כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, במסגרת עבודתי בחברה שאני עובד בה אני אחראי על פרוייקט להקמת Display Wall שמורכב מ-4 מסכי פלאזמה של 42". האינפורמציה שתוצג תהיה מבוססת בעיקר על טקסט וגראפים והמקור יהיה מחשב. השאלה שלי היא כזו: בהנחה שאני רוצה לעשות שימוש במחשב אחד כדי להציג 4 תכנים שונים על ארבעת המסכים (כלומר שכל מסך יציג תוכן שונה משאר המסכים), מה אני צריך מבחינת חומרה ותוכנה? כפי שאני מבין את זה, אני אצטרך 2 כרטיסי מסך שלכל אחד יש 2 יציאות (מה שיתן לי בסה"כ 4 יציאות), אבל מה שלא ברור לי זה איך ניתן להגדיר באמצעות מערכת ההפעלה (windows xp לצורך העניין) איזה תוכן יופנה לכל אחד מהמסכים. האם קיימת איזשהי תוכנה שיודעת לשלוט על הגדרות אלה? האם מעבר לכרטיסי המסך יהיה צורך בחומרה נוספת (כגון לוח א…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט הנ"ל, P-4 2400 Northwood Asus p4s8x-x Twinmos 1 gb ddr 400 Msi fx 5200 Antec P150 Antec 430w neo אין בכוונתי לרכוש מחשב חדש, לפחות לא בשנה הקרובה. אבל, עד הרכישה של המחשב החדש, אני רוצה להנות ממשחקים. השאלה שלי כזאת, האם המפרט שלי ינצל את הכרטיס, ואני באמת אוכל להחזיק איתו לשנה +\- ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם כרטיס מסך מסוג X1950 PRO של Sapphire, מהכרטיס יש שתי יציאות לחיבור DVI ויציאה לחיבור S-VIDEO ככל הנראה. השאלה היא האם אני יכול לחבר את הממיר של יס לכרטיס הזה בכדי לראות טלוויזיה במחשב או שאני חייב כרטיס טלוויזיה יעודי? במידה וזה אפשרי איך בדיוק אני מבצע את החיבור הזה (ואיך אני מחבר גם את הסאונד לכל העסק)? במידה ולא, על איזה כרטיס טלוויזיה אתם ממליצים בשביל לצפות ביס דרך המחשב ואולי גם הקלטה (לא למטרות עריכת סרטים וכו'). תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני בונה מפרט חדש שבראש ובראשונה יהיה לעריכה גראפית דו ותלת ממדית עם התוכנות אדוב פוטושופ אדוב פרימייר ופאיינל קאט פרו, אבל רציתי שהכרטיס יהיה לי טוב גם למשחקים חדשים כי שלי כבר לא מעלה יותר משחקים מהשנה האחרונה... Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 965P-DS4 s775 Conroe, DDRII 800, 2xPCI-E 1GB TwinMOS X2 DDR II 667 320GB 16MB, SATA II Maxtor + 120GB Maxtor ופה אני תקוע עם הכרטיס מסך, ויש לי כבר מסך: l1750SQ של אל ג'י אל סי די 17 אינטץ' ועוד שאלה איזה כרטיס מסך אני צריך ליקנות כדי שאני יראה את המחשב בשני מסכים כמו בחדרי עריכה... שהמסך מפוצל אבל רק בתוכנת עריכה... אם אתם מבינים למה אני מתכוון תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
שלום לום בKSP יש את הכרטיס X1950 PRO של SAPPHIRE. עולה 1250 (או 1230 לא זוכר) וגם בKSP. X1950 PRO EXTREME של POWER COLOR שעולה 1200. עכשיו, מה ההבדל בין שני הכרטיסים ומי טוב יותר? את מי לקנות מבין שני אלה.. לא מתוכנן OC
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום. לאור יצאת ה-DX10 וכל ה-SM 4.0 התחלתי קצת לחקור וללהתעניין ב-DX9. בקיצור כתבתי הסבר קצר שעונה על השאלה מה זה Pixel Shaders, שאני מקווה שהוא נכון . אם הוא לא נכון אתם מוזמנים לתקן אותי פשוט העניינתי בנושא ולא מצאתי עליו חומר באתר. אז הנה: שאלה: מה הם מצללי קודקודים? תשובה: חפצים בסביבה תלת-ממדית לרוב מורכבים ממשולשים שלמעשה מוגדרים ע"י הודקודים שלהם. מצלל קודקוד הוא פונקציית עיבוד גראפית המשמשת ליצירת אפקטים על חפצים בסביבה תלת-מדית ע"י ביצוע חישובים מתמטיים על החפץ המסוים. לפני יצאת ה-DX8 אפקטי הצללה היו כל כך מסובכיםלעשייה עד כדי כך שהם יכלו להתבצע רק ע"י שימוש בפריימים מרונדרים. כיום מפתחי המשחקים משתמשים במצלללי פיקסלים על מנת להפיח רוח ואישיות בדמויות ובסביב…
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום. הטמפרטורה של ה-geforce 7600GS במאמץ היא 60 מעלות ובמנוחה היא 52 מעלות. זאת טמפרטורה טובה? חשוב גם לציין שהכרטיס לא עבר OC ושאני משחק עם מארז פתוח כדי להוריד את הטמפרטורה שלו.
-
- 8 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי בעיה עם ה-7600GS שלי. הבעיה היא במשחק GTA SA ובשאר המשחקים שיש לי (אבל בולטת במיוחד במשחק הזה). אז הבעיה היא כזאת: כשאני בא לשחק ב- GTA SA אני מפעיל אותו, הכל סבבה למשך 15 דקות. אחרי רבע שעה פיתאום מתחילים להופיע לי ארטפקטים והמשחק מתחיל לפעול ממש מהר (הוא מתחיל להיות ככה תמיד אחרי שאני שומר). עכשיו שתבינו את הבעיה שלי, זה לא שהמשחק פועל על פריימים גבוהים זה פשוט שהוא פועל בקצב מהיר מידי שאי אפשר לשחק. הפעלתי V-SINC, לא עוזר. לא עשיתי אוברקלוק (הכרטיס על התדרים המקוריים 700 זיכרון 400 ליבה). התקנתי כמה גרסאות שונות של המשחק, לא עוזר. בעיה דומה יש לי גם עם משחקים אחרים: כשאני מפעיל למשל את NFSMS אז הוא פועל מהר מידי (כמו המשחק הראשון). כדי לפתור את הבעיה אני צ…
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
-
המעבד הוא 2.6 וג'יגה ראם.. והאם המחשב יוכל להריץ משחקים ממש כבדים כמו : COD 2 , FEAR, TITAN QUEST,OBVILION
-
- 7 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה - powercolor x1950 pro extreme אבל המקום היחידי שמוכר אותו זה ksp ואצלם אזל המלאי. מישהו יודע איפה עוד אפשר למצוא את הכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני יודע שנושא ה 7600GT, חרוש אך אני מעוניין בהתייחסות אישית לגבי שימושו עם המפרט הבא. אני יודע שהמפרט חלש יחסית, אך עם הזמן אני מתכוון להרחיב את הזכרון...המטרה שלי היא בעקרון הרצת רוב המשחקים על רזולוצייה וביצועים רגילים - כמעט גבוהיים (היום עם הכרטיס הקיים- 6200TC אני בקושי מריץ BUMPY). בגדול, השאלה שלי אם ישתלם לי בכלל להשקיע בכרטיס מסך (845 ש"ח) שיכנס למפרט הזה, או שעלי להמתין בסביבות השנתיים עד שאני יקנה מחשב חדש...(יש לציין שנתיים יבשות ממשחקים) *יש לציין שהמעבד הוא מסדרת ה 64BIT -775 *הזכרון - KINGSTONE - 512MB, 533MHZ *אין לי מושג את חברת הספק רק ידוע לי שהוא פועל בהספק של 450W
-
- 13 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם בסקיי PC , מאיפה שאני קונה את המחשב מוכרים את הכרטיס הנ"ל במחיר מגוחך על 530 ש"ח. האם החברה בעקרון טובה, והביצועים זהים גם לX800GTO של חברת GB לדוגמא? תודה ניב
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משחק במשחק rainbow six vegas הכרטיס מסך שלי הוא 6600 256 M PCI והמשחק עובד חלש לאלה.זה בעיה בכרטיס ? זה רץ לי על 10 FPS
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3012363 נראה טוב לא? יש קאצ'?
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם !! אני משדרג מחשב ישן, ואני מתלבט- בין הכרטיסים האלו ל AGP x8 6600GT 6800 7600GS 1600PRO אני יודע שהם בערך אותו דבר בביצועים, אבל אשמח לדעת מי החזק ביותר ומי אחריו ומי שלישי ומי רביעי. הייתי רוצה לדעת מי מבינהם הכי משתלם מבחינת העלות ביחס לביצועים, התקציב הוא המינימלי שיריץ משחקים סבירים למשך שנה פחות או יותר. תודה רבה לעוזרים וחג שמח !!! :yelclap:
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני מחשבים עם מפרט בסה"כ דומה: 1 המחשב שלי נקנה ב2003: P4 2.8Ghz socket 478(Northwood) Asus P4P800 Deluxe 865PE 2X512MB Geil DDR400Mhz (Dual Channel) Seagate 120GB SATA 2MBCache Leadtek Geforce 5600Ultra (AgpX8) 2 המחשב של האחיות שלי נקנה בקיץ 2005: P4 3Ghz Presscot socket 775 Intel motherboard 915 chipset 2X512MB DDR400Mhz (Dual Channel) Maxtor 80GB Sata 2MB Cache וכרטיס המסך שלו היה: Gygabyte x600xt 128MB(PCIE) ובשבוע שעבר החלפתי אותו ב: Powercolor x1650Pro 256MB (PCIE( השיפור בביצועים אחרי ההחלפה מהX600XT לX1650PRO הוא מדהים משחקים שקודם קירטעו עם 7-15FPS ב800X600 על ההגדרות הכי נמוכות רצים על בין 30-45 FPS ב768X1024 על ההגדרות הכי גבוהות עם ANTIALISIN…
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מסך 19 אינצ' ואני עובד ברזולוציה של 1280/1024, הבעיה היא שזה לא מסתדר עם החיבור לטלוויזיה ואני חייב להחזיר ל 1028/768 בכדי לראות את המחשב על הטלוויזיה. הכרטיס הוא X1900GT עם דרייבר 6.11 של catalyst, יש למישהו רעיון איך לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
http://www.isracomp.com/TohenMainF.asp?idd=21 באחד מהכרטיסים רשום את זה... זה אומר שגם אם אין לי כבלים אני יוכל לראות את כל הערוצים?
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב ה-7800GS או ה- 7600GT הן לAGP והן לPCI E ???
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2922 ואני לא מבין בזה... אז אם אני קונה ומחבר למחשב אני צריך גם להביא ממיר ונקודת טלוויזיה בשביל שיהיה אפשר לראות ואיך זה הולך למשל יש לי YES אז אני רואה את זה כמו שרואים בטלוויזיה בדיוק נגיד לראות תקציר או משהו?? האם מישהו יכול לפרט לי פחות או יותר ?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתקין דריברים לכרטיס מסך המסך פתאום לא עובד(No Signal) אמממ המסך L922A NU כרטיס מסך Geforce 7300GS
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום.....שלתי היא האם המשחקים העתידיים למשל קרייסיס יתמכו בשיידר מודל 4? או שאפשר יהיה לדעתכם לבחר בין 3 ל 4?.? וכמה זמן לדעתכם ייקח עד שייצאו משחקים רק ל שיידר מודל 4?? תודה
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-