עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום , אני מחפש אוזניות + מיקרופן מובנה למטרת משחק והשאלה אילו כדאי ? התעניינתי קצת באתר נעה מחשבים וראיתי את הזוג הבא : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8307 אמרו לי שכדאי לקנות ועכשיו אני רוצה לדעת מה דעתכם עליהם ? מאוד חשוב לי שהמיקרופון יהיה טוב מצידי לא לקנות אוזניות ולהשקיע במיקרופון אז אני צריך שתי המלצות : 1. אוזניות + מיקרופון מובנה. 2. מיקרופון בלבד. תודה על הסבלנות.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  2. שלום, אני מחפש אוזניות לשימוש בסקייפ ומוזיקה ושיהיו נוחות לשימוש להרבה זמן (3 שעות+) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by ofeky1,

אהלן חברה מה נשמע?!?! אני לא יודע אם שמתם לב אבל לא הייתי פה הרבה זמן כי הייתי בפולין במשלחת!! (אבל עזבו את זה עכשיו) יש לי נגן MP4 והחיבור של האוזניות שלו הוא כמו החיבור הרגיל שי בכל אוזניות של היום אבל בקטן(כמו אוזניה של פלאפון)!! כך שאוזניות רגילות לא יכנסו לחור של האוזניות שלו אז אני מחפש מעביר כזה שיתחבר ל MP4 בחיבור קטן ויתן לי לחבר אוזניות רגילות!! משהו מכיר דבר כזה?? מקווה שהייתי ברור!!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by yirmio,

שלום לכולם! אני מתכנן לקנות את המחשב הבא: http://tms.co.il/preview/spec/79ha4ewm/1 אני מתכנן לחבר את המחשב לטלויזיה רגילה ללא חיבור hdmi. הייעוד הוא צפייה בסרטים. האם יש טעם לחבר את המחשב לטלויזיה או שעדיף לצרוב על דיסק ולצפות בdvd רגיל? תודה!

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  5. אני צריך לבחור מסך (LCD) שישמש אותי לצפיה בטלויזיה ולשימוש במחשב. 50% זמן שימוש במחשב ו-50% זמן שימוש בטלויזיה. שני המוצרים (הן מחשב והן מסך) עדיין לא נרכשו. האם לרכוש מסך LCD או טלויזיה LCD ומה הדרישות למוצר בהנחה ואני רוצה תוצאות טובות הן משימוש במחשב והן מצפייה בטלויזיה? בנוסף מהן הדרישות מה-PC תודה לכל מי שיכול לעזור[glow=red,2,300][/glow]

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by domuzy,

במחשב שלי מחובר לLCD ישירות עם HDMI והסאונד יוצא בSPDIF מכרטיס של M2A-VM של ASUS לרסיבר שמפצל את הסאונד בין 2 רמקולים קדמיים רצפתיים, שניים לווייניים אחוריים ועוד שניים סראונד+סנטר (אין סאב). סאונד עובר באופן רגיל, אך לא מספק. מבלי שהתקנתי חבילת מקודדים (כגון K-LITE), הסאונד נשמע (תלוי בסוג הקובץ המשודר) בסטריאו (שניים קדמיים בלבד). לאחר שהתקנתי גם את K-LITE וגם שיחקתי בהגדרות AC3FILTER, שמעתי באופן לא מוחלט בכל הרמקולים, כאשר הדבר לא נשמר. שאלותיי הן כאלו: האם קיימות הגדרות/אפשרות לשמוע בכל הרמקולים בכל הזמן (סרטים ומוזיקה)? אם לא, וזה תלוי בסוג הקובץ ובאיכותו - האם רק קבצי AC3 בסרטים ישודרו בכל הרמקולים? אתמול ראיתי איזה קובץ וידאו (לא AC3) שהסאונד בו היה נוראי (כמו דיס…

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by Drek Boy,

אני בהתלבטות קשה האם לקנות את ה IPOD VIDEO החדש עם הזמן סוללה משופר או לקנות את ה ZEN Vision W אני רוצה שזה ישמש לסרטים אבל לא רק כאילו שאני אוכל לשמוע מוסיקה כל הזמן אם יהיה משעמם ולא יהיה לי כוח לראות משהו... אז זה לא ישמש רק מוסיקה ולא רק סרטים או סדרות את שתיהם... המחירים הם 250 דולר אייפוד + 35 דולר הכיסוי שלו לעומת 300 דולר קיאייטיב שהוא מגיע כבר עם כיסוי מטען וקבל כדי שיהיה אפשרי לראות בטלויזיה... אז אפילו מבחינת מכיר עדיף את הקריאייטיב אבל תגידו לי אתם לפי מה שאתם יודעים אם זה יותר טוב מהאייפוד או אם מישהו התנסה בזה אז שיספר קצת תודה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  8. http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2064921

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by MagnuM_47,

יש לי את המכשיר בבית של קלטות וידאו שצורב לDVD באותו מכשיר בקיצור העברתי מוידאו לדיסק דיוידי ועכשיו אני רוצה לערוך את הדיוידי ז"א לקצר מימנו חלק מסויים. האם יש אפשרות לעשות זאת? אם כן איזו תוכה? תודה לעוזרים. (ומצטער אם זה לא הפורום הנכון לכתוב בו)

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  10. בס"ד שבוע טוב, חיפשתי באתר היצרן ובאינטרנט,ללא הצלחה,יש סרטים שהוא לא מראה/לא משמיע קול והכתוביות קטנות להחריד.כתוב שהמשיר תומך בעדכונים,אך לא מצאתי כאלו. האם קיימים כאלו? היכן ניתן להוריד? האם שווה להחליפו באחר? אם כן,איזה מכשיר מומלץ (עד 300 ש"ח)? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by idani1983,

האם באי פוד בחדש שמקרין גם וידאו ניתן לראות כל סרט גם כזה שאני מוריד מאינטרנט או שהוא חייב להיות מאושר ? אני פשוא מתלבט בין ה COWON ל IPOD וה IPOD יותר זול תודה

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by qpalzm,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1519888 כדאי או לא?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by sende56,

??? ??? ??? אין לי מושג מה הכרטיס קול שלי, הוא מובנה על Gigaybyte GA-K8VT800M, Creative INSPIRE 4.1 4400 - כל הרמקולים יעבדו לי? אני קצת בור בנושא אודיו :-\

14. Started by yarinmishali,

אז ככה קניתי רסיבר ואני לא יודע איך לחבר אותו למחשב יש לי את הקבל RCF..... זה הרסיבר יש לכם באתר הזה גם את התמונה של המאחורה שלו,ככה זה יעזור למי שמבין בזה לעזור לי.. http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=RD6502&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap〈=HE תודה מראש לעוזרים !! ??? ??? ??? ???[br]פורסם בתאריך: 26.03.2009 בשעה 20:44:30 אני לא יודע פשוט לאן לחבר את הכבל איפה לחבר אותו מאחורה יש חוט אדום וחוט לבן,ולבנתיים חיברתי סתם רמקול אחד

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  15. היי, אני מעוניין לקנות נגן mp3 שהוא גם disk on key. המבחר הוא עצום לכן החלטתי לנות לפורום בבקשת עזרה. ממה שראיתי יש את ה MP3/MP4 Deejay 256MB Ergotech וה MP3/MP4 Muvo NX 128MB Creative. מבין שני אלו מי נראה לכם יותר כדאי? כמו כן אם יש הצעות אחרות או חברות טובות אחרות נא ידעו אותי. כמו כן, מה ההבדל בין נגן מבוסס זיכרון פנימי ונגן מבוסס דיסק קשיח, האם זה הנפח? תודה רבה, אופיר

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  16. Started by Arkadi.Krr,

מחפש נגן MP3 בתקציב 300ש"ח כמובן שאיכות האדיו תיהיה המקסימלית שניתן בהתאם לתקציב. להשמעת מוסיקה בלבד. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  17. Started by Davidvays,

שלום יש לי אוזניות sony wh1000mx3 וכשאני בשיחת טלפון זה מפעיל לי את הרעשי רקע ללא אפשרות כיבוי האם מישהו יודע איך לכבות את זה?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  18. שלום. מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות BT למכשיר סמסונג F480 ? עד כמה שידוע לי הוא תומך A2DP ובעל BT2.0. אני לא אודיופיל אבל חשובה לי איכות והעדר ניתוקים \ הפרעות. אני לא יכול לתת דוגמאות לאוזניות שהייתי רוצה כי אני לא מכיר כלום עדיפות לאוזניות קשת אחורית (אם אפשר שניתן יהיה לכוון, אבל לא הכרחי), מקשים לשליטה ומיקרופון זו תוספת נחמדה אבל לא הכרחית וכל דבר נוסף שצורך סוללה לא הכרחי. סוללה שמאפשרת 6-5 + שעות האזנה רצופה חובה. והחשוב ביותר תקציב רצוי 350 שח, מקסימלי 400 שח.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by danyboy,

26" נראה לי הכי מתאים למרחק צפייה של 2.4 מטר. תוכלו להמליץ בבקשה על טלוויזיה מתאימה. השימוש הוא בעיקר לצפייה בכבלים ו DVD מדי פעם. חריגה מהתקציב רק אם הדבר הכרחי תודה לעונים. עריכה : חנות באזור חיפה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  20. האם האוזניות האלא תומכות בA2dp בלבד? או שגם בעוד תקנים?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by litmanovitziv,

שלום רב ! אני רוצה לערוך סרט בתוכנת movie maker . אני מנסה לייבא את קובץ הווידאו, אך מקבל את ההודעה הבאה : E:\TV\guardianship\chapter 1.avi could not be imported. The required codec was not downloaded automatically because the Download codecs automatically check box is not selected in the Options dialog box. איזה קודקים נדרש להוריד, ואיפה צריך לסמן ? בתודה מראש, זיו !

22. אני לא כ"כ מבין בדברים האלה בכל מקרה השאלה שלי היא האם ישמעו בכל הרמקולים כאשר הכרטיס שלי תומך רק ב2.1? (אני מתכוון לקנות כרטיס חדש אבל בנתיים עד שאחסוך כסף) תודה

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  23. בקרוב אני קונה מחשב חדש שלהערכתי התקציב שלו יהיה באזור 6000 ש"ח. השאלה שלי האם על הלוח אם יהיה כרטיס קול מובנה שיחסית נחשב לטוב? או שבדרך כלל הכרטיסים המובנים יחסית ממוצעים שם ואתם ממליצים לי לרכוש כרטיס קול בנפרד? ואם לרכוש בנפרד, בסכום מכובד, האם הביצועים יהיו משמעותיים ומורגשים? אין לי בעייה אפילו להוציא על כרטיס קול 500 שקל חשובה לי המוזיקה בסרטים והמשחקים

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  24. הוא איכותי או לא?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.