עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אוקי היום הלכתי ל KSP ושאלתי את המוכר אם הוא יכול להרכיב לי מחשב ב 4500 ש"ח. הוא אמר שהוא יכול להכין איזה i5 U וכרטיס מסך gt 260 של nvidia. וככשאלתי אותו למה לא לקחת את ה ATI HD 5770 (יש לי מסך בגודל 22אינץ') כי הוא תומך ב Direct X 11 וגם אני חושב נותן ביצועים לא פחות טובים, אז הוא אמר של ATI יש בעיית תאימות למשחקים שונים ולכן הוא ממש אבל ממש לא ממליץ לקחת אותם. חוץ מיזה הוא אמר שאם אני יכול לחכות בינואר יוצאים גם ל nvidia כרטיסי מסך התומכים ב dx 11 ואז כל המחירים של יצנחו ואני יוכל לקנות אחלה של מחשב... רציתי לדעת מה אתם חושבים? איזה כרטיס מסך כדאי לי? האם זה נכון עיניין התאימות? האם באמת נוידיה מוצאים אותם ב ינואר - אם כן אשמח לקישור לכתבה בנושא? והאם המוכר ב KSP הוא טמ…

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  2. Started by super4life,

no problem with that gpu?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  3. Started by RoyShefy,

http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B00005IC60/dealtime-ce-feed-20/002-7398320-4121603

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  4. אם תוכלו אני ישמח כי אני עומד לקנות את הכרטיס יחד עם שידרוג המחשב שלי, ורציתי לדעת איך הוא מתוך ניסיון של אנשים. אם תוכלו תציינו גם מה ההבדלים בינו לבין ה-9700 PRO כי אמרו לי שאין הרבה מאוד הבדלים (במחיר יש). אני מחליף את הג'י פורס 2 שלי בכרטיס, תמורת 600 שקל (חלק מהשדרוג). עוד משהו- אתם רוצים להגיד לי שהכרטיס GF4 Ti4400 X8 "אוכל" את RADEON 9000 PRO ? כי אני רואה שהרבה מתלבהים מהג'י פורס הזה.. תודה!

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  5. Started by kobi122,

יש לי עכשיו כרטיס מסך ati redon 9250 עם 256 זיכרון ו128 bit . אני צריך למשחקים חזקים כמו fifa 07 need for speed יותר מ256 bit ו256 זיכרון תודה

• 14 תגובות
    • 784 צפיות
  6. אהלן רכשתי מחשב חדש לפני פחות מחודש. המפרט בצד (I5 2500K + GTX570) ומשום מה יש לי הרבה בעיות במשחקים שניסתי עליו. ההירוס החדש מקרטע מאוד , ב-NBA2K12 ו-PRO12 רואים מטושטש ולא איכותי. וזה עוד מהמעט שניסתי! אני חושש שהדרייבר שהתקנתי אולי גורם לתקלות. מדובר בגרסאת הבטא (-אולי זו הבעיה) 285.27. יעצו לי לנסות להתקין את הגרסה הקודמת ולראות מה קורה, עכשיו השאלה היא איך הכי טוב לעשות את זה? להסיר את הנוכחית במצב בטוח ואז להתקין? אם כן - איזה מהם להסיר? את הכל (העלתי תמונה)? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  7. ראיתי שאנשים מדברים על חיבור חשמל לכרטיס מסך... ואצלי לא ראיתי משהו כזה הכרטיס שלי הוא AGP http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=250 קיבלתי את הגירסא המוגבלת עידכנתי את הדרייברים של אומגה 16693 הכי חדשים שיש המפרט שלי הוא AMD2500+@3200 2X256@400MHZ ABIT NF7-SL יש לי ספק HEC300W ולגבי חיבור חשמל לא חיברתי שום מולקס או משהו כזה השאלה שלי היא האם יש חיבור חשמל לכרטיס הזה?? והאם הדרייברים האלה טובים? אני כרגע הורדתי AM3 אני הולך להריץ אותו עכשיו... לפני שאני מפעיל תAM קיבלתי הודעה...

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום אני מחפש מסך LCD שאני יכול לקנות בKSP שהיה טוב לגימר עד 1800 תודה מראש

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by shlomi1234,

הי , יש לי כ.מסך POWERCOLOER 4870 , הוא עוד מעט 3 שנים אצלי (עוד חודש) . אחת מכניסות הDVI הפסיקה לעבוד וזה מאוד מעצבן כי אני עובד עם מסך מחשב + טלווזיה מחוברת ככה שאני לא יכול ששניהם יהיו מחוברים , יש דרך לתקן את זה? אין לי מושג אם הכרטיס עדיין באחריות , אבל אחריות אמורה לכסות את זה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  10. שיעבוד חלק במשחקים ברזולוציה 1280X1024 בלי פילטרים אבל שעל כל הגראפיקה תהייה על very high איזה כרטיס מתאים?! שיחזיק לשנה שנתיים

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by Burkey,

שלום, יש לי ספק של HEC, עם הספק 300W. כרגע יש לי כרטיס מסך HD4350, שדרישת המינימום שלו היא אכן 300W. חשבתי להחליף לכרטיס הבא: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=313 כתוב באתר היצרן שזה הכרטיס היחידי שיש לי צריכה מקסימלית של 20W בעומס מלא, ועם זאת, בדרישות המערכת כתוב שצריך ספק עם מינימום 400W. אני לא מבין את זה.... מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by f_b_i,

יש לי את הכרטיס הזה כבר הרבה זמן קיבלתי אותו ותקעתי אותו בHTPC שעשיתי . יש למישהו פרטים על הכרטיס הזה כי אין לי מושג עליו? באיזה רמה הכרטיס הזה לעומת כרטיסים אחרים מתקופתו?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  13. Started by Tzox,

שלום, קניתי עכשיו טלוויזית HD ואני רוצה לחבר אליה את המחשב בשביל לראות סרטים. יש לי כרטיס מסך ישן, GEFORCE 8600GT. יש לי כמה שאלות: כדי לראות תוכן HD אני חייב שיהיה בכרטיס מסך יציאת HDMI? או שאני יכול גם עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי לראות תוכני HD? במידה ואני באמת צריך לשדרג את הכרטיס מסך שלי, יש לכם המלצה בשבילי? אני לא משחק משחקים, אני רק רוצה לראות תכני FULL HD חלק. תודה מראש, טום.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  14. Started by arpa,

היי, קניתי HIS 6790 FAN חדש לפני כשבועיים. הכל עבד מעולה עד לפני כמה ימים כשלפתע המסך שלי החשיך אבל המחשב פעל.. זה קורה כל כמה שעות, משום מה אני מתחיל לשמוע את המאוורר של הכרטיס מאיץ ואז המסך מחשיך ורק אחרי ריסטרט זה מסתדר וחוזר חלילה. יש לי את הדרייברים האחרונים (ATI CATALYST) וכל ההגדרות על הדיפולט (בדקתי גם את ה AMD OVERDRIVE). ניסיתי לחפש על הבעיה הזאת בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר.. יש דרך לוודא מה בדיוק הבעיה או מישהו מכיר את הבעיה הזאת? תודה!

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  15. אני הביאו לי לינק להורדה של תוכנה בדומה לRIVATUNER שיכולה לשנות הרצים (HZ) בכרטיסים של ATI.... תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by zvkel,

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=66860&saleNo=473199&comp=1 שווה ? אני מבין שזה בטח מסך על הפנים אבל בכל זאת מפתה וכרגע אני עם מסך דיי ישן (samsung 753df) חוץ מזה שאני רואה סרטים רק בטלוויזיה ולא משחק יותר מדי (אם בכלל)

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  17. עם המלחם שיש לי אבל לשווא הוא מסרב לצאת, אני שם את המלחם על החוט ומנסה למשוך אבל הברזל לא יוצא במה אני טועה ? (יש לציין שזאת פעם ראשונה שאני מנסה לתקן קבל )

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  18. ATI באמת הריהמ את עצמה מאז היות החברה קטנה שלא ממש היוותה תחרות לNVIDIA... יש מצב שATI תהיה גדולה יורת מNVIDIA? http://www.ati.com/companyinfo/ir/2004/atiq404.pdf

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by HitmanX,

ואל תגידו לקנות כ.מסך עוד יותר טוב כי ליותר טוב אין לי כסף ! :'(

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  20. Started by nimrodim,

ברשותי מוניטור LCD של SONY שקיבלתי ללא הקבלים שלו. למוניטור יש כניסה רגילה וכניסת DVI.(ללא קבלים מצורפים). רציתי לדעת היכן אני יכול למצוא קבלים לחיבור בין כרטיס המסך למוניטור וכמה זה בערך? בנוסף לפי מה שאני רואה מדובר בקבלים DVI-D ולא DVI-I נכון?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  21. האם זה הגיוני שברזולוציה של 1280*1024 המחשב לא מצליחל להריץ קארבון? כשזה עם אני אליאזינג אז זה בסביבות ב20 FPS ומורגש שהתמונה מתדעכנת לאט בלי אנטיאליאזינג זה בסביבות של FPS אבל מדי פעם יש צניחות של הFPS וזה די מורגש, המפרט שלי זה מה שבצד, (לעצלנים E6300 2GB DDR2667 X1950XTX)

22. Started by fryifta,

אני מתכוון לקנות מחשב בNOACOMP ועפ"י מפרט שקיבלתי בפורום כאן בחרתי בכרטיס מסך: GIGABYTE X300SE 128MB DDR 64 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS BULK הנציג של נועה המליץ לי על : CONNECT3D Radeon X300 SE 256mb HYPERMEMORY DDR בטענה שהקירור שלו טוב יותר והוא בא עם 3 שנים אחריות. אני לא מכיר את החברה מה אתם אומרים? תודה

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  23. הלוח שלי תומך רק ב-X2 אבל אני מקבל עוד מעט כרטיס של X4 ריידון 9000 פרו האם הוא יעבוד אצלי ?, והאם העובדה שהלוח שלי רק X2 תפגע בביצועים שלו מאוד ?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  24. אני מתכוון, אם יש הבדל בביצועים במשחקים? יש ירידה ברמה של הכרטיס מבחינת משחקים לעומת הכרטיס הרגיל, או שזה אותו הכרטיס עם שיפורים?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  25. Started by waizman,

בהמשך למסע ההתעללות שהמחשב(ים) שלי עובר(ים), ראיתי שיש לי על מחשב אחד (על כרטיס מסך שלו ליתר דיוק) מקום לכל מיני חלקים ושאר ג'יפה שהיו אמורים להיות על הכרטיס אבל מה שיש זה רק הכנות בשבילם על ה PCB. אחת מההכנות האלה היא יציאת DVI ו TVOUT, עכשיו מה שחשבתי עליו זה לרצוח כרטיס מסך מעפן ולקחת לו ת'חיבור של היציאה ולהלחים אותה לכרטיס וודו 4 4500 השווה שבערך שלי ;D תיאורטית, זה יעבוד? מעשית, זה אפשרי? הכרטיס בנוי מכמה שכבות או שאפשר חופשי לחורר ולהלחים לו ת'צורה כי זה שכבה אחת? מוצ'ו גרסייאס 8)

• 2 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים