כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שיש מספר מהירויות לPCIE החל מ X1 ועד X16 אני רוצה שמישהו יסביר לי את העיניין 1.איך אני יודע שהלוח תומך ב X16 ולא פחות? 2.האם מהירות ירודה של חריץ PCIE כגון 1X פוגעת בביצועים? 3. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10654&catid= מה המהירות של הלוח הזה? 16X או 1X? אני מקווה שהאתר המוצלח הזה יוכל לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
לפי ATI TOOLS מתי שאני מפעיל הSHOW 3D הטמפרטורה עולה ומגיעה עד ל65 מעלות..... יש לי X1950PRO של ASUS זה בסדר??
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
עד 1700 ש"ח ,משחקים כמו half life ועוד כאלה חזקים .
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי גיפורס 7950gt ושאני משחק בfarcry ואני עושה על על ההגדרות הגבוהות ביותר המים ניראים ממש לא טוב?זה בעיה בדריברים יש לי את הדריבר שקיבלתי עים הכרטיס?מה לעשות ? ובfifa 07 ניתקע לי ויש לי מעבד athlon 4200 אז זה לא קשור למעבד
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אז ככה ברשותי 7600Gs של חברת Asus לאפיק ה Agp 8x אמרו לי שאסוס מייצרים את הדגם שלהם אם DDR 1 האם זה נכון!?
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
הטלויזיה הנוכחית שלי הלכה לעולמה השבוע ובמקום לקנות חדשה חשבתי על לקנות כרטיס מסך (שגם יוכל להקליט - נשמע מפתה). השאלה שלי, כמו בכותרת היא האם Leadtek TV 2000XP הוא הכרטיס הכי משתלם בטווח ה-200 ש"ח? איך האיכות צפיה שלו, והאם יש כרטיסים שווים/טובים יותר ממנו בטווח הזה? אני לא מעוניין להוציא יותר מזה. תודה מראש על העזרה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי למצוא דריבר חדש לכרטיס מסך שלי 7600GT ומצאתי את זה http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_mobile_84.63.html הבעיה שלא מוזכר שם בכלל 7600GT וגם שניסיתי להתקין אותו אז זה לא עבד עזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מחשב לא יודע מה אבל אני מסתדר, העניין שהמסך כבר לא כמו שהיה פעם --- הוא כהה (אך כבר מצאתי פתרון לזה), מפיק איזה קול גבוה כמו שלפעמים יש באוזניים ולעתים קרובות (שבעבר לא היה) הוא מרצד בצורה מפחידה, כלומר התצוגה מתנהגת כמו ערוץ בלי קליטה בטלויזיה. אני מפחד בגלל שבמחשב אחר היה לי מסך שהתנהג באותה צורה ופתאום מת. עכשיו, חשבתי לקנות מסך חדש, לאו דווקא למשחקים, העיקר שיחזיק הרבה זמן ויהיה נורמאלי+. קודם כל יש את השאלה של איזו חברה, כי אני באמת לא מבין בזה בכלל. ושנית, יש את הדילמה של איזה סוג, CRT או LCD: מצד אחד, 19'' גדול יותר ויש יותר מקום לתוכן בכלל (יתרון שבא עם כל מסך גדול) אבל מסך CRT שכזה ייקח לי יותר מדי מקום על השולחן, שאין לי (עכשיו זה בערך אפס…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ההפרש במחיר הוא בסביבות ה 150 ש"ח מי חזק יותר והאם יש באחד טכנולוגיה שאין בשני או הכל עניין של מהירויות שעון? האם ההפרש ביצועים מצדיק את ההפרש לדעתכם אם זה כבר נשאל בעבר מצטער מראש
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מחבר את המחשב הנייד שלי לחשמל, התאורה של המסך מתחזקת וכך נעים יותר לעבוד עם המחשב. כאשר אני מנתק את החשמל, התאורה נחלשת מיד. מה יש באפשרותי לעשות כדי שהמסך ישאר בתנאי תאורה טובים תמיד, ללא קשר לחיבור\ניתוק החשמל ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
שלום, אני הולך לקנות לוח אם חדש ויש לי תהיות לגבי חיבורי וידאו. כרגע יש לי כרטיס מסך משולב והוא מספיק לי בגלל שאני משתמש במחשב בעיקר לצפייה בסרטים. חשבתי לקנות לוח אם של אינטל עם כרטיס מסך משולב - צ'יפסט 965G - הבעיה היא שיש לו רק יציאת VGA ובעתיד אני אצטרך חיבורים נוספים. האם בשביל חיבורי VIVO, SVIDEO, DVI וכו' אני חייב לקנות כרטיס מסך בנפרד? קראתי שה- 965G תומך בחיבורים האלה בעזרת מתאם ADD2 אבל לא מצאתי אותו בחנויות ברשת. (תיאור קצר בלינק - http://www.intel.com/support/graphics/intel915g/sb/cs-013296.htm ) מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו? תודה למבינים
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב עם כרטיס 7600 המחובר לטלויזיה וגם לLCD. כאשר מפעילים סרט DIVX בכל נגן שיש(!) באחד מהמסכים (זה שאינו מוגדר כראשי) התמונה הופכת לFULL SCREEN. אציין שהמחשב סוחב מצויין את COD2 +סרט במסך השני, אך מה שמטריד אותי הוא חוסר האפשרות לשלוט בכך שתמיד מופיע FULL SCREEN. מישהו מכיר? כיצד אני משנה את ההגדרות המעפנות האלו.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
את הדדריוורים ניתן למצוא כאן http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_97.46.html אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה אז מה עושים? תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 6.01.2007 בשעה 11:18:04 שכחתי לכתוב שכרטיס המסך שלי הוא 7600GSסליחה ותודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי תומך עד שיידר מודל 2.0B ורציתי לשאול אילו משחקים תומכים בו ויפעלו על SM2.0B במקום על SM2 הנחות ממנו באיכות התמונה ? כמו כן שמעתי שניתן להפעיל HDR תוכניתי בעזרת כרטיסי מסך שלא תומכים ב - SM3 ורציתי לשאול איך עושים זאת ? ואילו משחקים מאפשרים זאת ?
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי 7600GS זה יספיק לי לרזולוציה הכי גבוהה בNFSC ? המעבד שלי הוא C2D
-
- 12 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אז ככה רכשתי לפני כמה ימים 7600Gs כמובן התקנתי דברים גירסא אחרונה חיברתי כמו שצריך כולל מולקס החשמל ומדי פעם יש נפילות יש לציין שיש לי ספק גנרי פלוס עשיתי בדיקה Aquamark 03,3DMark05 קיבלתי ציון לא משו בתוכנות ממזה יכול לנבוע Aquamark 03:43000 3DMark05:2500 זה המפרט שלי: מעבד : AMD Athlon 64 3500 (939-pin) DH-E6 זכרונות: Ncp+Aeneon 1GB (512x2)Dual 400Mhz PC 3200 לוח: Gigabyte GA-K8NSC-939 כרטיס מסך: Asus GeForce N7600GS-HTD 256MB AGP ספק:Sunshine Koma 520Watt קירור:Artic Cooling Freezer 64 Pro תודה ענקית לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 936 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן את ה- 7600gs בגרסת ה- 512mb, וכשאני נכנס ל everest, יש כמה דברים שאני לא מבין.. למה המהירויות שעון שונות מהמקוריות? או שאולי זה סטייה מקובלת.. והאם זו באמת גרסת ה- 512, או שזה "שואב" עוד 256 מהזיכרון של המחשב? ותגידו, זו הדרייוור האחרון של נוידיה? אני פשוט לא התקנתי אותו ואני לא יודע איך לבדוק.. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 עם 512 זכרון לאחרונה קניתי את הכרטיס הנל והביצעוים שלו על הפנים Doom 3 מקרטע גם לאחר שהורדתי דריבר מה לעשות ??? ??? אני גם לא יכול לכוון את הרצים של המסך שלי ל 85
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
באילו משחקים אני יכול לשחק עם 3 מסכים VP191b ? האם שווה להשקיע בקנייה של 2 כרטיסי X1950PRO בשביל לשחק במשחקים האלו? (בהנחה שיש לי כבר 3 מסכים כאלו). תודה
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מסך LCD חשבתי להביא מסך גדול יחסית (20+) השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש במחשב בתור טלויזיה? כלומר לחבר לו ממיר או משו בסגנון.. הכרטיס שלי הוא X1950Pro אם כן..מה אני צריך לשם זה...והאם זה מסובך?!? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די ירוק בכל הנושא אז אצטרך את עזרתכם אני צריך כרטיס מסך שיאפשר לי לחבר מסך אחד CRT ועוד מסך LCD. זאת הדרישה העיקרית והיחידה. אם הוא יהיה גם יחסית טוב למשחקים וכו' אני לא אתלונן (אני לא מוכן לשלם תוספת גדולה לכרטיס רק כדי לקבל איכות גבוהה יותר). נראה לי שאני צריך AGP כי זה הלוח אם שלי : http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=187 כתוב שם agp x8 כרגע יש לי כרטיס מסך "און בורד" אשמח לשמוע המלצות, תודה 8)
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש המלצה לכרטיס טלווזיה שיתחבר ל HOT (אם זה משנה) ואם קיים אז שיהיה לכרטיס חיבור אדום-לבן-צהוב ל DVD וכו'. איכות הקלטה לא בחשיבות עליונה, אבל יש להתייחס. עדיף כרטיס שיתמוך בויסטה הבא עלינו לטובה/לרעה, ושלא יעשה רעש המחשב מאד שקט. אם יש צורך אני אפרסם את המפרט במלואו(אבל בקטנה - e6600, x1900xt, 2g זיכרון). אם המחיר שאני מוכן להשקיע לא ראלי ( בסביבות ה 500 ש"ח) אשמח עדיין לקבל המלצות לכרטיסים (בתוספת מחיר כמובן). תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הכרטיס מיועד למשחקים... פרטי מערכת: P4. 2.8 dual core 2 Giga Win Xp
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי בעיה קטנה... אבא שלי קנה (בהפתעה מוחלטת) מסך Yakumo TFT 20 LXP, מסך 20 אינץ' והיום גילינו שכל הרקעים למסך שבאים עם הווינדוס XP לא פועלים - הם מסומנים באפור ואי אפשר לבחור רקע אחר חוץ מברירת המחדל של ווינדוס. גם אי אפשר לקחת תמונה ולבחור Set as backround. אפשר רק לשנות את צבע המסך (כחול, אדום ירוק וכו'). אני יודע שזאת בעיה מטומטמת אבל מה לדעתם עושה את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-