כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מקור שיש בו את ההשואות בין הכרטיסים.לא בנצ'ים,אלא אתר שאם אני אראה לדוגמא NV6600GT אדע מה המקביל שלו(+/-) ב-ATI. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
דיברתי עם התכנאי, הוא אמר לי תקנה R9800P של החברה TUL=POWERCOLOR , הוא אמר לי שבR9800P הכרטיס של TUL=POWERCOLOR מנצח את הכרטיס של ספיר,ATI , MSI , ELSA , הוא מנצח אותם! , והוא הרבה יותר מומלץ, הוא אמר לי אין לי בעיה לתת לך חברה אחרת, אבל תיבדוק השוואות של הכרטיס מסך הזה נגד חברה אחרת. ואבא שלי לא מקשיב לי , אתם יוכלים לתת לי השוואה שMSI הוא כול כרטיס אחר מנצח את הכרטיס של TUL=POWERCOLOR . עכשיו אני לא יוכל לקנות את המחשב עד שיהיה לי השוואה , אז בבקשב תביאו לי השוואה של הכרטיס TUL=POWERCOLOR נגד כרטיסים אחרים. וראיתי גם (לא בטוח) שהכרטיס של TUL=POWERCOLOR 9800P יש לו מהירות שעון/ליבה 760MHZ מהירות זיכרון 400MHZ *2 מה שראיתי זה נכון? . אתם גם יוכלים לתת לי 3 החברות הכי…
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לא מזמן התחדשתיבזוג 1080 אני מחבר אותם עם גשר קשיח יחסית ישן אבל עם 2 חיבורים בכל צד לא אחד ככה שהוא מחובר באופן מלא האם יש השפעה על הביצועים עם גשר sli איכותי וחדש יותר? כמו למשל של evga? או של נוודיה ה HB? ממה שאני קורא הם אמורים לתת תוספת ביצועים ועבודה טובה יותר. האם זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה להבין את ההגיון של חברת NVIDIA בסימון כרטיסי המסך (אני מחפש כרטיס ומשתגע) כרטיסים מסדרות שונות מציעים דברים שונים למשל ה 280 יכול להיות מהיר מ 430,אם ככה מה יש ל 430 יתרון (חוץ מזה שהוא מתחיל בספרה יותר גדולה ? ).520 ו 430,מה יותר מהיר(שניהם עולים +- אותו דבר) יש חוקיות כלשהי שאפשר ע"י דגם הכרטיס להבין מהשו על רמת הביצועים שלו?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
כרטיס עם חיבור agp וחיבור pcie?(באותו כרטיס אני מתכוון) או מתאם מסויים לאחד מהם שאתם מכירים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום נתקלתי במשהו מאד מוזר, 8500GT, בחיבור PCI (לא אקספרסס ולא AGP). אני שמעתי וראיתי כבר 6200 ו5200 בPCI, אבל לא 8500! יש חייה כזאת? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4667
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
http://zed.co.il/Product.asp זה לא נראה לי הגיוני בכלל שזהו דגם הGTX וגם המחיר של המוצר מצחיק ביחס לדגם.
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
המחירים בחו"ל עדיין יותר זולים, ומכיוון שחלקי מחשב הם קלים וקטנים יחסית (משלוח זול) והמיסים הם רק 15.5% זה יכול להיות משתלם - השאלה שלי היא איפה אני מוצא כזאת חנות שמוכרת לארץ?? e-bay תמיד אפשרי, אבל לא מצאתי דיל מעניין במיוחד. ובכל מקרה יש המלצות לחנויות בארץ אולי? דרך ZAP אני לא מוצא בפחות מ-1000 ש"ח ונראה לי קצת יקר בשביל זה... ולא להמליץ על כרטיסים אחרים בבקשה - כבר יש לי כרטיס כזה ולוח SLI אז כל דבר אחר לא בא בחשבון. תודה!
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום כולם וחג שמח ! השאלה שלי היא מאוד פשוטה, אני מתכוון לנסוע לאמסטרדם בעוד שבוע עם חברים, ורציתי לדעת אם יש חנויות חומרה בדיוטי פרי ואם שווה לי לקנות משם... עוד שאלה, אני מתכוון לטייל באמסטרדם, פריז, בלגיה ברלין ועוד כמה מקומות קצת לא מוכרים, האם המחירים שם זולים יותר ? כי אני חושב לקנות משם, אשמח לשמוע על אתרים של חנויות חומרה שנמצאות בחול תודה מראש, אני יודע שלא הרבה יודעים את התשובות, אבל מי שיודע אשמח לשמוע ממנו תודה מראש !!!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי שם פעמיים אבל לא כל כך שמתי לב לחנות מחשבים (המבחר של האלכוהול שטף לי את הפניםםם חח) יש שם איפה לקנות כרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
KSP,IVORY,PLONTER,RSM אין לאף אחת מהן , מישהו יודע אם יש במלאי איפשהו 3080 ? ולא הממש יקרים שעולים כבר קרוב ל5000 , הסטנדרטים במחיר "רגיל " של 4k~
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
חבר שלי קנה DFI ULTRA-D וקירור למעבד TR XP-120 באתר של TR כתוב שהXP120 חוסם את הסלוט הראשון של הPCI-E, אז אני שואל אם לא צפויות שום בעיות\ירידה ביכולת עקב שימוש בסלוט השני של הPCI-E הנמוך יותר שקרוב יותר לסלוטים של הPCI ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ועוד שאלה : כמה שזה יראה לכם מצחיק כיום אני מסתדר יפה מאד עם כרטיס מסך 3100 OB האם כדי לרכוש כרטיס מסך בנפרד , ואם כן במחיר של עד 300 ש"ח איזה כרטיס הכי מומלץ ?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
והאם יכול להיות ש9600gt יותר חזק מ-8800gt ? סתכלו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כל זה בהתחשבות הזו win7\DX11 games 2006-2015 1080P\1200P 16:10 שקלתי להחליף את ה7970GHZ, הוא מספק אותי בביצועים פשוט יש בעיית חום ויש צורך בהחלפת הפדים והחלפת הברגים שנאכלו, החלפת משחה, הוספת מאווררים במארז וכמובן נשקללת הצריכה המוגזמת במילים אחרות הדבר נהפך לפחות ופחות כלכלי וכדאי, יש מחליף ראוי שלא ישחט את הכיס ויתן ביצועים טיפלה טובים יותר בפחות מאלפייה? יש צפי לכרטיסים חדשים בשוק ושווה להמתין?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המפרט הנוכחי הוא: therboard: CPU Type DualCore Intel Pentium E2160, 1800 MHz (9 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-G33M-DS2R (2 PCI, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Bearlake G33 System Memory 1013 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM1: Transcend JM800QLJ-1G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) Video Adapter Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family (384 MB) 3D Accelerator Intel GMA 3100 המחשב עובד על WINXP ואחי מתלונן שמשחקין נתקעים לו ורוצה לשדרג כרטיס מסך בכמה מאות שקלים (לא הרבה) הוא משחק SIMS בעיקר לפי מה שידוע לי כך שלא צריך לדרוש יותר מדי. השאלה היא אם…
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק מדי פעם (לא משהו רציני) כרגע זה המפרט: AMD 2500 XP DDR333 512 (אני מתכוון להוסיף עוד ג'יגה) FX5200 הייתי רוצה לקנות כרטיס ככה עד 500 -600 ש"ח. עד כמה יועיל לי השדרוג ובאיזה משחקים אוכל לשחק. חשוב לציין אך ורק כרטיס AGP.
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס ושלחו אותו לתיקון בחברה עלאק עכשיו על פי מיטב ידעתי אין בארץ יבואן של evga אם יש כזה מה הכתובת שלו או פרטים עליו יעזרו לי מאוד תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אם כן, אני מאד זקוק לטובה: תתקין את תוכנת המידע על המחשב EVEREST(לשעבר AIDA32) ותגיד לי אם מהירויות השעון של הכרטיס נכונות והגיוניות. אצלי זה מראה 5(!!!) MHZ מהירות ליבה ולגבי הזכרונות זה לא מראה כלום חוץ מהנתון הלא נכון של DDR3....זה הרי DDR רגיל. מוזר ביותר...... בכל אופן יש כאן למישהו מושג מה זה יכול להיות? מותקנים אצלי דרייברים אחרונים מהאתר של נבידיה. http://www.lavalys.hu/downloads/everesthome110.exe לינק להורדת התוכנה עוד שאלה: האם זה נורמלי שבזמן אתחול המחשב המאוורר של הכרטיס פועל על מקסימום(רועש כמו מאוורר למעבד שלTT) וברגע שווינדוס עולה זה יורד למהירות נורמלית?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום, יש כאן מישהו עם מסך ViewSonic P90F או ViewSonic P95F+? יש לי כמה שאלות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב והכרטיס מסך יהיה PowerColor X1900GT. השאלה שלי היא, האם יש כאן מישהו שקנה בעצמו? אני חייב לדעת ולקבל חווד של מישהו שקנה ולא רק של Benchmark מאתר כזה ואחר. בחנות המליצו לי לא לקנות אותו...
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הכרטיס הזה עוד ישגע אותי , נראה לי אשבור אותו בסוף איך לעזאזל אני שם שתי תמונות שונות על הדסקטופ? כלומר WALLPAPER אחד על המסך ראשון ו-WALLPAPER אחר על המסך שני?
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום.. אין לי אפשרות להרכיב כ. מסך עומד לכן אני מחפש מן כבל שיחבר בין החריץ בלוח אם לכרטיס. האם קיים דבר כזה? זה אפשרי מאוד.. תודה
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-