כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
איך אני יודע אם הכרטיס עובד בsli ?ואני יוכל בעתיד לקנות עוד אחד תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ויש לו חיבור מולקוס בצד למה הוא נועד? ואם אני לא מחבר אותו לחשמל זה פוגע בביצועים?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מישהוא יכול בבקשה להסביר לי מזה טרנסים או משהוא כזה? [br]פורסם בתאריך: 12.01.2007 בשעה 14:34:09 ומה זה מהירות שעוןסליחה שלא רשמתי
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מופיעה לי שגיאה של opengl שהכרטיס לא תומך בו אן משהו כזה...מאיפה אפשר להוריד את ה OPENGL? עריכה יש לי Vסטה + דרייברים בטה של ati ..מישהו עובד עם ויסטה ופריי?
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
האם אפשר לקנות בארץ את הכרטיס מסך שספייר הוציאו לא מזמן כבר לAGP אין לי כסף לקנות מחשב חדש ולמען האמת זה די דבילי לפני שAMD יצאו עם הציפסט החדש שלהם וככה כולנו נקבל הוזלות =P אז אני תקוע כרגע עם הAGP שלי איפה אפשר לקנות את הX1950 תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להחליף את כרטיס ה9600 שלי ואני מתלבט בין 3 כרטיסים: הראשון - http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=578281 המחיר שהציעו לי בחנות הוא 1000 ש"ח . השני- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1832_1834&products_id=16178 השלישי - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4315 אני מחפש כרטיס בעיקר למשחקים, איזה כרטיס מבין 3 הכי מומלץ מבחינת עלות וביצועים והאם המחשב שלי לא יגביל אותו . המפרט של המחשב מצוין בצד תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני יודע בזמן האחרון שיגעתי אותכם קצת אבל ראיתי שהביצועים של שניהם דומים תחליטו אתם: Pine XFX nVIDIA GeForce 7900GT 256RAM או Sapphir Radeon X1950XT 256RAM תודה
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
חבר'ה יש לעוד מישהו בעיה בהתקנה של ה-CCC 7.1? ההתקנה עוצרת במקום להרבה זמן וכלום לא קורה תודה
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
תראו היום את המישחקים - תיראו את הכרטיסי מסך עכשיו סתכלו כל שנת 2000! רואים את ההבדל!? :-X טוב אז קצת חשבתי ושאלתי מה יקרה כשהגרפיקה תיהיה מושלמת ?? כשהמשחק יראה בידיוק כמו מציאות ???
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברח לי השם של הדבר הזה,ממה שאני זוכר אפשר לחבר לזה שתי מחשבים ומסך אחד.חיפשתי בזאפ ולא מצאתי,אני אשמח אם מישהו יביא לינק.
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי עכשיו כרטיס מסך (GEFORCE 7600GS (512MBואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש חשבתי ללכת על 7950GT אבל הבנתי שRADEON יותר טובים מGEFORCE אז איזה כרטיס מסך של ATI RADEON כדאי לי לקנות שיהיה לפחות ברמה של ה(7950GT (512MB? ושיתמוך בShader 3.0 (כמובן) ושיהיה לו 512 MB... תודה!
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ATI (1950 PRO), וראיתי פה אשכול של מישהו שאמר שהתוצאות שלו ב-3DMARK השתפרו בצורה משמעותית לאחר הפעלת התוכנה.... מה היא עושה בעצם? ד"א התוצאה שלי ב3DMARK הייתה סביב ה-4600.... זה טוב? מעבד: AMD 3800 Dual Core
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שהיה לי. אז השאלה שלי האם זה מחייב להתקין את הדיסק של המסך? [האם בכל מסך יש דרייבר שחייב להתקין או שזה לא מחייב?] מסך samsung sync master 997mb תודה לעונים..........
-
- 11 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מכיוון שהvivo של ה1900XT מטומטם בטירוף ועובד כמו הסבתא שלי אני מחפש אם יש כרטיס שכולל כניסות: svideo composite component כדי שאני יוכל לחבר קונסולות משחק למחשב, וכן אני לא רוצה לחבר לטלוויזיה בסלון היא חרא ואני רוצה בחדר יש כזה כרטיס עם הכניסות שציינתי? אם יש כזה כרטיס שתומך גם pal וגם ntsc? עם איכות טובה? תמיכה במסך רחב? ואיזה רזולוציות? תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מבין השתיים עדיף: XFX GF7600GT PV-T73G-UDL7 PCI-e 256MB DDR3 Retail Video Card או Leadtek PX7600GT TDH Extreme PCI-e 256MB bulk Video Card האם הפרש של 60 ש"ח שווה ( הלידטק עולה יותר )
-
- 14 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך בחיבור PCI שישמש לי למסך נוסף אם למישהו יש למכירה, או שיודע היכן אני יכול להשיג בבקשה תעזרו לי ..... שכחתי לציין בעל יציאת VGA רגילה (D-SUB) תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
ב xbox 360 אני יכול לבחור כמה רזלוציות (המסך שלי הוא 1680/1050 רחב 22 של chimei 1280/768 1280/1024 1360/768 יש עוד כמה רזלוציות אבל פחותות, אולי אחת מהם גם מתאימה למסך שלי יותר, תודה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
גירסה חדשה של דריברים הגיעו! 7.1! להורדה : http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html הנה רק חלק מהשיפורים: עוד 2 דקות הם אצלי!
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי מחשב שקיבלתי (HTPC חינמי) שיש לו הרבה יציאות וידאו.. אחד מהיציאות הוא DVI.. עכשיוהבעיה היא כזאת : כשהמחשב עולה והוא מחובר לכבל DVI, מוצגת במחשב אפשרות לרזולוציה 640 על 480 (רזולוציה מאד נמוכה) ואין יותר רזולוציות אחרות זמינות. אך כשמפעילים את המחשב עם הכבל מנותק.. ורק אחרי שהמחשב עלה, מחברים את הכבל DVI - ניתן לבחור גם רזולוציות גבוההות יותר מה640X480.. להשיג driver-ים חדשים זה דיי בעיה.. השאלה אם קיימת תוכנה שיכולה לסייע בעניין... תודה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני מקווה שזה לא פלצני מידי אבל... יש משחקים ישנים מסוימים שהיציאה מהם לא תמיד בדרך מסודרת אז הם משנים לי את הרזולוציה של המסך למשל ל480*640... ונמאס לי כל פעם לשנות את הרזולוציה בחזרה... יש דרך קצרה יותר לשנות רזולוציה למשל בפקודה מסויימת בהפעלה ואז אני יצור לעצמי פשוט קיצור דרך נוח ?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי מחשב חדש, עם כרטיס גרפי חלש בכוונה (התכנון הוא לשדרג בעתיד הלא רחוק מדי, אז לא הייתה סיבה להשקיע הרבה כסף כרגע) הכרטיס הוא geforce 7300 LE , כמובן PCI-E. אני כבר לא זוכר אם בהתחלה הכל היה בסדר. אבל אני יודע שלאחרונה כל קובץ ווידאו שאני פותח במחשב, ולא משנה באיזו תוכנה איך הקובץ קודד ועל איזה מסך זה. הקובץ יוצא אדמומי למדי. ניסיתי לשנות את כל ההגדרות שיכולתי לחשוב עליהן ובלי שינוי, עדכנתי דריוור וגם לא היה שינוי. כשהעברתי את ה saturation ל0 זה לא היה שחור לבן, אלא יותר לכיוון חום ושחור לבן. ולא שחור לבן נטו. הבעיה גם מתרחשת רק בקבצי ווידאו. במשחקים ובכל יישום אחר הצבעים בסדר גמור. אשמח לכל עזרה בפתירת הבעיה.
-
- 9 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל להעביר קלטות וידאו ישנות למחשב שלי, אז בשלב הראשון אני מבקש המלצה על כרטיס טלויזיה/לכידת וידאו טוב .משהו במחיר סביר ואיכותי. בנוסף ,הייתי שמח אם מישהו יכול להפנות אותי למדריכים שמסבירים איך לבצע לכידת וידאו ואיך לשפר את איכות התמונה והסאונד של הסרטים תודה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש, את המפרט תוכלו לראות במפרט מחשב. קניתי את ה7600 בגלל שאני רוצה לקנות כרטיס DX10 בקרוב. (שיצאו הגירסאות היותר זולות). רציתי לדעת האם הספק שלי יחזיק את הכרטיסים החדשים? יש לי מארז של Raidmax Ninja, ובא איתו ספק 420W אמיתי מה שנקרא.. :\ תודה לעונים..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-