אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... קניתי לא מזמן iRiver h340, לא עדכנתי קושחה עדיין. מספר שאלות: לאיזו קושחה לעדכן? באתר של iRiver יש את ה 1.29 רגיל ו 1.29 גרסה אירופאית (שמוביל להורדה של גרסה 1.30 שלפי מה שהבנתי הוא לא משהו). או בכלל לעדכן למשהו אחר? ניסיתי את ה USB OTG על ה Canon A610 לפי איך שהחוברת מסבירה ולא ממש הלך לי... יכול להיות שהמצלמה לא נתמכת? (לפי iRiver רשום שחלק מהמצלמות של canon לא תמכות אבל לא רשום איזה, קשור בדרייברים למחשב או משהו כזה...) מישהו ניסה? מכיר? בכלל על מצלמות של Canon... חיפשתי גם קצת באינטרנט ומצאתי באיזה פורום מישהו שעשה את זה עם מצלמה אחרת של Canon בעזרת איזשהו מכשיר מתווך... מישהו מכיר דבר כזה? בתודה, יוני.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן מחשב עם לוח gigabyte k8ns-939 nforce 3 ultra שעליו כרטיס קול alc850 realtek. כשאני מתקין את הדרייבר של רילטק, הסאונד נשמע נורמלי לחלוטין. כשאני מתקין את הדרייבר(האחרון) של נבידיה, הכל נשמע שונה לחלוטין(ולא בהכרח לטובה....להפך לפי דעתי ) וצלילים מסוימים נשמעים עם סאונד עיוות כזה...... מה שעוד יותר מוזר זה שלפעמים אותו צליל נשמע דווקא נורמלי, וכשאני משמיע אותו שוב(למשל הסאונד של ENTER באיסיקיו כמה פעמים רצוף)- הוא שוב נשמע מוזר מאד. פירמטתי כי חשבתי שאולי יש התנגשות כלשהי בין שני הדרייברים, התקנתי את הדרייבר של נבידיה על נקי, וזה עדיין אותו דבר...... מישהו נתקל בזה ויודע על מה אני מדבר?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי להתעניין במערכות קולנוע ורמקולים , ופחות או יותר אני מתמצא בעניין (עד כמה שאפשר בחודשיים) אבל יש נושא שממש בלבל אותי , כול הקטע של הוואט , למה צריך וואט , ומה יותר טוב יותר וואט או פחות וואט לכול רמקול ?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
חברים יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1. יש לה סאב שהתמונה שלה למטה שאלתי היא האם הסאב יכול לשמש כמגבר, ואיך אני בידיוק מחבר את זה למחשב? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ואני מת על זה! בכל מקרה פעם היה לי פנטיום 1 עם כרטיס קול סאונד בלאסטר 16 בisa יום אחד קול צליל שיצא מהרמקולים היה מלווה בהד מגניב ויום למחרת זה נעלם :'( בכל מקרה עכשיו יש לי sound blaster live 5.1 וזה חזר! ויש הד מגניב כזה בסרטים ובמשחקים ובמוזיקה והוא לא נעלם אחרי ריסטרט אבל כנראה שזאת איזה הגדרה ברג'יסטרי או משהו ששונתה ואם אני יצטרך לפרמט מתי שהוא ההד המגניב הזה יכול להיעלם אז למישהו יש הסבר ממה ההד נובע? כדי שאם אני יפרמט אני יוכל להחזיר את זה?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
M-Audio Revolutions 5.1 עשיתי הזמנה לפני שבוע צריך להגיע אלייי אני מאמין השבוע השאלה שלי מה אתם אומרים יהיה שיפור גדול מי הכרטיס קול שלי או שכדאי לי לבטל ? אז בכללי בכמה רמות ה M-Audio Revolutions יותר טוב מי ה Realtek ALC650 ? עכשיו יש לי ATP 3 ובעוד איזה 3 חודש בערך אני מביא תMX5021 עכשיו השאלה שלי עם בATP נרגיש איזה שנוי ? זה הכרטיס קול שיש לי עכשיו Multimedia Audio Adapter nVIDIA MCP2 - Audio Processing Unit (Dolby Digital) Audio Adapter Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/461/314.htm http://en.wikipedia.org/wiki/GP2X ולאחר פשפוש קטן הופתעתי לטובה ממגוון התוספות: http://archive.gp2x.de/cgi-bin/cfiles.cgi
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני מחפש 2 אוזניות 1 הוא אוזניה כפתור לא in ear עד 200 שח סמתי עין על Sennheiser MX760 אבל אין לי מושג איך הם. אני שומע בעיקר היפ הופ אז תעזרו לי לבחור אוזניה אם באסים טובים 2 אוזניה קשת תקציב 200 שח יש לי כרגע את האוזניה hd 201 ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב עדיפותSennheiser שגם היא תהיה אם באסים טובים ועוד שאלה קטנה אתם מכירים אתר שמוכר הרבה סוגי אוזניות? (אני מעדיף לקנות בחול אם זה יותר זול) תודה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הרצועה לתלייה על הצוואר ממש לא מצאה חן בעיני, גורמת ליותר מדי חוטים ומסתבכת עם האוזניות לפעמים, האם מישהו יודע איפה מוכרים (אם בכלל) נרתיק למכשיר? או האם מישהו מצא נרתיק חלופי שאינו מיועד במקור למכשיר אך מתאים לו שניתן לרכוש בנפרד? דף המוצר באתר היצרן: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=9771 תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
איכות צפייה ירודה מאוד ומריחות(ghosting) באת צפייה בMedia Center בעזרת כרטיס טלויזיה win-tv-pvr150-mce שמחובר לממיר בכבלים אדום צהוב לבן(RCA נדמה לי) בהתחלה עבד טוב ויפה וכשהחלפתי את הכרטיס מסך 880GTX ב4870x2 צצה הבעיה...מה יכולה ליהיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אלו מבין שתי האוזניות טובה יותר ונוחה יותר למישחקים? האם יש למישהו פה בפורום את ה- IROCK 1501?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שאני מחבר את הנייד לטלויזיה ואז לוחץ FN F4 אני צריך לעביר לערוץ מסויים,או שבכול ערוץ זה אמור לעבור לי לשידור של הנייד
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
טוב חברים אני מעוניין להפוך את המחשב הנוכחי שלי לHTPC, המפרט הוא: מעבד AMD 3800 DUAL CORE X2 לוח אם ASUS M2N-TVM הארד דיסק 160 GB זיכרון 2 GB כרטיס קול רגיל כרטיס מסך GEFORCE 7300GT 512 DVI ספק כח TT 470W ST מארז TT שחור גדול המחשב אמור להתחבר לטלויזית הLCD שתבוא אלי בקרוב (סמסונג 32 A450) מה מומלץ לשדרג במחשב כדי להנות מאיכות תמונה ושמע? (מחפש גם רמקולים, חשבתי בכיוון X540 של לוגיטק יש המלצות?) תקציב עד 1500 1700 תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מנסה ללמוד סולו לגיטרה ומנסה להקליט חלק משיר. השיר הוא LYIN EYES של להקת EAGLES. כשאני מקליט זה מקליט לי טוב, אבל לא שומעים את הגיטרה המלווה.. שומעים רק את האקורדים, את הליווי הוא לא מקליט לי, לא בתוכנה שאני משתמש בה ולא בתוכנה של הווינדוס... יש לכם מושג מה זה?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שאלה מתי המחליפים של הATP3 מגיעים לארץ ? הם יצאו ביכלל ?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=14090 במחיר של 590 שקל?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
היי לא אודיופיל אבל חובב מוסיקה ומחפש כרטיס קול ברמה טובה עד 350שח.. יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
יש לי כבלים שמתחברים עם USB למחשב שדרכם אפשר לראות טלוויזיה ...התוכנה שקיבלתי בדיסק היא לא משהו ..הדרייבירים מותקנים...רק צריך תוכנה ... תודה...
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לעריכת מוסיקה ולעשיית רימקסים אשמח אם תרשמו שמות 8)
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש סאב למערכת קולנוע ביתית, הוא צריך להיות לפחות 120W, עד 200W.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
זה בנתיים מה שמצאתי בתקציב שלי ונישמע טוב http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mp4bravo1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 התקציב עד 600 ... אז אם יש לכם נגן בתקציב הזה יותר טוב ממה שהבאתי אז תרשמו בבקשה ועוד כמה שאלות לגבי הנגן הזה "כולל תוכנת המרה ודחיסה מקבצי MPEG ו AVI לפורמט המתאים לנגן כל שיהיה ניתן לראות את הסרטים בנגן ." מה זאת אומרת נגיד יש לי קליפ ששוקל 100 מגה בייט ואני ישתמש בתוכנה הזאת הוא יקטן ואם כן אז בהרבה ..? או נגיד סרט ששוקל 700 מגה בייט "המכשיר ניטען דרך המחשב " מה זאת אומרת .?? ובכלל אני רוצה לשמוע חוות דעת על הנגן הזה בבקשה אשמח לקבל תגובות כמה שיותר מהר למה אני קונה בימים הקרובים
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מתכנן ריכשה של ATP3 בימים הקרובים ועד עכשיו היו מחוברים למחשב שלי רק רמקולים שהם 2.0 והכרטיס קול שלי הוא מובנה. המחשב די ישן אתם יכולים לראות בצד את המפרט ואת הלוח ולפי זה לדעת קצת אבל בכול זאת הנה תמונה של הדרייבר שמותקן אולי לפי זה אפשר לדעת. תמונה: אני חייב תשובות תודה אם יש לכם שאלות תשאלו!
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-