עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מדבר אל מי שיש לו את הכרטיס x1950xt

• 77 תגובות
    • 7.6k צפיות
  2. טוב אפשר להגיד ש ATI חזרו לשוק בערך ואני כלקוח מושבע של NVIDIA החלטתי למרוד לעבור לATI ברשותי 1.8 CPU: CoreDue6300 MB: AsRock ConRoeXFire-eSATA2 Ram: 2x1GB kingson + 2x512 Starex = 3G VGA: 7600GS HD: 250GB מסך SAMSUNG 22 ! ספק כוח EZCOOL ATX-420 JSP 420W תקציב בסביביות ה 1000 ורציתי לדעת הם היה צאוור בקבוק הם המפרט שלי הם 4850 או 4870 ? ואיזה עדיף למפרט שלי בידיעה שאני צריך כרטיס מסך רק לעוד שנה בגלל הגיוס וגם ההם ספק הכוח שלי הסחוב את זה ...

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  3. שלום לכולם אני מקווה שפה אני יקבל יותר עזרה ויעוץ לגבי רכישת כרטיס מסך.... בזמן האחרון ברצוני לשדרג את המחשב (כרטיס מסך + ספק) ===>מפרט<=== מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ ספק: עכשיו הוא 400W אבל ברצוני לרכוש אחד שיהיה יחסית זול וטוב כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GEFORCE 8600GT 512MB ASUS לוח אם: ASUS P-35 P5KR DDR2 1066HZ זיכרון וירטואלי: KINGSTON 1GBX2 800HZ זה יחסית המחשב שלי ברצוני שתעזרו לי להתאים כרטיס מסך למחשב שיהיה כרטיס לגיימרים שיפעיל את כול המשחקים החדשים והעתידים לצאת על פול המליצו לי במקום אחר לקנות את ה-HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ ואמרו לי שיהיה צוואר בקבוק קטן והייתי רוצה לשמוע את דעתכם והצעתכם.. מקווה שתעזרו ותודה רבהה לעורים =]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Oriz,

יש לי כרטיס טלוויזיה ממש ישן: lifeview flyvideo II (chipset bt848) החברה כבר הפסיקה את התמיכה במוצר הזה (נראה לי שלא מוכרים אותו כבר איזה 3-4 שנים) ואין ממש דרייברים שלהם, פעם מצאתי דרייבר שעבד (חלקית) בXP, אבל לפני שבוע וקצת ניסיתי להתקין דרייבר חדש מהאתר של החברה (האחרון שהם הוציאו) וכמובן שהמחשב התרסק ורק היום הוא חזר לעבוד (שבוע בלי מחשב, כשיש לי מחשב חדש בחדר אבל אני לא יכול להתשמש בו כי לא הגיע עדיין הכרטיס מסך = :angryfire: ) בקיצור, אני מחבר בחזרה את הכרטיס טלוויזיה ומתקין את הדרייבר הישן, אבל עכשיו זה לא עובד מישהו יכול אולי לנסות למצוא לי דרייברים שיעבדו בXP?? (כבר חיפשתי בכל מקום שיכלתי לחשוב עליו) תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Sp_RuS,

יש לי מחשב חלש, 1GHZ, אין לי הרבה דרישות... נדפק הכרטיס מסך... לא איכפת לי איזה לקנות, אבל משו שעובד והכי זול.. מצאתי יד שנייה, Geforce 5200 fx 128bit, ב 100 שח... ויש לו אחד של ASUS, ואחד של SOLTEK, איזה עדיף?! וה OC בדרך, , יש למישו ניסיון עם הכרטיס בכללי?! ניסיון ב OC על הכרטיס בקירור סטוק? תודה לכל העוזרים.. /,,\()/,,\

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by slrr,

אם יש לי מחשב ב-SLI אז זה אומר שיש לי 4 יציאות למסכים אני יכול לחבר 4 מסכים ואכשהו אני יראה בכולם??? אם לא אז באסה לי.. אבל נגיד שכן..: אז בעזרת תוכנה אני יכול לראות 4 דסקטופים שונים?? נגיד שכן : אז אני יכול לקנות את המפצל הזה שאפשר לחבר כמה מקלדות ועכברים ובעצם יהו לי 4 מחשבים על מוח אחד??? אני יודע שכל זה קיים השאלה אם זה יעבוד על מערך SLI רגיל של נגיד GTX275-X2...??

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  7. Started by Ourfaza,

http://www.hardwareanalysis.com/content/article/1813/ 7800GTX מצח ברב המשחקים וברזולוציות גבוהות בגלל של X1800XT יש רק 16 צינורות. התוצאות מתבססות על דרייברים בטא אז אלה הן לא תוצאות סופיות.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום , רציתי לדעת האם NVIDIA 8600 GTS עובד עם טכנולוגיית AGEIA ? כי התקנתי את AGEIA אבל כאשר אני פותח אותו רשום : NO AGEIA Physx Processor Installed זה בתוית ה INFO של AGEIA מישהו יכול לעזור בזה ? תודה

• 14 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Started by Mandheling,

יש את הספייר הרגיל שעולה 760 ש"ח ואת הדגם שלהם עם שני מאווררים (Dual-X) שעולה 790 ש"ח. אשמח לדעת מהם עדיף מבחינת רעש וביצועים, והאם יש 7790 של חברה אחרת שכדאי לשקול? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-graphiccard&keyword=7790&orderby=price תודה!

• 39 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. יש לי שאלה אחרי שאני מוריד דריברים לכרטיס מסך אני צריך למחוק אני הדריברים הקודמים ?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  11. קניתי מחשב חדש כרטיס מסך Gigabyte GeForce GTX 650 מעבד i5 3470 לוח אם Gigabyte h77 זיכרון 2x4 זה קורה לי רק שאני משחק,הכרטיס מסך ניכבה לכמה שניות וחוזר אך המשחק ניתקע ואני צריך לסגור אותו דרך מנהל המשימות, זה קורה לי בכמה משחקים.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Alonzo17,

יש לי את ה 6600 256mb של gigabyte... הרצתי לו בדיקה לאחרונה ע"י3dmark 2001... התוצאה הייתה 7700, (עם ה9600 פרו שהיה לי הוצאתי 9000) מיד לאחר מכן הרצתי לו שוב בדיקה והתוצאה הייתה להפתעתי 4000... האם הכרטיס תקול?

13. Started by Erez360,

שלום לכולם.. מה צריך להגדיר בהגדרות של 4850 כדי לפתור את הבעיה הבאה: שאני מוסר לדוגמא את הכדור אז המסירה היא לא חלקה-ז"א המסירה מגיעה מהר אבל השחקן שמקבל את המסירה לא נראה בפוקוס טוב עד שהכדור מגיע אליו. עוד שאלה:בהגדרות הצג בWindows זה משנה על כמה הרץ אני במסך Samsung 971p? נ.ב אני משחק במשחק כבר על רזולוציה גבוהה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Gex,

שלום יש לי לום אם שעכשיו קניתי לא מזמן: GA-8I8865GME-775-RH עכשיו, רציתי לדעת איזה כרטיסי מסך מתאימים לזה, אני לא יודע אם הלוח אם שלי נחשב טוב או לא. כל מה שאני רוצה לדעת אם הוא למשל יכול להחזיק כרטיסי מסך שטובים יותר מgforce 7950? תודה מראש! :hi:

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by mj23,

מה המצב אנשים קניתי לפני חודשיים משו כזה ת 4870 512 מגה ולא שאני מתלונן או משו כל המשחקים עובדים על מקס+פילטרים בלי שום בעיה אבל עדיין יש לי תתחושה הזאת שהדריברים פשוט מעקבים תכרטיס שלי מלפרוץ את כל הכוח שיש לו כאילו לא יודע הרגשה מוזרה כזאת אז רציתי לשאול עד כמה באמת ההרגשה הזאת נכונה כאילו עד כמה הדריברים משחקים תפקיד והאם בעתיד הקרוב אני יוכל להנות מיותר כוח מהכרטיס שלי בגלל הדריברים?!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. http://www.bilgiustam.com/512mb-ati-hd-4870rv770-1gb-geforce-9800-gx2-crysis-ve-3dmark-2006-testleri/

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by leon02,

hey all, I'm looking to get 100 fps stable at anytime at CS 1.6, and when I mean anytime I mean 10+ models on screen and a couple of smokes grenades too. I know that 1.6 engine is very old and everything, but with my current system I'm aint getting that. my current specs: p4 3.0GHz 512 dual ddram 400mhz radeon 9500 softmoded to 9700 with that I get 100 fps, but when seeing 5+ models on screen it drops. I have about 600-700 nis. I was thinking about a GeForce 6200A or a 5500... cuz nVidia cards perform better at 1.6 engine... any suggestions ?

18. Started by rafi_d,

מטרת המחשב (התקציבי!) - HTPC + שימוש כללי. לאור השרשור שהתפתח כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=285586.0 בו ניסיתי לברר אם ערכת / לוח מבוסס G33 עם גרפיקה עליו יתן מענה , הבנתי שרצוי כן להוסיף כרטיס מסך. אלו החלופות היותר זולות כנראה. מה עדיף ?

• 9 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by nadavP3,

שלום רב, מכר שלי מאונין לרעות טלויזיה דרך הYES שיש לו במחשב, יש לצין שיש לו כבר TV וממיר של YES אז כחה איזה כרטיס טלויזיה הוא צריך? והעם הוא צריך עוד ממיר? ועם יש עוד משהוא שצריך עלמנת לגרום לזה לעבוד אז מה הוא? תודה רבה נדב

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שמתי לב לבעיה מאוד מוזרה במחשב הבייתי שלי, כשאני מפעיל משחקים אז הם נתקעים בשלב של הסרט PROMO, בתחילת רוב המשחקים היום הרי יש סרטון קצר, ובשלב הזה הוא מקרטע מאוד, יש לציין שהמחשק עצמו עובד בסדר גמור (עם לוחצים 1000 פעם Space or Enter or Esc בשביל לצאת בסופו של דבר מן הסרטון), בתחילה חשבתי שזה רק משחק ספציפי אבל היום אני רואה שזה כמעט כל משחק (Need for spped Most Wanted, Ghost Recon 3, Need For Speed Carbon). המשחק Area 51 שאין לו סרטון פרומו עובד טוב למרות שיש לו סרטי ביניים כשעוברים שלב, הסרטים במשחק הזה עובדים בסדר גמור. בשאר המשחקים גם סרטוני הביניים מקרטעים בצורה נוראה ואי אפשר לשחק בכלל. ניסיתי דרייברים שונים, ה DirectX מעודכן, וכן ניסיתי להחליף גרסאות של WINDOWS. המ…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by Pimpy,

Hi guys, I'm in the US now and i wanna bring with me a new GPU. Does my system can handle it? and fully use the power of the GPU? The resolution i'm work on it's 1366x768. My system: INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHZ 8MB 1066MHZ LEADTEK 8800GTS 640MB PCI-E GIGABYTE GA-965P-DS3 OCZ DDR2 2048 (1024MBx2) 800MHz CL4 WD 250AAKS 250GB SATA ENERMAX LIBERTY 400W I'm thinking about: HD4850, HD4870,GTX260,9800GTX+

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by boogala,

אני חושד שרימו אותי. כתוב בקבלה של המחשב, כלומר במה שהמעבדה הבטיחה, שהכרטיס ששמו לי הוא 32 מגה, בעוד שבתוכנה כל שהיא, כתוב 64 ולעומת זאת, כשאני רוצה לשחק מקס פיין זה אומר לי שיש לי 5 מגה פנויים. אני רוצה כמה שיותר מידע על: *רק שתדעו שאני מבין במחשבים כמו שאתם מבינים בהנדסה גרעינית, ככה שתדברו בשפה פשוטה, ותביאו לי דרכים שאפילו ילדים בני 4 יכולים. בלי כל התוכנות למקצוענים, קפיש? איך יודעים כמה הכרטיס מסך שלי טוב, וכמה הוא יכול לזכור? האם יכול להיות שהזיכרון שלו חזק, פשוט אני מעמיס עליו? כמה זיכרון פנוי יש לדבר הזה? וסתם, אם אפשר, על קורות הכרטיסי מסך, איך הם עובדים וכד'. היו שלום, בזעם, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU! סליחה, אני מנסה משוך כמה שיותר אנשים, כדי שיהיו לי תגובו…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום , יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300GS 256MB PCI-E OS : Windows 7 שאני גולש באינטרנט לא משנה באיזה דפדפן (FireFox , Chrome , IE9) , הדפדפן נתקע , המחשב מראה מסך שחור וחוזר לעצמו עם ההודעה הבא : גם במשחקים זה קורה . אני משחק כמה דקות והמחשב מראה מסך שחור ונתקע . אני יודע שהבעיה הזו נפוצה מאוד , התקנתי את הדרייבר הכי חדש ומה לא ניסיתי וכלום לא עוזר . אם יש מישהו שבאמת מבין בזה ויודע איך לפתור את הבעיה הזאת שיגיב פה . תודה .

• 17 תגובות
    • 4k צפיות
  24. אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי שאני יוכל להריץ כל משחק כמעט בלי בעיות וב-1080P.... יש לי I5 760, 4GB RAM, ספק כח VX 550W של CORSAIR ומסך 22" FHD E2240 של LG......אין לי עדיפות לחברה או יצרן כלשהו אבל אעדיף אם הכרטיס יהיה חדיש טכנולוגית כמה שאפשר! תודה מראש על עזרתכם!!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yaloner,

שלום, מחפש מסך 17" בסביבות 800 ש"ח, שטוח. יעבוד עם כרטיס o/b וישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס... מה אומרים ?

• 10 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.