אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
-
אוקיי, הייתה לי מערכת קראייטיב אינספייר 4.1 , החלפתי אותה וקניתי ATP3 אבל לא מכרתי את האינספייר יש לי אותם עדיין. כרגע הATP3 מחוברים והאנספייר בקופסא, אני רוצה לחבר את שניהם למחשב, זה אפשרי? הכרטיס קול הוא OB של Reaktek ALC650 (מובנה על הלוח IC-7), כרגע הATP3 מחוברים על היציאה של הרמקולים הקדמיים בכרטיס קול כמו כל מערכת 2.1 ככה שמבחינה תיאורטית אני יכול לחבר כ2.1 נוספים את האנספייר וככה יהיו לי שני סאבים, שני רמקולים קדמיים של אלטק ושניים אחוריים של קראייטיב, אבל השאלה המרכזית היא, אם זה אפשרי , ואיך עושים את עם כן? והאם יש סיכון שהכרטיס קול המובנה לא יסתדר עם שתי מערכות?? המון תודה לכולם יום מעולה!
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן..... בני דודים שלי משוגעי אודיו קונים כרטיס קול ב2000-2500 שח הם החליטו על זה http://www.emu.com/products/product.asp?maincategory=754&category=754&product=2211 האם הכרטיס משתלם במחיר הזה או שכדאי ללכת על האודיג'י הידוע? וגם מקלדת קונים אבל זה לא קשור: http://www.novationmusic.com/nov_route/docs/prods/remote_25_audio_x/remote25x_audio_over.htm (יש להם שני פטיפונים ואיקוויליזר)
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס קוול ישן של קריאטיב AEW 64 ויש לו שתיי יציאות אז הייתי רוצה לדעת מה פשר כל אחת ומה ההבדל בינהן
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה הבעיה שלי, אם למישהו יש עצות: אחרי שלא נגעתי בפוד כחודשיים, החלטתי (היום) שאהגיע הזמן לפרמט את מחשבי, רציתי להשתמש בפוד כדרך לגבות חלק מהמידע שלא נכנס על דיסק. מכיוון שאיפשרתי שימוש בפוד כהרד דיסק חיצוני, פשוט גררתי את הקבצים לתוכו. ברגע שעזבתי אותם המחשב נתקע וכשהוא חזר לעשתונותיו הוא הודיע שיש לסיים את התוכנית (התקייה של האייפוד), ושהמידע אבד - בסדר, עם זה אני יכול לחיות, עדיין יש לי אותו על המחשב. הבעיה היא שאייפודי אני חושש, מת. טוב, לא לגמרי מת, על המסך מופיע הסמל של do not disconect אבל הוא לא מהבהב, וכל שאר הדברים שאמורים לזוז על המסך גם הם לא זזים. ניתקתי אותו וחיברתי אותו שוב, אבל למרות שאני יכול להרגיש את החום של הדיסק כשהוא פועל, המחשב ואייטונס לא מזהים אות…
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אחרי שקניתי מערכת חדשה לסלון, וגיליתי כמה וכמה צלילים חדשים במוזיקה שאני שומע, התלהבתי. השימוש המיועד לאוזניות הוא סאונד נייד(אני מחזיק בנגן MP3CD של פאנסוניק שהאיכות שלו לא רעה, ומתכנן על נגן נוסף בעתיד...) מאוד חשוב שאוזניות יהיו סגורות, וימנעו מכמה שיותר רעשים לחדור אותן ולהפריע לחוויית השמיעה שלי. אני מעונין להוציא בין 700 ל1000 שקל(עדיף כמה שפחות ). אז, מה כדאי? ואיפה כדאי?(אפשרי גם חנויות באינטרנט שמוכנות לשלוח לארץ) בנוסף, האם כדאי להשקיע במגבר לאוזניות? (ראיתי שניתן להזמין בכמה מקומות מגברים שמקבלים ביקורות טובות ב50$)
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כנראה ילך על ה mznh 600, עכשיו רציתי לשאול אותכם אם יש משהו באותו תקציב יותר טוב? (בערך 1000 ש"ח) לדעתי המינידיסקים החדשים של סוני הולכים לעשות מהפכה אז מה דעתכם? מישהו יודע אם זה כבר הגיע לארץ?
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אני רוצה מערכת (לא סגור על איזה סוג מערכת) לחדר החדש שלי, המקור הוא רק המחשב ואולי אולי אני אחבר גם תטלויזיה אם ישתלם אני אשתמש בזה ב-90% למוסיקה והשאר לסרטים, כך שהדגש על מוזיקה ולא על סראונד. יש לי כמה שאלות, האם מוסיקה מושמעת רק ב-2 רמקולים וסאב (גם אם זה מערכת 7.1)?? כי אם כן..אולי לא כדאי לי ק"ב אני אקנה את המערכת בחול כי ההפרש הוא של חצי מחיר ואני מוכן להשקיע באיזור ה-400$, יש את הZ680 שעולים 250$, והם דווקא מתאימים לי אבל זאת מערכת לקולנוע ביתי והבנתי שהיתרונות שלה בעיקר בתחום הסראונד וכל אלה, אם אני באמת אלך על משהו בסגנון הלוג'יטק, אני רוצה לדעת באיזה אורך הכבלים של הסטלייטים וזה דיי דחוף לי כי אנחנו עושים שיפוצים עכשיו בחדר החדש שלי ושמים ריצוף חדש…
-
- 31 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלומות קניתי רמקולים לרכב של פיוניר 4 רמקולים 2 קדמיים 2 אחוריים וזוג טוויטרים נפרדים ומגבר של Boss 4x100Watt RMS מקצועי יש לי כבר באוטו רדיודיסק של Aiwa חדש שקיבלתי מתנה לא מזמן... בכל מקרה אני לא יודע לחבר את הכל לבד ורציתי לדעת איפה באזור הצפון אני יכול לקחת את הכל להתקנה ומקום שאולי יש לאנשים ניסיון איתו ולא יקר ועבודה בעיניים...(כי גם ככה כל העסק עלה לי לא מעט) יש לי כבר את כל החיבורים והכל ואני צריך התקנה מקצועית ולא יקרה מדי, עם אתם יודעים על מקום טוב באזור הצפון שלא ישדדו אותי על זה אז אתם מוזמנים להודיע לי תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת קולנוע של lg שכוללת dvd רסיבר מובנה ו5 רמקולים . האם אני יכול לחבר את הרמקולים האלה למחשב? כרגע אני משתמש ברמקולים של מערכת הסטראו שלי. אשמח אם תגידו לי אם זה אפשרי.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום! אחרי התלבטויות קשות, שנבעו בעיקר מהעובדה שבארה"ב כמעט לא נשארו חנויות שיש להן במלאי את הנגן המצויין הזה, שנמכר כמו לחמניות חמות בשל מחירו (200$) הצלחתי למצוא שם חנות (230$), אגב בארץ הוא נמכר ב400-450$.... אני מאוד מרוצה, חיי סוללה מדהימים, בעיקר בשל העובדה שאני יכול להחליף סוללה כי היא לא בנוייה במכשיר (כל סוללה מחזיקה בערך 14 שעות בסאונד ברמה 17/25) ללא תאורת מסך. הסאונד מדהים, התקשתי להאמין שהצליל בא מהמכשיר הקטן הזה. בהשוואה למובו הרגיל שיש לשכן שלי, בעצם אי אפשר להשוות בכלל. הסאונד הרבה יותר איכותי מכרטיס המובנה במחשב שלי (suondstorm) והוא אפילו משתווה לאודיג'י (!). השליטה מאוד נוחה, אפילו שהכפתורים קטנים יחסית, הם מתאימים בדיוק לאצבעות. הנגן בעוצמה המרבית …
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נגן MP3 עם איכסון של 20GB+ .. עדיף יותר התקציב זה בערך 2000-2500 אפשר לגלוש קצת אני לא יודע מה כדאי לי אני ממש לא מבין.. שמעתי קצת על כמה מכשירים IPOD IRIVER וCREATIVE אני לא יודע מה כדאי מה עדיף מה לא.. אשמח לשמוע את דעתכם תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום ! אני עומד לפני קנייה של מערכת שמע [כלשהי] לחדר ! תוכלו לענות לי על כמה שאלות ? קודם כל , אם ללכת על מערכת קולנוע ביתי, או סתם מערכת סטריאו קונבנציונאלית. שאלה קצת מטומטמת , אבל ... מיהן החברות המוכרות בתחום ? בחיפושים באינטרנט מצאתי חברות כמו ... ProAudio ו Alpha Technology , שאף פעם לא שמעתי עליהן ולא על המוניטין שלהן. בשביל החדר שלי .... 12 מטר מרובע ... איזה מן טווח של הספק לרמקולים, ולסאב, אמור לספק אותי ? המערכת תשמש לי גם למוזיקה וגם לסרטים , אבל למוזיקה הרבה יותר - יש משהו שאני צריך לדעת שקשור לזה ? ... מה המיקום האידיאלי של הרמקולים בחדר ? חשבתי לשים את הסאב וופר בארגז מצעים שמתחת למיטה ... ;D זה יכול לעבוד ? ... :-X איך אני יכול לצפות מראש בעיות שקשורו…
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן....... מה כדאי לי לחכות לאיריבר H340....... או........ לקנות את זה '>http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=10274 ??? מכשירים אחרים יתקבלו בברכה...... שאלה די טיפשית אבל חשובה - האם יש לי USB2.0? כתוב לי USB 2.0 ROOT HUB [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, יש לי תקציב של עד 1000 ש"ח ואני מעוניין לרכוש רמקולים 5.1 כרטיס 5.1 יש לי, של קריאטיב. רציתי לדעת על איזו ערכת רמקולים אתם ממליצים ומה דעתכם על ה-Luxeon V998 תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים, היום יום ההולדת שלי ואני הולך לקנות לי רמקולים ורסיבר על איכות שאני אוכל לחבר למחשב ויהנה מהחיים! כל החנויות בארץ מפוצצות באיך לומר, "זבל" של דברים לעומת הדברים האמיתיים שאפשר למצוא מחנויות מעטות, פעם פתחתי כבר נושא כזה בפורום והציעו לי לקנות רמקולים של TRIANGLE TITUS אבל איפה אני מוצא כאלה רמקולים בארץ? בקיצור אני מבקש מהמבינים בלבד בבקשה שיעזרו לי לבחור רמקולים(סראונד או זוג מה שיותר טוב) ורסיבר טוב בסביבות ה-3500 ש"ח בשביל שניהם (כן אני יודע רסיבר טוב עולה בין ה -2000-2500 ש"ח) אבל בכל זאת תגידו לי את הסוג אולי אני יוכל למרוח קצת את המחיר, ובבקשה אם זאת לא טרחה גדולה מדי למה לדעתכם שווה לקנות ואיפה אני יכול לקנות, תודה מראש!!! אריאל.
-
- 64 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
מתלבט קשות בין שני הרמקולים האלה: Creative Inspire 5200 (5.1): http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_155∏ ucts_id=607 לבין GENIUS SW 5.1 CHANNEL HOME THEATRE SYSTEM : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_165∏ ucts_id=2112 אז מה יותר טוב , מה יותר כדאי??
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן..... טוב אני יודע שאייפוד ואיריבר זה טוב אבל האם יש נגנים אחרים טובים בין 20 גיגה ל40 גיגיה? שמעתי שיש אחד שמציג גם MPEG וAVI........................... המחיר הוא בין 2000-2500
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מציאים לי פה מקולים של GP 5.1 ואם מישהו יכול לעזור לי למצוא מידע ודעה עליהם תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
I was thinking about Sennheiser HD280Pro... I think it's the best buy in this budget. What do you guys say?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1)לינק לרמקולים 5.1 של peerless http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1264158 2)לינק לרמקולים 4.1 של creative http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/creative/product.asp?pf_id=ELINS4400 מה עדיף בקשר למחיר איכות ושמע (ולמה?). תודה מראש לכל העוזרים. (השאלה היא של חבר שלי והיא לא הקפצה של תרד נוסף ותודה על העזרה אתמול)
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום חברים, היום קניתי מפצל וכבל. חיברתי את המפצל לכרטיס קול, למפצל חיברתי את הרמקולים של המחשב שלי (ATP3 המדהימים) ובנוסף חיברתי גם עם הכבל שקניתי את הרמקולים של המערכת סטריאו שלי (רמקולים גדולים מאוד, כמו מהסבנטיז כאלה, ובכלל זו מערכת ישנה). עכשיו יש לי בחדר מערכת 4.1 עם סאונד וסראונד מדהימים. הבסים כאן זה כמו מועדון... אבל השאלה שלי היא האם זו באמת מערכת 4.1?! כלומר, האם כרגע אני יכול לשלוט רק ברמקול האחורי שמאלי וכדו'? כי מהנסיונות שלי לא נראה לי שזה ככה..... אם כן, אז מה בעצם ההבדל בין מה שיש לי כרגע למערכת 4.1 ולמה מה שעשיתי בעצם לא נחשב למערכת 1.4 עם אפשרות שליטה על כל אחד מהרמקולים בנפרד? תודה מראש, ניר.
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי ברשותי נגן DVD של חברת סנסוי שנקנה בדיוטי פרי הסוג הראשון שהגיע לארץ, ביררתי ומצאתי שהיצרן של המכשיר היא חברת שינקו והמכשיר הזהה של חברת שינקו יודע לקרוא פורמטים: SVCD VCD MP3 וכמובן DVD הסנסוי שהגיע לארץ יודע לזהות רק DVD - מקוריים וצרובים AUDIO CD מקוריים ולא את כולם. האם עדכון החומרה ישפר את המצב אני אשתמש בעדכון של המכשיר התאום עם תוית שינקו עליו, מעניין האם המכשיר יוכל לזהות תקליטורים צרובים לאחר מכן, הוא הצליח לזהות איזה תקליטור צרוב של VCD ולאחר מכן סירב לזהות אותו או תקליטורים צרובים בכלל. נא עזרתכם לכל מי שיש לו ניסיון עם המכשיר הזה.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קודם כל שלום אני חדש P: זה משתמש מאד ישן שלי.... טוב אז המערכת היא מלפני 16 שנה אבל היא די חזקה- המקסימום של כל רמקול זה 50 וואט אבל היא דוחפת להם "רק" 30 לכל אחד... בקיצור היא לא קלטה דיסקים מרוב אבק (הייתה אצל סבא וסבתא שלי כל הזמן הזה) אז היום פתחתי אותה וניקיתי את העינית עם אלכוהול (קיסם אוזניים עם קצת אלכוהול מרוח עליו) ואז היא קלטה אבל מדי פעם השירים קופצים!! זה מעצבן! ולפעמים לוקח לה מלא זמן לטעון שיר... שלא לדבר על זה שמדי פעם השירים נתקעים, לפעמים כשזה קורה המערכת עוברת למצב של כאילו לחצתי STOP, והרבה קורה שהשיר פתאום קופץ לחלק קודם של עצמו או בכלל עובר לשיר אחר אבל אחרי זה חוזר לאיפה שהוא היה. שמתי גם דיסק ניקוי פעמיים!!! וזה לא כל כך עזר למישהו יש עצה? יש ל…
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני קונה רמקולים 5.1 ואני רוצה לדעת איך למקם אותם בצורה נכונה בחדר .... וקראתי במאמר שיש מערכות שמתקנות או מסדרות או משהו כזה ...
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-