עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by madvmadv,

שלום לכולם, אני רוצה לחבר את המחשב החדש למערכת ולטלוויזה לשמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים . תאור: המערכת והטלוויזה מרוחקים אחד מהשני 5 מטרים. לטלוויזה יש כניסות scart ולמערכת ניתן לחבר כל דבר אופטי, קוקסיאלי (או אנאלוגי) ללוח האם p4p800 יש יציאה דיגיטלית קוקסיאלית. ולכרטיס המסך ati 8500le יש tvout . 1. האם כדאי להשתמש בכרטיס הקול המובנה עם כבל קוקסיאלי, ואיפה קונים אחד באיכות טובה ? 2. מבחינה איכות קול האם כדאי לחבר את המחשב למערכת עם כרטיס קול usb ויציאה דיגיטלית כמו של xitel ? 3. איזה כבל צריך בכדי לחבר לטלוויזה, כמה עולה ? משה

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by aiw,

חשבתי לקנות כ.קול של הרקולס: Gamesurround Muse 5.1 DVD, אבל נאמר לי שהוא לא כרטיס קול כל כך איכותי ושבכלל עדיף לי ללכת על הכרטיס המובנה שבלוח האם של אביט NF7-SL. מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  3. Started by a_nuke,

אני נוסע בקרוב לארה"ב וההורים שלי רוצים לקנות מערכת לסלון אז הם הטילו עלי לעשות את עבודת המחקר.. אז באתי לשאול אם מישהו מכיר מערכת עם סאונד טוב והספק טוב שיש לה 3 רמקולים לתוך הבית ועוד 2 החוצה או שיש 5 לבית והמלצה לאיך אפשר להשתמש ברמקולים בחוץ.. עוד שאלה זה אם תהיה בעיה עם הקטע של החשמל בגלל המתח השונה בין הארץ לארה"ב? תודה רבה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by coolmeen,

שלום. חיברתי את הכרטיס קול (LIVE 5.1) לרסיבר עם חוט קואקסיאלי שבצד אחד שלו הוא כמו חיבור של אוזניות ובצד השניRCA חיברתי גם בכרטיס קול וגם ברסיבר ביציאה הדיגיטלית. התקנתי AC3 FILTER ושמתי בהגדררות על SPDF וPCM 32 BIT הגדרתי בדריבר של הכרטיס קול ליציאה דיגטלית 5.1 זה לא פועל בסראונג בסרטים שומעים רק קולות רקע.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  5. יש ברשותי שני רמקוליים קידמיים וסנטר וחשבתי לקנות את הרמקולים הנ"ל כדי שישמשו כרמקוליים אחורים , השאלה האם הם מספיק טובים ליצירת סראונד

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Elevation,

מה אוזניות ה In-Ear הטובות ביותר? (לא מהארץ, כמובן). (ערכתי כבר חיפוש)... ואני מחפש אוזניות עד מאה שקלים + מיקרופון, ל Lan games. (כן מהארץ) Thx a lot!

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  7. Started by asafh,

היי כולם, אז קניתי מיני דיסק sony mzn-610 חדש והאמת חבל שלא בדקתי קודם איך מעבירים mp3 אליו. זה ממש לא כמו בנגן mp3 או בדיסקמן mp3 שפשוט מעתיקים את הקבצים - זה כולל המרה לפורמט אחר ובלאגנים. עכשיו לשאלה: מישהו השתמש בתוכנת SonicStage המצורפת להעתקת mp3 למיני דיסק? האם באמת אי אפשר לסמן כמה דיסקים (כלומר playlists מה-music drive) להעתקה למיני דיסק?!?! צריכים לשבת מול המחשב עבור כל דיסק ודיסק??? תודה, אסף

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  8. זה נכון שאם חוסמים את החור של האויר מאחורי הרמקול, בהנחה שכל שאר הרמקול אטום לגמרי, זה ישפר את איכות הצלילי. כי ברגע שהאויר לא יוצא החוצה נוצא לחץ של אויר כל פעם שהרמקול זז קדימה ואחורה (לחץ של דחיסה לחץ של שאיבה לחץ של דחיסה לחץ...) הלחץ משמש כקפיץ שתמיד מחזיר את הרמקול למקומו המקורי באמצע וכך נוצר צליל מדויק יותר, אבל כתוצא מכך הרמקול צריך הגברה חזקה יותר כדאי להזיז את הרכיבים ( בגלל הלחץ) ולכן הווליום ירד. דבר נוסף שזה עושה זה מנטרל את הצליל הנוסף שהרמקול יוצר, כשהוא זז קדימה הוא "מעיף" סאונד קדימה וכשהוא זז אחורה הוא "מעיף" סאונד אחורה, כשהרמקול אטום לכניסה ויציאה של אוויר הוא לא יכל "להעיף" סאונד לאחור ואז נוצר רק צליל אחד ולא שנים, ואני מניח שזה יותר טוב. נשמע לי מא…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by gshhar,

דוד שלי טס שבוע הבא לסינגפור ואני רוצה שהוא יביא לי את iRiver IHP-120 כמה זה אמור לעלות שם?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  10. קניתי מערכת קולנוע עם רסיבר של YAMAHA RX-V440 עכשיו התקנתי הכל עם כבלים כאלה אדום לבן וצהוב אבל הרסיבר לא זהה את ה 6 רמקולים אלה כתב שיש בו רק R ו L עכשיו זה מועיל אם אני מתקין את המערכת עם "כבל אופטי" שאין לי מושג מה זה ולמה ואיך !? מה זה כבל אופטי והאם האיכות שלו טובה ומה זה עוזר והאם זה לאודיו או לוידיו ? שאלה אחרונה מאיפה להשיג ? יש באינטרנט ,? תודה רבההההההההההההההה

• 5 תגובות
    • 10.4k צפיות
  11. שלום לכולם יש לי לוח של גיגהבייט עם כרטיס כול מובנה ac realtec97 עם אופטי וקוקסיאל בקבל נפרד שאלתי היא כזאת חיברתי את הקוקסיאל למערכת סטיראו שלי כמובן תמיכה ב dts ודולבי די וכוונתי בתוכנה 5.1 העניין הוא שהורדתי את שיבת המלך בac3 ואני שומע רק את קולות רקע בקידמיים משום מה אינני שומע את הסנטר והסראונד וכשכיוונתי ל2 channel שמעתי טוב איך אני מגיע למצב שאני שומע 5 ערוצים בתודה מראש אלעד

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by piro,

היי קראתי את רוב הת'רדים לגבי אוזניות בפורום (יש הרבה) אבל בכולם האוזניות שהוצעו כטובות נראו גדולות וסורבלות. יש לי ipod ואני מחפש אוזניות שיהיו יותר איכותיות מהאוזניות שבאו איתו ועדיף שלא יהיו מאותו הסוג (הסוג שנכנס לאוזן, כמו ה mx500), יותר בכיוון של האוזניות ה"רגילות" אלו עם הגשר והפדים. גבול המחירים הוא בסביבות ה 100 דולר. אני לא מחפש בס חזק במיוחד, אני לא שומע מטל ורוק כבד בד"כ, אבל רצוי שיהיה מדויק. תודה piro

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני חושב על אוזניות חדשות, כי אני מרוויח קצת כסף מלקנות מחשב בחו"ל, ואני חושב את הודפים לנצל לעכבר חדש (MX510 ) ואוזניות. חשבתי על אחת מאלה - יש הבדל חוץ מזה שהספורטה הם מאחורי הראש והפורטה הם למעלה? הבדל מורגש? אני בכלל ארגיש הבדל בניהן לבין האוזניות שלי עכשיו (Sony MDR-G52)? אם אני מצליח לגרד כסף ל280, זה יהיה שווה את ההבדל? ויש עוד איזו אפשרות בין אלא ל-280?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by parker,

אוזניות טובות, לא משהו רציני ממש אבל שיחזיקו טוב באזניים כי אני רוצה לרוץ איתן, ושיהיו במלאי בארץ.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by brk2k,

אני רוצה לקנות את הלוח אם - albatron k8x800 pro II יש לו כרטיס קול מעולה אבל לפי מה שהבנתי אפשר להשתמש בכרטיס קול שלו רק כאשר ברמקולים יש כניסה דיגטלית , אם הכניסה לא דיגיטלית זה עובד דרך סתם מקודד מסריח , זה נכון? ואם כן יש למישהו המלצה על רמקולים עם כניסה דיגיטלית?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  16. אני טס לשבועיים לארה"ב ואני רוצה לקנות רמקולים 4.1 (בעיקר למשחקים....) והבנתי שהכרטיס שיש לי עכשיו לא מתאים ל 4.1.... (והוא מובנה) אז מממ אני מחפש רמקולים 4.1 וכרטיס מסך שיתאים עכשיו ממממממ איך הרמקולים האלה? Creative Inspire 4400 (4.1) הם שווים משו? מממ אם לא אז יש לכם איזה משו אחר? תודההה ;D

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by asdasdasd,

כרגע יש לי כבל רגיל (אדום\שחור) שיוצא מן הSB מכניסה אחת (LINE IN למגבר ל CD IN STEREO אני צריך כבל אחר בשביל לקבל 5.1 ?? אני מדבר על DIVX שהם AC3....

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by csohad,

שלום, אני מעונין בנגן mp3, וראיתי את iFP-190TC של iRiver ב-1000 ש"ח. (256Mb FLASH+FM stereo). רציתי לדעת אם יש נגנים נוספים מומלצים במסגרת התקציב הזה? אוהד.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by overload,

יש לי מערכת של שKAI שמחוברת למחשב והיא כוללת triple cd changer CD-670stereo tunerstereo pre amplifier TP-570stereo amplifier AX-570 אני מחפש מידע על המגבר (AX-570), חיפשתי בGOOGLE אבל הוא לא מופיע שם (יש רק AX-570 של YAMAHA ). אם למישהו יש מידע על המגבר, הצליח למצוא או לפחות יודע איפה, שיגיד לי בבקשה.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by ravid,

קיבלתי היום את הכרטיס הזה והגירסה החדשה ביותר באתר היא מ 2003 כזה... ראיתי באתר אחד את זה: http://www.warp2search.net/modules.php?name=News&file=article&sid=16993 והבנתי יש חדשים יותר,אז איפה אפשר להשיג את החדשים ביותר??? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  21. אני מדבר על ה5 סטליטים סאב ורסיבר+DVD במכשיר אחד. אם מישהו יודע מה יש שם איזה חברות ודגמים. וגם אם יש שם מערכת שיש בה כניסה אנלוגית של 5.1 ערוצים וגם כניסה דיגיטלית. אם יש דבר כזה ב200$... (?)

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  22. Started by s-k,

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=2∏=60965&saleNo=271304 אני רוצה לחבר אותם לרסיבר ואז למחשב אני משיג ב1800 שווה??? אני ישמע טוב וחזק ??

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  23. יש לי כרטיס קול OB בלוח שיש לו רק יציאות אנלוגיות... יש לי במחשב הישן כרטיס קול Creative LIVE 5.1 אבל אין לו יציאה אופטית.. יש לי רסיבר ואני רוצה לחבר אותו עם יציאה אופטית כי זה מה שהכי שווה לא? חשבתי על לקנות FU Hercules Fortissimo III 7.1 אני אשמח עם תמליצו על מישהו יותר טוב בסביבות התקציב האם כדאי בכלל להחליף אותו ב LIVE 5.1 או לחבר את הLIVE לרסיבר ביציאה אנלוגית או דיגיטלית שלא הבנתי ממש מה ההבדל בניה לאופטית

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  24. אני מוריד מוזיקה מקלטות וידאו (באמצעות תוכנה שמקראת GOLDWAVE 506) למחשב ונתקלתי בשתי בעיות: 1. אחרי שאני מוריד את המוזיקה בWAVE המוזיקה מגיעה - לא תמיד אפשר לשמוע, בא לפעמים כאילו הוקלט בפול באס - א. האם יש תוכנה אחרת מומלצת ופשוטה לתפעול שאני יכול להוריד שיש בה אופציות עריכה פשוטות. 2. כשאני מרכיב את הדיסק ב- NERO יש בעיה של "פיץ" כל שיר מוקלט בגובה אחר (אחד נשמע נמוך אחר כאילו הגבירו את המערכת ) איך אפשר לפתור את זה ? 3. אני זקוק לתוכנה להוריד שרים מדיסקים למחשב - כרגע אני עובד עם "אודיו גרבר" - אשמח להמלצות נוספות. בתודה מראש קובי

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  25. בואו נתעלם מהעובדה שיש לי כרטיס קול O/B וכול מה שאני לא יעשה הסאונד שהוא מוציא מעפן (צ'יפ של REALTAK על לוח של GIGABYTE כמו שכתוב במפרט) ובכול זאת הדבר הזה תומך ב5.1 אז למה לא לנצל את זה עד שאני יקנה כרטיס קול איכותי או יותר נכון את הלוח של אביט NF7-SL עם הsandstorm ואחרי הפתיחה הבעיה: יש לי מערכת ביתית של AIWA (לא קולנוע אלא מערכת סטריאו עם CD כמו שיש לכולם) בנתיים אני מחבר אותה למחשב ביציאה הרגילה מה שנותן לי צליל סטיראו רגיל ופשוט אבל יש לי עוד מערכת של רמקולים במיוחד למחשב - pcworks (של cambridge) שכוללת סאב וופר שאליו מתחברת היציאה מהמחשב ושני לווינים קטנים ואיכותיים (לפי האוזן הלא מוזקלית שלי) שמתחברים אליו המטרה היא לחבר את המערכת AIWA בתור רמקולים קדמיים את ב…

• 0 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים