אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום, איזה כרטיס בתקציב של עד 500 ש"ח למערכת הפעלה XP מומלץ לקנות (אפשרות חריגה במידה והדבר אכן יתן שיפור מהותי). המטרה - צפיה בטלוויזה במחשב ואפשרות להקלטת תכניות. האם ה PVR150 של Hauppauge טוב? שמעתי שיש איתו הרבה בעיות עם דרייוורים והתקנה. האם יש המלצות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות רמקולים למחשב עד 450 שח" תמליצו לי מה אפשר ליקנות
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני מתלבט עכשיו לקנות נגן 2-4 ג'יגה, אני ממש לא צריך MP4, אלה איכות סאונד טובה (אני קונה אוזניות בנפרד) חשוב לי אקולייזר (שאני יודע שיש לE וגם לM) כמה שאלות: האם יש הבדל סאונד בינהם ? האם אפשר לעתכן תוכנה בM גם ?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
האם זה אפשרי ומעשי להחליף מארז של זוג רמקולים למחשב באחד אחר כל זאת מבלי לפגוע באיכות השמע? האם מארז הרמקולים מתוכנן בקפידה או שכל מארז אחר יעשה את אותה העבודה (בהנחה שהמארז האחר הוא איכותי באותה המידה)? ביקורות ורק ביקורות
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כמה יעלה לי לייבא אייפוד מחו"ל יענו נגיד אני יזמין מהאתר של אפל באנגלית כמה יעלה לי כולל המכס והכל? המכשיר עצמו הוא 5*7 ס"מ ועולה 250 דולר
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
היי אנשים ביום שלישי קנית את הנגן הפשוט לא ניתן לתאור במילים ה x5l עכשיו רציתי לדעת אם יש כל מיני שינויים שאפשר לבצע לנגן כדי להכניס לו כל מיני דברים חדשים כמו משחקים וכאלה תודה לכל מי שיעזור :)
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים 5.1 משהו טוב... וכרטיס קול איכותי בעיקר למוזיקה,משחקים,סרטים והקלטות. תקציב 2000 שקל. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם...במז"ט הצטרפתי לבעלי נגני MP3 אבל נראה לי שטעיתי איפה שהוא בשלב העברת הקבצים מהמחשב לנגן. כשאני נכנס דרך הנגן לתיקיית ה PICTURES אני מקבל מתחת ל ROOT את רשימת כל קבצי המוזיקה שלי וכן את תיקיית התמונות ותיקיית ה Record. לעומת זאת גם תחת תיקיית ה MUSIC אני רואה מתחת ל ROOT, בנוסף לקבצי המוזיקה את תיקיית ה pictures ואת תיקיית ה Record. לא נראה לי שזה אמור להיות כך...איפה טעיתי??? איך מתקנים??? תודה מראש אילן :
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מה זה אומר?!?!! שבקרוב תהיה תמיכה בעברית לX5? או מה?!! "The Language Development Kit for jetAudio 6 has been released! So all you busy translators get to work! http://www.jetaudio.com/development/jdn_rsrc.html "
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהרמקולים שלי התחילו לעשות לי בעיות (altec lancing atp3) החלטתי שסוף סוף הגיע הזמן לקנות רמקולים חדשים, אך כמה לבטים. השימוש העיקר זה סרטים ובגלל זה אני חושב שאני סוף סוף מוכן ל 5.1, אך אני גם שומע מוזיקה דיי הרבה האם זה לא יפריע? כמה הלוח אם\כרטיס קול משפיעים על הסאונד? אומנם יש לי יציאות spdif אך הלוח לא כזה איכותי gigabyte 965p s3 כמו כן המחשב נמצא בתוך ממ"ד והמחשב נמצא בפינה, ומבחינה סימטרית לפחות אין לי אפשרות לפרוס את הרמקולים כמו שצריך, האם זה יפגע באיכות השמיעה?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום אוזניות מדונה של MULLER (נראה לי). בעוד שהמיקרופון מגיב טוב האוזניות פשוט לא מזוהות במחשב או משהו כזה. לא מוצא איך להגדיר אותם. צירפתי תמונה של המסך בויסטה כדי שאולי תוכלו לעזור לי. רשום שזה לא מחובר אבל זה כן... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה. אני רוצה לרכוש אוזניות לשימוש ביתי של שמיעת מוסיקה מידי פעם וכן לראות סדרות. פישפשתי באתרים ובפורומים והגעתי לשני דגמים שהם בטווח המחירים שלי, הדגמים הם: 1. Sony MDRXD200 ש"ח 192-194 - יש על האוזניות האלה חוות דעת טובות. 2. Sennheiser HD-202 ש"ח 202-240 - באתר היה כתוב שהם לשימוש ביתי והן מהנמכרות בעולם (dj.co.il). אלו הם הדגמים. כמובן שכל המלצה תתקבל בברכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום במקום העבודה שלי יש הרבה רעשים שמפריעים לי. אני מחפש אוזניות טובות שיבודדו אותי מהרעשים הסביבתיים. האוזניות אמורות גם לשמש לשמיעת מוזיקה סטראופונית. איכות הצליל לא חייבת להיות סופר דופר מעולה. רף המחיר שנרשם בכותרת אינו קשיח וניתן לחרוג ממנו, במידה ושווה לדעתכם. תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כמו בכותרת אני מחפש מיקסר לשימוש ביתי עם שני ערוצים עד 350 ש"ח.... אפשר לחרוג עד 400 שקל אבל רק אם ממש צריך... תודה לעונים...
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הי מישהו מכיר/כתב תוכנה חכמה להפיכת id3tag ? אני מתכוון לתוכנה שלא תהפוך שמות באנגלית ולא תהפוך שמות פעמיים אם היא עוברת עליהם פעמיים תודה גלעד
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
חיברתי את הרמקולים מאחורה במחשב 4.1 וסידרתי בלוח בקרה->צלילם ->הגדרות רמקול שיהיה על 4 רמקולים ...ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה לא עובד...מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שלוש האוזניות הבאות: CX300 JBL Reference 220 או creative EP630 או 600 מה אתם אומרים? זה מה שקיבלתי המלצות זה בעיקר לשמוע מוזיקה באיפוד נאנו שלי. אם יש עוד אוזניות בתקציב אז בכיף! תודה!
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אבא שלי החליט לקנות בסוף נגן MP3 במקום המיני דיסק אז אני צריך לדעת האם יש נגן טוב במחיר של בערך 900 שקל?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות אותה... היא נראית שיגעון ויש לה הרבה פיצ'רים טובים... אבל מצאתי רק ביקורת אחת עליה... האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביה???
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי להתעניין במערכות קולנוע ורמקולים , ופחות או יותר אני מתמצא בעניין (עד כמה שאפשר בחודשיים) אבל יש נושא שממש בלבל אותי , כול הקטע של הוואט , למה צריך וואט , ומה יותר טוב יותר וואט או פחות וואט לכול רמקול ?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אהלן שוב חברים, כאמור, יש לי ווינדוז XP, מחשב חדש וחזק, כרטיס קול Soundstorm מובנה על הלוח אם Epox 8RDA+ שלי ורמקולים ATP3. עכשיו לבעיה: כשאני שומע שירים בוינאמפ (גרסא 5, ואם אני לא טועה זה קרה גם בגרסאות הקודמות שהשתמשתי) ואני חושב שגם בנגנים אחרים כדוגמת המדיה פלייר (אם אני לא טועה, לא שמתי לב אם זה קורה בשתיהן) אז לפעמים כשאני נניח פותח איזה תיקייה או סתם לוחץ על משהו בווינדוז, פתאום נהיית קפיצה קטנה בשיר.... ככה זה קורה פעם כן פעם לא, לפי המזל.... למה זה קורה????? זה קורה גם לכם? מה עושים נגד זה? המון המון תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
ראיתי אתרי אינטרנט שמוכרים באזור ה700 שקל את המערכת יש אפשרות בכלל להזמין אותם לארץ מבלי לטוס לחו"ל? לא ראיתי אתרים שכן שולחים לארץ ויותר חשוב: האם הם שווים בכלל את המחיר(בחו"ל)? הבנתי שאלו רמקולים 5.1 THX אבל מבלי סראונד דיגיטלי..אז מה הקטע? אין DOLBY וDTS, אז מה סראונד בזה?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם! ההורים שלי הפתיעו אותי עם האוזניות pc-150 ו- pc-140 של סנהייזר. ההורים שלי לא ממש מבין בדברים האלה ולכן כשאמא שלי דיברה עם היבואן ואמרה אוזניות למוזיקה מהמחשב אז זה מה שהוא הביא לה... יש לציין שהאוזניות כוללות בתוכן מיקרופון. קצת פרטים: http://www.sennheisercommunications.com/downloads/FCS_PC150.pdf (שמירת יעד בשם) ואם לא עובד אז הנה: http://www.sennheisercommunications.com/pr-pc150.html לפי הנתונים שראיתי - התנגדות: 32 אום, תחום תדרים 18-22,000 הרץ הם נראות אחלה אוזניות... אבל אבא שלי אמר לי שהם יחזירו את האוזניות(pc-140 ו- pc-150) וייקנו אוזניות ממש טובות. השאלה כמה 2 האוזניות האלה שוות מבחינת כסף ואם ה- pc-150 תהיה טובה לשמיעת מוזיקה? וגם לאילו אוזניות אפשר…
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב אם 8800 gts שאותו אני מחבר hdmi ל hdmi לטלוויזה אל גי סקרלט שמתהדרת בקצב רענון של 4 ms. שזה ממש מהיר. אני שם לב שבמשחקים ולעיתים גם בסרטים רואים בטלוויזיה מעין קן כזה שעולה במסך (רק בטלווויזיה) שקוף שנראה שזה רענון כזה. אפשר להמשיך לראות אבל בטוח אפשר לתקן את זה איכשהו. אגב ניסיתי וגם אם טלוויזיה טושיבה 5 ms רואים את הקו למישהו יש פתרון ?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-