כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך בן חודש בערך של GIGABYTE R9 280X מהיום הראשון הכרטיס קורס לי לאחר 5-10 דקות משחק, מתחיל בפסים קטנים על המסך ואז נקודות ואחרי כמה שניות המחשב נתקע לגמרי עם מסך בצבע אדום, חום או פסים מאונכים. והדרך היחידה לצאת מזה זה ע''י ריסט למחשב. הכרטיס לא ממש מתחמם כי הוספתי למארז 4 מאוורים (כן 4!!!) וגם הדלת הצדדית של המארז פתוחה אז הכרטיס מגיע במקסימום ל70 מעלות בזמן מאמץ. מלבד הבעיה שהכרטיס קורס במהלך משחק יש לי בעיה נוספת שאני מדליק את המחשב גם אחרי כיבוי וגם אחרי מצב שינה, הכרטיס מסך לא מזוהה ואני שומע 3 צפצופים מהלוח אם. רק אחרי שאני מכבה ומדליק 10-15 פעם את המחשב הוא פתאום מזהה את הכרטיס והכל בסדר. הדרייברים הכי מעודכנים שיש, א…
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, שאלה קטנה. המחשב שלי משמש לעריכת אודיו ואין לי צורך בכרטיס מסך חזק, כרגע אני משתמש במובנה(i3 מהדור קודם ddr3) יש לי כרטיס מסך ישן מהמחשב הקודם 9600gt. השאלה היא אם אני אחבר את הכרטיס מסך ואפסיק להשתמש במובנה, המשאבים במעבד יתפנו לשימושיו או שמעבד גרפי עובד בצורה אחרת והוא בכל מקרה לא יתן לי שיפןר ביצועים?
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך Gigabyte GTX960 GPU - G1 Gameing - 4GB או MSI R9-380 GAMING 4G PC 4GB איזה מהם עדיף?
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
גירסה חדשה למבחן הביצועים הגראפי הנודע מכולם מבטיחה להיות מאתגרת פי כמה מכל מה שזמין להורדה והרצה כרגע זה ממש לא סוד שתוכנות ה-3DMark לסוגיהן, מבית חברת Futuremark הפינית, הן אחת מההורדות החיוניות והבסיסיות ביותר לכל משתמש שמעוניין לבדוק את ביצועי מערכת המחשב שלו. כעת אנחנו מגלים שיש גירסה חדשה שנמצאת בפיתוח ברגע זה ממש, והיא מבטיחה להיות מתקדמת ומאתגרת עוד הרבה יותר. באירוע של יצרנית כרטיסי המסך GALAX (או Galaxy, לשעבר) בסין נחשף קטע מתוך מבחן הדור הבא של 3DMark, אשר יבוסס על תקן ה-DirectX 12 החדש בלבד ועל מערכת החלונות 10 בגירסאות 64 ביט בלבד, ומבטיח להיות בעל עומס גדול פי 5 להרצה ממבחן ה-Fire Strike העדכני והפופולרי – כאשר אנחנו מניחים כי מדובר בפי 5 לכ…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל בין הכרטיס הזה: GV-R928XOC-3GD שזה ה280X של ג'יגה בייט. לבין sapphire 280X dual-x האם אחד מהם עדיף? ואם כן עד איזה הפרש במחיר? תודה
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום. אני קצת בדילמה. כרגע אני משחק על FHD עם 970G1 והכל סבבה אבל מתכנן מעבר ל 4K וב 4K אני צריך משהו חזק יותר במיוחד בגיימינג. השאלה היא אם לשדרג או להמתין לדור הבא? מה צפוי בכלל בדור הבא? ואם לא להמתין אז מה לקנות 980TI או זוג 390? אני מתכנן לקנות ביד שנייה בעיקרון. שאר המפרט: מעבד: I7 5820 OC 4.5 מערכת קירור מים, ה 970 לא הוכנס ללופ. לוח אם: asus sabertooth x99 זכרוון: G.Skill Ripjaws 4 32GB DDR4 2400MHz הארדיסקים: SSD samsung EVO 840 250GB samsung F3 1TB ספק: HEC cougar 1200W מארז: nzxt switch 810
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש , הייתי רוצה לדעת עם יש יתרון מסויים לקנייה gtx970 של אחת החברות הבאות: evga, msi, asus, gigabyte.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי כרגע 760 GTX OC של גיגהבייט 2 גיגה זכרון. באפשרותי לקנות עוד אחד ולעשות SLI,או למכור את שלי ולקנות כרטיס חזק יותר. האם 970GTX יהיה חזק מSLI של 760?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שנתיים קניתי R9 280X של MSI ששירת אותי ללא שום תקלה עד שלפני חודשיים הוא שבק חיים פתאום. במסגרת האחריות הכרטיס הוחלף לR9 280X של GIGABYTE הכרטיס החדש עושה בעיות מהיום הראשון לאחר 5-10 דקות משחק (BF3) זה מתחיל בריצודים של המסך ואחרי חצי דקה המסך פשוט קופא עם פסים כתומים-חומים ניסיתי לפרמט, להתקין מחדש דרייברים, החלפתי מארז, החלפתי ספק ל750 וואט, הוספתי מאווררים... וכלום. שום דבר לא פותר את הבעיה. במאמץ הכרטיס מגיע ל73-74 מעלות במקסימום. הטמפרטורה הממוצעת 69 הכרטיס נשלח פעמיים למעבדות של KSP והם אומרים שהוא תקין, האחריות גם נגמרה אז אני די תקוע איתו.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם הבא GA-MA78LM-S2 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3189#ov ויש לי כרטיס מסך Power color ATI READON 5750 512 MB GDDR5 HDMI מעוניין לקבל המלצה לשידרוג כרטיס המסך. פרטים נוספים על המחשב: מעבד amd athlon 2 x2 250 3/0 ghz dual core am3 tray מאוורר arctic cooling alpine 7 pro cpu cooler כרטיס זכרון transcend 2 x 2gb dd2 800 mhz הארד דיסק 1TB SAMSUNG F3 מארז cooler master elite 310 ספק כח FSP 400W 60 HCN
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
- 1 follower
-
-
העלתי כבר דיון בנושא אבל אני לא מוצא אותו. מעלה שוב מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי במחשב המפרט של המחשב( מופיע בתמונה המצורפת ) הוא : מעבד AMD ATHLON 2 X2 250 3 GHZ DUAL CORE AM3 TRAY מאוורר למעבד arctic cooling alpine 7 pro cpu לוח אם GIgabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET 4 ג'גה זכרון פנימי הארד דיסק 1 טרה כרטיס מסך נוכחי Powercolor ATI Readon 5750 513 GDDT5 HDMI מארז קולר מאסטר אליט 310 ספק FSP 400W 60HCN האם הכרטיס הבא מתאים? בעלות של 50 דולר http://flash.newegg.com/product/N82E16814131682?SID=d3ad2e709e4611e5815db2f3be176dff0000&AID=10440897&PID=1225267…
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
טוב, טכנית זה כבר אחרי קניה כי לא רציתי לחכות עוד פעם עד שהמחיר באמזון ירד, אבל בכל זאת רציתי לוודא שלא פיספסתי שום דבר: זה הכרטיס: http://www.amazon.com/gp/product/B016LE95TK?psc=1 זה המפרט שלי: i5-4590 Antec HCG 520W 80plus Bronze ASRock B85M-Pro3 LGA1150 HyperX 8GB DDR3 1600MHz Seagate Barracuda 1TB 3.5 inch Crucial BX100 250GB 2.5 inch Antec P70 בדקתי שהספק מספיק חזק, שיש לי שני כבלים של 6 פינים, שיש מספיק מקום במארז. הדגם הוא מה שאני רוצה במחיר שאני רוצה (אני לא מאמין שהוא ירד הרבה יותר ואין לי כוח לחכות ל-960Ti). הכל בסדר או שפספסתי משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מידע חד משמעי. 1. האם הוא יעבוד ללא תקלות תאימות על לוח של אסוס Z170 PRO GAMING. 2.עד כמה הוא יותר חלש מהדגמים הארוכים?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מבקש המלצה על כרטיס מסך שתומך בעבודה עם 3 מסכים. כלומר שכל 3 המסכים שיהיו מחוברים אליו, יעבדו כולם בו זמנית קבוע בלי שום משחקים נוספים של הגדרות כלשהן. האם כרטיסי המסך הבאים תומכים בכך? 1) http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3593#ov 2) http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=55FF24B0-E779-4ED6-B247-FB20A74D6D8A&lang=eng תודה מראש וחג אורים שמח, dr70
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת למה כולם פה (או לפחות אילו שקראתי ) מכפישים את הדגם mini של כרטיס gtx 970 למשל הינה אתר או ערוץ שמכבד את עצמו וזה ההתרשמות שלו מהכרטיס יש סיבה למה טוענים פה שהוא נחות מהגרסה הרגילה שלו?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עדויות חדשות מצביעות על כך שדגם הגיימינג הנייד של NVIDIA יזכה לתוספת ביצועים משמעותית בקרוב האתר notebookcheck מדווח, בהתבסס על מקור אלמוני, כי ב-NVIDIA מכינים וריאציה חדשה עבור כרטיס ה-GeForce GTX 965M הנייד, אשר עשויה לשאת את אותו שם הדגם בדיוק – או אולי להיקרא GTX 965M Ti, בדומה ל-GTX 960 Tiהשולחני שלכאורה נמצא אף הוא בדרך לחנויות. שיפורים נוספים בתהליכי הייצור הם ככל הנראה אלה שמאפשרים את הפיכתה של הגירסה החדשה למציאות – ה-GTX 965M Ti עדיין יתבסס על אותה ליבת GM204 כמו קודמו, עם אותו מספר יחידות עיבוד, אך ההבדל יהיה תדר עבודה מירבי במצב Turbo Boost של כ-1,151MHz, לעומת כ-950MHz בלבד כיום. המשמעות הינה תוספת של כמעט 20 אחוזים לביצועים, כנראה ללא שינוי במעטפת …
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היעדר יציאות HDMI 2.0 לתצוגת 4K בקצב 60 תמונות בשנייה בכרטיסי המסך של AMD הופך לפחות נורא תודות למתאמים חדשים שמתיימרים לגשר על הפערים AMD נוהגת להציג את כרטיסי ה-Fury המתקדמים שלה כחומרה הטובה ביותר לגיימינג ברזולוציות גבוהות של 4K (שמכונות גם Ultra HD), והיא לא מגזימה בהצהרותיה – אך אלו מכם שיבקשו להפוך את הטלוויזיה החדשה והמשוכללת שלהם לחלק ממערכת הגיימינג עלולים למצוא את עצמם בבעיה מסויימת, שכן בניגוד למסכי מחשב הטלוויזיות מגיעות ברוב המקרים עם חיבורי HDMI שמתוכם רק תקן ה-HDMI 2.0 מסוגל לספק קצב שידור ראוי (לגיימינג) של 60 פריימים בשנייה ברזולוציות 4K. תקן שלא קיים באף אחד מכרטיסי המסך של AMD, נכון להיום. עניין זה גרם להרבה ביקורת כלפי מפתחת השבבים מפי בעלי …
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח אם לסולידוורקס צריך כרטיס מיוחד של מעצבים או הכרטיסים החזקים הרגילים ישפיעו על הביצועים שלו.. אבל אני מחפש שיתאימו גם לעבודה אינטנסיבית עם סולידוורקס וגם יריץ משחקים כבדים.. איזה כרטיס ממולץ והאם אולי כדאי להשקיע בשניים לSLI? נ.ב זה לא למפרט שלי מהחתימה.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי מעבד יחסית ישן i3 2100 עם כרטיס מסך 7770 שלא עובד טוב אם אני קונה EVGA GTX750Ti יהיה לי צוואר בקבוק או לא?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לאחרונה קניתי את הR9 290X ואז התברר לי שאדובי לא ממש מתים על AMD מחפש המלצות לכרטיס מסך של NVIDIA במחיר של 1500+- אני גם לא מצליח להבין מה ההבדלים למשל בGTX 970, יש כמה דגמים שלו שכל אחד במחיר אחר לחלוטין ואני לא יודע על מה להסתכל.
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך, שימשיך איתי גם כנראה למחשב חדש בעוד כשנה. השימוש שלי העיקרי זה סרטים ועבודה בריבוי מסכים (הרחבה - לפחות כ-3) המערכת שלי הנוכחית: Q6600 G0 P35-DS3L Seasonic 400W מארז של NZXT Apollo - כמובן לוודא שאכן יכנס :] המערכת די ישנה אני יודע, נשדרג בעתיד. הכרטיס הנוכחי הוא 8800GT 512MB אך אני מחפש כרטיס עם יותר יציאות ועם יהיה HDMI כבר טוב המון תודה לעוזרים, חג חנוכה שמח.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
הדיווחים אודות הרבעון השלישי בתחום כרטיסי המסך כבר כאן, עם בשורות חיוביות צנועות עבור השחקנית האדומה כפי שקורה מדי שלושה חודשים, גם עכשיו אנחנו מקבלים דיווח כללי צנוע מחברת האנליזה JPR אודות מצבו של עולם כרטיסי המסך הדיסקרטיים – והחדשות הטובות הן ש-AMD מצליחה להחזיר לעצמה קמצוץ מנתח השוק שאיבדה, אך מה שקצת פחות חיובי הוא שאותו שוק הופך ליותר ויותר קטן. לפי הדיווח הנוכחי, ברבעון השלישי של שנת 2015 נמכרו בסך הכל כ-12 מיליון כרטיסי מסך ייעודיים – רובם ככולם מבית NVIDIA ו-AMD. מדובר בעלייה נאה של 27.6 אחוזים לעומת המספר שנמכר ברבעון השני של 2015, וזה טוב – אך באותה נשימה כדאי לציין כי מדובר בכל זאת בירידה של 3.8 אחוזים לעומת המספר שנמכר ברבעון השלישי של 2014, כך שמע…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטל i3 4170 וספק כוח של 350w אני מעוניין לשחק במשחקים כמו פאר קריי 4, באטלפילד 4 ופולאאוט 4. הכרטיס evga gtx750ti 2g gddr5 יתאים לשימושים האלה ולמעבד שלי?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
היי, קניתי בטעות את הכרטיס R9 290X שהוא ממש אחלה רק שהוא לא מתאים לעבודה עם פרימייר ואפטר. אני לא מצליח למכור אותו וקבילתי הצעה להחליף עם מישהו על הGTX 780 TI מה דעתכם? כדאי ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת AMD השיקה החודש את מנהל ההתקנים החדש שלה, ה-Crimson. הרבה הבטחות פוזרו באוויר, אך האם יש שינוי משמעותי? התשובות בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/מנהל-ההתקנים-החדש-של-amd-נבדק-יש-שינוי-באו/
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-