עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MODI,

כנראה בקרוב למחשב החדש שלי אני יקח את ה7950 של XFX עכשיו רציתי לדעת אם שווה להשקיע 400 שקל מהדגם הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5485 לגדם הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5482 והאם הספק הזה יכול לחזיק את הכ. מסך הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4263

2. Started by shai7654,

השאלה שלי היא כאשר אני מחבר את הdvi לכרטיס איך אני מגיעה להגדרות של hdtv?

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  3. שלום לכולם, רציתי לדעת אם הכרטיס SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL יעשה לי צוואר בקבוק עם מעבד Q6600. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  4. התקשרתי היום לחנות המקומית שממנה קניתי את המחשב שלי לפני כנשתיים מכיוון שהמסך שלי Mag 996pf החליט לצאת מפוקוס ולהראות לי פסים בצידי המסך. אז שאלתי בעיקרון המוכר אמר שהאחריות עדיין תקפה על המסך אבל שחכתי לשאול אותו אם אוסיף כסף אוכל להחליף למסך אחר. אז רציתי לשאול אותכם כמה שאלות - 1. מיהו היבואן של MAG והאם הוא מיבא מסכים של חברות אחרות גם. 2. האם יש אפשרות שכזאתי שאני אוסיף כסף בנוסף לשווי של המסך בכדי לקנות מסך אחר ברצה קצת יותר טובה. 3. איזה מסך 19" CRT טוב אני יכול להשיג ב- 2000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  5. רציתי לדעת האם הכרטיס הנ"ל הוא גבוה בביצועיו או שהוא גרסה מוחלשת לכרטיס אחר? האם יש לו המלצות או ביקורות טובות/רעות? הכרטיס המדובר עולה בסביבות 385-448 שקלים, יש כרטיס אחר יותר יותר כמעט באותם המחירים? -----תודה לעוזרים ---------

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  6. עלתה לי שאלה מה הכוונה של GRAY TO GRAY ??? מה זה אומר ואיזה השפעה יש על כך בזמן התגובה של המסך?

7. אני פעם הצלחתי לחבר את הTV-OUT של המחשב לוידאו שיש לו VIDEO-IN והצלחתי להקליט וכו'. עכשיו אני פשוט לא זוכר איך עושים את זה אני חיברתי את ה-TV OUT ל- VIDEO-IN ואני לא זוכר אם אני צריך לחפש בטלויזיה את הערוץ לזה ואני חיפשתי פשוט ואני לא מצאתי. עכשיו גם יש לי שתי יציאות של VIDEO IN אחת מקדימה ואחת מאחורה. ניסיתי לשתיהן וזה לא הצליח. אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה. אגב אני לא הייתי בטוח כ"כ איפה לכתוב את זה. אם זה לא המקום הנכון אז תעביר, תודה.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  8. יש לי 6800 gt אני רציתי לשאול בקשר ליציאה השנייה של הכרטיס שצריך מתאם כדי לחבר אותה למסך רציתי לדעת למה היא מה עושים איתה? ?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  9. נגיד אני לוקח את כרטיס 7800GTX אני לוקח של גיגהביט או של אסוס ואסוס נגיד עולה יותר זה אותו כרטיס פשוט קירור שונה ? למה יש את כל חברות לכרטיס מסך רק קירור שונה או ביצועים? אני רוצה לקנות כרטיס מסך 7800GTX איזה לקחת שיהיה זול ויהיה לו ביצועים טובים מעצבן אותי כל חברות שדופקות מחירים שונים

10. האם כרטיס מסך עם כניסה של PCI E יכול להכנס בכניסה של PCI ולעבוד בצורה הטובה ביותר שלו?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  11. יש לי לוח עם 2 חריצי הרחבה ואני מיתכוון ליקנות תHD4870X2 שיחובר למסך ואני רוצה גם לחבר לחריץ השני 260GTX בשביל PHYCS האם זה אפשרי או שיש דרך אחרת בשביל לחבר את זה ?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  12. אוקיי אז ככה קודם כל מה ההבדל בין : ATI RADEON 9800PRO ATI RADEON 9800SE ATI RADEON 9800NP כאילו מה מהם הכי טוב ולמה הוא הכי טוב וכאלה... ואם יש עוד דגמים של ה ATI RADEON 9800 אני ישמח לדעת והשאלה השניה שלי זה מה הוא בערך תחום המחיר שלו? אני מתכוון יד שניה... לא חדש.... תודה רבה מראש...

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  13. רציתי לשאול אם המסך הזה: http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=977&CategoryID=326&Page=2 ? תומך ב-?Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E? זאת אומרת אם אני אוכל לשים את הכרטיס מסך הזה אני צריך לדעת כי אם לא אני קונה מסך אחר ומביא את זה לאחיות שלי תודה מראש לעוזרים פשוט אמרו לי שזה מסך שלא תומך בהרבה כרטיסים חדשים אז אני צריך לדעת כדי שאני לא יקנה כרטיס שלא יתמוך

• 9 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by SV,

שלום, יש לי כרטיס מסך ראדון 9800 פרו והמסך שלי הוא CTX 17 אינץ', ורציתי לדעת אם כדי לי לקנות מסך אחר, שיוציא ממנו יותר כי אז זה שהוא ראדון 9800 פרו לא ממש עוזר, כשהאיכות לא מוציאה ממנו את כל מה שהוא יכול. אם כדי לי להחליף מסך שיוציא יותר ממנו אז לאיזה מסך אתם ממליצים ? ואתם לא צריכים להביא לי מסכים שעולים מלא והם הכי טובים אלא מסכים שיוציאו ממנו את המקסימום.. ובכסף כרגע אני לא מתחשב את זה אני אשקול אח"כ... תודה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by מאפיונר,

איזה יותר טוב nvidia geforce 7900 gt 256 mb או שתי כרטיסי מסך ג'י פורס 6600 256 מגה? ואם אפשר פרוט על מה שהוא יותר טוב ולמה תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  16. אני לא מבין למה יש לי בכרטיס איפה שהמאוורר שלו כזה אולטרה...כמה צבעים כאלה..אני מסתכל לתוך המארז אני רואה ירוק כחול אדום משהו כזה...למה זה?

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  17. בכרטיסי מסך חדשים כמו 8800 7950 1950 1900 וקצת יותר ישנים... יש בכרטיס חיבור של ספק כוח... איך אני יכול לדעת אם יש לי אותו או לא? חייב לחבר אותו? איך הוא נקרא? תודה מראש! ;D

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by omrid14,

יש לי 8800GTS 320 .... והלוח אם שלי תומך CROSSFIRE ולא SLI.... אז חשבתי ורציתי לשאול אם כדאי לי להחליף על חבר שלי שיש לו 1950X של ATI ולהביא עוד אחד ולעשות איתם CROOSFIRE ? זה שווה?

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  19. יש לי כרטיס מסך GAINWARD 7800GTX עכשיו אני נכנס לאתר של העדכונים ואיזה אפשרות אני בוחר שם? כי יש GEFORCE AND TNT2 או GEFORCE GO 7800GTX לפני הכרטיס מסך הזה הורדתי מהאפשרות הראשונה אבל עכשיו אני לא יודע כי רשום באפשרות השניה GO מה זה אומר דגם מסוים או לכל הדגמים של ה7800? תודה לעונים?

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  20. אוק אני מתכוון לקנות מחשב חדש. עכשיו כמובן שמשוה חשוב זה הכרטיס מסך מעבד יהיה קונרו. עכשיו אני רוצה כרטיס מסך שיתמול בחיבר רגיל לא dvi כי אין לי במסך dvi אני משתמש במסך 15 אינץ של benq. רזולציית משחק תיהיה 1024*768. עכשיו מחיר אני לא יודע אני לא הולך לעשות מערך sli אני תאמת חשוב מיותר ויותר מדי כסף דעה שלי כי כל המזן צריך עוד פונקציות שהכרטיס יתמוך בהם וגם לא oc. עכשיו אני רוצה לדעת על זה ממליצים וכמו שכולם ידועים המפרט יבנה סביב הכרטיסמ סך והמעבד. זה יהיה מפרט למשחקים. אז איזה כרטיס כדאי להשים? ואחרי כמה זמן אני יצטרך להחליף אותו. אני רוצה שוהא יריץ את כל המשחקים ויעבוד נהדר.

• 6 תגובות
    • 518 צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך 7800GTX ואני מחבר את הטלויזיה דרך כבל שהביאו לי איתו עכשיו יש איזו אפשרות שאני יוכל לראות סרט גם במסך וגם בטלויזיה בו זמנית כי כל פעם אני צריך לשנות את המסך לתצוגה ראשית ואם אני רוצה לראות בטלויזיה אז צריך לשנות את הטלויזיה כתצוגה ראשית אין איזו אופציה או תוכנה שאני יוכל לראות בשני המסכים סרט בלי לשנות כל רגע במאפיינים של הכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by kobi_af,

אני יודע שיש x800 se x800 pro ו x800xt מה יש גם x800xt tpe משהו כזה? ומה יותר טוב 6800 הרגיל או x800 pro ומה יותר טוב x800 pro או 6800gt

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  23. אז ככה, יש לי בעיה די בעייתית... קניתי כרטיס מסך geforce fx 5500 של זוטאק לפני פחות משנה, סביר להניח שיש לי עליו אחריות עדיין רק ש... אני לא מוצא את הקבלה אז זה די בעיה... קניתי מעסק פרטי, מחנות פה בעיר (בכרמיאל) קיצר, יש לי מחשב די גרוטאה, ישן אבל סוס asus p3v4x , intel p - III 600, 256 mb sdram ושאר הדברים לא כל כך משנים. קיצר היה לי וודו 3 3000 (16 מגה זיכרון אס די ראם ) הישן והטוב , וכששמתי על המחשב את הכרטיס החדש הפלא ופלא משחקים מסויימים שלא עבדו לי מקודם עבדו עליו, גרוטאה גרוטאה אבל סוס עבודה. קיצר, יום שישי האחרון (בערך) העתקתי איזשהו דיסק של די וי די למחשב, והשארתי את המחשב דולק כל הלילה ובבוקר כיביתי אותו, יותר מאוחר אחרי הצהריים הדלקתי שוב יותר מאוחר בערב כששיח…

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  24. אז ככה, אני מתכנן למכור את כל המחשב, רק שאני לא יודע כמה לדרוש עליו.... אז החלטתי ללכת שלב שלב, ולמכור קודם תרכיבים הבעייתיים... קשה למכור מחשב עם 7800GS מכיוון שזה מייקר את העניין, כמה לדעתכם כשדאי לי לדרוש על 7800GS של XFX משומש??.... תודה. ובכלל על המחשב (המפרט בצד)

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by Psy_Hunt3R,

1.6600GT 128MB 2.RADEON 9600XT 256MB מה יותר כדי לקחת חסרונות יתרונות משו? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.