אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שאלה. יש לי מחשב חדש אצל לקוח עם לוח SMACKOVER של אינטל המתאים למעבד I7 החדשים. הבעיה שלי כרגע הוא שיש לו כבל דיגיטלי שמחברים אותו למחשב הוא לא מראה שהתחבר ולכן גם לא עובד אבל כשמחברים את אותו כבל למכשיר DVD שיש לו יציאה אופטית/דיגיטלית זה עובד נהדר. הכבל הוא באורך של 10 מטר ועוד 5 מטר כאשר ביניהם יש מחבר. המעבדה שאיתה אני עובד אומרים שהבעיה היא כנראה המרחק הגדול ולכן זה לא עובד. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה עם ה-DVD שלי. כמו שכתבתי כבר הדגם הוא Pioneer DV-300S. גירסת ה-firmware היא YGA7110A.BIN וזה עודכן אתמול, ולפני זה היה YGA7301A.BIN המפורסם. הבעיה היא בניגון סרטים שאורכם יותר גדולה משעה.. שזה בעצם כל סרט רגיל כעבור שעה וקצת הנגן פשוט מכבה את הסרט וחוזר לתפריט הראשי. זה קורה כל הזמן. אם אני מריץ סדרות או משהו שאורך הסרט קצר משעה - אין בעיות בכלל. רציתי לציין שהסרטים האלה מתנגנים חלק, בלי גמגומים ואז פשוט מתכבים. שמתי לב לעוד משהו. כל הסרטים שמתכבים אחרי שעה - אי אפשר לעשות קפיצה למקום כלשהו בסרט (seeking). הוא נותן שגיאה שהפעולה הזאת לא מאושרת, כלומר זאת אינדיקציה מבחינתי שהסרט הולך לעצור אחרי שעה. אני כבר כתבתי לתמיכה הטכנית. עדיין לא קבלתי…
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מאיפה משיגים? מוריד מהאיכות? לא אוהב את האוזניות של הSONY ERICSSON K800i שלי, מעדיף לחבר אליו CX300 IN EAR
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש אוזניות + מיקרופן מובנה למטרת משחק והשאלה אילו כדאי ? התעניינתי קצת באתר נעה מחשבים וראיתי את הזוג הבא : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8307 אמרו לי שכדאי לקנות ועכשיו אני רוצה לדעת מה דעתכם עליהם ? מאוד חשוב לי שהמיקרופון יהיה טוב מצידי לא לקנות אוזניות ולהשקיע במיקרופון אז אני צריך שתי המלצות : 1. אוזניות + מיקרופון מובנה. 2. מיקרופון בלבד. תודה על הסבלנות.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, יש לי X-530 ואני צריך כ.קול 5/7.1 שיש לו אפשרות(תוכנה/דריבר)לשלוט בכל רמקול בנפרד במקרה הצורך אני מוכן לעלות את התקציב ל200 אבל רצוי כמה שפחות(רק אם באמת שווה את זה) השימושיים העיקריים הם מוזיקה(בעיקר),סרטים וקצת משחקים חשוב לי שהכרטיס לא יפגע באכות השמע עריכה:הכרטיס חייב גם לתמוך בויסטה(כולל התוכנה שבאה איתו-אם יש) בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קניתי את ה SB3 והייתי רוצה לדעת האם המכשיר הזה יכול לשמש כמשדר סאונד מהמשחקים, סרטים, אינטרנט וכו' ואם כן איך אני עושה את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
מחפש נגן MP3 בתקציב 300ש"ח כמובן שאיכות האדיו תיהיה המקסימלית שניתן בהתאם לתקציב. להשמעת מוסיקה בלבד. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה להדבקת כתוביות על סרט (XviD לצורך העניין). מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אחת כזאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס קול לשמיע באוזניות מדוזה 5.1 HOME בשביל BF 2 ו AA בין 300-700 שקל כרגע אני עם O/B ואת האקסטרים מיוזיק כבר קשה למצוא בחנוית... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
משהו יחסית זול כי הוא יתחבר לרסיבר פשוט של JVC אז חבל להשקיע יותר מידי
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אקבל מערכת קלידים שקניתי, בכדי להתחיל את לימודיי יצירה מוזיקה אלקטרונית ואולפן ביתי. אני צריך אוזניות סגורות, שיתנו לי את הסאונד הכי טוב שאפשר. התקציב נמוך אני יודע, אני צריך משהו שישמש לי להתחלה ואח"כ אעבור למשהו יותר מקצועי. אני מחפש הרבה באס, סאונד נקי, ואיכות צליל... שמעתי על חברה שנקראת סנהייזר ונדמה כי היא חברה מאוד איכותית.... תודה רבה, Aviko
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
טוב מכיוון שבפורום מפרטי מחשב לא ענו אז אני מאמין שכאן אני אקבל את התשובה..... טוב, אז המחשב לחבר וזהו התקציב (לא כולל מסך!).. בעיקר מערכת עם כרטיס קול טוב (ללא תוספות חיצוניות מטורפות!), פשוט להקליט דרך מיקרופון איכותי. אפשר שתהיה אפשרות להרחבת כרטיס המסך שיוכל בעתיד לשדרג גם לצורך משחקים אבל לא חייב כלל אם לא עומד בתקציב. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, אני כבר זמן מה מתכנן לקנות סט רמקולים למחשב, החדר שלי הוא 3 על 3וחצי מטר . העיקר השימוש ברמקולים הוא למוסיקה, אך אני גם צופה בסרטים וגם משחק, אך לרוב השימוש במוסיקה האם ההבדל בשמיעת המוסיקה בין 5.1 ל2.1 היא כזאת משמעותית ? האם מבטלים את הרמקולים האחוריים ונשארים עם סנטר וימין ושמאל, האם האיכות לא שווה ל 2.1 ? כמובן שאני צריך המלצה לרמקולים חשבתי על 5450 של לוגיטק בגלל הרמוקלים אחוריים האלחוטי... אני מעדיף יותר איכות של הסאונד מאשר עוצמה. תודה לעוזרים *אני משתמש בלוח אם של גיג'ביט 945G , האם הכרטיס קול אונבורד ינצל את הרמקולים או שאני חייב לקנות כרטיס קול איכותי ?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
התקציב הוא 700 ש"ח. חובה: סאונד טוב, במיוחד בשביל משחקי יריות, פיצוצים וכו'.... כלומר עם באס יותר טוב וחוזק.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים טובים אולי במקרה אחד ממכם מבין בתחום המוזיקה ויוכל לעזור לי בבחירה של מיקסר אני מעונין לקנות מיקסר לשימוש בייתי על מנת לחבר בין הרסיבר למחשב והקלטה של שירים אני מחפש משהו די בינוני אבל חשוב שיהיה בתוכו אקו אולי יש למישהי דגם מסוים לשלוח אותי אליו?? בתודה אמיר
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב יצאית וידאו הצהובה הזאת כמו בדי וי די אז חיברתי עם הכבר הצהוב של הדי וי די בין המחשב לטלויזיה ולא הצלחתי שיראו את המסך שלך המחשב בטלויזיה.. יש איזה דברים שאני צריך להגדיר במחשב או בטלויזיה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מחפש כבר כמה חודשים נגן mp3 שההתמקצעות שלו היא בהקלטת דיבורים (voice recording). אני לומד במכללה ואני רוצה להקליט הרצאות. אשמח אם מישהו יעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
היי לצערי הרב האוזניות שלי הלכו לעולמן! :-[ לא חשוב איזה כרגע אבל אהבתי אותן. אני צריך אוזניות חדשות למיני דיסק אך אני מאמין רק לאוזניים שלי, איפה באזור המרכז יש חנות עם מבחר נורמאלי שאני יכול לבוא עם הנגן שלי ולנסות אוזניות.? וחות מזה אני לא יתנגד לכמה המלצות? : התקציב הוא באזור ה 300 שקל. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה לאלה שיש להם את הרמקולים האלה יש מתחת לסאב וופר 2 ברגים ואחרי 10 דקות בערך של מוזיקה הברגים קצת חמים אז לכל מי שיש את הרמקולים אם אתם יכולים תבדקו אחרי 10 דקות מוזיקה אם אם חמים קצת או לא ותגידו לי תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש את אחד מהשניים. מי עדיף? איזה אוזניות מעולות יש למכשירים אלו עבור נסיעות ארוכות במטוס ( פעמיים בחודש לפחות..) תודה מראש למסייעים...............
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלחתי ליבואן של Archos בארץ אימייל בנוגע לתמיכה בעברית בנגנים של Archos, וזאת התשובה שקיבלתי: " Info @ Archos.co.il to me More options 9:28 am (7 hours ago) כן, תמיכה מלאה בעברית צפויה עד סוף ינואר צוות תמיכה "
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה ת'רמקולים T7900 +כרטיסקול אודיג'י 1... חיברתי הכל כמו שצריך.... אפילו הטסט בדרייברים מצליח...הבחורה אומרת LEFT....RIGHT.....CENTER...REAR LEFTוכולי..... אבל שאני מפעילסר במדיה פלייר... אני שומע רק ב2 הקדמיים ובסאב.....מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המקרן הזה Aiptek PocketCinema T10 בשביל להקרין סרטים ביתים ותמונות על הקיר במרפסת. מבחינת המחיר זה האזור שאני מעוניין להשקיע (1300-1500 ש"ח) השאלה שלי היא האם הוא בסדרא או שחבל על הכסף?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הרמקולים של PIONEER S-11 ועל איזה רסיבר כדאי לי ללכת בסכום של עד 1500 שקל? תודה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות לשימוש בסקייפ ומוזיקה ושיהיו נוחות לשימוש להרבה זמן (3 שעות+) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-