כמה שיותר כמו AnandTech למשל. אתרים שעושים השוואות וסקירות על חומרה ועל חברות שמייצרות אותם. שיכילו ביקורות, סקירות, השוואות תקראו לזה איך שאתם רוצים אבל שיהיו כמה שיותר מורחבות ומובנות. תודה.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by t_zeltzer,

שלום לכולם, אני מוכר כרטיס מסך Sapphire RADEON 9800 PRO ATLANTIS ULTIMATE 256MB DDR AGP8X TVO/DVI זמן שימוש: הכרטיס היה בשימוש במשך 4 חודשים. סיבת מכירה: מחשב חדש עם חיבור PCI Express כרטיס חדש כיום עולה יותר מ- 1800 ש"ח. מחיר מכירה: 1100 ש"ח. לפרטים: 03-7518797 תומר. מאפייני כרטיס: Graphics Processor and Memory Graphics Processor ATI Radeon 9800 Pro Graphics Processor Codename R350 Graphics Core Clock Speed 380MHz Pixel Pipelines 8 Texture Units Per Pixel Pipeline 1 Vertex Units 4 Pixel Shader Version 2.0 Vertex Shader Version 2.0 Installed Video Memory 256MB Memory Technology DDR II SDRAM Memory Clock Speed 350MHz Memory Bus Width 256-bit; Primary RAMDAC Clock Speed 40…

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by ooddd2,

5515 זה טוב או שזה גרוע? A64 3000 R9800P 512SAMSUNG זה תוצאה גרוע מאוד הוא בסדר?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  13. Started by JC_Denton,

חשוב שיהיה עם זמן תגובה 16MS(מיועד בין השאר למשחקים), ועם איכות תמונה גבוהה ביותר. חשבתי על ה-Viewsonic VP171, הבעיה היא שאין בו רמקולים מובנים, דבר די הכרחי בשבילי.. רציתי לדעת אם יש מסך ברמה של המסך שהזכרתי עם 16MS ועם DVI, עם רמקולים מובנים. תקציב כאמור בכותרת, בין 3K ל3.5K. תודה.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by RoyShefy,

תגיד כל מה שיכול להשפיע על ההחלטה שלי. כולל אם יצא לשוק לוח SLI (אני לא מעודכן)

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם מסך הזה TFT 17'' 710N? היה טוב לגימר?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  16. Started by Mamimo,

http://www.theinquirer.net/?article=24044

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by duk4u,

ידוע שכרטיסי נבידיה כוללים חומרה אשר נקראת...PureVideo . כמובן כדי לנצל חומרה זו. יש להוריד את התוכנה...PureVideo Decoder מהאתר של נבידיה. כמובן תמורת תשלום. ושאלתי האם למישהו יש נסיון, וכן במילים פשוטות יכול לתאר את היתרונות בשימוש בתוכנה ? ואני מתכוון לנסיון בפועל כי קראתי את כל הפיצרים שכלולים בטכנולוגיה זו. אולם אין כמו נסיון אישי ממתין לתגובות.......

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  18. Started by MATAN_BS,

לאיזה מבין הכרטיסים הנל ניתן לבצע פתיחה של PIPELINE ? איזה כרטיסים הם באמת בעלי קירור פאסיבי (נראה לי שGTO2 הוא לא באמת בעל קירור פאסיבי כמו שנטען בנועה)? איזה כרטיס עדיף מבחינת ביצועים (דירוג) ? 1380 - SAPPHIRE X800GTO ULTIMATE 256MB PCI-EXPRESS BULK דגם: X800GTO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4203 - עם קירור פאסיבי מבוסס HEATPIPES http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=120 1440 - SAPPHIRE X800GTO ULTIMATE 256MB PCI-EXPRESS - קירור פאסיבי מבוסס HEATPIPES דגם: X800GTO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4202 http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=120 1440 - SAPPHIRE X800GTO Fi…

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  19. א. אחלה פורום מדהים אותי כמה ידע אפשר למצוא בפורום הזה. ב. אחרי שהתחנפתי אני צריך המלצה. אני מחפש כרטיס בתקציב של כ 600 ש"ח או 700 ש"ח שיוכל לסחוב משחק כמו BattleField 2 או GTA. עשיתי חיפוש בפורום אבל תסלחו לי אני פשוט הולכתי לאיבוד מכול המושגים שאתם משתמשים. אז מה תמליצו למישהו שבסך הכל משחק איזה 6 שעות בשבוע עם תקציב דחוק ומשכנתא ובלי שאישתי תתגרש ממני? לא אכפת לי לקנות גם יד שניה אם יש . המפרט שלי לוח אינטל 915 (זה מה שנתנו מהעבודה....) P4 3M RAM 512 תודה מראש לכולם

20. Started by sagi_10,

יש לי כרטיס מסך geforce 5600 ועשיתי לו קצת אובר קלוק ואז התחילו הארטאפקטים אז ביטלתי את האובר קולק ועדיין נשארו לי הארטאפקטים מה לעשות נ.ב שמתי מאורר מתחת לכרטיס מסך,הארטאפקטים רק בסירטונים (בסרטים ובמשחקים אין את הבעיה הזאת) תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by Ohad19,

כדאי לקנות של SAPPHIRE או של POWER COLOR ? הבנתי שהביצועים פחות או יותר אותו דבר

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  22. היום סוף סוך אחרי חודשים רבים הביאו לי את הדרייברים של הוודו 3 הישן שלי , התקנתי את הדרייברים וכאשר אני נכנס להגדרות מסך>מתקדם ,אני לא מוצא שם אפשרות כדי לראות בטלוויזיה . אוליי יש איזשהי תוכנה כי TV-TOOL לא עובדות עם וודו ועוד במיוחד עם וודו 3

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by 114508534,

איפה אפשר לקנות כזה דבר , חשבתי להלחים את החיבור החוצה ולעשות לו זווית אבל לא נראה לי רעיון טוב ושמעתי שמוכרים זווית אבל אין לי מושג איפה , עזרה לא תפריע

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by צחי,

חיברתי עם כבל יקר מאוד (100 שח) מהכ.מסך לטלויזיה ואני רואה פיצוץ על הטלוויזיה, רק מה כשאני מפעיל סרט אני לא רואה (רק את הכתוביות אם אני מפעיל עם הרד לייט) ניסיתי בכמה נגנים (מדיה פלייר ורד לייט) ואני משתגע, כי במצב רגילך אני מצליח לראות הכל רק סרטים אני לא רואה על המסך

25. Started by tsh,

1) למה צריך בעצם תמיד להתעדכן בדרייברים בכרטיס מסך? ואם זה כל כך חשוב מאיפה אני יכול להוריד בתודה טל!

• 2 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.