עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אשמח לכל המלצה ! המרחק הוא 2מ' והיא תהיה מחוברת למחשב ולא לממיר.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  2. מחפש אוזניות+מיקרופון חיבור USB למשחקים ומוזיקה... אין הרבה סוגים ואני לא ממש מבין אשמח להצעות

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  3. שלום יש לי די.וי.די samsung htp10 זה די.וי.די מובנה רסיבר אם 5 רמקולים וסאבוופר. עכשיו כרגע יש לי טלויזיה 21 אינץ' ישנה לא יודע מאיזה שעה של GRUNDING. מה שמעצבן זה שכדי שלראות טלויזיה ושהקול יהיה מהרמקולים של המערכת אני צריך לחבר את ה-די.וי.די לטלויזיה וב-די.וי.די לשים AUX וזה מעצבן כי כל פעם אני צריך בנפרד להדליק טטלויזיה. בנפרד להדליק את הייס ובנפרד תדי.וי.די בשביל הקול ועוד לפעמים תוידאו שמשום מה אני לא מצליח לחבר אותו לדי.וי.די ל-AUX 2. עכשיו אני רוצה לקנות טלויזיה שתעשה לי תחיים יותר קלים בכך שאני לא יצטרך להדליק את כל המכשירים בעולם אם איזה 20 שלטים כל פעם שאני רוצה לראות טלויזיה. הטלויזיה שאני רוצה לקנות היא: M3201C LG טלויזית LCD 32 אינץ' השאלה שלי היא האם היא תספ…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by E-tay,

למה היא משמשת??

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by Mor Abergel,

http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=14090 במחיר של 590 שקל?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  6. Started by gilad_mos,

שלום לכולם אתמול נחת בביתי ה H340 :yelclap: (אחרי ששרדתי את כל הדרך הארוכה מהקניון בלי לשחק איתו ) המכשיר נראה חבל"ז ובינתיים אני מבסוט ממנו מאד. מה קורה עם העברית? הבנתי שכדאי להתקין את הגרסא הקוריאנית כי היא יותר חזקה (אין לה את המגבלה) מהאירופאית - האם היא גם תומכת ב USBOTG? חוץ מזה, המכשיר מיועד לבלות חלק גדול מחייו באוטו שלי (קליאו ספורט קטנה ונחמדה), למישהו יש רעיון איך למתקן אותו ככה שיהיה זמין ולא יזוז באוטו? כל עיצה נוספת תתקבל בברכה תודה גלעד

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  7. אני אסביר בקצרה אני קונה עכשיו LCD 32" 32LG30R כניראה הדגם הנ"ל שימושי המערכת: PS3 מחשב טלווזיה וסרטים... אני מניח שאני צריך גם רסיבר עכשיו אני לא מבין בזה יותר מדי ואני יודע שיש מלא מבצעים כאלו של קומבואים רסיבר ורמקולים... התקציב כמו שאמרתי בין 1500-2000 אם נצטרך לחרוג תמיד אפשר אבל עדיף שלא גם ככה הLCD הזאת גומרת לי תכסף... ועוד צריך לקנות משחקים לPS המזדיין הזה הרבה כסף החרה הזה... באמת תודה מראש לכל עוזרים באשר הם D: אם צריך עוד פרטים שלא אמרתי אז תגידו לי... אגב השימוש הוא בחדר לא סלון משהו כמו 3X3 זה לפי העין לא מדע מדויק... אם אתם רוצים להמליץ גם על LCD גם אפשרי תקציב 3000 גג..

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  8. שלום לחברי הפורום, צילמתי במצלמת וידיאו הביתית סרטון כרגע הסרטון נמצא בקלטת של מצלמת הוידיאו אני מעוניין לעלות את הסרטון הזה לאינטרנט אשמח באם יהיה אפשר להפנות אותי לאתרים שמסבירים איך לעשות את זה כמו כן אני רוצה לעשות אפקטים כלומר להוריד כמה קטעים מיותרים ולהוסיף כמה עמודים שיהיה רשום כמה מילים אשמח באם תוכלו להמליץ על תוכנות ולהפנות אותי לאתרים שמסבירים איך להשתמש בתוכנות הללו תודה לעונים דויד

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  9. Started by dukhv,

אני רוצה ליקנות רמקולים למחשב עד 450 שח" תמליצו לי מה אפשר ליקנות

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  10. Started by FeedMe,

אהלן חברים, אני לגמרי נוב בקטע של אודיו, הכי קרוב להבנה שלי באודיו זה לקנות מערכת ATP3 אז רציתי ייעוץ ממכם, לאוזניות טובות עם צליל טוב, בעיקר לגיימינג. דרישות: 1. שיהיו בסראונד 2. שלא יהיה צורך במגבר חיצוני כלשהו, שיילך ישר לחיבור ONBOARD של הלוח 3. שלא יהיו כבדות או מגושמות מדי 4. ניתן להשכה בארץ, לצערי אני מוגבל מרכבישה בחו"ל 5. עוד דבר שנורא מציק לי באוזניות לפעמים: הן מחממות נורא. ואני קניתי אוזניות, לא earcuffs! תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by koja,

יש לי LCD שאני רוצה לקנות לה רמקולים , השימוש העיקרי הוא לסרטים ותוכניות , 500 - 550 שקל .

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by FoxMaster,

אני מעוניין לרכוש טלווזיה עד 3000 ש"ח השימושים שלי יהיו צפייה בסרטים, סדרות בממיר רגיל של HOT. מומלץ שיהיה חיבור USB לטלווזיה שאני אוכל לצפות בסרטים דרך הUSB. חשוב לי החדות והצבעים בטלווזיה. ומרחק הצפייה הוא 3 מטר.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by Do As Infinity,

יש לי Sound Blaster Audigy 2 Value של קריאטיב, ואני לא מצליח למצוא דרייברים עבורו. ניסיתי באתר של קריאטיב, אבל יש שם רק דרייבר בטא שמשפר ביצועים כלליים במשחקים שתומכים ב-OpenAL, ואיזה עידכון מסכן לדרייבר הנוכחי (?) שמוסיף תמיכה ב-DRM. איפה אני יכול למצוא דרייברים נורמלים? עזרה תתקבל בברכה :-\

14. Started by kantan1,

שלום יש לי וינדוס XP וחיברתי מיקרופון למחשב לחור הורוד מאחורה. אני שומע את עצמי ברמקולים, אבל שאני רשמקול או בדיקת חומרת קול הוינדוס טוען שלא זוהה שום קול. איך זה קורה ומה עושים????

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by (iriver H10),

איזה רמקולים אתם ממליצים בלי סאב...?? תקציב 300-400...

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  16. שלום אנשים אני צריך את דעתכם המקצועית על מערכת קולנוע ביתית הסכום שעומד לצידי הוא 2600 לא יותר חשוב שתהיה מערכת סאונד איכותית חשבתי גם על טלויזיה LCD כזאת http://www.24online.co.il/products/98932 לקנות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  17. שלום, אני עובד על מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט, ואני חווה כל מיני עיוותים בסאונד באופן אקראי כשאני מפעיל מוזיקה. העיוותים האלה מוכרים לי עוד מכשהיה לי אקס פי, רק ששם הם היו מופיעים לשניות אחדות רק כשהייתי מדליק את הטלויזיה שלי שמחוברת בHDMI למחשב. אני עובד על המפרט הבא: Q9450 Asus P5N-T Deluxe DDR2 800 4Gb Zotac GF9800GX2 Modu82+ 625w Dell 2408WFP + Haier LCD 32" שני המסכים מחוברים ביחד, את הבעיה אני מרגיש בשני כרטיסי קול שונים שנסיתי. חשוב להדגיש שבאקספי לפעמים כשהייתי רואה סרט על הטלויזיה פתאום היא היתה משמיעה רעש נוראי, והייתי נאלץ לעשות לה מיוט. היו לי כל מיני תופעות מוזרות שלדעתי נבעו מהעובדה שהכרטיס מסך שלי חשב שהוא יודע לנגן גם סאונד. אבל מבחינת סאונד שהיה יוצא לי מהמח…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  18. שלום, אני עוזר לחבר למצוא את הדרייברים לחלונות 98SE. משהו יודע מהיכן אפשר להוריד אותם? זו הגירסה האירופאית אם זה משנה. תודה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by ashkenazone,

יש לי בקשה מאוד מוזרה, אני צריך שתציעו לי דרך זולה לשמוע מוזיקה MP3 עם רמקולים בעוצמה לא אישית בלי לזלול לגמרי בטריות. יש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by Chymes,

אני מחפש מכשיר DVD איכותי, שיכול לקרוא Divx ו-Xvid. תקציב עד 1500 ש"ח. אולי 2000. ובבקשה, אל תיתנו לי צעצוע סיני ב-500 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  21. כמו בכותרת אני מחפש מיקסר לשימוש ביתי עם שני ערוצים עד 350 ש"ח.... אפשר לחרוג עד 400 שקל אבל רק אם ממש צריך... תודה לעונים...

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by SmurFin,

התחדשתי בכרטיס FATALTY CHAMPION SERIES ויש לי בעיה בחיבור חיברתי אותו ככה לפי התרשים שנותנים מהקופסא של הכרטיס לחיבור 5.1 1. מיציאת הDIGITAL שזה העליון , כבל PL לחיבור DIGITAL RCA ברסיבר 2. PL-FRONT ל 2 RCA ברסיבר לFRONT 3. PL-REAR ל 2RCA ברסיבר ל REAR 4. PL-CENTER ל2RCA ברסיבר לCENTER כל ה6 כבלים נכנסו לכניסת 6 CHANNEL בקיצור הסראונד לא עובד, מכירים תבדיקה של הכרטיס ימין קדמי, שמאל אחורי וכו האחוריים נשמעים כקדמיים ועכשיו שיחקתי בMOTOGP שמתי לב ששומעים בכל הרמקולים מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by nadav2605,

שלום לכולם, עוד שבועיים בערך בא קרוב משפחה מארה"ב והוא יכול להביא לי MP3. אני רוצה שתייעצו לי מה לבחור.. אני לא יודע.. ראיתי את הh320 והתלהבתי מאוד ממנו למרות הגודל הפיזי שלו אבל אז אמרו לי שהגרסא האמריקאית לא טובה ולא בדיוק הבנתי למה, בנוסף לזה גם לא מוכרים אותו יותר בשום מקום בארה"ב וזה מעצבן אותי! ראיתי גם את הiaudio x5 20GB אבל הבעיה איתו היא שאין עברית (בכלל) וגם הוא לא בא מאובזר בכלל (מה שפחות מפריע לי..) מה אתם אומרים יותר כדאי? אני לא יודע מה להגיד.. אני צריך להחליט עד עוד שבוע +- אבל זה כבר מתחיל להיות לחוץ.. מה אתם מציעים לי ומה יש לכם להגיד על החסרונות שאמרתי בקשר למכשירים הנ"ל בתודה, נדב.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  24. Started by GAL_FX,

יש לי H320 ואני רוצה לחבר אותו לאוטו בנתיים יש לי רדיו טייפ והקלטת של הדיסקמן לא עובדת אז או שיש קלטת מיוחדת לזה (יענו לנגן) ואני מעדיף לקנות רדיו דיסק ואיך אפשר לחבר אותו לרדיו דיסק ? תודה גל

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by moshe_ha,

הכל בכותרת וחשוב שיהיה בוא 512MB ואם אפשר אז גם תמיכה בעיברית! תודה!

• 1 תגובה
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים