עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב (5.1). המטרה היא סרטים סדרות ומשחקים... אין צורך ב2.1 כיוון שיש לי 2.1 מעולים ועכשיו אני מעוניין להנות מ5.1 בסרטים... התקציב הוא 1000 שקל+-. מידות החדר: רוחב:2.75 אורך:3.2 זה לא חדר קטן, פשוט יש שם עוד ארון ענק שלא החשבתי ועוד איזור כניסה. תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  2. יש לי מחשב נייד ACER 5684 עם יציאת DVI , כשאר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה בחיבור DVI<HDMI אני רואה לא ברור(חד) ואני לא מצליח לשים את הרזולוציה הטבעית 1366X768(גולש מהצדדים). אם מישהו נתקל באותה בעיה והצליח לתקן אותה?, אני בשמחה אוכל לקבל עזרה.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  3. אני לא יודע אם זה קשור לנושא הפורום, אבל אני זקוק לעזרה, המערכת החדשה שלי, שקניתי לפני כחצי שנה הפסיקה לקרוא דיסקים, כל הדיסקים שלי מקוריים ולא צרובים, ולא הייתה לי שום בעיה איתם לפני כן, אנא, אם מישהו יודע מה הבעיה, עזור לי

4. היי אני משתמש בתוכנת המרה HANDBRAKE (חוקית-חינמית) ופעם זה עבד לי והצלחתי. האם יתכן שנדפקו לי הקודקים במחשב? היכן לחפש? תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  5. Started by Tomerm,

השימוש יהיה בעיקר ל PS3. תודה מראש למייעצים

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  6. Started by AmL1,

קניתי עכשיו LCD 32 של האייר דגם l32a9aa1 עכשיו איך כדאי לחבר אותו למחשב הכבל צריך להיות באורך 15 מטר השאלה היא אם לחבר בdvi-vga או בקומפוננט? תודה...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי ברשותי מערכת של KOSS הכוללת 5 רמקולים קטנים כפולים וסאב אקטיבי הבעיה הכי גדולה שמציקה לי היא אין שלט עבור המערכת והשליטה על הווליום נעשית באופן ידני דרך הסאב האקטיבי נא עזרתכם במציאת פתרון לבעיה באופן אלחוטי כי אני משתגע מלקום כל רגע לכוון את הסאונד בעבר רציתי לחבר מערכת קטנה או רסיביר אך נאמר לי על ידי מספר מכרים כי זה יגרום לסאב להישרף תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  8. Started by nesber,

קניתי את האוזניות הנ"ל ב140 שקל למטרות מוזיקה משחקים וסרטים. אין לי דרישה לביצועים מיוחדים אלא סתם סאונד סטנדרטי וטוב(אני לא מבין בכל הנושא של סאונד). למרבה אכזבתי גיליתי שכדי לשמוע שיר בעוצמה סבירה אני צריך להגביר את הווליום בווינדוס עד למקסימום(וגם אז זה שקט יחסית), דבר שכמובן גם מוריד את האיכות. במשחק כמו NBA LIVE כל הטבעה נשמעת איום ונורא ובקיצור חרה אוזניות. אותו סיפור גם חוזר בדיסקמן. האם פשוט מדובר בדגם עלוב של סוני(כביכול?) או שיש בעיה באוזניות הספציפיות שאצלי? 140 שקל.........

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by matan2000,

שלום לחברי הפורום אבקש המלצה לטלוויזיה רגילה (לא דקה) , מיקום - סלון מואר בעלת חיבור אודיו וידאו(לפלייסטשיין)(DVD) אם ניתן 2 חיבורים כאלו - 1 אחורה וקדימה או שניים אחורה תודה מראש על כל תשובה

10. אני מתלבט בין שני טלוויזיות: LG 32LH70YT / 1920x1080 / 2.4ms / 1:100,000 / 100Hz לבין Sony KDL32S5500 / 1366x768 / 8ms / 1:25,000 / 50Hz 1. האם מרגישים את ההבדל בין FULL ל READY באינץ הזה? 2. הבנתי שבסוני יראו יותר איכותי מהממיר - זה נכון? 3. בנתונים LG לוקחת בהכל, אבל עדיין סוני זה סוני.. השימושים: סרטים ב FULLHD מהמחשב, PS3 , ממיר (בהתחלה רגיל אח"כ HD) מה המלצתכם? השתי טלוויזיות שבחרתי להתלבט בניהם נכונות? אולי אני מפספס משהו אחר? בבקשה תגיבו רק אם יש לכם ידע. תודה

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  11. אני מעוניין לקנות אותו המפרט באתר מראה שמדובר במשהו סוף עולם השאלה האם מישהו עבד איתו מכיר מישהו שעובד איתו ויכול להגיד מה באמת הזמן שהוא מחזיק האם הוא תומך בקודקים יענו אני יוכל להעלות סרט שקודד ב DIVX או שזה סתם למי שרוצה להתלהב ולהוריד סרט של עצמו זמני טעינה וכמובן הכי חשוב הגודלללללל כיום יש לי את ה JUKEBOX C שאני בכלל לא מרוצה ממנו הוא לא טוב לפי דעתי אז אם יש לכם המלצות אשמח לשמוע. האם קיימים נגנים דומים התקציב הוא 350 דולר ומאושר חריגה ל - 400 לא יותר. אשמח אם תוכלו לתת לי מידע

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  12. התחלתי נושא לא מזמן על כך שכבל אוזניות נקרע חלקית בצד של החיבור למחשב, ועכשיו שומעים רק בצד אחד. האוזניות הן סנהייזר EH-250. התקשרתי בערך ל-10 מעבדות אלקטרוניקה שונות באזור המרכז, ואף אחת לא מוכנה להחליף את הכבל בתשלום, טוענים שלא מתעסקים עם דברים כאלה. חבל לי לקנות חדשות, עלו לי 300 שקלים, אז אני מוכן לשלם בסביבות ה-50 שקלים אם מישהו כאן יודע איך לסדר את העניין! הבנתי שזה סך הכל דורש מלחם ועוד משהו, אבל הידע שלי באלקטרוניקה שואף לאפס, אז אין לי אפשרות לבצע את התיקון בעצמי. אני גר באזור המרכז, מצדי אני אתרחק עד נתניה, העיקר לסדר את הבעיה כי לא נעים להשתמש באוזניות בצורה כזאת.

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. כידוע, מחירי ה-sd שאיתם עובדים כול ה- pocketpc הוזלו לאחרונה . ניתן כיום להשיג 2giga ב +- 600 שח אני לא ממש מבין בתחום מכשירי כף יד ,אבל עלה אצלי הרעיון של שימוש ב- pocketpc כנגן pmp או לפחות כנגן mp3. האם זה מעשי מבחינת זמני סוללה ? ( שמעתי ממישהו שיש דגמים חדשים שמבוססים על סוללות ליתיום פולימרי ולכן הן מחזיקות יומיים רצופים ). באופן תאורטי ישנם יתרונות רבים לשימוש ב-pocketpc כנגן , כגון: 1.תמיכה מובנית ב-bluetooth ,מה שמאפשר להישתמש באוזניות bluetooth ,וכך להימנע מהכבלים המעצבנים של האוזניות הרגילות. (ככול הידוע לי כימעט שאין נגנים שמשדרים ב-bluetooth או ב-fm stereo ) 2.מימשק שליטה גרפי נוח מאוד מבוסס windows ,בעררת העט -חרט (לא צריך את המימשק של…

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by dids22,

ובשביל מה הוא טוב?זה מוריד באיכות של השיר? ומה ההבדל בין wma ל mp3?מי עדיף מביניהם? ומה האיכות של שיר מדיסק מקורי?320kbps? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by izikd,

שלום, כרגע אני עם האוזניות הג'נריות של אחי שפתאום (יותר נכון כבר פעם שניה אחרי שתיקנתי) החוט נדפק בקרבת האוזניות. נו אתם יודעים שצריך לשחק עם החוט כדי שאחת האוזניות תעבוד. אלו סתם אוזניות ג'ניוס. בקיצור אני מחפש משהו איכותי, אבל כמו שאתם מבינים אני לא משהו מתמחה בתחום אם עד עכשיו עבדתי עם ג'נריות לחלוטין. :-[ אני צריך אוזניות סבירות למוזיקה/משחקים/מחשב בעיקר, עדיף אוזניות שלא תכנסות לאוזניים, ובתחום מחירים של עד 300-350 ש"ח. אם אני אקנה אוזניות במעל תחום המחירים שלי, האם ההבדל יהיה כה משמעותי ואני באמת אשמע אותו? ועוד משהו, עד כדי כך לא מומלץ לא להזמין בארץ? :-\ תודה על העזרה, איציק.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eladh16,

שלום לכולם יש לי שאלה על סרטי HD שתמיד רציתי לשאול. איך זה יתכן שקיימים סרטים ישנים באיכות HD של 720p ואפילו 1080p? למשל ראיתי שבyes משדרים את הסרט Titanic ב HD וגם ברשת אפשר למצוא את הסרט באיכות 1080p. זה סרט משנת 97 איך זה שהיה להם את הציוד הנדרש לצילום HD בשנה כזו?? אני אמשח להסבר תודה וחג שמח!

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by X-Style,

ושאלה קטנה, האם אני ארגיש הבדל באיכות עם רמקולים במחיר הזה לבין הרמקולים 5.1 שיש לי עכשיו? http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=27535 כי הרמקולים שיש לי עכשיו דיי ישנים כבר

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by dj shay 30010,

יש לי בעיה של קידוד במחשב אחד התקנתי את ACE MPEG וכל הסרטים עובדים טוב ומחשב אחר התקנתי את זה וכלום או שלא רואים אוש ששומעים היסרתי התקנתי התקנתי מקודדים אחרים וכלו לא עוזר מה ניתן לעשות במצב כזה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  19. אם יש לי דיסקים מקוריים ואני רוצה להעביר אותם למחשב אבל בלי לאבד מהאיכות שלהם (lossless) אם איזה תוכנה זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by ggg456,

שלום לכולם, אני די חדש בפורום אני רואה שהוא פעיל וגם ממש מעולה.... טוה אז ככה: מכיוון שהכרטיס קול שלי OB והלוח אם שלי מעפן (המפרט למטה) ואין לי מקום לעוד כרטיסי PCI במחשב (בגלל שללוח אם שלי יש רק שניים והכרטיס מסך מכסה את שניהם) אני צריך כרטיס קול שלא יישב בתוך המחשב... מעבד: ‏‏Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ לוח אם: ‏ASUS M2V-MX AM2, VIA K8M890, DDRII800, VGA, PCI-E‎ זיכרון מהיר: Kingston 512mb x2 דיסק קשיח: ‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ כונן אופטי: DVD±RW GSA-H42NK x18 Black‎ כרטיס גרפי: 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E (gigabyt) מארז: Gamer 450W, 8cm Fan Black מסך: LG 1760TR יחס ניגודיות 1:3000 מהירות תגובה 2…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. קניתי ac 160, ובכל פעם שאני מדליק את הנגן מחדש, אני צריך בהגדרות להדליק את הbluetooth. האם קיים נגן עם אופציה להגדיר שידליק אוטומטית את הbluetooth ויעשה pair אם הוא מוצא חיבור מה-device list שלו ? ניסיתי לחפש במילות מפתח "auto connect" "memory" "last paired device" "bluetooth settings/options" - עושה רושם שfeature כזה אינו קיים

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by m83b4,

אני רוצה לצרוב VCD או SVCD, מה המדריך הטוב ביותר שאתם מכירים שקיים ברשת? לא אכפת לי אם זה באנגלית או בעברית.. תודה מראש.

23. Started by niceguy22,

שלום לכולם יש לי כרטיס קול Creative AUDIGY 2 ZS GAMER ואני רוצה להתאים לה מערכת SURROUND טובה לשימוש יותר משרדי (למצגות וסרטים פרסומיים ללקוחות) אני מבקש רק 5.1 ולא 7.1 אני לא יודע מה יתאים חשבתי על INSPIRE של CREATIVE איזו מערכת אני יכול לקנות שתהיה טובה לשימושים שלי ותן יחס של עלות מול ביצועים טוב? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by yair_gobani,

שלום, רציתי לשאול אם הרמקולים האלו: Creative Inspire 4.1 (4400) טובים. אז איך הם? נ.ב - אני קונה אותם במבצע 499 ש"ח יאיר

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. ATP5 זה סט 4 רמקולים זהה ל ATP3, הוא נמכר בארץ לפני בערך 3 שנים (שה ATP3 רק נכנסו), המוווון זמן כבר לא ראיתי ולא שמעתי כלום על הסט הזה... אתם מכירים אתר\חנות שעדיין מוכרת אותם? ובכל זאת ממש מעניין אותי לדעת למה סט כזה מוצלח נעלם, וה ATP3 נשארו ועדיין נמכרים בכמויות היסטריות...

• 0 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.