כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
נו. אז Diamond חוזרים לעסקי הכרטיסים ובצעד אמיץ מציעים כרטיס חדש מבוסס על ה-Radeon 7000 הישן? (והטוב?). ראיתי שהכרטיס יוצע במחירים של כ-50$ בחו"ל. ואפילו יש כבר חנות שמציעות אותו בסביבות ה-30$. מישהו כבר ראה את הכרטיס הזה בארץ? הוא יכול להיות נחמד מאוד למי שרוצה לקנות כרטיס מסך למחשב יחסית ישן ואילן לו כוח או זמן להתווכח על מחירים עם אנשים שמוכרים מוצרי יד שנייה ברחבי הנט (אני חושב). מוצר חדש, עם אחריות, מבוסס על צ'יפסט אמין של ATI צריך להיות בעל עדיפות למי שמחפש כרטיס מסך Very Low Cost. מה דעתכם? אשמח לדעת עם מישהו ראה בנצ'מרק שלו איפשהו. ביחס לכרטיסי מסך ישנים מהדגם שלו. ואולי גם מחירים בארץ?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל אני אנסה. אני מתכוון להקים סטאפ של כמה מסכים. הבנתי שבכל הנוגע לתצוגה של ווינדוס, אין שום בעיה לגרום לעבודה חלקה עם כל המסכים, כלומר ששטח העבודה ייפרש על כולם ויהיה ניתן להעביר חלונות מאחד לשני. מה עושים מצד שני במשחקים? האם המשחקים יודעים לזהות שקיימים מספר מסכים ולייצר תמונה ברזולוציה המתאימה?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
הכרטיס צריך להיות עם חיבור HD שיחזיק טלויזיה 32 אינץ.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
מה לקנות HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI- או GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI ואם אפשר גם איזה חברה ASUS וכו...
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
יש לי את ה INNO3D OC 650\1900 אני חייב לשים את אותו כרטיס בדיוק .. או שאני יכול לשים גם ASUS שפועל על מהירויות שונות (600 \1800) תודה
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני חושב לקנות את המסך של DELL עם הפאנל IPS 23 ואת הכרטיס מסך הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9273 יש לי את הכרטיס הקודם שלי HD5770 1GB ואני רוצה לשדרג לזה. והספק שלי מספיק חזק ? זה הספק: PSU:Thermaltake TR2 RX 550W[table][tr][td] [table][tr] [td][/td][/tr] [tr] [td] [/td][/tr][/table] [table][tr][td] [table][tr] [td]תודה רבה לעוזרים :xyxthumbs: [/td][/tr] [tr] [td][/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב ואני מיטלבת בקשר לכרטיס המסך ורוצה לישאול את דעתכם שתי 6600GT בSLI (אם איפשר) או 7800GT אחד
-
- 14 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת האם ההבדלים בין הרדאון 9550 לרדאון 9600, ועד כמה זה משמעותי מבחינת מחירים? בנוסף אם אפשר.. עד כמה זה משמעותי מי מייצר את הכרטיס, ומה נקרא יצרן סביר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מישהו יודע למה אין את האופציה של ה-TRUEFORM בדרייברים החדשים של ATI? או שזה רק אצלי? תודה, דודי.
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדרייבר החדש - http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU122AMDCat1110PreDriverV2.aspx הוא רושם לי: catalyst install manager has stopped working למישהו יש מושג איך לפתור את זה? תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך Low-End כזה, שמתאים יותר לעבודה עם תוכנות מוזיקה, גרפיקה פשוטה מאד, אינטרנט וכו' אבל מה, שהטי וי אאוט שלו יהיה מעולה כי אני רואה המון סרטים דרך המחשב, ואני פעם בשנה אולי משחק במחשב. חשבתי על ה Radeon 9200 או על ה Geforce 5200 ואמרו לי שיספיקו לי כרטיסים אחרים יותר זולים, השאלה אם כדאי כבר לעתיד לרכוש משהו יותר חזק והכל. תודה מראש :-)
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
זו השוואה שנכון לעשות בכלל? יש מקום לחשוב על GEFORCE גם? בכל מקרה אשמח להמלצה על כ. מסך לעבודה בתלת מימד בסביבות ה1000 שקל עדיף לא לעבור. תודה.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מדובר על מחשב ישן מאד P4 2.4. חשבתי על כרטיס ATI 2400HD שראיתי באיזור ה 300 ש"ח. האם יש קניה טובה יותר? יש צורך ב 256 או 512? אני מתכנן לנגן 720 ואולי לעתים רחוקות 1080 (המסך הוא 720 אבל לפעמים יוצא לנגן גם 1080 כי זה מה שיש). bs player תומך בהגדרות של תמיכה חומרתית של הכרטיס מסך? אשמח להסתבר על תוכנות מתאימות. תודה רבה מראש רום
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
התצוגה נמרחת כזו, רואים את הכתב אבל הוא עושה כאבים בעיניים קראתי איפשהו שאפשר לפתור את הבעייה אשמח לטיפים
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר שנים שלא כתבתי פה אבל בכל זאת... קניתי לא מזמן טלוויזית LCD 32 אינץ של טושיבה דגם WL66 הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1366X768 ואין לי אפשרות בשינוי רזולוציה של ווינדוס לשים את המסך על רזולוציה כזאת. ניסיתי לשנות רזולוציה דרך RIVA TURNER ושאני מנסה לקבוע את הרזולוציה שאני רוצה זה רושם לי "approxmated refresh rate limit : N\A, wrong mode dimensions" מה אני יכול לעשות כדי לקבוע את הרזולוציה שאני רוצה? דרך אגב הכרטיס מסך שלי זה 6800 אולטרה ודרייבר גירסה 93.71
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי 9600XT של אסוס רציתי לדעת אם הוא אם טוב יותר מ 9600XT של סאפיר?
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
המערכת: AMD Athlon 2000+ 512RAM DDR PC2700 Windows 98 Sapphire RADEON 9100 128MB DDR עם דרייברים אחרונים DirectX 9 קיבלתי את התוצאות הללו: 3DMark01 - 7735 3DMark03 - 1141 האם זה טוב או שיש אפשרות לשפר?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
התקנתי את כרטיס המסך הנ"ל, עם 169.21 Forceware. הדרייבר הפאשיסטי לא מאפשר לי לבחור סוג PAL ולא שום דבר אחר לגבי הטלויזיה. היציאה של הכרטיס היא S VIDEO, שמחוברת באמצעות המעביר שמסופק עם הכרטיס לקבל RCA שמחובר לטלויזיה. כשהכרטיס מנסה לזהות את הטלוזיה לפעמים אני זוכה לכמה דקות של תהילה ורואה את הטלוזיה מציגה את שולחן העבודה שלי, אבל אז הPREVIEW של הדיירבר נגמר, וחוזר למסך הרגיל. אותה דבר קורה גם עם DUAL VIEW. לפעמים הזיהוי האוטומטי טוען שאין בכלל טלויזיה מחוברת, וממשיך להיות תקוע על AUTO. יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש את הכרטיס הנ"ל ורציתי לשאול כמה שאלות, האם אתם מרוצים מהכרטיס? איך עובדים עליו משחקים כבדים (דאוס אקס, הדמו של far cry) ועוד משחקים ברמתם, איך הוא מתפקד כאשר מופעלים ה AA,FA? תודה על תשובות
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הליבה הגראפית שעליה מתבססים כמה מהדגמים המשתלמים ביותר של AMD לא השתמשה עד כה במלוא הפוטנציאל שלה יותר משנה לאחר ההשקה של ה-Radeon R9 285 המוצלח,ב-AMD מודים סוף סוף כי ליבת ה-Tonga (שכיום מכונה גם Antigua) שערכה את הופעת הבכורה שלה בו, והמשיכה לאחר מכן ל-Radeon R9 380 ול-Radeon R9 380X בדור הנוכחי – כוללת למעשה בקר זכרון בממשק של 384 ביט, אשר ממנו נעשה עד היום שימוש אך ורק ב-256 ביט. לא ברור מדוע לקח ליצרנית זמן רב כל כך להודות בנתון (אחרי הכל מיתוגים מחדש של דגמים והתאמת ליבות לרמות מחיר שונות הם משהו שנפוץ בעולם ה-GPU כבר שנים רבות), אך המשמעות היא שיש לכאורה סיכוי בלתי מבוטל לכך שהליבה הזו תמשיך איתנו גם לדור הבא, דור ה-Arctic Islands, שם תמצא את מלוא היכולות…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום רב האם הכרטיסים הבאים: RADEON 9600 XT GEFORCE FX 5700 ULTRA תומכים בטכנולוגית T&L? תודה
-
היי, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי- ATI hd4870. אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים, ולאחרונה יש לי hard crash בכל משחק, אפילו הפשוטים ביותר, גם ברזולוציה של 640X480. אני מעוניין בכרטיס של NVIDIA, הנה המפרט שלי: -מעבד intel core 2 duo e8400 -לוח אם gigabyte EP43-UD3L -ספק corsair 550 w -זיכרון RAM 4GB רק מדגיש שהכרטיס מיועד למשחקים. ברמה של לשחק assasins creed 3 על ההגדרות הגבוהות. בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך בטווח מחיר הזה, תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני לא יודע מה זה voodoo power אבל עשיתי טבלת ביצועים למשחק פעולה הכי חזק היום לפי אתר anandtech והמחירים לפי ebay. [TABLE=width: 432] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]הביצועים הם לפי: Crysis: Warhead - 1920x1080 - Ultra Quality + 4x SSAA Frames per Second[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]שם הכרטיס[/TD] [TD]מחיר[/TD] [TD]ביצועים[/TD] [TD=align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]amd hd 7990[/TD] [TD]₪2,042.30[/TD] [TD]62[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left] nvidia gtx 680 sli[/TD] [TD]₪1,255.42[/TD] [TD]54[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]nvidia gtx 690[/TD] [TD]₪2,861.33[/TD] [TD]51[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]nvidia …
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
בעיה בשוק הכרטי מסך? בזמן האחרון שומעים הרבה על המשחקים החדשים והדמואיים ורואים שהכרטיסים הכי חזקים [כמובן חוץ מה8800 768מגה והאולטרה] 640 מגה ו320 מגה לא מצליחים להריץ משחקים כראוי... איך זה יכול להיות? איך זה קורה שאנו הצרכנים קונים כרטיס מסך ב2000 שקל מצפים למשהו טוב ומקבלים כרטיס שבקושי יחזיק חצי שנה כאשר יצאו המשחקים החדשים של DX 10?! איך זה ייתכן?! קראתי יותר מידי ביקורות\ סיקורים \ דברים ואני מבולבל לגמרי. אני לא מבין כבר מה קורה... בקרוב [עוד פחות משבועיים] אני קונה מחשב חדש ואני רוצה מחשב טוב ועכשיו אני תקוע בשאלה של כרטיס מסך מאחר והתקציב מוגבל. יש לי תקציב של 1700 שקל לכרטיס... [+-] איזה כרטיס הכי כדאי לקנות? האם זה בכלל משתלם? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
רוצה לצאת לקנות מה עדיף בבקשה תשובה מהירה.
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-