כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
לדוגמא יש לי Radeon HD 5770, שבזמנו היה Mid-high end. בשלב מסויים יהיה מאוחר מידי לשדרג כי הכרטיסים החדשים לא יתאימו לחומרה הקיימת, או שהחומרה תיצור צוואר בקבוק. לעומת זאת מוקדם מידי הבדל הביצועים לא ישתלם. בעיית מינ'/מקס' סטנדרטית.. מה הנקודה המשתלמת ביותר לשדרג את הכרטיס בהנחה ששאר החומרה מאוזנת עם הרמה של הכרטיס? (mid-high)
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. תכננתי לקנות את ה- GEFORCE 6800GT עד שאמרו לי שאין הבדל שאפשר לשים לב בביצועים בינו לבין הGEFORCE 6800 הרגיל. אז אני צריך שתגידו לי 3דברים: 1. אם באמת אין הבדל שאפשר לשים לב בביצועים בין GEFORCE 6800GT לבין הGEFORCE 6800 הרגיל. 2. עקב יציאתו של GEFORCE 7800 המחיר של GEFORCE 6800GT אמור לרדת. המחיר כבר ירד או שלא ועדיף לחקות סביבות חודש או קצת יותר לירידה במחירים. (אם הוא אמור לרדת אז בכמה בערך?) 3. שחיפשתי באתרים ראיתי שיש מלא גירסאותל- GEFORCE 6800GT , ואני לא ממש יודע מה ההבדל ומה הכי טוב, לכן אני צריך שתגידו לי איזה 3 הגירסאות הכי טובות (אני רוצה את ההכי טוב אלא אם כן המחיר מגיע ל2100). תודה רבה מראש
-
- 13 תגובות
- 912 צפיות
-
-
Why Nvidia's chips are defective 1 Sep 2008 | 19:00 BST By Charlie Demerjian Part One A long and complex story This the first part of a series of three articles getting to the nub of Nvidia's graphics chip woes. The series is the result of months of research conducted by diligent INQhack Charlie Demerjian, despite an in-box stuffed full of abuse. Part two can be found here and Part Three is here. NVIDIA HAS RECENTLY been saying a lot about how it's chips are not bad, and giving people reasons about why the problem is contained. Unfortunately, these disingenuous half-truths don't stand up to an explanation of why this problem is happening. The problem is extremely co…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ישר הורדתי התקנתי ולא נגעתי בSETTINGS של התוכנה אז הכל היה על רמת PERFOMENCE שאני לא יודע מה זה אומר... הציון שמשמאל זה הציון שלי אחרי הרצה בתוכנה על כל המבחנים של המעבד ושל הכרטיס מסך והציון שמימין זה ההשוואה לציון הכי טוב שנקלט באתר נראה לי.. איך הגיוני שהכרטיס מסך והמעבד בהפרשים כל כך עצומים? זה הציון הנורמאלי שאני אמור לקבל? או שיש לי טעות במשהו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שמתי לב שהכרטיסי מסך של AMD לאחרונה עלו משמעותית במחיר בשבועיים האחרונים (מ 305$ לכ 380$+ בשביל ה R9 280X שלא נדבר על מחסורי מלאי בארה"ב). יש שמועות שהדבר בגלל הרצון לכרות BITCOIN (למרות שלא ברור לי הטמטום הזה, כי זה לא משתלם מבחינת חשמל בכל מקרה). הדבר כמובן משפיע גם על המחירים בארץ (על חלק מהחנויות מוקדם יותר מהאחרות). האם יש צפי לירידה ? האם לאור המחירים הנ"ל כדאי היום למחשב חדיש ברזולוציה של 1920 על 1200 שיריץ את המשחקים החדשים האופן טוב ללכת על ה 770GTX עם 2 גיגה ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גם הדגם הבסיסי ביותר במשפחת ה-Turing יהיה זמין כעת עם זכרון גראפי מהיר יותר מהדור החדש - אך אל תצפו למהפכה קיצונית בביצועים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אח שלי רוצה לקנות לעצמו כרטיס מסך חדש במקום ה ג'יפורס 2 המעפן שלו בעקרון יש לו מחשב ככה ככה: פנטיום 4 1700 256 מגה בייט זכרון והשאר פחות חשוב בעקרון הוא משחק הרבה והוא רוצה כרטיס שיחזיק לו טוב משחקים.. ואנחנו מתלבטים בין 9600XT, ל 9500pro שראיתי שיש עדיין בלוג'יק פיסי... מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
אני יודע שזה לא המקום הכי מתאים אבל אין ממש פורום שמתאים לזה בדיוק(אם יש אשמח אם תגידו). תהיתי כמה משתמשים יש מבין חברי האתר, כמה התנסו פה בVR והאם הם נהנו או ישקלו לקנות ערכה ואולי גם קצת לשתף על כמה שהחוויה בשימוש בVR שונה כל כך ממה שהכרתי עד עכשיו ולמה אני חושב שיותר אנשים צריכים לשקול לקנות מערכת VR במקום כרטיס מסך סופר יקר או מעבד חזק יותר. לצערי כרגע בארץ המחירים דיי מטורפים, אבל שהמשלוחים מאמזון יחזרו וירד קצת הביקוש מHL alyx סביר להניח שאפשר יהיה שוב להשיג ערכות VR סבירות באזור ה200$ שזה בערך כמו מעבד חדש או ההבדל בין כרטיס מסך Mid range וhigh end. בכל מקרה לי יש את הערכה הכי זולה וכנראה הכי גרועה(HP mixed reality headset) ועדיין השיפור בהנאה…
-
- 16 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
: אני מתלבט מה לקנות ATI OEM Radeon 7500 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI או ASUS V8170SE GeForce 4 MX420 64MB DDR + TVOUT מטלבט מאוד ורוצה תשובה בהקדם האפשרי ובתודה והמשך יום טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה הזמנתי מחשב מPANDAS, והיום התקשרו להודיע לי כי נגמר להם בסטוק הכרטיס המסך שרציתי - Asus Radeon X1950pro... מכיוון שאני רוצה מחר דבר ראשון בבוקר לעשות זה להתקשר ולהגיד להם את הכרטיס החלופי שאני רוצה, אני זקוק לתשובה מהירה לגבי החברה העדיפה לכרטיס מסוג זה... PANDAS מציעים באתרם כרטיס של GeCube או של Sapphire, מה לדעתכם עדיף ? ועוד שאלה, האם אתם חושבים שכדאי להוסיף כ200 שקלים ולקנות את גרסת ה510mb של GeCube או שזה לא יעזור לי בכלל, גם לא בתור התחשבות בעתיד ? תודה רבה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600GT של NVIDIA 2 גיגה זיכרון על ויסטה . במשחקים משום מה בחלקים כהים במסך מופיעה לי ריבועים ירוקים שמכסים את כל התמונה .. רואים את המשחק אפשר לשחק ככה אבל למה זה קורה ? חשבתי שזאת בעיית דריברים אבל יש לי את הדריבר הכי חדש לכרטיס מסך הזה מה עוד צריכה להיות הבעיה מה לעשות ? '>http://www.2send.us/"]
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
תמיד עניין אותי לדעת, ה4870 יהיה ברמה של 4850CF כשמשחקים על רזולוציה טבעית של 22" או שהוא יהיה פחות טוב משמעותית?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
מאוכזבים מהמלאי המתאדה ברגע של ה-GeForce RTX 3080 הטרי עם 10GB של זכרון גראפי? אולי זה לטובה - כי כעת אנחנו די בטוחים שיש גם גרסה עם 20GB שנמצאת בתוכניות להמשךלכתבה
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם...... מי שיכול לתת לינק לדריבר של המסך שמצוין בנושא ולינק ל-fix של Nvidia (בקשר ל-HZ במשחקים) שיתן בבקשה...אני יהייה מאוד כי העינים שלי נתכנות!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה קשה אבל כאן Brazuka [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, יש לי...... היה לי כרטיס מסך 8800GTS, אך בתקופה האחרונה הוא התחיל לקרטע (מסך נתקע) והיום הוא שבק חיים בכלל אני מעוניין לקנות כרטיס חדש, עד תקרה של 500-700 ש"ח מפרט: מעבד E8400 3.00GHZ זיכרון: 2G 800MHZ + 1G 800MHZ בסך הכל 3 GIGA לוח אם: Gigabyte Motherboard GA-g31m-es2l הארד דיסק: 2 דיסקים קשיחים + דיסק קשיח חיצוני (USB) ספק כח פשוט מקריאה בפורום הבנתי שאין לי מושג איך להתאים את חלקי המחשב בצורה אופטימלית ולכן ארצה ייעוץ איזה כרטיס כדאי לי לקנות ואיזה ספק כח יתאים לכל המערכת .. והאם ההתקנים עובדים בצורה טובה ביחד תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
ברשותי מסך LG 1900J לא ממש מעניין אותי ביקורות על המסך אלא רק לדעת איך אני יכול לשפר את התצוגה (טקסט וכדומה), האם יש תוכנות שעושות את זה או מדריך מסודר?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי AMD ATHLON 4800+ , 2GB RAM, ו8600GT 128MB. חלק מהמשחקים עובדים לי עכשיו על MEDIUM-MAX על 1280X1024. יעבדו לי סרטים על 1920X1080 על הקודקים ברמ הכי גבוהה? מה עם משחקים?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ב300 שקל. שיתאים למסך lcd שבדרך.(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=233705.0) אני מתלבט במה כדאי להשקיע : בשם של חברה כמו ג'יגה בייט או אסוס. או לקנות מחברה פחות מוכרת דגם יותר טוב?
-
- 12 תגובות
- 881 צפיות
-
-
http://naot.shopy.co.il/products/15066 איפה פה הקאט'ץ
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם (: אבא שלי נמצא בחו"ל ורק עכשיו נזכרתי שאני יכול לבקש ממנו לקנות לי משהו מחו"ל.. אני רוצה שהוא יקנה לי כרטיס מסך, אני רוצה ללכת על הכיוון של ה 512 8800GT עכשיו אני די אובד עצות אין לי מושג מאיזה חנות לקנות ואיזה דגם.. הוא נמצא באוהיו שבארה"ב על איזה דגם אתם ממליצים? חשוב לציין שאני רוצה ללכת על הדגמים היותר זולים סביבות ה270 דולר... תודה רבה לכם (: אגב זה המפרט שלי אם זה משנה: Processor: AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box 766 Mother Board: GIGABYTE GA-M55S-S3 483 Hard Disc: Western Digital WD2500AAKS 250GB 359 Memory: TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 + TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 286 Graphic Card: unknown Cage: Raidmax APEX 207 Power Supply: HEC WIN 550W…
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
רציתי לשאול איזה תוכנות כבלים ומתאמים משחקים וכל מה שקשור לבאנדל, מקבלים עם הכרטיס GeForce 4 TI 4200 MYVivo של חברת לידטק? ממישהו שקנה אותו או ממשיהו שיודע ;D ועוד שאלה, ממישהו שקנה אותו- איך איכות הTV-OUT שלו?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-