עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, אני מחפש קורא כרטיסי Compact Flash בחיבור USB/1394 שיודע גם לנגן קבצי MP3 שמאוחסנים על כרטיס ה-CF. לא מצאתי מכשיר כזה ב-ZAP או דומיו, תהיתי האם מישהו מכיר בכלל מכשיר כזה ויכול להמליץ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום ראיתי הצעה באזור הטריד אין על נגן מסוג nomad jukebox c שיש בו 6 גיגה האם לפי דעתכם הוא שווה 1200 שקל או פחות הוא נראה במצב יחסית שמור כמה אתם הייתם מוכנים לשלם עבורו אשמח לקבל את הדעה שלכם מאחר שנאי רוצה לקנות משהו מהר ככול הניתן לקראת הגיוס ביולי בתודה מראש גאנדולף

3. Started by Oprapc,

אז ככה יש לי 4 רמקולים עם טוויטרים כל אחד אז זה די 8 רמקולים שמחוברים לסאבוופר של 4" עם כיווני ווליום, טרבל ובאס. המערכת מקבלת 2 ערוצים בכניסה, אני יודע זה מוזר מערכת של כל כך הרבה רמקולים וסטריאו. בכל אופן יש מין גבול שכזה בווליום שאם אני עובר אותו בשירים חזקים וזה אני שומע איכות נוראית!!! לא נראה לי שזה היה ככה פעם ויש לי את המערכת כבר כמעט שנתיים. יש משהו שאני יכול לעשות? ??? אני שומע משירי MP3 את המוזיקה ובסרטים למשל שהווליום בהם נמוך לגמרייי אני יכול לשים FULL VOLUME ותהיה איכות מצוינת.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  4. חיברתי מיקרופון לכרטיס קול על הלוח ואני רוצה לדעת איך אפשר לעשות שאת מה שאני מקליט במקרופון אני אשמע רק דרך האוזניה של המיקרופון (זה אוזניה ומיקרופון ביחד כמו אלה של הטלפניות). את האוזניה חיברתי לערוץ הסנטר ואני רוצה לשמוע את מה שאני אומר באוזניה רק בערוץ הנוכחי ולא בכל הרמקולים. המטרה היא לשחק עם חברים ברשת ושאני אוכל לדבר איתם תוך כדי משחק ולשמוע את זה באוזניה ואת שאר המשחקק לשמוע ברמקולים. הלוח שלי הוא ABIT NF-2SL והכרטיס קול הוא NFORCE. איך אני עושה את מה שרציתי. אם זה לא בהגדרות של הכרטיס קול אז אולי ע"י איזה תוכנה כלשהי (אולי אפשר ברוג'ר וילקו?)

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  5. Started by Tzion,

איזה מערכת הכי כדאי לקחת משם. לפי מה שאני יודע הLG הכי נורמאלית מכל החברות רכב שהחליטו לייצר קולנוע ביתי. האם באמת המערכת של הLG הכי טובה? (מגבר משולב עם DVD 5 סטליטים וסאב)

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  6. הקנייה - בארץ כן אני חמור..מוכן לשלם כמעט משכורת אבל לא לסבול את הרעש... לא מוכן להחליף 14 דיסקים במשמרת בעבודה.. ;D (נשבר לי מהדיסקמן) אני צריך נגן חזק... אהמם לא הכי חזק אלא קל שלא יהיה כבד,שיהיה בעל סוללה חזקה,ווליום גבוהה כזה שלא שומעים כלום חוץ ממוזיקה לא סביבה וכו'. נגן שיהיה מסוגל גם לנגן MP3 VBR (שזה כמעט רוב הקבצים שלי ) שאלה שהטרידה אותי הרבה זמן הנגגנים האלה ביכלל מסוגלים לא לקפוץ וכו' ? לא מפריע להם שהם כל הזמן בתזוזה \הליכה\הזזת הגוף איתם מצד לצד לפעמים ועוד... ? אם כן על אתם ממליצים לי ללכת הנגן אמור להיות לטווח ארוך ארוך... שיעזור לי להתנתק מהרעש בעבודה. התקציב ? 3K מקסימום (אני חושב שזה תקציב מכובד למדי) אם חשוב לכם אני שומע טראנס,פסיכודלי,מטאל מלודי …

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. באופן כללי השימושים של הרמקולים\אוזניות האלו יהיה בעיקר למשחקים ומוזיקה(כמעט ולא סרטים) עכשיו בתקציב של בערך 500 שקל, מה עדיף לי לקנות. אוזניות 5.1 כלשהן(דוגמת הזלמן) או לקחת את הATP3 המוכרים

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  8. אהלן נניח שיש לי 2 רמקוליים מחוברים לרסיבר ואני רוצה לשמוע בעזרתם דיסקים איך אני עושה את זה ? כלומר אצלי בסלון יש רסיבר מחובר ל DVD , טלוויזיה ומערכת 4.1 פשוטה וכשאני רוצה לשמוע דיסקים אני שומע דרך ה DVD אבל אם יש לי רסיבר ורמקוליים ללא DVD בעזרת מה אני יכול לנגן דיסקים במערכת ? מקווה שתבינו ת'שאלה הדבילית :\

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  9. חשוב לי שתהיה שליטה על הווליום באוזניות וגם שאורך החוטים יהיה שווה(באוזניות שהגיעו איתו אז משום מה החוט של האוזנייה השמאלית קצר החוט של הימנית,מישהו מוכן להסביר לי את ההגיון?) וגם שיהיו אוזניות קטנות(כפתור, אפשרי עם קשת) אגב ראיתי מוצר נחמד של KOSS שהוא מעין כבל מאריך לאוזניות שפשוט הלבישו עליו פוטנציומטר וככה למעשה אפשר לחבר כל זוג אוזניות וגם יש VOLUME CONTROL... אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה בארץ אשמח לשמוע בקשר לתקציב: תזרקו הצעות אני כבר יחליט לבד

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  10. אוקיי, כרגע יש לי קראייטיב אינספייר 4.1 4400 ואני רוצה להחליף למשהו איכותי יותר! עכשיו יש לי 500+- כתקציב, כבר הייתי סגור על האלטק כי ידוע שהם איכותיים ביותר, אבל יש גם את הלוג'יטק כאופציה והם 5.1! אני רוצה לקנות רמקולים כדי להרגיש הבדל בשינוי לטובה מאלה שיש לי עכשיו. אני רוצה לדעת איזה סט ייתן לי הבדל מורגש, והאם ההבדל באיכות בין הלוג'יטק לאלטק הוא ממש גדול?? ועוד שאלה, הסט של הלוג'יטק יותר איכותי מקראייטיב אינספייר 4.1 מבחינת איכות? (יש לךי אותם כרגע כפי שציינתי). אגב, אני משתמש בכרטיס OB שעל הלוח שלי, אז לכן חשובה לי איכות הרמקולים שתהיה גבוה. תודה רבה לכולם!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by luXi,

שלום לכולם! בטח שמתם לב שאני חדש פה. ד"א הפורום הזה ממש מקצועי וטוב ועכשיו לשאלתי: יש לי תקציב של 150 ש"ח לקניית אוזניות ואני זקוק לאוזניות הללו כי אני "DJ" מתחיל. DJ מתחיל הכוונה שאין לי ממש ציוד וחוצמזה לא עברתי קורס. אני "יתקלט" עם ציוד צנוע של מגבר LUXMAN איכותי ומדהים. הצליל שלו יותר טוב מה-DENON שיש לי. ואני יישתמש במחשב שלי. עכשיו אני זקוק לאוזניות טובות יחסית במחיר של עד 150 ש"ח. אני יודע שזה תקציב אומלל אבל זה מה יש בינתיים. אחרי שאני אחסוך קצת כסף אני ייקנה אוזניות טובות יותר. בקיצור תמליצו לי ואני ייבדוק. תודה רבה מראש לכל העוזרים/ות. luXi עריכה: הכרטיס קול שלי זה כרטיס built in שבא עם הלוח אם שלי- GA-7N400 Pro2. במאפייני שמע רשום לי: NVIDIA® nForce Audio

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  12. Started by DuDeAss,

או קיי היום חיברתי את המקרופון+אוזניות החדשים שקניתי מכיוון שהמקרופון שלי הישן הפסיק לעבוד אז חיברתי כמו שצריך לא עבד לא הצליחו לשמוע אותי והמקרופון לא הגיב האוזניות פשוט בסדר ניסיתי חיבורים שונים וכל זה חיפשתי בהגדרות ואני לא מבין מה לא בסדר? תוכלו לעזור לי בבקשה? ד"א התלבטתי אם לשים את זה פה או בתמיכה טכנית אז מצטער אם זה לא המקום הנכון תודה רבה לעוזר

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by MaSTer GIL,

כאשר אני שומע מוזיקה, אני שומע שבאחד הרמקולים כל הזמן נשמעים פאקים וזה מאווט בצורה לא נורמלית את השמיעה, טעושה אותה שנשמעת לא חלק.!!! (אני חושב אולי בגלל שזה רמקולים סטליסטים.!) בבקשה אנא תעזרו למצוקתי.! ???

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  14. שלום אני צריך המלצה על MP3 player - אחד שישמש אותי לתקופה ארוכה. אני בדרך כלל עושה הרבה ריצות ונסיעות אז משהו שיתאים לזה - אם כמה שיותר מקום לאחסון. יש לכם רעיונות?

15. Started by ghadad,

האם יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג ולראות באיזור המרכז ? תודה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by alon83438,

שלום! אני מעוניין לקנות נגן mp3 ויש לי גם מצלמה דיגיטלית של קנון (A70) אז חשבתי על הarchos gmini220 שכולל חריץ לכרטיסי sd בנוסף לכונן 20 ג"ב. אני יודע שהרבה בעלי אתרים שעוסקים בנגנים בעולם לא אוהבים את החברה הזו, בגלל שלנגנים שלה יש סקס-אפיל נמוך, אולי, אבל זה לא מה שאני מחפש. אם למישהו יש נגן של החברה בכלל או את הgmini220 בפרט אשמח אם הוא יגיד מה הוא חושב עליו ועל האמינות של הנגן והחברה. תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  17. Started by Bone-Breaker,

אני רוצה לקנות אוזניות ב200+- ש"ח אבל אני לא מבין ממש בעניין. חשבתי אולי לקנות את הסנהייזר HD 202 מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by Cooler-Master,

אבא שלי החליט לקנות בסוף נגן MP3 במקום המיני דיסק אז אני צריך לדעת האם יש נגן טוב במחיר של בערך 900 שקל?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  19. Started by composite,

שלום, סוף סוף האתר חזר... יש לי אפשרות לבחור דגם אחד של אוזניות ממבחר רחב (בחו''ל). אז החלטתי שאני הולך על ליין ה- HighEnd שלהם, ורציתי לשאול, איזה דגם הוא הכי טוב? ואיזה דגם הוא הכי טוב יחסית למחירו? תודה

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. היי, אני צריך מיקרופון למחשב ואני רוצה אלחוטי, האם יש אפשרות שאני אקנה מתאם יו אס בי בלו טוט למחשב ואני אוכל להשתמש באוזניות שנועדו לפלאפונים כמיקרופון למשחקים??? תודה רבה!!!.

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  21. Started by Sa,

שלומות לכם, אני מחפש רסיבר + רמקולים ב2000 ש"ח הנקודה היא שזה לחדר שלי שהוא חדר קטן ואני חושב שתקציב זה מספיק אולי איפלו פחות..... [אני משתמש באקסבוקס כנגן הדיוידי] אני מחפש ממכם המלצות הצעות אולי אפילו למצוא לי משהו במחיר פחות שעונה על הצרכים שלי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. לפנטיום 4 כרטיס טוב אבל לא יקר מידי, שאני אוכל בהמשך להשים רמקולים 5.1 בשביל סראונד כל המלצה תתקבל בבקשה תתנו לי של חברה נורמלית אבל שלא יעלה יותר מדי

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by TRX IL,

קניתי היום תאוזניות האלה ( 150 שח ) אומנם דגם ישן אבל נשמעות פצצה למחיר... האים צריך לעשות להם ברייק אין ? כמה זמן ? אזה ווליום ? אזה מוזיקה ? ( אם אפשר תנו מכה דוגמאות כשי שאמצא באיכות טובה ) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  24. Started by MasterDC,

שלום לכל חברי הפורום! רציתי לדעת עד כמה מוכר נגן ה mp3 הנפלא הזה בארץ. אני מדבר על המכשיר MURO MR-100. למי שלא מכיר: http://store.suntecint.com/yhst-19396115535817/mumr25mp3plw.html בקצרה - -נגן אמפי3 עם תכונה מיוחדת במינה: משדר רדיו (אלחוטי) שבעזרתו משדרים לכל מערכת עם רדיו את השירים שעל המכשיר. -קורא mp3 ו wma. -רדיו. -הקלטה מהרדיו - ישר מקודד את הקובץ ל MP3. -הקלטת קול. -Line-In Record ועוד. בקיצור מי שלא מכיר - שווה לו להכיר, ומי שמכיר אני אשמח אם יצור איתי קשר או באימייל sdhdavid@walla.co.il או כאן. תודה.

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  25. Started by Nullity,

אני מחפש זוג רמקולי סטריאו מדפיים בתקציב של כ4,000 ש"ח. אני מעדיף לקנות יד שניה לכן אני אשמח לקבל המלצות לרמקולים שנסחרים בדר"כ פחות או יותר במחיר הזה. אם לא יד שניה - אפשר גם מתצוגה וכולי, פשוט לדעתי לקנות חדש בתחום הזה זה מעט ביזבוז ולא נותן ערך מקסימלי לכסף. אם יש צורך בהבהרות נוספות אני אשמח לספקן תודה

• 48 תגובות
    • 8.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים