אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מחפש רמקולים 2.1 למחשב הכי טובים שיש כיום וניתן להשיגם בארץ - עד 2500 ש"ח. תודה לכם. הצרכים: שמיעת מוסיקה. זה הכול. בחיפוש ראשוני, אלה נראים מבטיחים. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16566 האם יש מקום בו אפשר לשמוע את הסטים השונים?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש ובעקרון אני עובר רכיב-רכיב. הגיע הזמן לרמקולים יש לי אוזניות מדוזה 5.1, אחלה אוזניות, משתמש בהם לגיימינג. ברמקולים אני משתמש יותר לכיוון של מוסיקה וסאונד יום-יום במחשב, משתמש בהם גם לגיימינג שהוא לא online fsp. אני לא מחפש רמקולים יקרים, מחפש רמקולים סטנדרטיים, אבל איכותיים. תקציב עד 300 ש"ח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
טוב אני כבר מפנטז על ה-ATP3 כמה זמן... ובכל זאת יש לי כמה שאלות. 1. האם הם באמת הרמקולים המומלצים למחיר? 2. האם כדאי לחסוך קצת כסף ולקנות את ה-Creative Inspire 2500 או שהתוספת ל-ATP3 שווה את זה? מעבר לזה הרמקולים מיועדים למחשב ישן (P3), ולמטרות מוזיקה וסרטים (בלי משחקים) - אני לא קונה 5.1 כי אין לי איך למקם. השאלה היא האם הרמקולים ינוצלו במחשב הישן כראוי? אני מניח שאצטרך לקנות כרטיס קול. איזה כרטיס כדאי (בלי להשתגע עם המחיר)? האם ה-LIVE של קריאייטיב יספיק?
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פחות או יותר זה התקציב. אני מחפש משהו שיתן תמורה טובה עד כמה שאפשר לכסף. לא משמעותי לי שלט וכל השטויות האלה. מחפש שיהיה כמה שיותר איכותי(בהתאם לתקציב). תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, מחפש המלצות לרמקולים לאחותי, עד כ-300 ש''ח. מדובר בעיקר על רוק. הרמקולים כמובן ישארו נייחים, החיבור יהיה למחשב נייד. אני רואה שב-KSP יש מספר דגמים במחיר המתאים. אשמח להמלצות
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש למחשב שלי רמקולים זולים של 2.1 ומצאתי את אלו: http://kravitz.co.il/?CategoryID=267&ArticleID=1787 אני לא מבין גדול, אבל לפי מה אני יודע שCreative מבחינת סאונד מעולים, ומחיר של 150 ש"ח זה ממש נמוך. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול Onboard של: C-Media CMI8738 4-channel AC '97 Codec SiS 962L S/PDIF out interface יעבוד אצלי 2.1 ובאיכות טובה? אני מחפש רמקולים 2.1 למשחקים בעיקר. מה כדאי לי לקנות בתקציב של 250 שקל?
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים עד 650 שקל למוזיקה וממש טיפה טיפה לראות סרטים. אני גר באיזור השרון
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות לגבי רמקולים לסלון. בסלון יש לי טלוויזיה המחוברת ל HTPC בתור מקור יחיד. עד לאחרונה היתה לי שם מערכת אודיו רצינית, אבל הנ"ל הועברה לחדר אקוסטי נפרד ושם אני שומע מוזיקה. אז כרגע בסלון אין כלום. אני די נהנה מהספייס שהתפנה פתאום, ולכן מחפש משהו מינימליסטי שישמע סביר. סביר = שישמע נקי ככל האפשר ובווליום בינוני +. מועמדים בקנה: 1. המועמד המוביל- Soundsticks 3. נראים מיליון דולר, ולא יקרים. השאלה רק איך נשמעים. 2. מועמד פחות מוביל- Creative T3. נראים יותר צעצוע שפחות מתאים בסלון, והביקורות מדברות על באס אימתני. 3. עוד אחד פחות מוביל- Logitech Z623. גם די צעצועיים למראה. כמו כן, היו לי Z523 שנשמעו פשוט קטסטרופה, בלי גבוהים בכלל, אז אני קצת חושש מה Z623. מא…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות להביא רמקולים מארה"ב דרך דוד שלי שמגיע לביקור בארץ, התקציב שלי הוא 400 ש"ח וחשבתי שלא כדאי ללכת על 5.1 מאיכות נמוכה. אז אני מבקש המלצות לסט 2.1 שיכנס לתקציב או בסטייה קטנה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם; אחריי מעבר דירה, החלטתי לחבר את הסט 5.1 שלי (microlab X23) לטלוויזיה, ולקנות מערכת 2.1 למחשב. העיצוב משחק תפקיד חשוב שכן המחשב ממוקם במרכז הדירה (עקב חוסר במקום אחר). הרמקולים ישמשו למוסיקה (לרוב) ולמשחקים (לפעמים) ושודכו לכ.קול Native Instruments Audio 2 DJ. חשבתי לכיוון JBL Creature או חלופות של Altec Lansing\microlab. כמו כן, יש באפשרותי לקנות Harman Kardon Soundsticks ב550 ש"ח. מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אפשר המלצות? יש לי כרטיס קול מובנה וזה בעיקר נועד למוזיקה לא מחפש משהו מפוצץ , אלא משהו שמוציא את המקסימום במחיר הזה.
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם. כיום יש לי ATP3 וכרטיס קול Audigy Value. אני רוצה להשתדרג קצת עם הרמקולים. אני מוכן להוציא בסביבות 1500 ש"ח (אפשר לחרוג אם זה מוצדק). אני משתמש ברמקולים בעיקר למוזיקה וסרטים, וגם למשחקי מחשב בעדיפות נמוכה יותר. אני מחפש רמקולים בתצורת 2.1 (או 2 אם יש משהו שווה) שיהיו מאוזנים. אני לא מחפש באס מפוצץ או טוויטרים חזקים אלא רמקול מאוזן שעובד טוב גם ברמת המיד. אשמח לקבל המלצות. (אגב, הבנתי שיש מבצעים בדיוטי-פרי, אז אם מישהו מכיר זה גם יכול לבוא בחשבון) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני משתמש כבר 3-4 שנים ב ATP3 שהיו אחלה אבל אני רוצה להתחדש במשהו טוב ואיכותי יותר התקציב עד 1500 שח
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום וחג שמח אני צריך הצעה לרמקולים 2.1הכי טובים שאפשר לקנות באזור ה 150 שקל לחבר למק, למוזיקה וסרטים. אני ראיתי את http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-speakers&db135660=135662,135677,135676,135675,290387&db58893=129103,129104&db26647=26963,26964&db58835=58837&orderby=price Creative SBS A100/A200 MicroLab M113/M119/M111 Logitech S220 ואם אלה של 160 או 170 ממש שווים את זה אז תציאו...
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
היי אנשים. אני קונה רמקולים השבוע, ואני צריך עזרה. אני מחפש רמקולים 2.1 עד 350ש"ח למוזיקה בלבד. (שומע על עוצמה נמוכה. ~1/4 ווליום) מה שחשוב לי ברמקולים זה האיכות מוזיקה. רצוי שתהיה שליטה נפרדת על הסאב ושהעיצוב יהיה סביר. (לא חייב שלט) אם זה משנה, אני מקשיב בעיקר לHip-Hop, Rap, Pop. אני אשתמש ברמקולים עם הmp4 שלי, הCowon D2. רצוי מחברה מוכרת(Logitech, Creative, Altec Lansing..) נדב.
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום. אחרי 7 שנים של שרות הרמקולים שלי M2600 של creative, נשברו. עכשיו אני מחפש רמקולים חדשים, השמח להמלצות לרמקולים של 2.1, בטווח מחירים 250-350. השמח לדעה על מספר רמקולים שמתי עין עליהם: microlab M-700 FC330 Altec Lansing VS4621 Logitech Z323 Creative Inspire T3130 תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
תודה מראש... אני מניח ש VS2421 מהווה אופציה אשמח להמלצות ולהצעות לגבי רמקולים נוספים כמובן..
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
את ה-JBL CREATURE 2.1 או את ה-Logitech X230 או את ה-Altec Lansing VS4121
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי אני צריך מערכת טובה ששומים בה טוב בשביל לשפר את חווית המשחק כל הצעה תתקבל בברכה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
-
האם קיימים רמקולים איכותיים בתצורת 2.1 עם שלט אלחוטי? בנוסף אשמח לקבל המלצות למערכות 2.1 איכותיות גם בלי שלט אלחוטי.. התקציב הוא כ500 ש"ח, ויש אפשרות לרכוש מהדיוטי פרי או מאירופה אם זה יותר זול משמעותית..[br]פורסם בתאריך: 10.09.2009 בשעה 14:28:09 אוקיי ,החלטתי ללכת על הZ4i.השאלה שלי האם יש הבדל בין הZ4i לZ4e מלבד הצבע?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים פשוטים עד 200 ש"ח בשביל אמא שלי , לשימושים פשוטים כמו skype , youtube וכו' , את הרמקולים אני אקנה בK.S.P אז אם אפשר להמליץ לי על משהו משם אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-