עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. השאלה אולי מעט מוזרה, אני עומד לשפר את מערכת ה HTPC שלי ולהחליף את לוח האם ל ASROCK H61M-GE עם מעבד I3. לוח האם כולל בתוכו מעבד גרפי (http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=H61M-GE&cat=Specifications) בעל יציאת HDMI ובנוסף יש לי כרטיס גרפי ישן של nVudia מדגם 8400GS, אשר הוא מצויד ביציאת DVI. השימוש העיקרי של המערכת אמור להיות ניגון ווידאו, כנראה FullHD (הטלוויזיה תומכת ברזולוציה של 1920 * 1080), ואולי מעט סרטים בצפייה ישירה. -האם המעבד הגרפי בלוח האם יוכל לנגן סרטי FullHD ללא העמסת המעבד? -האם יציאת HDMI מלוח האם כוללת סיגנל אודיו? אם כן, האם ניתן להוציאו בנפרד למגבר? -האם עדיף להשתמש במעבד הגרפי בלוח האם או בכרטיס המסך? -האם כרטיס המסך יכול לתמוך/לעזור למעבד הג…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Fenomeno,

ברשת מסתובבת מספר תמונות המראות תוצאות 3DMARK של הR300, הנה אחת מהן: נא לא להאמין לתמונות, התמונה מזוייפת- הוכחות: 3DMARK לא מזהה את הGPU (ניתן לראות בצד ימין בחלון האחורי שאכן יש זיהוי). צד ימין, רשמית התוצאות בכל מבחן..לא מגיע לתומאה הסופית בשום אופן. חלון אחורי צד שמאל Tests not run yet חלון התוצאה- בחינה בהגדרות שונות מהמקוריות. לסיון, עוד כמה "דובדבנים" שמסתובבים ברשת:

• 37 תגובות
    • 5.3k צפיות
  3. Started by SyndromE,

יש לי אפשרות לרכוש את הכרטיס הנ"ל פה בארץ ב-2000 ש"ח (חדש, אחריות לכל החיים) האמת חשבתי בכלל להמתין עם קנייה של כ.מסך - המחשב החדש צריך להגיע וכבר יש לי 2x7800gt (סביר להניח שיתפצלו ל-2 המחשבים - ז"א לי יהיה 1) הגיוני היה להמתין קצת ולראות מה קורה עם כל ה-DX10 ודריברים ואולי תצא גרסא חדשה , כמו שקרה לי עם ה-7800gt - קניתי ומהר מאוד יצא 7900gt שפולט פחות חום, ביצועים טובים יותר וכו'... אבל לאחר הצעה מפתה שכזאת (הנחה של איזה 700ש"ח), מה אני אמור לעשות? כדאי לחשוב על SLI שלו? כבר הזמנתי לוח SLI של evga, אני אפילו יוכל לשמור את ה-7800gt לכרטיס פיזיקה עתידי... יש הצעות למשהו? יש לי עד יום רביעי להחליט. ד"א יהיה לי ספק Liberty 500w של Enermax. האם זה יספיק ל-2 כרטיסים …

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by ASTR4L,

שלום לא מזמן קניתי לאחי הקטן מחשב (בן 10). זה המחשב http://ksp.co.il/?select=.269..391.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16087&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 עכשיו אני לא גר אם ההורים ובאחד הביקורים ראיתי שהוא משחק tf2 וקצת cs:go. ואין הרבה fps הרזולוציה של המסך היא 1280x1024. אני מעוניין לקנות לו כרטיס מסך לא יקר אבל שיחזיק לו את המשחקים ברזולוציה הזו ולא כמו שהוא משחק עכשיו 800x600 על 45-30 fps. עד 500₪

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by HaVoC_850,

האם אפשר לקנות בארץ את הכרטיס מסך שספייר הוציאו לא מזמן כבר לAGP אין לי כסף לקנות מחשב חדש ולמען האמת זה די דבילי לפני שAMD יצאו עם הציפסט החדש שלהם וככה כולנו נקבל הוזלות =P אז אני תקוע כרגע עם הAGP שלי איפה אפשר לקנות את הX1950 תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  6. Started by milliam,

היי, יש לי...... היה לי כרטיס מסך 8800GTS, אך בתקופה האחרונה הוא התחיל לקרטע (מסך נתקע) והיום הוא שבק חיים בכלל אני מעוניין לקנות כרטיס חדש, עד תקרה של 500-700 ש"ח מפרט: מעבד E8400 3.00GHZ זיכרון: 2G 800MHZ + 1G 800MHZ בסך הכל 3 GIGA לוח אם: Gigabyte Motherboard GA-g31m-es2lהארד דיסק: 2 דיסקים קשיחים + דיסק קשיח חיצוני (USB) ספק כח פשוט מקריאה בפורום הבנתי שאין לי מושג איך להתאים את חלקי המחשב בצורה אופטימלית ולכן ארצה ייעוץ איזה כרטיס כדאי לי לקנות ואיזה ספק כח יתאים לכל המערכת .. והאם ההתקנים עובדים בצורה טובה ביחד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  7. Started by motir,

הי, מהו מסך ה-19" הטוב ביותר שאני יכול למצוא בארץ? תודה מוטי

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  8. שלום לכולם!!! יש לי בר מצווה ואני קונה מחשב פצצתי אך אני לא יודע באיזה כרטיס מסך לבחור או asus v8460ti 4600 128 או ati redron 9700. והשאלה היא מתי יגיעה לארץ הכרטיס רדראון 9700 ושל איזה חברה כדי לקנות או אטי או הרקולס. לכל העוזרים תודה רבה על שיתוף הפעולה. בתודה מראש c.j.s :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Lirux,

איזה כרטיס מבין השנים שבכותרת יותר טוב בהתחשב בזה שמתוכנן OC

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by galCool,

תגידו... אני באמת צריך את הSAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB PCI-EXPRESS BULK אני משחק במשחקים nfs החדש,Far Cry ,nba 2006, pro evolution soccer 5, City of Heroes, The chronicles of riddick

11. יש לי הזדמנות למכור את הכרטיס שלי 6800GT ב-1500 ש"ח.. ולקחת 7800GT כנראה של XFX ב-2100.. בעיקרון מישהו שאני מכיר רוצה לקחת 6800GS ב-1400ש"ח.. ואני יכול למכור לו את שלי 6800GT ב-1500.. שזה יותר נמוך ממה שמוכרים את הכרטיס הזה בשוק.. (הכרטיס שלי בן 4 חודשים בערך).. וגם יותר חזק מה-GS.. כדאי לקפוץ על זה או להישאר עם מה שיש לי?

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by Gun Man,

שלום רב אני צריך לדעת מה ההבדל בין שלל חיבורי הLCD הקיימים ובעיקר מה ההבדל בין חיבור VGA רגיל לחיבור DVI. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nadavP3,

הרצתי כמה בדיקות על המחשב שלי והתוצאות הם לא מי יודע מה, ציפיתי ליותר אז כחה 3Dmark03=3666 3Dmark01=13288 3Dmark05=1379 יש לי את הדרברים החי אחרונים להכול (ערקת שווים,כרטיס מסך, וכול שער רחיבי המחשב שלי) אין OC בכלל על המארחת המפרט בחתימה אז העם אילו הם התוצאות שאמורות להיות, או שיש פו איזה בעיה? (עגב, לפני ההרצה הרצתי ADaware וניקיתי הכול, מחקתי TEMPS סגרתי את כול התוחנות\servises שלא היתי צריך)

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  14. ברצוני לקנות את הכרטיס מסך הזה ולהריץ איתו סרטי 720P, ובנוסף להקל על המעבד (celeron 2.7) כי עכשיו אני רואה מקורטע. הבעיה שיש לי טלויזיה רגילה ועם ה 7600GT אני מחבר אותה באמצעות S-Video . הבנתי שיציאת הVGA ב G210 היא D-Sub (תקנו אותי אם אני טועה) כלומר אפשר לקנות מתאם מVGA לRCA או SV בלי לקנות ממיר לאות, האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by o.s,

שלום, יש לי כ.מסך מסוג 7300gt וכרגע מחובר לו מסך בפורמט של (המסך מוכר ומופיע במאפיינים של התצוגה) 3X4 דרך חיבור DVI , אני רוצה לקנות עכשיו מסך בפורמט של 16X9 אבל בדקתי את הרזולוציות שהכ.מסך תומך בהן ואין אף רזולוציה בפורמט של 16X9. האם זה בגלל שהכ.סמך כביכול יודע שהמסך הוא מסוג 3X4 וברגע שאני יחבר מסך בפורמט אחר זה יסתדר או שצריך לשנות הגדרות איפשהוא או להתקין משהו בשביל זה? תודה

16. Started by BloodShed,

Radeon 9600XT 256mb(sapphire) / GeForce 5900XT 128mb (albatron)1 <------ מה עדיף? רדאון 1100 ש"ח.. ג'י-פורס 1200 ש"ח.. תנו חוות דעת בתודה מראש עמרי ;]

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  17. שלום לכולם האם בהחלפת כרטיס המסך X1900XT לכרטיס כמו RADEON 3870 או GEFORCE 8800GT אני אראה שיפור משמעותי כאשר אני מפעיל קובץ HD? ואם כן אז איזה מבין שני הכרטיסים מומלץ יותר ומאיפה כדאי לקנות? (הידע שלי בנושא של הרצת קבצי HD על כרטיסי המסך החדשים הוא לא רב אז אשמח אם תסבירו לי קצת על ההבדלים מהדור הקודם). תודה.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by qpalzm,

אתר גרמני חשף היום ארבע תמונות של מה שנראה כ7600GT (שתי העליונות) ו7600GS (שתי התחתונות) http://tweakers.net/nieuws/41117 הכרטיסים מיוצרים על PCB זהה לזה של סדרת 6600, מה שאמור לצמצם מחירים.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  19. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400 עם כרטיס מסך ATI MOBILITY RADEON HD 3470. הכל עבד מעולה, עד שהתקנתי WINDOWS 7. הבעיה היא שאני לא מוצא אף דרייבר זמין עבור הכרטיס מסך שלי, גם לא באתר של ATI (או AMD) וגם לא באתר של LENOVO, עבור ווינדוס 7 שהוא לא גירסת בטא. לכן אני עובד כרגע עם הדרייבר של מיקרוסופט, שהוא לא משהו כיוון שיש לי כל מיני בעיות בצפיית סרטים וכו'. מישהו ניתקל בבעיה דומה ויודע מה הפתרון? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by coron10,

זה המחשב שלי: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+ Asus M2NPV-VM nVIDIA GeForce 6150, AMD Hammer 667 OCZ Gold שתיים של 1ג מחפש כרטיס בסביבות 300, לא גיימר אבל לא עולים לי ה-call for duty החדש לדוגמא. אני מקווה שהנתונים מספקים ותודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by m_m_x,

יש לי מעבד E4600 8800GT 4 GIGA RAM ואני רוצה לקנות את הכרטיס הזה GAINWARD GTX260 השאלה שלי היא האם המעבד שלי חזק מספיק כדי לסחוב את הכרטיס ולא יהווה צוואר בקבוק? והאם אני אראה שיפור במשחקים כמוCRYSIS GTAIV וכדומה? תודה

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  22. שלום לכולם . יש לי מחשב AMD עם 1 GIGA RAM וכרטיס 6800GT של 3D CLUB בחודשים האחרונים שאני בודק את הביצועים של הFPS במשחק של אני משחק בו (counter strike) אני רואה שהFPS יורד לי בהדרגה כול הזמן . המקסימום שיהיה לי כמעט באופן קבוע עד לפני כמה חודשים היה 130-135 FPS מומצע. אחרי כמה חודשים זה כבר היה 120 ממוצע ועכשיו זה כבר 107. עשיתי פירמוט למחשב , עדכנתי את כול הדריברים שצריך להתקין גם של הכרטיס ואת כול מה שעוד אפשר אבל לא נראה שזה שינה משהו לטובה או לרע. בנוסף התחילו לאחרונה גם פריזים מעצבנים - 3-4 פעמים בשעה יש לי פריז כאשר המסך נתקע ל 2-6 שניות בכול פעם. השאלה שלי היא מימה כול זה יכול להגרם ואיך אפשר אולי לתקן את זה. האם זה יכול להיות קשור לחימום יתר של הכרטיס, אם…

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by KingAlpaca,

שלום לכולם, הלכתי היום לחנות אלקטרוניקה בשביל לבחור מסך, והמוכר המליץ לי על שני מסכים: 1.IBM L171. האם מישהו מכיר אותו? 2.סאמסונג 730BF. שהבנתי פה שיש איתו בעיות, רק אני לא מבין איזה בדיוק. ואיך שניהם עומדים יחסית לסאמסונג 730B, שמישהו אחר המליץ לי עליו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  24. אני מתכוון לקנות מחשב חדש השבוע בתקציב 2200 שקלים בערך, ומתלבט בנוגע לכרטיס מסך. במדור מפרטים מומלצים, בתקציב 2000 שקלים, כרטיס המסך שמומלץ הוא ה-9600GT 512MB 256bit. אני בטוח שמבחינת ביצועים הוא יחסית נחות ל-HD4850, אבל רציתי לבדוק אם האחרון שווה תוספת של 220 שקלים לצרכים שלי! סך הכל, אני משחק במשחק אחד באופן קבוע: World Of Warcraft, שיצא לו הכותר החדש WOTLK לפני חודש, כשהדרישות המומלצות אליו ממש מצחיקות וגם כרטיס מסך זול יותר יעביר בצורה סבבה. עוד שני משחקים שאני כנראה אקנה הם Call Of Duty החדש שיצא, ו-GTA IV שאני מחכה לו המון זמן. חוץ משלושת אלה, כנראה לא יהיה לי יותר מדי זמן לחרוש על משחקים אחרים לשנה הקרובה, בגלל לימודים ועבודה. יש לי מסך רחב 22" אם זה משנה משהו. אז …

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by DOGMA,

לפני כ8 חודשים ATi הודיעה על פרוייקט חדש בשם Gemini(תאומים), בהתחלה חשבו שמדובר על לוחות CF חדשים, אולם כפי שנראה עכשיו מדובר בליבות כפולות. הליבות הראשונות במפת הדרכים יהיו בקופיגרציית On Chip שבשונה מOn Die מדובר של שני ליבות נפרדות על PCB אחד(בדומה לזכרון הCache של הR500 או מעבדי הpM של אינטל.). כלומר לא מדובר בכרטיס דואלי שהOEM יוצר, אלא על ליבות כפולות בחבילה אחת. http://www.hkepc.com/bbs/blog.php?tid=560196

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים