כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
7600GT מחיר - זול יותר ( 1110 שקל במקום 1250) קופקטי יותר (17 ס''מ אורך במקום 20.5 ס''מ) - מתאים לכל מארז קר יותר וחיסכוני יותר - צורך לפחות 2A פחות - ניתן בקלות להישתמש ב ספק 360W X1800GTO מהיר יותר כאשר משתמשים בפילטרים (256 רוחב ערוץ במקום 128) מהיר יותר בהרבה ב OBLIVION - מייצג אולי משחקים חדשים ? יותר טוב ב OC- ניתן לעלות מתח בתוכנה ולהגיע ל OC של 50% במקום 25% במקרה של 7600GT יש יציאת VIVO בכל הדגמים טכנוליגיאת AVIVO - השאלה אם משהו ראה הבדל מעשי באיכות של וידאו ? HDR+AA אפשרי , אך ביצועים איטיים מידי אפילו למשחקים נוכחים חסרונות של שני הכרטיסים מערכת קירור רועשת מאוד ב 3D דעות ?
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
איזה חברה הכי טובה ל6800GT מבין החברות הללו:INNOVISION,CLUB3D,ALBATRON והאם יש בכלל הבדל גדול ביניהן מפני שהייתי אמור לקנות ALBATRON 6800GT לפני חודש אך בגלל שנגמר ליבואנים בארץ נשארו רק INNOVISION בכל הארץ אז קניתי של INNO3D למישהו יש מושג אם נדפקתי במידה מסויימת? או שאין הבדל רציני משמעותי בין החברות הללו.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מה ההבדל בין AGP לPCI? איך אני יכול לדעת איזה AGP יש לי: 2X, 4X והאם בכלל יש הבדל ואם כן איך זה משפיע על ביצועי הכרטיס מסך? אני מתכנן לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 1300 שח מה הכי כדאי לי ואיך אני ידע שהכרטיס יעבוד אצלי טוב? המערכת שלי כזאת: p4 2.4 256 RAM geforce4 mx 440
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לאח שלי יש P4 PRESCOT 2.4 עם 256MB(לא יודע אפילו באיזו מהירות) עם GF4 440MX 64MB AGP( לא יודע אם זה X4 או X8). אח שלי שאל אותי איך הוא יכול לשדרג את המחשב בצורה הכי אפקטיבית למשחקים, אז הצעתי לו להחליף את הזכרון לצ'יפ אחד של 1GB( כיוון שאני מעריך שאין לו DUAL CHANNEL) ולשים איזה כרטיס מסך סטייל 6600GT 128 AGP. השאלה שלי היא האם זה ישפר בצורה משמעותית(עקב המעבד הלוח המיושן). הערה: המחשב בתיקון ולכן אני לא יודע פרטים מדוייקים יותר על המחשב. נ.ב- איזה זכרון מכרו עם פנטיום 2.4 סטנדרטי לפני 3.5 שנים? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מה יותר חזק הכרטיס שבא עם הלוחות של GIGABYTE במקרה הזה 6100 או FX 5200 לא מובנה עם 128MB. שמעתי שהמובנה בקושי מריץ מריו לעומת הFX שאומנם כרטיס חלש מאוד אבל עדיין מצליח להריץ פה ושם משחקים.
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני יודע שיש סטיקי והכל.. אך אני מבקש ממכם להתחשב... קניתי את המסך 760bf לפני 3 ימים..ועכשיו ראיתי שיש עליו ביקורות לא טובות.. ככה שיש לי אולי עדיין הזמנות להחליף.. אבל אני צריך היום/מחר לקחת החלטה.. כי אחרת יהיה מאוחר מדיי.. לכן אני רושם כאן ולא בסטיקי.. פשוט אין לי הרבה זמן.. ההתלבטות שלי בין המסך 930B (להוסיף 270 שקל..) או להישאר עם 760BF.. רואים מצויין אבל בסרטים רואים מריחות.. רציתי לדעת איך חוות הדעת המקצועיות על המסך... כי באתר zap יש עליו ביקורות טובות יותר... מבחינת מפרט 760BF: גודל מסך: 17" DVI+PIVOT רזולוציה מקסימלית: 1280x1024 גודל נקודה: 0.264 mm חיבוריות: אנלוגי/דיגיטלי בהירות BrightNess: 300cd/m נגידות Contrast: 700:1 זמן תגובה: 4ms זוית ראיה: 160/160…
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום .. אני רוצה לשדרג כרטיס מסך .. תקציב שלי עד 500 שקל ועדיף כמה שפחות... המערכת שלי עכשיו היא כזאת : AMD 4200 אני עושה לה OC לוח אם: K9N Ultra 2GB Ram ספק 450W של EZ COOl זה די דחוף.. ואני צריך סניף פה בחיפה .. תודה לעוזרים :-)
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש מישהו שיודע באיזה קצב יורד המחיר של כרטיס מסך בחודשים הראשונים לאחר צאתו? אני שואל את זה כי אני הולך לקנות מחשב ביולי עם כרטיס מסך מסדרת G300 של Geforce שייצא בסביבות מרץ.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
עכשיו נכנסתי ומצאתי את זה: 9800SE AIW מה אתה אומרים זה שווה נכון? גם נפתח האומגה ע"י בדיקה, גם יש אחריות, גם כרטיס מסך חזק , גם AIW עם שלט וגם במחיר טוב וגם במלאי ובאספקה דיי מהירה מה אתה אומרים?
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בעיה נורא מורכבת ומעניינת... לא מצאתי לא פתרון ולא הגיון. אני יפרט ממש על כל הפרטים .... יש לי כרטיס radeom 9500 pro 128ddr tvout ומחשב p4 2400 intel dvd למחשב x16 וטלוויזה נורא ישנה , משהו כמו 15 שנה" wega color 3063" אם זה עוזר למישהו. ווידאו toshiba ve15. עכשיו , רציתי לחבר את המחשב שלי לטלוויזה , כלומר , שיראו את התצוגה של המחשב בטלוויזה הישנה שלי. מכאן , מכיוון שהטלוויזה הישנה שלי לא תומכת בחיבור דיגטלי , אלא רק אנלוגי , והTV OUT של הRADEON הוא דיגיטלי, אז חיברתי מהמחשב לוידאו בחיבור דיגיטלי ,ואת הווידאו לטלוויזיה דרך החיבור האנלוגי . כלומר , הוידאו ממיר את החיבור הדיגיטלי מהמחשב , אל הטלוויזה כחיבור אנלוגי. עד כאן הכל בסדר, עובד לי הכל טוב ויפה , רואים את המחשב בטלו…
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
פתוח לכמעט כל הצעה (לא משחק פולו, סימס ודיאבלו 2) אבל בכללי תבקשו משחקים, תבקשו רזולציות, תבקשו פילטרים ותקבלו
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי 7600GT כרגע. תיאורתית, אם אני קונה איזה קירור מים או משהו כדומה לכרטיס, עד כמה אני יכול להגיע איתו באוברקלוק?... זאת אומרת, האם אני יכול להגיע לכוח של 7800GT או קרוב?.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חוץ מכמובן לבדל ולהיראות מרשים (תכונה זניחה בעיניי ביחס ליכולת הקירור והרעש) האם יש תרומה לפלסטיקה שהחברות משקיעות בהן? אני מניח שעבור קירור רפרנס\מפוח שמוציא אויר מהמארז זה חיוני, אבל מה עם שאר המקרים?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה כבר הרבה זמן קיבלתי אותו ותקעתי אותו בHTPC שעשיתי . יש למישהו פרטים על הכרטיס הזה כי אין לי מושג עליו? באיזה רמה הכרטיס הזה לעומת כרטיסים אחרים מתקופתו?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני מניח שכולם מכירים את האתר Can You run it http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest אז עד לפני חודש שהייתי נכנס לטסטים שם הייתי מקבל כמעט על כל משחק שם ! FAIL באדום עצבני. אז הרגשתי שאני מעצבן את האתר, אז החלטתי לרכוש לי מחשב שלא יעצבן את האתר אחרי הכל לפי סרטים שאמינים להפליא המחשבים ורובוטים למינהם התחילו לתקוף כי עיצבנו אותם או בגלל אוברקלוקים מטורפים ששרפו להם את המוח, זה נתון לוויכוח בכל מקרה גם ככה יש לנו מספיק מלחמות. ולעניינו אנו. אבל היום עשיתי טסט וגיליתי משהו מוזר, שהאתר שלהם מגלה לכרטיס מסך שלי יש 1.2GB (שערורייה) ולא 512MB ולא כמו ש ATI רימו אותי ( לא אני לא באמת חושב שרימו אותי, אני מדמיין כל מיני פאנבויס ומביני עניין, שלא נדבר על נציגי ATI…
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בלוח אם הזה Asus A8N-VM CSM, קראתי בביקורת שמבחינת ביצועי עיבוד הוא שווה ערך ל A8N (זה יותר תלוי בזיכרון\מעבד גם ככה?). אני צריך לבנות מערכת שיש לה שני כרטיסי גרפים, אחד "פשוט" לממשק משתמש והשני כבד לגרפיקה opengl. השאלה שלי היא כזאת, העם כרטיס PCIX שאני יוסיף ללוח יכול לשמש ככרטיס נוסף מבלי לעבד את החיבור לכרטיס 6100 onboard? או שהוא מיידית מבטל את האונבורד? הלוח הזה הוא די בסיסי, אבל אני מרוצה מזה שיש לו כרטיס אונבורד שיכסוח לי כסף שגם ככה אני רוצה לשפוך על שאר המרכיבים.
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
התחלתי לנקות אותו כמו מסך רגיל ופתאום גיליתי כתם, אז התחלתי קצת לשפשף וגיליתי עוד אחד.. אני אידיוט :'( מה לעשות?? יש לי כאלה כתמים עכשיו ... אפשר לסבול אותםמ פחות או יותר, אבל האם זה מזיק ?? זה לא אמור מגן להיות מפני הקרינה ? חשבתי אולי אפשר לקנות משחה מיוחדת של החומר הזה שאפשר למרוח אותה על הכתמים.. יש איזה פיתרון? מה עושים במצב כזה ??? ? *אם זה לא מתאים לפורום בבקשה תעבירו כי אני לא מצאתי אחד שיתאים.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי ה 6600GT הדרייברים שבאו איתו עשו קצת בעיות...אז התקנתי את החדשים.... משום מה הם בעברית - למות שכל המחשב והווינודס באנגלית אבל ניחה.. קראתי בפורום על הפילטרים AA AF... אבל אני לא מוצא את ההגדות שלהם או איזשהו דבר אל השימוש בהם ב control panel של nvidia איפה אני מוצא אותם, ואיך אני מפעיל אותם?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
;D איפה מבטלים את זה ? חיפשתי בכל הלשוניות בדרייבר ולא מצאתי =\
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם ספק כוח של 620W יספיק לGTX 560 TI ULTRA DURABLE SLI וCORE I5 2500 ללא OC ו6 מאווררים במארז? כי ראיתי שלGTX 560 TI אחד צריך 500W אז ל2? אמרו לי פה בפורום שזה יספיק אבל זה לא נראה לי הגיוני מישהו יוכל להסביר לי?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום ומצאתי רק ב- KSP , מישהו יודע אם יש עוד חנות חוץ מ-KSP?
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי עוד כרטיס 6870 והוספתי 6870 הנוכחי שלי. ישנם משחקים כגון : STARCTAFT 2 , need for speed shift 2 שבהם אני רואה FPS ותוצאות טובות יותר כשאני עם כרטיס אחד פועל. לעומת זה במשחק BFBC2 אני רואה תוצאות יותר טובות כשאני מפעיל את מערך הCROSSFIREX. האם יש משחקים שנתמכים ומשחקים שלא נתמכים בCROSSFIREX? אם כן האם ישנה רשימה כזו? או HOTFIX שמתקן את הבעיות הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שהיא טיפה עתידית אבל אני מתלבט לגביה. רבים האנשים הממליצים כאן לקנות 8800 gts 320mb ולחסוך את הכסף לשדרוג עתידי עם אחד הכרטיסים העתידיים של nvidia. למיטב זכרוני נאמר כי הכרטיסים החדשים הללו יהיו בעלי ממשק pci express 2. ולכן אם אקנה כיום מחשב שהוא בלי הציפסט הבא של אינטל (x38) שעדיין לא יצא אז לא באמת אהיה במצב בו אוכל לשדרג את כ. המסך בעתיד. מה דעתכם? :s05:
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי התלבטות: במחשב שלי מותקן כרטיס מסך מיושן מאד שאני מעונין להחליפו, אך דא-עקא (או משהו כזה) ויש לי רק סלוט של AGP ולא של PCI-E. התקציב שלי לכרטיס מסך החדש הוא מקסימום 1000 ש"ח ואני מתלבט אם כדאי לי לקנות לי היום כרטיס מסך מ'מעמד הביניים' מינוס שמתאים לAGP (נראה לי שרק nVidia 6600 מתאים לדרישות) ושיספיק לי לזמן מינימלי בלבד, או להשקיע בכרטיס מסך PCI-E ואז אני לא כ"כ יודע מה לעשות (איזה כרטיסי מסך רלבנטיים לתקציב הזה וכן האם אני צריך להחליף גם את הלוח אם)? אנא עזרו לי, אני ממש מסתבך בסבך הכרטיסים המצוי כיום. תודה.
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-