כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מה מומלץ מהמסכים הנ"ל , חייב לציין שהאסוס ויזואלית נראה פיצוץ ASUS PW191 SAMSUNG 940BW LG L194WT MAG T906W SONY SDMX95F מה הכי מומלץ ? האסוס נראה מדליק , אם יש מסך מסוג אחר שמומלץ אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
איזה כרטיס מבין השנים שבכותרת יותר טוב בהתחשב בזה שמתוכנן OC
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה התקן יותר חזק ONBORD של VIA או GF2MMX32?
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
יש לי Radeon 9800 Pro. עכשיו הבעיה היא כזאת. הכרטיס מסך עובד תאחלס.. אבל יש לו כרגע בעיה במאורר וכתוצאה מכך הוא מתחמם. הוא לא מגיע למצב של קריסה אבל מופיעים לי ריובעים כלה מוזרים במסך טעינה של הוינדוס. בעיה נוספת שאני לא מבין איך היא קשורה, זה שהדריברים עושים בעיות. אחרי שאני מתקין את הדריבר, המחשב עושה ריסטרט, ואז הדריבר עושה לעצמו בדיקה כנראה להשלמת ההתקנה, ובבדיקה פשוט נהיה מסך שחור או שהמחשב עושה ריסט עם מסך כחול שמופיע. אחרי זה ב-Device Manager זה מראה לי כאילו יש דריבר אבל שאני גורר חלונות בוינדוס הם נגררים באיטיות כזאת.. קיצור מישהו יכול להגיד לי בדיוק מה הבעיה ואם זה נובע ישירות מהקטע עם המאוורר?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יכול להיות אני מחליף את הכרטיס מסך דרך החברת ביטוח.. יש לי ATI Radeon 9800 Pro. בזמנו שקניתי אותו לפני כמה שנים הוא עלה לי איזה 1800 שקל והיא מהטובים. מה אני יכול לדרוש היום מהביטוח שיקביל..? הרי היום אני לא מאמין שיתנו לי אותו לא יודע אם מוכרים אותו עדיין..
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס ישן 6200, ואני רוצה להסיר את הדרייברים כדי להתקין מחדש, אני רואה שיש לי המון בעיות מוזרות אולי בגלל התקנה לא נכונה של הדרייברים, ואם כבר להתקין אז איזה דרייברים? אז אם אפשר עזרה בנוגע לכך אני אודה מאוד...
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לפני זמן קצר החלפתי במחשב שלי כרטיס מסך מ-GFORCE 4000 MX 128MB ל-GFORCE 4000 MX 64MB. רק שאחרי ההחלפה בדקתי הכל המחשב עולה ואז פתאום בזמן העלייה ההוא מציג לי מסך שחור שמציג את הכתובית הבאה ונתקע עליה ולא מגיב למקלדת. REALTEK RTL8139(A/B/C) RTL8130 BOOT AGENT PRESS SHIFT-F10 TO CONFIGURE..................
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
half life 2 fear splinter cell Double Agent ועוד משחקים בסגנון, ואיך זה יעבוד לי ברזולוציה 1600*1200
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
איזה חברה אתם ממליצים ל 7300GT שיעשה את הביצועים הכי טובים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם. צריך המלצה לכרטיס מסך שמחירו יהיה עד 1200 עם קירור טוב ושקט..(קר שווה לאמינות לאורך זמן כמובן). יש לי מס' התלבטויות. 1.HIS ATI 1950PRO 2/SAPHIRE ATI 1950 PRO אודה לתגובתכם והמלצותכיכם לגבי הכרטיסים הנ"ל..מה יותר טוב מבחינת קירור טוב ובכללי נתונים ואיזה כרטיס של חברה יותר אמין.. האם לספייר יש את אותה רמת הקירור כמו לHIS או שלא? אודה לתגובתכם.
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
שאלתי היא אם asus x1300 215mb טוב יותר מ geforce7100 או מgeforce6200 ? אני נואש בבקשה
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
במידה והתקציב שלי הינו 6,000- 7,000 האם כדאי לי לקנות רק מפרט בכסף הזה ולהשתמש במסך CRT ממש ישן (משהו כמו 7 שנים) שאצלי? ורק לאחר מכן לקנות מסך?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הכרטיס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2409_2410&products_id=16397 הוא גרסת הטורבו המפורסמת? הכרטיס במחיר הזה יותר משתלם מ-7600GT AGP, נכון?
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מה עדיף ולמה? עבור כרטיס מסך מסוג geforce 7600GT תוצרת MSI מדגם 256EZ או תוצרת INNOVISION מדגם INNO3D 256
-
- 11 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי שני מסכים של מאג CRT אותם אני מחבר לכרטיס ,בנוסף יש לכרטיס יציאת טלויזיה. הבעייה היא שאין אפשרות להפעיל את שני המסכים והטלויזיה אלא רק שניים בעת ובעונה אחת אני רוצה שהמסכים יפעלו בנפרד והטלויזה תציג פלט של וידאו. בהגדרות לא ניתן לבחור בריבוי של יותר משני צגים מישהו יכול להגיד לי האם ניתן בכלל לאפשר שלוש צגים דרך כרטיס זה? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני משחק El Matador על הגרפיקה הכי גבוהה שאפשר עם AAx4 ו- AFx8 והכל עובד טוב וחלק... אבל הצללים ממש ממש מפוקסלים וזה מעצבן! מה אפשר לעשות?!
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz, 1864 MHz וכרטיס מסך חדש Radeon X1950 Pro של חברת SAPPHIRE שקניתי את המחשב הוא נכבה לי פעמיים אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך, בן דוד שלי אמר לי שיכול להיות שהספק של המחשב לא מספיק חזק לכרטיס מסך הזה.. איך אני יכול לדעת את עוצמת ספק המחשב יש לי את התוכנה EVEREST מותקנת במחשב אבל אני לא ממש יודע איך בודקים משם ואם בכלל אפשר... בבקשה תנחו אותי מה לעשות בדיוק.. ועוד שאלה אחרונה שחבל לי לפתוח אשכול נוסף.. איך אני יודע כמה FSB תומך הלוח אם שלי אם זה 1066 ? גם אם תוכלו להנחות אותי איך אני בודק את זה דרך התוכנה EVEREST תודה מראש לכל העוזרים אני יודע שאני חפרן אבל אני לא ממש מבין בכל השטויות האלו..
-
- 20 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אין לי מושג איך לקרוא לזה : טעות ? שקרנים ? את זה כבר תגידו אתם, ואני אפתח את הדיון : דרך אגב, מצאתי אותו כשחיפשתי בZAP את הכרכטיס לAGP אבל, כפי שנראה בלינק, מדובר ב PCI-EXPRESS http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=175
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הזמנתי כרטיס מסך inno3d geforce 6800 AGP מהחנות pcnow אחרי שבועיים שהכרטיס לא הגיע אלי ,קיבלתי שיחה מהחנות ואמרו לי שנגמר להם המלאי והם לא מצליחים לחדש אותו אז אם אני רוצה לבטל או לשדרג ב50 שקל לinno3d geforce 7600gs AGP הסכמתי לשדרג ושבוע אחרי זה קיבלתי את הכרטיס... היום שהפעלתי את המחשב קרץ לי לעין בפרטים של הכרטיס שמופיעים לפני הPOST שכתוב לי שם engineering edition - not for production use עכשיו זה טוב זה רע?מה אני צריך לעשות עם זה??
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מתי התאריך המדוייק שיוצא ה8600 אולטרה? או ה8800 ג'י טי אס 320 מגה? כי כנראה שהלך לי ה 7800 נשרף ואני רוצה לקנות כרטיס חדש עכשיו .. שווה לקנות את ה 1950 פרו מ ksp ב1200 שקל? או לחכות לדור החדש? מתי יגיע לחנויות כבר בישראל למחירה וכמה יעלה? כי אין לי עצבים לחכות הרבה זמן .. שווה בכלל כרטיס כזה למפרט כמו שלי?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
World of Warcraft The Burning Crusade כרטיס המסך שלי: nvidia geforce2 mx/mx 400
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלויזיה של FLY VIEW PRIME 30 אני מצליח להקליט וידאו אבל לא אודיו .... מה אני עושה לא נכון ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם מה עדיף לדעתכם: כרטיס ati1950pro אחד או שני כרטיסים bfg gforce 7300gt overclocked בלוח שתומך בהם ? הלוח הוא gigabyte 6-quad ga-965p-dq6 אודה על התייחסותכם.
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הנה, לדוגמא יש לי את הVMOD הזה ויש לי את הכרטיס הזה, מה אני אמור להבין מפה ההורים שלי יודעים להלחים - אז עם זה אין לי בעייה. הנה התמונה: http://i16.tinypic.com/2u6e61v.jpg מה אני אמור להבין מזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-