עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DakloN,

שלום יש לי את הכרטיס הכפול של שני 7800GT בכרטיס אחד... של אסוס (N7800GT DUAL/2DHTV )... עכשיו התקנתי אותו והוא משום מה לא עובד לי בSLI... ומזהה רק כרטיס 7800GT אחד.. עם 256MB מה עושים????? :-\ :-\

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by shai7654,

הבעיה שלי שנראה לי לא שמתי את הכרטיס כמן שצריך השאלה שלי יש לי שני חיבורים בכרטיס שמתחברים לספק כח זה משנה איך אני מחבר אותם לספק באיזשהי צורה?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  3. Started by Oranili,

התקנתי את NETFRAMEWORK 2.0 וגם התקנתי מחדש את כל הדרייברים לא עזר http://img77.imageshack.us/img77/7216/96138367la8.jpg 7.5

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  4. הנה תמונה למה הוא כותב לי את זה ? יש לי את הדרייבר הכי חדש 7.3 ... http://img440.imageshack.us/img440/328/ddfj6.jpg תראו מה הוא כותב ... תודה

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  5. שלום יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה יש לי מתאם שמתחבר לכרטיס מסך ודרכו אני מכניס כבל עם בנה בקצה אחד ובננה בקצה שני RCA אם אני לא טועה עשכיו במחשב של אחותי זה עובד ובמחשב שלי לא לאחותי יש כרטיס מסך G-Force 5200FX ולי יש -G force 7600GT עכשיו למתאם יש אם אני לא טועה כ8 פינים מסודרים בשתי שורות אפשר להגיד שהם ממש זעירים! עכשיו ניסתי בהגדרות וכלום! תודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  6. Started by JHONLEV,

אני רואה סרטונים בכל מיני אתרים בל אני לא שומע כלום... ניסיתי JAVA , FLASH PLAYER, מלא קודקים, NET FRAME WORK , אבל אני לא שומע שום דבר.., האם אתם תוכלו לעזור לי ? וגם קבצי SWF אני לא מצליח לשמוע בכלל..

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by דניאל3124,

שלום, לפני שנה קניתי מאייבורי את הכרטיס MSI Aero 1070Ti ואני משתמש בו מאז והכל עבד יפה. לפני כמה ימים שמתי לב שהכרטיס מגיע לטמפ' המקסימום שלו (82 מעלות) ולא יורד ממנה בעת שימוש ועקב כך אני מקבל ירידות ב-FPS. נראה לכם שהכרטיס מסך התקלקל? - אני משחק תמיד בחדר עם טמפ' של 24 מעלות - אני מנקה אבק מן המארז כל שבועיים - יש לי 2 מאווררי 140 קדמיים, 1 תחתון שמספק לכ.מ אוויר טרי, 1 עליון ו-1 אחורי אשר מוציאים אוויר. - המארז הוא fractal design R5 , אני לא משתמש בכיסויים ליציאות האוויר. כל חור אפשרי פתוח. - אני משחק בעיקר DOOM ו- For Honor. משחקים ישנים ולא כאלה דורשים. - משחק על רזולוציה של 2K עריכה: גם מוגדר בפרופ…

8. טוב אז הנה הבעיה שלי (כל הסיפור) :'( יש לי כרטיס קול של C-MEDIA 5.1 ורמקולים של WINNER 5.1 מהרמקולים לכרטיס קול יוצאות 3 יציאות 1-רמקולים קדמיים 2-אחוריים 3-סאב ורמקולי אמצעי(CENTER) חיברתי את הכרטיס קול לכרטיס טלויזיה(של חברת BROOKTREEכרטיס משנת 2000 אם זה משנה) ואני שומע את הטלויזיה רק בסאבוופר וברמקול האמצעי ב4 האחרים אני לא שומע כלום בדקתי את החיבורים ואת הווליום במחשב אבל כלום לא עוזר תעזרו לי בבקשה?PLEAZZZZZZZZZ

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by Shaker,

קיבלתי היום את הכרטיס עכשיו זה עושה לי את השגיאה הזאת: מה עושים? תודה מראש לעונים

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Cooler-Master,

ערב טוב לכולם. אז ככה הכטיס מסך שלי התחיל לעשות בעיות בימים האחרונים. מתי שהמחשב עולה בכל הקטע של הדוס ובמסך טעינה של הוונדוס יש פסים מאונכים על כל המסך. עכשיו שהוונדוס עולה הכל נעלם ורואים רגיל נירא שהכל בסדר. הרצתי בדיקה של AQUAMARK ואני מקבל עכשיו משו כמו 10 אלף נקודות במקום 12 אלף שהאיתי מקבל לפני. מה שעוד שמתי לב אליו שהכרטיס פתאום יש לו רק 64 זיכרון במקום 128 שאמור להיות לו (תראו את התמונה למטה). החלפתי דריברים לא עוזר, איפסתי את הביוס גם לא עוזר, ניסיתי במחשב אחר את הקטע עם הפסים עדיין יש אבל השאר אני לא יודע לא התקנתי לו דריברים על המחשב השני. עכשיו המפרט שלי זה: axp 2500@ 2GHZ CHINTECH 7NJS GAIL GOLDEN DRAGON DUAL DDR 400 2X256 RADEON 9000 128DDR יש למישהו עוד רע…

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  11. התקנתי תכרטיס מסך החדש שלי גיפורס 6600LE של גיגהביט התכנתי תדריברים ושאני נכנס למשחק אני רואה קווים כאלה שלא קשורים וגם בסירטונים אני רואה כאלו קוים קטים מה אני צריך לעשות? מה הבעיה? הנה תמונה של מה שזה עושה:

• 14 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by KF,

שלום חברה יש לי בעיה... בכרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB נגיד אני משחק ב GTA SA או בCALL OF DUTY אחרי איזה 40 דקות של משחק המחשב נתקע וזהו הוא לא זז... אם אני לוחץ ALT TAB אז אחרי כמה דקות יש לי הודעה של VPU RECOVER .... איך אני מתקן את הבעיה ? זה נורא מעצבן... ניסיתי לבטל את ה VPU RECOVER אבל בכל זאת הוא ניתקע... ואז בכלל אני לא יכול להיגע לווינדוס אלא לעשות ריסט... נ.ב כל זה התחיל מתי שהתקנתי את גירסת הדרייברים 5.6 של ATI עשיתי OC למעבד מ3000 ל3200 (לא יודע אם זה משנה) המאורר של הכרטיס מסך לא עובד.... (אבל לפני הדרייבר החדש הוא גם לא עבד והכרטיס עבד בסדר גמור)... באמת תודה לכל מי שיעזור לי !

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  13. הנה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=444091.msg3802184;boardseen#new אפשר שמות של כרטיסי מסך שיתאימו למערכת שלי למקרה שאני אצטרך להחליף אותו... קניתי את המחשב עם הכרטיס מסך לפני שנה וחצי מ-KSP . תמחקו לי את האשכול השני,הדפדפן קורס לי בלי הפסקה.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by ohad,

שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Vladgi,

נראה לי שיש פה איזו בעיה הרי המסך הוא 12ms וכאשר אני מזיז דף אינטרנט למעלה ולמטה אני מרגיש מה השהיות כאלו והתמונה מן נחתכת...ולדוגמה כאשר אני מזיז בווינדוס חלון על חלון יש מן בעיה כזו של חוסר רענון המסך...הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by danieleto,

שלום לכולם יש לי בעיה במסך יש לי מסך שקניתי בערך לפני איזה חצי שנה של סמסונג df793 ואני משתמש בו בסבבה ולפעמים יש לי קווים כאלה על כל המסך בצבע חום מליון קווים זה נמשך איזה חצי שניה ולפעמים אפילו שתי דקות חשבתי אולי זה כרטיס מסך ינו דריבר אז הורדתי עידכונים יש לי כרטיס מסך ראדון 9600 אז בבקה תעזרו לי הקווים האלו משגעים אותייי בבקשההה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  17. יש לי גיפורס 6600LE ואני משחק BF2 והבעיה שלי זה שכל מיני דברים אני רואה מתושתש למשל הקופסה הזות: (לחבר שלי יש גיפורס 6600 רגיל וראים בלי תשתושים כאלו ) אז מה אני צריך לעשות ? לשנות בהגדרות? ודרך אגב זה לא רק במשחק הזה גם בעוד משחקים שיש איזה פתק על הקיר רואים מתושתש

• 21 תגובות
    • 971 צפיות
  18. התקנתי נגן HD DVD במחשב ואני לא מצליח לראות תמונה אלא רק שומע קול. אני שובר את הראשון כבר מאתמול ולא מצליח לפתור את הבעיה. אם זו בעיה של קודקים אז אנא תנו לי את הקודק הנכון ולא MKV או משהו בדומה לזה. אני מדבר על VC1 שקיים בסרטי HD DVD מקוריים ככה לפחות רשום לי בתוכנה. אני מת כבר לראות סרט אז בבקשה עיזרו לי. תודה

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  19. התקנתי את התוכנה OCCT כדי להריץ קצת בנצ'מרק ו כאשר הגעתי לכרטיס מסך היתה קצת בעיה. הרזולוציה 1608X1050 @ 60 HZ SHADER COMPLEXITY 6 אחרי 3 דקות ה GPU הגיע ל 94 מעלות וכביתי את הטסט בכדי לא לשרוף אותו. הבעיה היא שלא שמעתי שהכרטיס מעלה את ה FAN RPM מה שמעוד מוזר. אני משתמש ב 190.07 העדכני ביותר... (DRIVER) מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע איך לעזור לי?

20. Started by shandorbob,

כרגע קניתי את הGF4 שלי עכשיו התקנתי אותו במחשב עם הדדריבירים והכל אבל שנאי רוצה להגדיל את הרזולציה של המשחקים המקסימום שאני יכול זה 1280X1024 ואני לא יכול להגדיל ל1600X1200 כמו שרציתי ובשביל זה בעצם קניתי את הכרטיס. עכשיו לפני שתשאלו מה זה וזה ניסתי על כל המשחקים ושום משחק לא איפשר לי להגדיל את הרזולציה הכרטיס שלי הוא msi gf4 ti 4200 64mb ddr המסך שלי הוא mag 786PF תודה מראש

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by lg,

יש לי gigabyte radeon 9700 pro ובמשחקים ברובם המסך לא על כל המסך יעני כזה דוחפים אותי משני הצדיים ואז נוצר בכל צד שחור וזה הופך תמסך מ19 ל17 ....... למישהו זה לא קרה?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by eli rma,

התקנתי את הדרייבר מחדש . עם כבל VGA הוא לא נכנס לpower saving והכל עובד חלק הכרטיס מסך שלי תקין בדקתי עם עוד כרטיס אחר וגם שם הוא לא עבד בהחיבור DVI הסתכלתי בהגדרות צריכת חשמל וגם שם הכל בסדר איך יוצאים ממצב זה ברשותי מסך LG FLATRON W2353V תודה מראש אלי (:

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  23. קניתי מסך LCD של סמסונג - 931C ויש מיקרים שפריימים מתחלפים - אבל במיקרים ממש ספציפיים שבהם איזה חלק במסך הופך לזמן ממש ממש קצר לצבעי הקשת למשל הפאנל של הציוד במשחק אובליביאון, הטאבים שבפיירפוקס, השמיים במשחק באטלפילד 2142 למישהו יש מושג למה זה? יכול להיות שזה כתוצאה מהדרייבר של הכ"מ שדרך אגב הוא לא שיחרור רישמי שלי נוידיה - הורדתי אותו מ GURU3D בבקשה עזרו לי - החשש הכי גדול שלי שזה המסך תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. כאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה בכדי לצפות בסרטים מחבר את הכבל למחשב ולטלויזיה ומפעיל מחדש את המחשב. ואז כאשר המחשב נפתח זה עובד ואני רואה את המחשב דרך הטלויזיה אך כאשר אני מגיע לרגע שמתחיל לעלות הwindows המסך נהפך לכחול וזהו.. אני חושב שאולי צריך לשנות משהו בdriver של הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח, הכרטיס שיש לי הוא: Redeon x1950 Pro בבקשה תעזרו לי זה ממש מציק לראות סרט במחשב :\

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  25. קניתי את הכרטיס הזה http://hwzone.co.il/news/1165195484/23415/ והתקנתי אותו והכל עובד כשאני מפעיל את המחשב אבל כשאני מריץ משחק המסך נכבה לי וכתוב NO SIGNAL INPUT לשניה ואז חושך, חיברתי את המסך לספק הכוח (6 פינים) ויש לי ספק די חזק 480W של חברת TAGAN אז אני לא חושב שפה הבעיה, בכתבה על הכרטיס בלינק שנתתי כתוב: "חשוב לציין כי הכרטיס ידרוש שני חיבורי מולקס רגילים מספק הכוח שלכם (במקום חיבור שישה פינים אחד)" לא ממש הבנתי את זה? חיברתי את הכרטיס לספק, האם אני צריך לחבר עוד כבל שישה פינים מהספק לכרטיס ואם כן איך אני עושה את זה, מישהו יכול להסביר לי בבקשה. תודה. דרך אגב המפרט שלי הוא: לוח אם MSI NEO2 AMD 64 3500 ג'יגה זיכרון והכרטיס החדש.

• 6 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.