עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yoav9,

ווואי, שנים שלא הייתי בפורומים כאן... אני באמת מתגעגע... בכל אופן! רכשתי בחופש הגדול דיסקמן mp3 של samsung cd yepp mcd-hm200 http://www.mghusa.com/Products/CD-Players/mcd-hm200.html בכל אופן. הדיסקמן עבד לא רע כלל, וחוץ מהעובדה שאין לו תאורה אחורית ויש קפיצות מעטות בדיסקים רגילים הייתי מאוד מרוצה. אבל פתאום, אחרי שבעה חודשים בערך, המגעים בינו לבין האוזניות השתבשו, לא יודע! מאוד מוזר, הדיסקמן לא נפל, לא נשבר, לא כלום! כאשר אני מחבר אוזניות (ניסיתי כבר מספר סוגים) במקרה הטוב אני שומע רק באוזן ימין וכאשר אני לוחץ ממש חזק על החיבור אני שומע גם באוזן שמאל, ובמקרה הרע אני צריך ללחוץ ממש חזק רק על מנת לשמעו משהו (זה תלוי בסוג האוזניות בעיקר) האחריות של המכשיר פגה אחרי 3 חודשי…

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  2. אם יש לי סרטים XVID ו-DIVX ב-AC3 האם כרטיס קול Sound Blaster Live 5,1 הפשוט מספיק ,או שהסאונד בסרטים יותר טוב שמצדיק קנייה של Sound Blaster Audigy בקיצור איזה כרטיס קול אני צריך שיתמוך בכל האפקטים של הסרטים האלה ? א)Sound Blaster Live 5,1 ב)Sound Blaster Audigy ג)Sound Blaster Audigy 2

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by status,

שלומלום! מישהו אולי רוצה לעזור לי ולתת איזו חוות דעת אישית על הסט Altec Lansing AVS300 - 2.1? בעיקר אני צריך על הסאב וופר שלו.. ועוד כמה שאלות 1) איך הסט הזה בהשוואה לCreative Inspire 2500 2.1? 2) אם כבר Creative- האם שווה לחסוך 100 שחים קלים וללכת על ה CREATIVE SBS370 2.1? עד כמה הסאב וופר שלו רחוק מהשניים האחרים? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by elad-r,

אני רוצה לקנות רדיו דיסק mp3 ואני מתלבט בין 2 דגמים של pioneer: DEH-P4600MP Premier DEH-P460MP ההבדלים היחידים שמצאתי בניהם הם הצבע והמחיר (ה- premier עולה 70 ש"ח יותר) עשיתי השוואה בין 2 הדגמים באתר של פיוניר ולא מצאתי שום הבדל במפרט שלהם... למישהו יש מושג מה ההבדל בניהם ואת איזה מהם עדיף לי לקנות? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  5. תודה

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by gnk,

יש ברשותי ALTEC LANSING ADA890.... הכבלים של הרמקולים לא מספיק ארוכים ואני רוצה להאריך אותם...... לשני הקדמיים יש חיבור שונה מהשניים האחוריים..... איך אני יכול להאריך את הקדמיים והאחוריים? תודה.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  7. אוקיי.. אז אני מחפש זוג רמקולים קדמיים לבית של חברת Cerwin Vega. אני מחפש רמקולים מהדגמים הבאים: או E-712 או V-12F לא אכפת לי איזה דגם מבין השניים. מה שיותר זול יותר טוב. באינטרנט ראיתי הכי זול E-712 ב- 5 אלף. אם מישהו יכול להביא לי הצעות איפה יותר זול אשמח. תודה מראש! :

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  8. Started by amit_p,

יש לי עכשיו התלבטות בין ה iRiver IHP100 של 10 ג'יגה, לבין הiPod של 15 ג'יגה... תעזור לי בבקשה...תודה!

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by elad-k1,

שלום אני רוצה ליקנות את הרמקולים האלה ואני לא יודע אים זה יתאים למחשב שלי אם תוכלו לעזור .... אני יודה לכם ... http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1553755 המחשב שיש לי תיראו במיפרט רשום שם נ.ב.-- ואם הרמקולים האלה טובים

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  10. בהנחה שיש כמה קבצי אודיו, באותה איכות, באותו אורך, באותו פורמט וכו', אבל מה שהם מייצגים (כלומר, המוזיקה/דיבור/וואטאבר) שונים, נגיד קובץ רוק כבד וקובץ של דיבור חלש (מצטער על הדוגמאות המעפנות, זה מה שהיה לי בראש...), האם יהיה הבדל בגודל הקובץ? במלים אחרות, האם גודל הקובץ נקבע רק על פי הפרמטרים הנ"ל או גם לפי התוכן שלו? לפי דעתי התוכן לא משנה, אני צודק? עריכה: עכשיו חשבתי על עוד משהו- אותו דבר אמור להיות נכון לכל סוג של מדיה (נגיד סרטים) נכון?

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by tavor21,

יש לי מחשב נייד עם יציאה אופטית (SPDIF) ואני מחבר אותה לכניסה אופטית ברסיבר שיש לי ואז אני לא יודע איך לעשות כך שהרסיבר יקלוט את האודיו מהמחשב ????? יעני לראות סרטים דרך הDVD במחשב

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by amit_p,

אפשר חוות דעת על הנגן, ואיך הוא לעומת האייפוד 15 ג'יגה? וגם מה בדיוק ההבדל בינו לבין ה ihp120 חוץ מכמות הזכרון? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by twito,

שלום צרבתי דיסק MP3 בעזרת הנרו 6, השירים היו בעברית ולכן דרך התוכנה שניתי את שמם לאנגלית. צרבתי ושמתי את זה בדי וי די. עכשיו הדי וי די מפעיל את הדיסק אך במקום השמות רשום "___" לדוגמה השם במחשב זה ABA אז זה מופיע "___". עכשיו בנוסף לא מופיע הרקע של DVD ויש רקע אפור כזה.... ואמור להיות את הרקע של הDVD. כיצד אני מסדר את זה ?? יש לי DVD מסוג Prosound 9000PS תודה רבה ולהתראות

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by amit_p,

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הנגן, יתרונות וחסרונות, בעיקר מול האייפוד!

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by amit_p,

איזה נגן יותר טוב ויותר משתלם? הcreative nomad muvo2 4GB או הmini iPod 4GB תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by The Vile,

רק שיהיו 1.2 או יותר.. תודה!

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by kidO,

האם CREATIVE INSPIRE זה סוג לא טוב. לא, כי הרבה אומרים לי שזה לא טוב וזה אז אני רוצה שתגידו לי מה לא טוב צפציפית ואם כדי לי לקנות INSPIRE אם כן למה אם לא למה לא ותפרטו בבקשה ??? ??? ??? ??? תודה מראש (אל תתאגו אני יגיד לכם תודה גם אחרי)

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  18. הזמנתי לא מזמן רמקולים של Creative SBS 5.1 עכשיו אני שמעתי גם על הלוגיטק Z640 והמחיר שלהם בארץ זהה הקריאטיב יקר יותר רק ב 50 שקל אז החלטתי ללכת עליו בגלל שבחיים שלי לא חשבתי לקחת לוגיטק בתור רמקולים למחשב עכשיו שאני מסתכל במבט שני הם גם נראים לי דיי טובים כבר הזמנתי את הקריאטיב אבל עדיין אפשר לבטל אתם חושבים שכדאי לבטל וללכת על הלוגיטק או שהקריאטיב לא יאכזבו ?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by yaeir,

שלום לכולם. רכשתי מיני דיסק מדגם MZ-N510 לפני שרכשתי בדקתי את המפרט שלו ושם היה רשום שהוא מנגן MP3 ומשום מה בתוכנה המצורפת הוא ממיר לי את הקבצים לATRACK מה שאני לא מבין למה הם התכוונו כשהם רשמו במפרט הטכני "מנגן MP3 " Technical data Technical data In the box: MD recorder, a remote control, AC adapter, and car-kit accessories, software CD-ROM Text display: Yes MP3 playback: Yes Compatible formats: MP3, WMA, WAV, and ATRAC3 minidisc compression format Includes radio: No Antiskip protection: Yes Headphone jack: Yes (.125-inch) Music groups: Yes Headphone volume control: Yes Audio outputs: 1 Number of discs: 1 Favorite track search: Yes (bookmarking) Peak level search: No R…

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  20. Started by Dana_s,

לאחת התלבטויות קניתי את המכשיר הנ"ל. למכשיר 256 מגה זכרון פנימי ומקלט רדיו מובנה. לאחר מספר ימי האזנה רציתי לשתף אתכם בהתרשמות שלי מהמכשיר: איכות הרדיו: לא משהו. יש לעיתים בעיות קליטה. המכשיר כ"כ קטן ומרגישים שחסרה לו אנטנה פנימית רצינית . ציפיתי ליותר מהרדיו! איכות הסאונד בניגון MP3: כאן אני בדיסוננס קוגניטיבי. ברשותי דיסקמן פנסוניק ישן. במכשיר החדש בפירוש לא שומעים טוב יותר. אני מייחסת זאת לאיכות האוזניות. גם כשאני מאזינה עם האוזניות של סנהייסר (MX300) וגם כשאני מאזינה עם האוזניות שהמכשיר הגיע איתם אני לא מרגישה כל הבדל. הבעיה הכללית: חוסר כמעט מוחלט של צליל באס. כנראה שהבעיה באוזניות שאני משתמשת בהם. כיוונתי את האקולייזר של המכשיר למכסימום באס ואני לא מרגישה שיפור משמ…

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by prexus,

יש לי הזדמנות לקנות את ה GTXP יד שניה בסביבות ב350 ש"ח. איך הכרטיס? מבחינת איכות צליל. ואיך המחיר? טוב? בסדר? רע? עריכה: אני קונה את הכרטיסהזה כדי להשתמש בו לאוזניות ולמערכת 5.1 - YAMAHA TSS 10. עדיף לי לתת לרסיבר של YAMAHA לבצע את הקידוד או לכרטיס? זה בכלל יהיה שימושי לקנות אותו אם הוא יתחבר בצורה דיגיטלית למערכת?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן חברה מה העניינים? אני מתכוון לרכוש את הרמקולים הנ"ל מאמזון בארה"ב (המשלוח דרך בן דוד שמגיע לארץ). מישהו יודע האם הרמקולים מופעלים ע"י שנאי חיצוני? או שהם מתחברים ישירות לחשמל (שנאי פנימי). אם זה שנאי פנימי אז אני בבעיה. תודה

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  23. Started by piro,

היי! כמו שהזכרתי בת'רד אחר, אני בתהליכי הקמה של מערכת סטריאו. (אני אפילו בונה את הרמקולים, תגיבו לת'רד שלי ;D http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=17;action=display;threadid=66293) בכל אופן, מה שגרם לי להתחיל להתעניין היה מגבר וקדם מגבר שמצאתי במחסן שלנו. בשניהם יש קצת בעיות, הווליום לפעמים קצת לא לגמרי פועל, ועוד כל מיני דברים קטנים. השאלה היא האם שווה ללכת ולתקן אותם, כלומר האם הם נחשבים לטובים, או שעדיף לחפש כבר משהו יד שניה חדש. הקדם הוא sansui c-77, והמגבר הוא sansui b-77. תמונות יש בלינק הזה: http://f2.pg.briefcase.yahoo.com/bc/joujou221088/lst?.dir=/My+Documents&.view=l&.src=bc (תקראו את השמות של התמונות - יש להם משמעות) ממש תודה על ביקורות, אנ…

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by Architect,

אוקי הדגם הוא MDR-P180 קניתי אותם בשביל סתם לשמוע מוזיקה במיטה בלילה (נמאס להורים שלי שאני מעיר את כל הבית עם הבאסים של הATP3) א רציתי להשקיע יותר מדי, אבל גם רציתי משהו נוח ושנשמע טוב, אז מצאתי את אלה, האמת הם נשמעים דיי טוב רק הבאסים אכזבו ממש אבל מה אפשר לצפות כבר מאזניות במחיר כזה... מה שכן הם ממש ממש נוחות (הריפוד מעולה) הקיצר בכללי אני מרוצה...

• 6 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים