כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1832_1833&products_id=17420 עריכה: מצאתי כבר ב-2,225: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GC-HD2900XT&cart=11793651473402778〈=heb
-
- 63 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר כשנה של שימוש בכרטיס ה6870 שיש לי(GV-R687D5-1GD-B) החלטתי שהגיע הזמן לחבר מסך שני בשביל MONITORING וכדומה אבל כשחיברתי את הכרטיס לכניסת DVI השניה שלי בעזרת מתאם DVI-VGA גיליתי שאני לא מקבל שום תמונה , גם כאשר אני מחליף את המתאם ואת הכבל ומנסה שתי מסכים שונים אני לא מקבל שום תמונה מהחיבור(גם כאשר אני מחבר את המתאם והכבל שאני משתמש בו במסך הנוכחי). הכרטיס נבדק בזמן הקניה שלו וראיתי ששתי החיבורים עובדים אך בדקתי זאת בוינדוס ויסטה אולטימייט שהיה לי בעבר אך כיום אני משתמש בוינדוס 7 HOME BASIC , יכול להיות שזו הבעיה(גם בהגדרות וינדוס זה לא מראה לי שום חיבורים נוספים וגם בדרייברים)?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1688 מישהו מכיר את הכרטיס הזה, לא כל כך הבנתי אם יש לו חיבור VGA רגיל? מישהו יודע מה כוללת האריזה שלו?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
האם כרטיס טלויזיה מתחבר ל-PCI-E כמו כרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
כרטיס מסך למשחקים כמו wow , diablo 3 , prototype2 , gta IV . כרטיס מסך טוב מבחינת עלות / תועלת מחיר הכי נמוך לרמת המשחקים האלה ברזולוציה 1920x1200 למסך עד "24 כולל (הרזולוציה המקסימלית שאפשר להשיג במסך "24)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
עד לפני יום הכל עבד מעולה . היום ניסיתי להפעיל את ati tool וזאת ההודעה שקיבלתי, לא הבנתי איזה הגדרות לשנות? מצ"ב צלום בבקשה אני חייב עזרה, אני באמצע oc לכרטיס מסך ופתאום ati tool לא מזהה אותו. תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, תראו אחרי התענינות די עמוקה בעניין עדיין נישארתי בסימן שאלה בקשר ל-4 הכרטיס הנ"ל: HD5850 , HD5750 , HD 5770, HD5830 בעצם שמסתכלים ב- 4 רואים שיש שינוי במהירות המעבד והזכירון בכל אחד מהם, למשל ב- 5750 המהירות היא 4600GBS לעומת ה- 5850 שהוא רק 4000GBS , מה שבעצם אני מבין ש5850 טוב יותר רק במהירות המעבד 725 לעומת 700 ב-5750 וכנ"ל לגבי השאר. עכשיו איך אני יכול לדעת באמת האם הכרטיס מסך טוב יותר (והאם שווה לשלם פי 2 עבורו בשביל תוספת של 25), ואיך בעצם אני קובע את הרמה\ביצועים של הכרטיס מסך?? (מקווה שהבנתם) תודה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
נתקלתי בכרטיס הבא: geforce 4 mx440 se מה בדיוק ה-SE אומר? והאם הכרטיס נחות בהרבה לעומת אחיו חסר ה- SE ??
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
למה כשאני נכנס ל MCRAELLY 3 עם GF 4 TI 4200 ואני מנסה להפעיל ב FSAA הוא לא נותן לי , כשהיה לי את ה FX 5200 היה אפשר, יכול להיות שאין תמיכה???
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס 4850 שהתחיל להרעיש והייתי מעונין להחליף אותו לכרטיס אחר, איזה כרטיס מומלץ עד 700 ש"ח שגם הספק שלי יוכל להחזיק וגם לא יוצר צוואר בקבוק עם המעבד שלי?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום חבר'ס אני צריך עזרה נואשות! קיצר כבר כמה פעמים אמרתי לכם על זה שהTV-OUT שלי כל הזמן בשחור לבן אז עכשיו זה נמאס קניתי TV חדשה TOSHIBA Z3E 21INCH שהיא ממש פצצה (אאה וגם F700B שאני ממש מרוצה...) קיצר נחשו מה גם בחדשה זה שחור לבן אני חייב שתעזרו לי לפתור את הבעיה נסיתי הכל כל האיזורים, קצבי ריענון, עומק צבע, רזולוציות אני מבקש מכם שבבקשה תתנו לי רעיונות מה אני יכול לעשות נ.ב יש רק RCA אין SVIDEO ואין SCART בתודה רבה רבה מראש לכל העוזרים! :-*
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחריי ש- NVIDIA הציגו את ה- 1080 וה- 1070 החדשים שלהם, בארץ יש רק במספר חנויות מצומצם את ה- 1080 FE וגם שם במחיר מאוד גבוהה. האם מישהו יודע מתי יבוא לארץ ה- 1070 (לא FE)? האם מישהו שמע מתי NVIDIA מתכננים להכריז על ה- TITAN החדש או אך שיקראו לו?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, מהיכן אתם ממליצים לרכוש כרטיס 1060 ? אני מאזור ראשון ? האם לרכוש מחו"ל ? אם כן, האם אני מאבד את האחריות ובכמה זה בכלל מוזיל ?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
קניתי אתמול כרטיס מסך מהסוג המצויין בכותרת, התקנתי אותו ואת הדרייברים שלו (הכי עדכניים). שמתי לב שאני משחק (במשחק X MEN ORIGINS WOLVERINE אם זה משנה משהו) כל כמה זמן המסך פתאום הופך לשחור לכמה שניות ואז חוזר להציג את התמונה. עכשיו זה גם קרה לי בדיוק לפני דקה סתם בזמן שגלשתי באינטרנט... (עוד לא יצא לי לשחק במשחקים אחרים). מה יכולה להיות הבעיה? טמפרטורה? אבל אמור להיות לכרטיס הזה קירור טוב לא...? אחרי שהתקנתי אותו ואת הדרייברים שלו, ניגשתי ל"מנהל" של הכרטיס ושיניתי לו כל מיני הגדרות שיתאימו לאיך שאני רוצה שהכרטיס יתפקד. יכול להיות ששיניתי משהו שיעשה את זה? (אני מניח שאין אופציה שאומרת "תעשה כל כמה זמן שהמסך יהיה שחור" אבל אולי עשיתי איזה אופציה שהמחשב שלי לא מצליח לעמוד בה …
-
- 44 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
ברשותי הכרטיס הנ"ל והייתי רוצה לשדרג. אולי
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא כ"כ יודע להגיד מה המפרט שלי חוץ ממה שיש ב-dxdiag, אז אני מתנצל מראש אם משהו חסר. בכל אופן: Intel Core2 CPU 6600 @ 2.40 GHz 2GB RAM NVIDIA GeForce 8800 GTS 320mb Creative SB X-fi וכונן הארד דרייב של 240gig אני יודע שזה לא בדיוק מפורט להחריד, אבל אני אשמח אם בכל זאת יהיה אפשר לדלות מזה מספיק פרטים בשביל לענות לשאלה שלי. אני כרגע משחק SC2 ויש לי קצת בעיה עם ה-FPS ברגע שיש יותר מדי יחידות ובניינים על המפה, ובמיוחד כשיש קרב גדול. כשאני אומר "קצת בעיה עם ה-fps" אני בעצם מתכוון ל-"ה-FPS שלי יורד ל-0 ואני מפסיק להיות מסוגל לשחק". התחלתי לשקול ברצינות לקנות כ"מ חדש, אבל לפני שאני משקיע כסף בזה, רציתי לדעת אם לדעתכם יש טעם להחליף רק כרטיס מסך בהתחשב בשאר ה-specs של המחשב, א…
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
בדקתי את ההשואות וזה נראה שה-GFORCE מוביל בביצועים אבל למרות זאת חשבתי לשאול פה: גם שמתי לב שלאט לאט כל החברות עוזבות את NVIDIA (כדאי בכלל לקחת כרטיס שלהם?). מכיוון שהפסיקו למקור את ה-9800NP והמחיר של ה-PRO גדול מדי נראה לי שהכרטיסים היחידים (בעלי ביצועים טובים) שנשארו בתקציב הם 2 הכרטיסים המוזכרים אז איזה מבים ה-2 עדיף ושל איזה חברה אם זה בכלל משנה, וכמה מגה לקחת?
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי מחשב חדש/ישן,אבל הבעיה היא שיש לי רק GEFORCE FX5200 AGP X4 אני רוצה לקנות כרטיס חדש שמתאים לAGPX4 כמובן מצאתי את הכרטיס Radeon X1600PRO 256MB AGP Sapphire בסכום של 749 ש"ח מה אתם אומרים על הכרטיס אפשר אופציות נוספות לכרטיסים מתאים לAGPX4 תודה
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
זה פשוט מכונת כביסה...
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
כמו שכולכם יודעים לרבים מאיתנו יש את בעיית ה-VPC recover שגורם לכיבוי המחשב במצבים שמשחקים במשחקים ולהודעת התשלח והאל תשלח. אני עם הבעייה הזאת כבר כמה חודשים... ניסיתי הכול, החלפתי כרטיס מסך , התקנתי את הדרייברים של ה-chipest VIA את הדרייברים הכי מעודכנים, שיניתי את ה-AGP ל-4x אין אין פשוט ניסיתי ה-כ-ו-ל. אז עכשיו אני מקווה שיש למישהו פה בפורום פיתרון סופי לבעיה הזאת. ולמה ATI לא מוציאים עידכון או פאט'צ נגד הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-