כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
תסתכלו על המפרט שלי שאני משחק במשחק פיפא 2006 יש לי תקיעות מעצבנות אולי זה ארטיפקטים אני לא בטוח בכל מקרה הכרטיס מסך שלי חזק והוא אני מדגיש שלא נעשה עליו שום OC ויש לי גם זכרון גדול איך זה הגיוני וגם איך אני יכול לדעת אם זה ארטיפקטים ?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי מדבקה צהובה עגולה על הכרטיס מסך על חיישן או קבל או SPEAKER כזה ואין לי מושג אם אני יכול להוריד את זה או להשאיר את זה?[6800GT INO3D]
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מה כדאי לי לקנות? אני רוצה לשחק משחקים כגון דיאבלו 3! ודה וויצ'ר 1+2..איזה כרטיס מסך עדיף לי..300-400 שקל תודה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
:'( ישלי P III 800 128SDRAM ולוח אם ASUS CUV4X במה שווה להשקיע יותר למישחקים לשנה הקרובה כ.מסך עד 1100 מחשב בסוף דצמבר עד 2500 (בלי מסך רק מעבד+כ.מסך+לוח אם+זיכרון) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך GS 7600 AGP X8 יעבוד על AGPX4 ?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם AGP כפול 4 איזה כרטיס מסך יתאים לי שיגיע לרמות של 7600GT בערך? אם זה מעל 700 שקל אז אני מעדיפה כרטיס מסך ברמה של 7600GS
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 4 עם AGP כפול 4 איזה כרטיס מסך ב700 שקל אתם ממליצים?
-
- 13 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אסוס N550JV עם כרטיס מסך NVIDIA GT750M 4GB והמשחק MAFIA2 בבדיקה של המשחק מראה שהכרטיס מסך המובנה של המחשב שהוא אינטל 4600 הוא זה שעובד.. המחשב עובד עם ווינדוס 8.. היו עוד משחקים ששלא זיהו את הכרטיס המסך NVIDIA. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המשחקים הם : GTA IV , כמה FPS? BEMNG ---http://wiki.beamng.com/Requirements כמה FPS? אני לא בטוח אם הכרטיס מסך עבד אבל על הגדורת הכי נמוכות קבלתי 30 וקצת FPS FAR CRY 3 כמה FPS? אני חושב שזו שאלה כללית מידי כי יש הגדרות ופלטרים , אך אני רוצה לדעת בערך ומצדי שגם יהיה על איכות הכי נמוכה .. אם תוכל להעריך את זה זה מאוד יעזור לי .. ושאלה נוספת , יתכן שכרטיס מסך 4600 HD של אינטל , יהיה הבדל בין הגיפורס GT 750M 4GB יתן הבדל בFPS של 10-20 FPS? מפרט המחשב הוא 8 GB ראם ווינדוס 8 ומעבד I7 הסוול לא חסכוני.. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום,אני צריך עזרה...זה כבר פעם עשירית שזה קורה..לפעמים משום מקום מתחילים לרוץ אצלי על המסך קווים מוזרים כאלה שגם משנים צבעים לפעמים..וזה קורה כשהמחשב לא עושה כלום..כאילו לא שאני משחק וזה קורה..פשוט לדוגמה אני משאיר את המחשב פתוח..והולך וכשאני חוזר אני רואה את הקווים האלה..אני עוד פעם חוזר זה לא תמיד..אז אני רוצה לשאול אותכם אולי נתקלתם בבעיה זו..האם זה הכרטיס?ברשותי radeon 9700 שהוא כבר 3/4 חודשים אצלי...אז יש רעיונות? :-\
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני לא יודע עם 60 או 75
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אולי יש לכם מושג למה זה המסך די זקן
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי מסך 32" מחובר למחשב עם כרטיס מסך מובנה התקנתי משחק {Age Of Empires } ומסנה להעלות אותו הוא נכנס אבל המסך לא מריץ אותו כשחיברתי למסך 17" הוא עלה ושיחקתי הרזולוציה שאני עובד עליה כרגע 1024/ 768 וברזולציה גבוהה מזו המסך לא מצליח לעבוד על המחשב אני לא יודע איזה כרטיס מסך יש פה אם תוכלו להגידלי איך לבדוק אני חושב שזה יועיל.. מה לעשות?! תודה רבה עריכה:במחשבה שניה זה יותר קשור לפורום כרטיסי מסך אז אם תוכלו להעביר..
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
איך אני בודק מה הוא זמן התגובה שלו?(כמה ms) קניתי אותו באפריל השנה ואני לא בטוח מה זמן התגובה ושלו (12,16?)
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מה עדיף לכבות את המסך כשלא משתמשים במחשב או להשאיר אותו דולק עם השומר מסך?או שזה לא משנה? [יש לי 930B SAMSUNG אם זה משנה] תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
קדום כול ....אני אדיוט ! שנית בגלל מוד לא מוצלח (דיסק התנפץ) המסך שלי קיבל שריטה(על הצג). יש משהו שניתן לעשות במצב כזה .. המסך כן עובד אבל השריטה צורמת לנשמה .
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כל האלקטרוניקה של המחשב הלכה =\ אז אין לי כבלים ואני רוצה דרך לחבר אותו לחשמל וליציאת וידיאו.. כאילו לפין הזה של הוידיאו.. כמו בפלייסטישן (לחבר אליו את המצלמת ביטחון שלי) תעזרו לי באחד יש 4 פינים ובשני יש 15 פינים עכשיו מי שלא הבין אני לא רוצה לחבר אותו למחשב או משהו,אלה לפין וידיאו,כזה נגיד: (לבננה של הוידיאו) איך אני עושה את זה? (עשיתי חיפוש בפורומים ולא מצאתי את מה שאני מחפש:\ )
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך ללא יציאת DVI האם ניתן לחבר אותו ל 8800GT?
-
- 11 תגובות
- 823 צפיות
-
-
השאלה היא איזה סוג כבל אני צריך, זכר לזכר או זכר לנקבה? כמובן חיבור VGA.... (המסך הוא LCD- זה לא עקרוני במקרה זה ובגלל זה לא פתחתי את הנושא בתת-פורום, כי VGA זה גם למסכים רגילים) האם זה יפגע באיכות התמונה? אני צריך כבל של 1.8 מטר או 3 מטר.... אני חושב.... תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני קונה ליד הבית מיכוון שיש לי זיכוי של 1250 ש"ח, עכשיו הכרטיסים שיש לו בחנות הם: 1. geforce 8800gts 320mb של חברת גיגה בייט, שעולה 2000 ש"ח. 2. geforce 8800gts 320mb של חברת אסוס, שעולה 2100 ש"ח, שהוא אומר שהיא יותר טובה שכדאי לי לקחת. 3. geforce 8800gts 640mb של חברת אסוס שעולה 2300 ש"ח. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך 20 אינץ' LCD רחב, Dell 2007WFP. כשקניתי אותו ראיתי את כל הסדרות שהיום ניתן להוריד על גבי כל המסך כאשר ה Aspect Ratio היה 16:9 (עבור מסך רחב) וזה היה על המחשב הישן שלי והכל היה מעולה והוא אוטומתי הציג הכל ככה . ועכשיו קניתי מחשב חדש וכל סדרה וסרט שאני מריץ אני רואה רק על חצי מסך (אולי אפילו טיפה יותר) ולא על כל המסך. וכשאני שם את ה Ratio על 4:3 רואים על כל המסך אבל זה מרוח כלפי מעלה. איך מתקנים את זה ? ולמה זה ככה בכלל ? זה הרי מחשב חדש והרבה יותר משוכלל מהזבל שהיה לי לפני זה ובכל זאת הוא לא עושה זאת אוטומתית. הכרטיס מסך הוא 8800GT. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי (באתר של מאג ובגוגל בכלל) ולא מצאתי את קצבי הרענון המקסימאליים של המסך הזה, אז השאלה שלי למעשה(שמופנית מן הסתם למי שיש לו את המסך הזה), על איזה refresh rate אתם עובדים עם המסך הזה, וכמה זמן? תודה!
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי מסך של מחשב ניד מדגם toshiba t4400c שהוא 9.5 אינץ' יש איזה שהיא אפשרות לחבר אותו למחשב שלי??.או להכין איזה משדר כל שהוא ולעשות מזה טלויזיה קטנה לחדר???..או כל דבר אחר כל רעיון יתקבל... יאללה תביאו הצעות או איזה מדריכים.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מה עדיף??? 5900XT- עולה 1230 9700NP- עולה 900 9500NP L-SHAPED MEMORIES- עולה 750 זה לחבר שלי... מה עדיף בשביל הוא לא מתכנן לחסוך כסף יעני זאת לא הבעיה אבל נגיד עם איזה סופטמוד לריידונים הם יכולים להגיע רחוק? ו9700NP אחרי סופט מוד יותר טוב מה5900XT? ועוד אחרי OC זה יכול ליהיות משהו חזק לא? אז על מה אתם ממליצים..? נ.ב איזה בחור מת"א פשוט קיבל אותם במתנה אז הוא מוכר לי בזול (וזה מישהו שאני יכול לסמוך עליו)
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-