עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רציתי לדעת אם גם במסכים של מחשבים ניידים יכולים להשרף פיקסלים כמו במסך LCD רגיל?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  2. אני מחפש מסך חדש שאפשר להשיג בחיפה חוץ מב-KSP (זה משאיר לנו את כל רשתות האופיס דיפו/טרקלין/מרדנית/נועה ואולי עוד כמה) המסך המת הוא MAG 810FD ששירת אותי נאמנה יותר מ-5 שנים והתחיל להראות הכל כפול ואין לי כוח כבר לתקן אותו. לא LCD

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by Omry,

אני משחק במשחק עם המערכת שבצד (המעבד ב-OC ל-3.6GHZ והזכרונות ב-OC ל-1.8GHZ), הדרייבר של כרטיס המסך מעודכן ל-182.08 (אין לי כוח לעדכן לבטא החדשה) ולא ידועה בעיה של ווירוסים או משהו אקראי אחר. אני מכוון את ההגדרות להכי גבוהות שאפשר (רזולוציה של 1680x1050, מאושרים DUAL VIDEO CARDS מן הסתם. V-SYNC פועל גם בדרייבר וגם במשחק) ואני מקבל בממוצע 18 FPS (נבדק עם פראפס). אין לי מושג מהו מקור הבעיה ואין לי מושג איך לפתור אותה.. אשמח מאוד אם למישהו יש הצעה. כמות ה-FPS עולה רק כשאני מכוון את הרזולוציה ל-960x600 ומשאיר את שאר ההגדרות כמו שהן. וגם אז כמות ה-FPS היא בסה"כ 33 בממוצע.. עוד בעיה בה נתקלתי היא שתזוזת העכבר מאוד מאוד איטית בתפריט (כשאני עושה PAUSE מהמשחק, כשאני ממש בתפריט ההתח…

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by MatanFrenkel,

קיבלתי כבר 2 3 פעמים VPU RECOVER , זה תמיד היה במשחקים שהם לא כבדים יחסית למערכת והמשחק פשוט נתקע ל10 15 שניות ואז מזער לי אותו ועשה VPU RECOVER , ולאחר מכן אני יכול להמשיך לשחק. הכרטיס 4870 עם קירור TWIN TURBO וללא OC הטמפרטורה תקינה לחלוטין (גם במאמץ וגם בIDLE) תודה לעוזרים

5. באיזה חלק של הכרטיס יכולה להיות הבעיה, והאם אפשר לתקן את זה בלי להחליף כרטיס? תודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  6. שלום לכולם !! אני משדרג מחשב ישן, ואני מתלבט- בין הכרטיסים האלו ל AGP x8 6600GT 6800 7600GS 1600PRO אני יודע שהם בערך אותו דבר בביצועים, אבל אשמח לדעת מי החזק ביותר ומי אחריו ומי שלישי ומי רביעי. הייתי רוצה לדעת מי מבינהם הכי משתלם מבחינת העלות ביחס לביצועים, התקציב הוא המינימלי שיריץ משחקים סבירים למשך שנה פחות או יותר. תודה רבה לעוזרים וחג שמח !!! :yelclap:

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  7. או מסך 19 אחר בדיוטי פרי

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by 246810,

אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך לhd 4670 איזה דגם הכי עדיף? חשבתי על msi מksp ב420 יש לי לוח עם ציפסט945 מעבד e6300 1.86 מסך 19 אינץ' ספק 400w זיכרון 2gb

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by Frequency,

הי, מפרט: AMD Athlon II X3 450 3.2 Ghz - על ליבה רביעית פתוחה D: Gigabyte GAMA 78LMT US2H 4GB DDR3 Antec EarthWatts 500 Dell U2311H (23" FHD הכרטיס מסך הנוכחי הוא ATI Radeon HD 3850 256MB שכפי שאתם וודאי צופים מתקשה להוות כרטיס מינימאלי להרבה משחקים היום. התקציב הוא 600-750 ש"ח. איזה כרטיס לדעתכם מתאים? והאם כדאי להסתפק בכרטיסים קצת "ישנים" כדוגמת 4870 ולקנות יד שניה במחיר טוב? יש לי איזה העדפה סמויה ל ATI (לא AMD, בשבילי תמיד ישארו ATI!) למרות שאני לא מתלהב מבעיות החום בכרטיס 4XXX וגם לא יודע עד כמה הפיזיקס הזה משמעותי. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  10. השאלה כנ"ל . והאם זה כל כך רציני ? האם כדי להתקין את זה ? ומאיפה יכולים להשיג את זה ?

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  11. Started by dragon772,

שלום ראיתי כרטיס מסך בלי קופסא שכתוב על הדרייבר x850 יש כזה כרטיס מסך שהוא לא xp או pro בסוף? הכרטיס בא עם קירור קטן לא מהשקופים האילו והוא של חברת ATI שמייצרת אותו בנוסף ל צ'יפ למישהו יש מושג איזה כרטיס זה ויכול להראות תמונה ממנו? הכרטיס הוא ל AGP תודה

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  12. שלום יש ברשותי כרטיס sapphire x1950gt לאחרונה המאוורר התחיל לעשות רעש, ככל הנראה נגרם מאבק שיושבים עליו ועל גוף הקירור. פירקתי את הכרטיס אבל אני לא מוצא דרך לפתוח את המכסה הכחול שמתחתיו בעצם יושב המאוורר והגוף קירור. אולי למישהו יש ניסיון עם כרטיס הזה (אומנם הוא ישן) ויכול להסביר לי איך לפרק את המכסה בשביל לנקות תמונה של הכרטיס: תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  13. פרטי המערכת: ספק כח: codegen 600w הכרטיס המדובר תודה והמשך יום נעים.

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  14. אז ככה אני רוצה להחליף לחבר שלי את כרטיס המסך שלו באחד מהישנים שלי. הלוח אם שלו הוא: http://www.giga-byte.co.uk/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1405&ModelName=GA-8SR533P והמפרט של הכרטיס מסך הוא: http://ati.amd.com/products/radeon9800/radeon9800pro/specs.html במפרט של הכרטיס מסך כתוב:Intel® Pentium® 4, AMD® Athlon® or higher with AGP 8X (0.8v), 4X (1.5V) or Universal AGP 3.0 bus configuration (8X/4X) ובמפרט של הלוח אם כתוב: 1 x AGP slot (4x/2x-AGP 2.0 compliant) עכשיו מה שאני מנסה להבין זה האם לוח האם תומך בכרטיס מסך, כי הדרישות של הכרטיס מסך נראות קצת שונות מהדרישות של לוח האם. בגלל שלדעתי הדרישה של הכרטיס מסך: Universal AGP 3.0 bus configuratio…

• 11 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by בייגל טוסט,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121199 לא ברור עד כמה הכרטיס רלוונטי בהתחשב בכך שהדור החדש נמצא מעבר לפינה, אבל העובדות היבשות הן שאנוידיה מזערה את ליבה G73 הותיקה ל80 ננומטר תוך הזנקת התדר מ560 ל700 מגהרץ (שם הקוד החדש הוא G73-B). בנוסף, הזכרונות עברו שדרוג מ1.4ns ל1.1ns וכעת התדר עומד על 1800 לעומת 1400 מגהרץ בדגם הקודם

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by huhxd,

כרגע נכנסתי לאתר של TMS והסתכלתי בכרטיסי מסך וראיתי שיש להם 8800GT 512MB!! מה הולך פה? זה נכון? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4622 - קישור למוצר. עוד שאלה.. אתמול בבוקר הזמנתי מחשב.. עם הכרטיס 8800GTS 320MB.. עכשיו מה אתה אומרים? שווה לי כבר לקנות את ה 8800GTS או לקנות את ה 8800GT???? איזה מביניהם יותר טוב? אני ממש מבקש תענו לי בכנות וכמה שיותר מהר! אני ממש בלחץ ומבולבל. אני לא רוצה לקנות ואחר כך להתחרט. יש סיכוי שכבר מחר כל הבוקר אני אבטל את ההזמנה.. תודה רבה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  17. Started by סקיווקר,

איך הוא לעומת ה 730B לשניהם יש נתונים זהים של : 8MS ו 600:1 ובהירות 300 cd/m2 אבל ה 721S מגיע גם עם פיבוט , האם הוא דגם חדש והאם הוא באמת עסקה משתלמת יותר (הוא אף מעט זול יותר) מחכה לתשובתכם

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  18. Started by Lotar_88,

תראו איזה בעייה יש לי וזה בכל משחק מדובר ב 6800gs agp PALIT

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  19. שלום חברים יש לי בעיה, אני לא מצליח להגדיר את המסך ה HERTZ הוא על 65, ואני לא יכול לעלות אותו ל 85 ( יש לי כאבי עיניים ) אז בבקשה תעזרו לי לפני שהעיניים שלי יעלו באש ;D תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת איזה כרטיס יותר טוב xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? או 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by Trin1ty,

היי . ה GTS450 שלי הגיע למעל 90 מעלות בזמן הפעלת COD:MW2 . העלתי את מהירות המאוורר ל70 , הורדתי OCCT , ערכתי מבחן של 45 דקות , והכרטיס מסך על 80 + מעלות יציב . ההתחממות הזאת התחילה בימים האחרונים ( אין OC אין שום שינוי מיוחד ) , ולפני הכרטיס מסך היה על 60 מעלות במאמץ ( גג ) .

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  22. קודם כל זה הגיוני:? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1262 והצעות שונות יתקבלו בשמחה (ברצוני לשים דגש על זה שאני רוצה לעבור לNVIDIA...לאחר כמה שנים טובות עם ATI)

• 12 תגובות
    • 747 צפיות
  23. שלום לכולם. הגדרתי ב MSI AFTERBURNER שיציג לי ערכים של FPS וגם 1%+0.1% LOW את הFPS הרגיל הוא מראה לי אבל את ה 1% +0.1% הוא לא מראה לי במשחק... אני מפספס משהו? מצרף תמונה של ההגדרות. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by Moti11,

שלום אני מתלבט בין שני סוגי מסכים 1. LG L1780U 2. SAMSUNG 710N בלי קשר למחיר מה יותר מומלץ תודה

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  25. Started by koraldon,

שלום, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך למחשב הבא: Celeron 1100 256 MB זכרון דיסק קשיח 40GB כרטיס מסך נוכחי - Voodoo 3500 אני מתלבט בין לרכוש את ה- Radeon 9100 בכ- 350 לרכש geforce Nx-5600 במחיר של כ- 750 ש"ח. השאלה היא האם האם במערכת שלי ארגיש בהבדל משמעותי בין שני הכרטיסים או שחבל על הכסף. יזהר

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.