אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מסך LCD 32 HITACHI , הרמקולים שלו נשרפו. כעת אני צריך למצוא פתרון זול ויעיל כדוגמת רמקולים\מערכת אשר יתחברו לxbox 360 , ולאייפד ואייפון לצורך ניגון מוזיקה. מה האפשרויות שיש לי ?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה רמקולים אני יכול להשיג שיהיה טובים ואיכותיים ואני הולך להשתמש בהם לטלוויזיה , מחשב - משחקים ו-MP3. אבל אני צריך את הכי זולים שאפשר להשיג תודה.
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, פירמטתי אתמול את המחשב, ועכשיו לא יוצא סאונד מהרמקולים. יש לי סט 2.1 של yamaha וכרטיס קול בסיסי של קריאטיב sound blaster live 24bit , התקנתי את הדרייברים של קריאטיב והכל, ופשוט אין סאונד. זה ממש ממש מבאס כי אין דבר שאני עושה על המחשב בלי מוסיקה. מה לעשות??? תודה מראש, יובל.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש והוא התכוון לקנות את המיקרולאב m109 או m111. אמרתי לו שאולי כדאי לו לשחרר עוד קצת ולהביא משהו יותר סביר. מה אתם אומרים? הדבר היחיד שהוא יעשה איתם זה יזרים שירים מהיוטיוב/אפל מיוזיק. אני אישית משתמש בSOLO 7C ומבסוט עליהם לאללה, אבל הוא לא מתכוון להוציא 700 שקל על רמקולים. הSOLO2C באיכות שלהם פחות או יותר (לא מדבר על עוצמה)? חשבתי להמליץ לו אותם. כל דבר אחר יתקבל בברכה. אפשר גם ב150 שקל אם האיכות סבירה למישהו שאינו אודיופיל וגם ככה לא מתכוון להוציא יותר מ300. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע אם אני יכול להגדיר במאפיינים של ווינאמפ וכך אני לא יצטרך לשנות את זה כל פעם בתוכנה של הכ.קול? תודה ושבת שלום... וכן אין לי מה לעשות ב2 בבוקר .
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי, עברתי על 6 הדפים האחרונים ולא מצאתי בדיוק את מה שאני צריך. הבנתי ש ATP3 מעולים למוזיקה השאלה שלי אם לא עדיף ללכת על ה Altec AVS500 מכיוון שעיקר השימוש הוא למשחקים. גם ה logitech x-220 נראים לא רעים, למישהו יש נסיון איתם? הם יותר קרובים לתקציב שלי... אז מה עדיף (למשחקים בעיקר) ATP3 , AVS500, X-220 או כל דבר אחר שיש לכם להציע. ועוד דבר, יש לי את ה SB Live! value , האם חלק מהרמקולים האלה מצריכים הגברה או חיבור מיוחד שהכרטיס לא מספק? תודה.
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני בעיקר משחק (SOF2 ומשחקי FPS בעיקרון), שומע מוזיקה..ומעוניין ברמקולים שיעשירו את זמן העבודה על המחשב עד 1200 ש"ח ראיתי את הATP5, הINSPIRE 6600 ועוד דגם של לוג'יטק שאני לא זוכר את שמו...הערות\המלצות\הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש מערכת 2.1\2.0 שתתן איכות גבוהה מה-ATP 3 באופן מורגש ? בעיקר למוזיקה ולסרטים. אם לא, ומכיוון שה-ATP3 לא נמכרים יותר איך ה-Altec Lansing VS4621 - 2.1 בהשוואה אליהם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את אלו : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/8247?osCsid=6fa213e2e322bc4516b736a1d879869e מישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
בהתחלה רציתי לקנות את ה AL ATP3 אבל לא נראה לי שאני יצטרך כאלה רמקולים אלא אם הם מאוד משתלמים... החלטתי לרדת בתקציב לרמקולים - נראה לי שאני יסתפק בכאלה ב300 שקל. אני לא יודע כמה כדאי לי להשקיע אז סתם ניחשתי סכום בעיקרון אני יקשיב קצת למוזיקה וישחק די הרבה... כמה אני צריך להשקיע ובמה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקונת רמקולים למחשב (שבהמשך יחוברו לטלוויזיה ואולי גם לסוני) בתקציב של 600 ש"ח, עם אפשרות לחריגה של עד 100 ש"ח רק במידה וזה פשוט שווה את ההשקעה. אשמח לקבל המלצות והצעות, תודה
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
איזה רמקולים הכי טובים ב-600 שח וגם איזה כרטיס קול צריך??
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה עם המחשב החדש לוח אם שמגיע עם הכרטיס קול realtek alc850. התקציב שלי הוא 600-700 ש"ח ואני אשחק במשחקים (Counter Strike:Source למשל) אבל אני גם שומע מוזיקה ואיכות הסאונד של המוזיקה חשובה לי יותר. שמעתי שהכרטיס קול שבא עם הלוח אם טוב מספיק ועדיף להשקיע ברמקולים יותר מלקנות חדש. אז חשבתי לקנות רמקולים 5.1, או Logitech X-530 או Creative T5900. אחרי שקראתי כמה הודעות בפורום הבנתי שהכרטיס קול עם הלוח אם לא טוב. השאלה שלי אם בתקציב 600-700 ש"ח כדאי לי לקנות את הרמקולים האלה או לקנות רמקולים בתקציב נמוך יותר וכרטיס קול (אם כן איזה). אין לי העדפה ל- 5.1 או משהו פשוט אני חושב שככה אני אפיק את הצליל המירבי (תקנו אותי אם לא). את המחשב החדש אני אקנה מ- www.ksp.co.il אבל לא אי…
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני זמן רב יצא לי לשמוע את הרמקולים ALTEC LANSING 4121 ופשוט התאהבתי. באותה עת הבטחתי לעצמי שארכוש אותם בעת החלפת המחשב. כעת, רגע לפני שרכשתי אותם, העפתי מבט על הודעות בפורום זה ולמדתי שאתם די ממליצים על דגם זול יותר ה- ATP3. יש מקום להתלבט ולנסות בכלל להשוות ביניהם? לוח האם תומך בשמונה ערוצים... http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2295&ProductName=GA-965P-DQ6 בתקציב של 500-600 ש"ח יש לדעתכם לשקול רמקולים אחרים? השימוש מתחלק כמעט באופן זהה בין הקשבה למוזיקה צפייה בסרטים וקליפים ומשחקים. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי יש לי 2 רמקולים גדולים בהספק של 200W כל אחד ועוד 2 של 80W כל אחד ורצעתע לעשות מהם 2 רמקולים גדולים איך אני עושה את זה.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אני בונה פרוייקט שבשבילו אני צריך רמקולים הכוללים מפענח Dolby Digital. הרמקולים היחידים שמצאתי הם Z5500 של Logitech שהם במחיר מופקע בארץ. יש למישהו רעיונות נוספים? תודה, -יובל
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
זה סכום צנוע אבל זה מה שיש אז בבקשה תעזרו לי חג שמח וגמר חתימה טובה לכולם!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי זוג רמקולים מדפיים של מורל,מחוברים לרסיבר סאנסוי 6060 שעד עכשיו באמת סיפקו אותי: ) היום רציתי לראות איך הרמקולים נשמעים עם מוזיקה שחורה והבאס היה באמת לא משהו, בקיצור, שיחקתי עם הבאס ובמקרה, כשעברתי לכוונן את הטרבל העברתי את הבאס עד הסוף. הכל היה בסדר גמור (חוץ מהבאס המוגזם) כמובן ולא מיהרתי לתקן את זה, עד שכבר פניתי להחזיר את הבאס למצבו הרמקולים חירחרו לכמה שניות וכאילו "נכבו"! אני די מבוהל, חיברתי את הרמקולים גם ל-B ושם אין תגובה. מה שמוזר הוא שרציתי לראות אם המגבר הוא האשם בכל אז חיברתי את האוזניות וגם שם לא נשמעה מוזיקה. האם יש לכם פתרון? (כמובן שיש לי אחריות על הרסיבר, אך אין לי את הזמן והכסף לנסיעה לת"א). תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אם אני קונה Audiophile 2496, אני יכול לחבר אליו רמקולים רגילים של מחשב? אם כן, איך? תודה מראש, רותם
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצלחתי לאתר במחסן של ביתי, זוג רמקולים רצפתיים גדולים מצויינים של Sony, מגבר (או מה שזה לא יהיה ;D) ופטיפון. עכשיו, המערכת הזאתי ישנה מאד! איכותית מאד, אבל ישנה. אני חושב מלפני 20 שנה או יותר .. עכשיו, אני לא יודע אם המגבר (אני לא יודע אם זה מגבר מנורות, או מגבר אחר) , או מה שזה לא יהיה, יכול להתחבר איכשהו למחשב .. אז לפני שאני מתחיל לברר - אני רוצה לשאול - יש לאנשים כאן ניסיון עם חיבור מערכות ישנות (בעלות טכנולוגיות ישנות מאד) למחשב? .. אני מוכן להוציא כמה כסף שידרש עבור מתאמים, ודברים אחרים ..
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, החלטתי להשתדרג ולפנק את עצמי אחרי שהלך לי הבס ברמקולים ולתקן את זה עולה כמו לקנות חדש אז ככה אני רוצה רמקולים ואוזניות עד 1000 שקל ביחד (אפשר לחרוג ל1300 אם זה משפר משמעותית את האיכות), אין לי מושג במה עדיף להשקיע יותר חשבתי לקנות רמקולים 5.1 שהיו למשחקים (אני לא כזה גיימר מטורף) ולסרטים ולקנות בנפרד אוזניות שהיו למוזיקה, אני מעדיף אוזניות קשת שיכסו לי את כול האוזן, העוצמה לא כזאת חשובה אני שומע רוק ומטאל ככה שהבאס יותר חשוב לי מעוצה (אני עדיין לא חירש) תודה.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אז אני קונה עוד מעט מחשב ואני קונה איתו אוזניות ורמקולים חדשים. בחרתי את הרמקולים האלו Logitech X-540 5.1 Speaker System Black 70W RMS W/ FDD2 & Wired Remote ואוזניות Steelseries 5H V2 USB Headset W/ Microphone & USB Sound Card אז קודם כל איך הם? השימושים שלי למחשב בעיקרון זה משחקים , סרטים מוזיקה ובקיצור הכל.. אני לא משהו "חזק" אז בחרתי את זה אני חושב שזה בסדר מה דעתכם? ודרך אגב הכרטיס קול שמגיע עם האוזניות הוא טוב? אני צריך להרכיב אותו במחשב? זה משפר את הסאונד? אז תודה לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אני עדיין לא סגור על רמקולים וכ קול בייחוד לסרטים עד 100 דולר מUS
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שמעו אני חושב לקנות את הרמקולים MX5021וAltec Lansing או את הFX6021 (לא יודע מה לבחור לבנתיים ) מה אתם אומרים ?? בקשר לכרטיס קול - אמרו לי שהרמקולים האלו ממש האיכותים אז עם קונים כאלו רמקולים חייב גם כרטיס קול ברמה! שיפיק את כול האיכות יש לי תכרטיס קול הזה שפעם שקניתי תמחשב אז אמרו לי שבלוח הזה יש כרטיס קול איכותי... זה הכרטיס קול Audio Adapter nVIDIA MCP2 - Audio Processing Unit (Dolby Digital) Audio Adapter Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface מה אתם אומרים כדאי לקנות כרטיס קול אחר או חבל על הכסף כי לא יהיה אבדל ששווה תכסף ? עם חובה לקנות כרטיס קול כי אני רוצה איכות ... אז איזה כרטיס קול כדאי לי לקנות ........ לא משנה מחיר אבל לא יקר יותר מדיי שיהיה ל…
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אחרי שנים עם זוג רמקולים מעפנים, החלטתי לקנות רמקולים חדשים 5.1,אני חושב שאני הולך על הX530 של לוג'יטק. אני רוצה בשביל מוזיקה וסרטים,הX530 יהיה טוב? ויש לי כרטיס קול מובנה...(המחשב מאוד ישן) לפי מה שהבנתי אני צריך כרטיס קול שתומך ב5.1... על מה אתם ממליצים? אייבורי אמרו לי שיש להם כרטיס ב40 שקל שתומך ב5.1,לא יודע איך הוא נקרא,אבל הם אומרים שאני לא צריך יותר מזה ??? מה אתם אומרים לקחת את זה? בכל מקרה אם אתם ממליצים לי על כרטיס אחר,שיהיה משהו ממש זול,כי אני הולך להוציא על הרמקולים 450 שקל,אז אני צריך כרטיס קול ממש זול אבל שיהיה איכותי. תודה !!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-