כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם אני חושב לקנות את המסך של DELL עם הפאנל IPS 23 ואת הכרטיס מסך הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9273 יש לי את הכרטיס הקודם שלי HD5770 1GB ואני רוצה לשדרג לזה. והספק שלי מספיק חזק ? זה הספק: PSU:Thermaltake TR2 RX 550W[table][tr][td] [table][tr] [td][/td][/tr] [tr] [td] [/td][/tr][/table] [table][tr][td] [table][tr] [td]תודה רבה לעוזרים :xyxthumbs: [/td][/tr] [tr] [td][/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום .. יש לי מחשב סביר +- intel pentium 2.4 Ghz Kingstone 1 giga ddr 400mhz Gigabyte 8SQ800 geforce fx5200 אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי לכרטיס חדש שיהיה זול יחסית וטוב כי אין טעם להשקיע בכרטיס חזק על AGP X8 :\ בקיצור המעבד גם חלש יחסית פועל על 133Mhz אז חשבתי לקנות את הכרטיס 9800PRO 128MB מהמציאון של KSP ב450 שקל . דעות, הערות , הצעות אחרות אם למישהו יש . תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
חבר'ה תראו יש לי בעיה כזאת: יש לי מחשב ישן פנטיום 3 - 450 עם כרטיס מסך nvidia riva tnt 16 mb שמובנה על הלוח אם לקחתי מחבר שלי את הג'י פורס 2 אמ איקס שלו כדי לשים בשלי אבל אי אפשר כי אין בכלל סלוט לכרטיס מסך משום שהכרטיס מסך הנוכחי הוא מובנה על הלוח אם יש איזשהי שיטה בכל זאת לחבר אותו ושיעבוד???
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
אני צריך כ.מסך שישמש אותי לבינתיים עד לשדרוג. אני מתכוון לחכות איתו עד לבערך עוד שנה, עד עכשיו ה 9700 שלי סיפק אותי ככה שאין לי דרישות כ"כ גבוהות. עדיף כרטיס מנועה. מה אתם אומרים על 7600GS? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5254
-
- 14 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ורציתי להתייעץ איתכם בנוגע לכרטיס מסך עד 600 ש"ח למשחקים כמו PES13 FIFa 13gta iv לא משחקים חזקים במיוחד המפרט שלי מעבד: Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪609 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪55 לוח אם: Gigabyte GA-P61-USB3-B3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪264 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪455 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 1 - מחיר: ₪116
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
אני מחבר שני מסכים ל4850. מסך אחד lcd והשני רגיל ctr.. כאשר אני מדליק מחדש את המחשב אז המסך הlcd נדלק ועובד אבל אם אני מנסה תוך כדי פעילות של המחשב להעביר את התצוגה למסך הרגיל ואז להחזיר למסך lcd אז הוא לא נדלק לי.. וגם כשאני מנסה לעשות ששני המסכים יפעלו ביחד אז רק המסך הCRT עובד.. מה אפשר לעשות? האם הבעיה במסך או בכרטיס מסך? (פעם זה עבד לי מצויין אבל עכשיו משום מה זה לא עובד... וניסיתי לשנות דרייברים וזה עדיין לא עובד)
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
פתחתי ת'רד בנושא בפורום לוחות אם, אבל כיוון ששאלתי על אפשרות ל CrossFire יעצו לי לשאול גם כאן. אז השאלות הרלוונטיות לפורום כרטיסי מסך הן: 1) עד כמה זה חשוב לקחת כרטיס שיאפשר לי בעתיד לקנות עוד כרטיס מסך ולחבר אותו ב CrossFire לכרטיס הקיים? 2) איזה לוח אם מתאים לכך? ראיתי שהרבה לוחות שיש להם 2 חריצי PCI EXPRESS מספקים חריץ אחד במהירות X16, בעוד השני הוא במהירות X4, ו X1. לפעמים גם חיבורים מסוימים אחרים במחשב יכולים להאט את אחד/שני חריצי ה PCI EXPRESS. עד כמה זה משפיע? האם שני הכרטיסים צריכים להיות מחוברים במהירות גבוהה או שזה זניח אם אחד מחובר ב X16 והשני ב X4? ואם אחד ב X8 והשני ב X4? בקיצור - איזה לוח אם כדאי?!?! תודה נ.ב - לינק לשאלה שלי בפורום לוחות אם, למי שר…
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך LCD 17 אינטש בתקציב של עד 2700 שקל, משהו טוב לעבודות משרד... תודה...
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לקחת את זה:http://www.palit.biz/main/index.php?lang=en# של סיפיר או זה:http://www.skypc.co.il/pl_product~28300~8~0.htm של פליט המחיר לא משנה אני רוצה את הכרטיס עם הבנדאל הטוב יותר המפרט E6550@3.00 GIGABYTE P35 DS3L ENRMAX MODU+82 425W מסך 1280*1024 וגם טלויזית HDredy
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הוא זול מאוד והוא 8MS... מה אומרים?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
קראתי פה בפורומים שבמסכי LCD ישנו מה שנקרא רזולוציה אופטימלית וכל רזולוציה אחרת שרואים בה פשוט ניראת מעוותת??? ז"א לפי מה שאני מבין אין מצב למשל לראות ב: SONY SD-74B תמונה טובה ויפה נגיד ב- 1024X768? או שלא הבנתי נכון וזה נוגע רק לרזולוציות גבוהות מהאופטימלי? תודה נועם
-
- 12 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, האם כדאי לי לקנות את הכרטיס הבא במחיר שצוין? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5537 האם Albatron נחשבת לחברה טובה? האם הקירור כה טוב? אולי עדיף חברה אחרת? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
-
שלום רב, אני קונה מחשב חדש אחרי שחיכיתי הרבה זמן ליציאת כרטיסי המסך החדשים ושירדו קצת במחיר. אז כך, המחשב יכלול את המעבד i5 3570k, או את המעבד i5 3550 ההתלבטות הרצינית היא בכרטיס המסך, אני רואה את המבחנים ואני רואה שיפור רציני בין הסדרה 69XX ל 79XX של AMD, מבחינת ביצועים וצריכת חשמל, ולכן אם אני הולך על AMD אני הולך על 7950 או 7970. ועבור NVIDIA אני הולך על 670. המחירים של הכרטיסים האלה הם כנ"ל ב TMS: 7950 1680 ש"ח 7970 2190 ש"ח 670 2243 ש"ח או שבכלל כדאי לרדת ל 7850 או 570? ואלה המחירים: 7850 1225 ש"ח 570 1458 ש"ח אני קונה את המחשב למשחקים כמו cod, battlefield, deus ex, crysis 2. חשוב לי לדעת את הדברים הבאים: * אז מה אתם ממליצים? * האם אני ארגי…
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב די ישן כמו שכתבתי בכותרת P4 1.6 512 RDRAM לוח אם מרוויל מארד וספק סבירים של פוקסקון ואה כרטיס מסך 5200 של INNO השאלה האם 6600GT יהיה אפקטיבי בתצורה הזאת או שיסבול מחסמים מהמעבד/לוחאם.זכרון וכו? אשמח לתגובות the Z-Guy
-
- 13 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מעוניין בגדול לקנות את ה-8800GTX (דרך ארה"ב, לא לקנות בארץ) לפי מה שפרסמו פה וראיתי במס' אתרים נוספים הולך לצאת בנובמבר 9800GTX והוא יעלה אותו הדבר. בעיקרון לא נראה לי שתהיה לי בעיה לחכות 3 חודשים לכרטיס החדש - אך השאלה שלי האם כל מה שאומרים מסביב נכון? אני לא ראיתי שום הצהרה של NVIDIA או משהו כזה אז אני לא יודע מה להחליט. אני לא רוצה לחכות 3 חודשים לראות שלא יצא כלום ואז לקנות 8800GTX... מה אתם אומרים / יודעים?
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום רב האם הכרטיסים הבאים: RADEON 9600 XT GEFORCE FX 5700 ULTRA תומכים בטכנולוגית T&L? תודה
-
אני הולך לקנות כרטיס מסך ATI 4890 ...חיפשתי מחיר זול ומצאתי כמה דגמים... יש דגם שרשום עליו UD1GD ,אם למישהו יש מושג מה זה אומר אני ישמח לשמוע... כי הדגם הזה עולה פחות מדגם בלי התוספת הזאת... זה דגם אחד: GigaByte ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 1GH HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1225 זה דגם אחר: GigaByte ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 UD1GD HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=814
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מחפש מסך חדש שאפשר להשיג בחיפה חוץ מב-KSP (זה משאיר לנו את כל רשתות האופיס דיפו/טרקלין/מרדנית/נועה ואולי עוד כמה) המסך המת הוא MAG 810FD ששירת אותי נאמנה יותר מ-5 שנים והתחיל להראות הכל כפול ואין לי כוח כבר לתקן אותו. לא LCD
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מחפש לקנות מסך 17 LCD חדש. מצאתי את המסך הזה במחיר מעולה וזה מעלה חשד איפה החסרון שלו? אם יש לכם הצעות, אני מקשיב
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
רוצה לצאת לקנות מה עדיף בבקשה תשובה מהירה.
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
באיזה חלק של הכרטיס יכולה להיות הבעיה, והאם אפשר לתקן את זה בלי להחליף כרטיס? תודה מראש לעונים
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אהלן! ברשותי כרטיס 7900GT, בן 3 שנים, שנותן את הדקות האחרונות של חייו. לאור ההתקדמות הפסיכית של השוק בתקופה האחרונה הבנתי שאוכל להשיג כרטיס שנותן את אותם הביצועים, תמורת מחיר מצחיק. לשאלה: האם HD 4670 נותן תמורת טובה למחירו, והאם ביצועיו טובים משל ה-7900 ? התקציב הוא 400-500 שקלים, יש לכם עצות אחרות? המון תודה!
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה כבר הרבה זמן ואני פשוט לא יודע מה לעשות, זה התחיל מאז שהורדתי את הדרייבר הכי מעודכן שיצא ל-AMD, יש לי זוג 6950 (CF). זה התחיל שראיתי סרטון ביוטיוב פתאום המסך ביוטיוב נהיה ירוק (המסך של הסרטון בריבוע) ואז נתקע הסאונד והמסך הגיע לכאן: אז לא ידעתי מה לעשות עשיתי ריסטרט והכל נמשך כרגיל עד הפעם הבאה שזה שוב קרה ועוד כמה פעמים ועכשיו זה השתנה (אבל היום זה קרה שוב). ראיתי סרטון שוב המסך נהיה ירוק ואז הופיע לי הודעה בצד שמאל למטה: אז שוב המחשב נתקע אז עשיתי ריסטרט וכשהמחשב סיים לעלות שוב זה מה שהופיע: היום זה קרה שוב הופיע ההודעה המחשב עבד יצאתי מיוטיוב אבל כשנכנסתי רגע אחרי שוב היה מסך ירוק ועוד פעם זה עבר לי למסך הכחול (^). מה זה הדבר הזה?!? אי אפש…
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-