כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
גם שם יש אפשרויות כמו ברדאון?-למשל- הרדאון 9500 -9700פרו [לא עקרוני]
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
יש לי שתי שאלות אחת על direct x 12 (חיפשתי דיון ונמצאו 0 תוצאות בפורום) והשנייה על PCI-E Lanes. 1) יש לי R9 295x2 ואני בעתיד אולי ארצה או להחליף אותו או לשים עוד 290x או 295x2 (הבחירה הזולה יותר). עכשיו אני רוצה לקנות לוח אם ואני רוצה לדעת האם כדי לי לקנות לוח אם עם PCI-E Lanes 32 או שיספיק לי לוח אם עם PCI-E Lanes 16? 2) עכשיו על direct x 12 האם במערכת חלונות 10 (כרגע בחינם) אני אוכל לחבר נגיד Titan z ואת הכרטיס שלי 295x2? אפרופו המליץ לי מנהל בפורום מעבדים פה לפתוח את הדיון הזה.
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מרכיב מפרט כרגע, תחילה היה כלול בו 7600GT אך אמרתי שבגלל ה DX10 אולי אולי כדאי להשקיע קצת פחות ואז לשדרג, אז הכיוון עכשיו הוא יותר האח הקטן שלו. ממה שאני ראיתי, יש יותר מ20 גירסאות של הכרטיס הזה (טוב הגזמתי...אבל זה +-)... ראיתי ביקורות מאנשים בפורום שגירסת האקסטרים של לידטק טובה מאוד.. אז השאלה שלי מה היא הגירסה הטובה ביותר לכרטיס הזה כרגע? ואם אפשר לציין באיזו חנות. ואם היא עולה 850-900 אני כבר אלך על GT כי אין הבדל ממש במחירים כבר..:\ תודה רבה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
איך הכרטיס? איך האיכות צפיה שלו? מאפשר הקלטה?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון אני כמובן לא גיימר לא שואף ומעולם לא שאפתי להיות, מדי פעם אני משחק Counter Strike 1.6 שזה משחק שרץ אפילו על פנטיום 3 עם כרטיס גיפורס 2 ו256 ראם!!! . אני סך הכל רוצה לשחק את המשחק הזה עם 99 FPS יציב (זה מאוד חשוב למשחק הזה, מי ששיחק יבין למה) מפרט: IBM ThinkCentre A50 Intel Pentium 4 3.0 GHz Hyper-Threading RAM 3GB Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB DDR2 AGP Windows XP SP3 אל תגידו לי שהמחשב ישן ולקנות חדש, אני יודע שהוא ישן אבל - לא למשחקים האלה. אני מצליח לשחק BioShock על 30-40 FPS שזה כמו שצריך למפרט שלי....... הבעיה היא במשחקים ישנים, CS 1.6 , סאן אנדרס , MOST WANTED אני מקבל בסביבות ה50 FPS גם בגרפיקה הנמוכה ביותר. Most Wanted למשל כשאני מעלה גרפיקה ה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי כרטיס מסך מחבר ASUS V7100 עם TV OUT הורדתי את ה דריברים הכי חדשים מ האתר של ASUS (44.03(. כאשר אני נכנס להגדרות אני רואה שני מסכים וכאשר אני מדליק את הטלוויזיה אני רואה די בסדר אני משתמש בהגדרת CLONE כאשר מה שאני רואה במסך אני רואה גם בטלוויזיה. הבעייות מתחילות כאן: איך אני "מותך" את ה DESKTOP בטלוויזיה כך שאני ינצל את כל המסך?? והבעייה היותר רצינית אני לא רואה סרטים לא ב MEDIA PLAYER ולא בכל תוכנה אחרת על המסך של המחשב אני רואה את הסרטים אבל על הטלוויזיה אני רואה את החלון של הMEDIA PLAYER הסרט מתנגן אבל אני לא רואה כלום. מה לעשות?? תודה מראש LETHAL ACID.
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתצוגת המסך, ברגע שאני מפעיל סרט או משחק כלשהו אני רואה על המסך נקודות אדומות בצורות קווים מופרסים על המסך בבקשה עזרו לי לפתרון את הבעייה!!!! תודה רבה לכול העוזר!!!!
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש ויש לי אפשרות לקחת את ה8800GTX או של GIGABYTE או של leadtek, רציתי לשמוע האם יש הבדל משמעותי בינהם, ומה יותר עדיף. תודה.
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך herculles 9700 ואתמול התקנתי תדריבר הנ"ל אחרי שעד עכשיו היה לי את הגירסה 4.6. זה נראה לי שיפר קצת את ה FPS אבל יש לי כמה שאלות: 1) למה כשאני נכנס לקונטרול פאנל ועושה משהו פתאום נהיה במסך הרבה אור? ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המסך לא עוזר, עד שלבסוף עשיתי ריסט וחזר להיות בלי הרבה אור. 2) יש לי בכרטיס .TV-OUT בקונטרול פאנל הישן הייתי פשוט מדליק TV וזה היה פועל. פה שיחקתי עם זה שעות יש שתי ריבועים שהכי הרבה הצלחתי זה להראות בטלויזיה דסקטופ רייק, למרות שזה נתן אור חזק למסך כפי שצויין ב 1 אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Submit=Go&DEPA=0&type=&description=X800XL&Category=0&minPrice=&maxPrice=&Go.x=0&Go.y=0 אלה הכרטיסים. אין לי כל כך מושג מה ההבדלים ביניהם. אני רק יודע שהמחיר שונה. איזה עדיף? אני מעדיף לא לבזבז יותר מ300 דולר. עוד שאלה: איזה דגם מהם מוכרים בארץ?
-
- 14 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום. מדובר במסך דק רחב בגודל 20 אני מתלבט בין זה אל ג'י : http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=577971 לבים זה של סמסונג : http://zap.co.il/model.asp?model_id=520858 אהבתי את הראשון יותר כי הוא מגיע עם מסך קריסטלי. האם השני מגיע עם מסך קריטסלי? (מבריק כזה) ובכלל מה דעתכם ? מה יותר טוב
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
רוצה לחבר למחשב מסך נוסף ( יש לי יציאה דיגטלית נוספת מהכרטיס מסך 7600גי' טי) שישמש כטלויזיה ולהציבו בחדר אחר במרחק של כ 7 מטר האם טכנית ניתן לעשות זאת בחיבור חוטי ו/או על חוטי , מה מומלץ איזה אבזרים אצטרך לצורך כך. כמובן שאם עלות המסך והאביזרים הנוספים יעברו 2000 ש"ח העסקה אינה כדאית, כיון שבמחיר זה ניתן כבר להשיג טלויזית ל סי די באיכות בסיסית בגודל 20 אינץ תודה לעונים ???
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
האם האנמרקס ליברטי 500 יחזיק מערכת כזו (E6600 זיכרון 2 גיגה 800 PC6400 HDD צורב DVD 5 התקני USB 1 כרטיס PCI 3 מאווררים 120 מערך CROSS FIRE X1900XT ניר
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מסך CRT 17 ישן - MAG XJ700T למי שמתעניין , התחיל לרצד . תחילה ריצודים עדינים , מעין בלט של המסך, אח"כ כמה ריצודי טראנס עצבניים ....ואח"כ נרגע. כעת נוסף לריצודים קו קצת יותר בהיר מהרקע שעולה ויורד בחלק התחתון של המסך - חגיגה לעיניים. רזולוציה נוכחית - 1024X768 75HZ , נסיון עם 85HZ לא ממש שינה. שנתחיל לומר עליו קדיש או שיש עוד מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום מה הדברים החשובים ביותר שצריך לבדוק לפני שקונים כרטיס מסך הבנתי שזיכרון זה לא דבר משמעותי תתקנו אותי אם אני טועה תודה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות את הכרטיס טלוויזיה הנ"ל לצורכי העברת קלטות וידאו לDVD וקצת צפפיה והקלטה מהטלוויזיה , רציתי דעות חיוביות ושליליות עליו , קראתי עליו המון ביקורות ורציתי לשמוע את דעתכם אם למישהו יש אותו אז זה יעזור מאוד אם הוא יכתוב את דעתו עליו... נ.ב: איזה כבל אני צריך כדי לחבר את הכרטיס לוידאו? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם הכרטיס הזה (7600GS) של MSI שווה לחברות האחרות - Leadtek, evga, galaxy, GB?? (המחיר לא משנה)
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
בוקר טוב לכם . אני מעוניין לקנות את ה 6850 החדש הנה המפרט שלי: Information Operating system: Windows 7 Ultimate 64-Bit System memory: 6 GB CPU: Intel® E8400 @ 3.00 GHz Sound system: : SigmaTel Audio VGA Information Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail מסך מחשב Samsung 2233BW LCD ( רזולוציה מקסימלית 1680x1050 ) Intel® Desktop Board DP43TF 1- האם כדאי לשדרג מ 4850 ל 6850 ? 2- האם אני יכול לעשות crossfire בין 4850 ל 6850 ? 3- איזה עדיף ? powercooler או sapphire
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
באחת התוכנות היה כתוב שהם מבקשים שיהיה מותקן Detonator 5.08 ומעלה.. איך אני יכול לדעת איזה יש לי ?
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות בנפרד כרטיס לכידה או בשילוב עם כרטיס מסך VIVO ? אני מדבר מבחינה כספית (למרות שההפרש לא נראה לי גדול) ומבחינת איכות לכידה ואפשרויות/הגדרות. אשמח לתשובה מפורטת במידה ואפשר. במידה ואני אקנה PCI אני אלך על ה-Leadtek Expert, השאלה היא האם כדאי לקנות בכלל כרטיס מסך VIVO במקום במידה ואני קונה כרטיס מסך חדש (PCI-e כנראה ולא AGP).
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי: P4 2.6 HT 512MB ואני מתכנן לקנות 6600GT, האם יווצר צוואר בקבוק? תודה. (אל תתייחסו למפרט שבחתימה)
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי את התוכנה geforce expenince ומשום מה לא יודע למה התוכנה מזהה רק 3 משחקים שמותקנים ויש לי עוד מחקים שמותקנים והם לא מופיעים בתוכנה בכלל אם משהו יוכל להסביר לי למה אשמח ועוד דבר קטן יש לי gtx970 ןמעבד i7 4790 ואני מעוניין לקנות מסך עם רזולוציה של 2560*1440 השאלה האם הכרטיס מסך הזה יכול להריץ משחקים כבדים בהגדרות גבוהות ברזולוציה כזו אשמח לקבל תשובות תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס מסך gtx 1060. האם זה משנה באיזה מסך אני משתמש כדי לקבל תוצאות טובות ממשחקים? יש לי מסך בן כמה שנים של hisense שאני לא רוצה להחליף. הציעו לי כרטיס מסך של asus gtx 1060 . מה הקשר לasus ? האם יש יצרניות אחרות לאותו כרטיס מסך?
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת בקשר לCHUCK PATCH , אותו אחד שמאפשר להפעיל HDR+AA בכרטיסי ATI, האם הוא עובד רק למשחק OBLIVION, או שעובד לכל המשחקים והאם חייב אותו בשביל להפעיל את הHDR והAA ביחד, במשחקים????
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-