כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
היי שאלה קטנה אליכם אני מחפש crossfire bridge שיתאים ל HD7770 עם למישהו יש מיותר אשמח לרכוש או משהו מכיר חנות בארץ שמוכרת? תודה
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ורציתי להתייעץ איתכם בנוגע לכרטיס מסך עד 600 ש"ח למשחקים כמו PES13 FIFa 13gta iv לא משחקים חזקים במיוחד המפרט שלי מעבד: Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪609 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪55 לוח אם: Gigabyte GA-P61-USB3-B3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪264 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪455 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 1 - מחיר: ₪116
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... אז היום התחדשתי בשני כרטיסי 4870 ג'יגה של diamond(שעלו לי כ900 ש"ח) חיברתי אותם ואת הגשרים, הכל טוב ויפה...(האסוס שלי עדיין למכירה...) 1. למה המהירות שעון שלי עומדת על 600 ולא על 750??? 2. catalyst מראה שכרטיס אחד הוא disabled... אז איך אני פותר את שני הנושאים? תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
LEADTEK :s07: :kopfpatsch:
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ATHLON 3200 64BIT, אני מאמין שאם משווים אותו לPENTIUM אז הוא רץ ב2.0GHZ. אני אוהב משחקים כמו OBLIVION החדש ומשחקי אימה כמו OBSCURE 2 וכו'. כמובן שגם CRYSIS הייתי רוצה לשחק אבל, אתם יודעים, יש גבול אני מנסה להבין איזה כרטיס מסך מספיק לי בשביל המשחקים הללו. ששיחקתיב OBLIVION, שיחקתי על המחשב הזה עם Gefore 6200. הורדתי את הכל הכי מעט שיש וזה זז בקושי, אבל סביר מינוס בשביל לשחק. לעומת זאת, שיחקתי בPREY גם ברזולוציה הכי נמוכה שאפשר וזה הגיע למצב של נראה לי 15FPS לפי דעתי. זוועתי לחלוטין. איזה כרטיס מסך מומלץ עד 1000 ש"ח? אני יודע שיש ביקורות אבל אני מעדיף לשמוע בן אדם ששואל שאלות ולא מה שכתוב. ראיתי השוואות בTOMS HARDWARE ולפי מה שראיתי, לא כדא…
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי עכשיו כרטיס מסך 8600GT של LEADTEK באיזה דרייברים להשתמש באלו שבאו בדיסק עם הכרטיס או באלו שבאתר של NVIDIA??? באתר של LEADTEK לא כתוב כלום על 8600 ואין שם דרייברים הבעיה היא שניסיתי לחבר מקודם את הLCD ולראות ברזולוציה 1080i אין לי שום סרט ברזולוציה הזאת אבל את הדסקטופ ראו ממש ממש חרא (יש לי LCD של LG שעלתה בסביבות ה7000 לפני 5 חודשים בערך) בכל אופן ירדתי לרזולוציה 720p הדסקטופ נראה יותר נורמלי הפעלתי סרט וגם ראו בסדר אבל ציפיתי ליותר.... בנוסף התמונה לא היתה על כל המסך כאילו המסך נגמר 5 סמ בערך לפני הצלע השמאלית של המסך אני חושב שזו בעיה של הדריברים או של התוכנה של NVIDIA למישהו יש רעיונות או פתרונות?? יכול להיות שלא ראיתי טוב ב1080 בגלל שזה לא בprogressive??
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
בעיה בשוק הכרטי מסך? בזמן האחרון שומעים הרבה על המשחקים החדשים והדמואיים ורואים שהכרטיסים הכי חזקים [כמובן חוץ מה8800 768מגה והאולטרה] 640 מגה ו320 מגה לא מצליחים להריץ משחקים כראוי... איך זה יכול להיות? איך זה קורה שאנו הצרכנים קונים כרטיס מסך ב2000 שקל מצפים למשהו טוב ומקבלים כרטיס שבקושי יחזיק חצי שנה כאשר יצאו המשחקים החדשים של DX 10?! איך זה ייתכן?! קראתי יותר מידי ביקורות\ סיקורים \ דברים ואני מבולבל לגמרי. אני לא מבין כבר מה קורה... בקרוב [עוד פחות משבועיים] אני קונה מחשב חדש ואני רוצה מחשב טוב ועכשיו אני תקוע בשאלה של כרטיס מסך מאחר והתקציב מוגבל. יש לי תקציב של 1700 שקל לכרטיס... [+-] איזה כרטיס הכי כדאי לקנות? האם זה בכלל משתלם? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ראיתי שאנשים מדברים על חיבור חשמל לכרטיס מסך... ואצלי לא ראיתי משהו כזה הכרטיס שלי הוא AGP http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=250 קיבלתי את הגירסא המוגבלת עידכנתי את הדרייברים של אומגה 16693 הכי חדשים שיש המפרט שלי הוא AMD2500+@3200 2X256@400MHZ ABIT NF7-SL יש לי ספק HEC300W ולגבי חיבור חשמל לא חיברתי שום מולקס או משהו כזה השאלה שלי היא האם יש חיבור חשמל לכרטיס הזה?? והאם הדרייברים האלה טובים? אני כרגע הורדתי AM3 אני הולך להריץ אותו עכשיו... לפני שאני מפעיל תAM קיבלתי הודעה...
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
איזה חברה הכי טובה ל6800GT מבין החברות הללו:INNOVISION,CLUB3D,ALBATRON והאם יש בכלל הבדל גדול ביניהן מפני שהייתי אמור לקנות ALBATRON 6800GT לפני חודש אך בגלל שנגמר ליבואנים בארץ נשארו רק INNOVISION בכל הארץ אז קניתי של INNO3D למישהו יש מושג אם נדפקתי במידה מסויימת? או שאין הבדל רציני משמעותי בין החברות הללו.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לפי מה שבדקתי ה X800GTO עם הנתונים הכי טובים, השאלה איך הוא באוברקלוק...? אם אתם חושבים משהו אחר אני ישמח לשמוע את דעתכם תודה
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הנסיקה של הביטקוין גוררת עניין גדול בשלל מטבעות קריפטוגרפיים, ועם המחסור החמור בכרטיסי מסך שולחניים מודרניים - נראה כי מחשבי גיימינג עם כרטיסי RTX 3000 הופכים לתחליף לגיטימילכתבה
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
- 1 follower
-
-
ה AI המליץ לי לעלות את התדר של הליבה מ 850 ל 950 ואת התדר של הזיכרון מ 1250 ל 1400 רשום שם VOLT MV0 לכמה אני אמור לעלות אותו ? את המאוורר ה AI המליץ לי לעלות ל 70 אחוז עשיתי הכול רק השארתי את ה MV על 0 כי לא ידעתי מה לעשות לכמה להעלות אותו פעם אחת קיבלתי ב FURMARK במקום 27 FPS קיבלתי 29 וניסיתי עוד פעם המחשב נתקע .... יכול להיות שזה קשור ל MV0 VOLT ? אם זה מוסיף לי רק 2 FPS לא שווה להתעסק עם זה נכון ?
-
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חבר'ה, אז ככה יש לי את הכרטיס הנ"ל ומכיוון שלוח ה-PCB שלו חשוף מצטבר עליו המון המון אבק שקשה לנקות ודורש ניקוי קומפרסור כל כמה שבועות. מעוניין להביא לו לוחית אחורית כדי שיהיה יותר קל לנקות. חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי משהו ספציפי לדגם הזה, האם לוחית של Signature רגיל תתאים לו? ואם כן מאיפה הכי כדאי להזמין? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD 17בעיקר למשחקים אני לא מבין ממש במסכים אז בבקשה אם אתם יכולים להסביר לי על כל מסך תודה!
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
צריך מסך 19" במחיר של 1800ש"ח גג ,(אפילו לא אגורה יותר). המסך מיועד לסרטים ולמשחקים, ולאינטרנט (לא לעריכה גרפית). צריך שיהיה מעוצב סביר (לא כמו מסכי CTX), ושיהיה איכותי, הכוונה שיוכל בעוד שנתיים עדיין להשאר מסך טוב שיוכל להתחבר למחשב שיהיה לי אז. עם זה חשוב המסך הזה יתחבר לכרטיס RADEON 9500PRO/9700PRO עדיין לא החלטתי.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
אהלן, חבר של אבא שלי ביקש שאני אעזור להם להחליף כרטיס מסך במחשב הישן שלהם (פנטיום 3 - 666mhz). כרגע יש להם וודו-2 (16 מגה, עתיק - מוצג למוזיאון) וחשבתי לשים שם Radeon 9100 של PowerColor. העניין הוא שאני לא באמת משוכנע שהמחשב יאכל את הכרטיס (לא מבחינת ביצועים ולא מבחינת מקום לדחוף אותו על הלוח). איך אני יכול להיות בטוח שאני לא אתקע עם כרטיס שלא מתאים? מישהו יודע אם זה מתאים? ואם לא, אז איזה כרטיס אחר כדאי לקחת שכן יתאים? ??? תודה רבה, זהר נ"ב תשובות מהירות יתקבלו בברכה, הילד ישב לאבא שלו על הראש כל החג - המחשב התקלקל לו קצת לפני החג...
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
ביקורת על geforce 4 440mx 128ddr ואיפה אפשר לראות מה הביצועים שלו וכרטיסים דומים לו
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
מה שחשוב זה 1280 מעשי , בהירות, והשליטה בתמונה, כי עם הצבע אני מאמין שאפשר להסתדר בעזרת כרטיס המסך. אני גם בודק MAG 996FS שעולה 1000.. כי אני רגיל לשפופרת רגילה ולא סבור ששטוחה הכרחית. וגם הנדסה טובה שלא יתפרק אחרי שנה ??? בקיצור, משהו טוב במחיר טוב תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
כרטיס של חברת HIS בא כבר עם הקירור ARTIC COOLING !! http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDHIS98PRB2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ומחיר לא רע בכלל ;D
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כן שלום ... הלכתי למס חנויות מחשבים בשביל לבנות הצעה של מחשב עם 9800PRO ובחנות אחת הציעו לי של CLUB-3D ובחנות אחרת הציעו לי של GIGABYTE מה אתם ממליצים??? תודה.
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-