עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לפעמים יש שירים מאוד שקטים בווליום שלהם ביחס לאחרים ויש כאלו שיותר מידי גבוהים זה במעצבן במיוחד באוטו ששיר אחד בקושי שומעים שהוא עובר לשני מיתפוצץ לכם האוזניים שאלתי אם יש תוכנה כזאת שיכולה לעלות את הווליום של השיר או להוריד ויעני לאזן אותו יחסית לאחרים אותו דבר

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  2. ביקשתם לא לפרסם כאן מודעות למכירה, שזה מצויין, שמחתי לראות שיש מקום יעודי לכך. אך בטריידזון לא ממש ראיתי תחת איזו קטגוריה מצופה שאפרסם פרטי טלויזיה למכירה....? טלויזיית פיליפס 42PFL7404H. תודה.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  3. כי בד"כ בתמונות בפירסומת תמיד מנסים לייפות את מה שיש ומה שרואים אח"כ במציאות מאכזב בסה"כ. לא הצלחתי לראות שרשום. מישהו אולי יודע?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by ashkenazone,

יש לי בקשה מאוד מוזרה, אני צריך שתציעו לי דרך זולה לשמוע מוזיקה MP3 עם רמקולים בעוצמה לא אישית בלי לזלול לגמרי בטריות. יש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  5. תודה.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  6. שלום, אני מחפש אוזניות לשימוש בסקייפ ומוזיקה ושיהיו נוחות לשימוש להרבה זמן (3 שעות+) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  7. יש לי בעיה כבר פעם שניה עם הרמקולים ורציתי לדעת אם זה קורה לכולם או רק לי. זה הולך כך: הרמקול הקידמי שמאלי לא עובד. למה? כי: החיבור הפיזי בסאב נידפק. האם זה קרה עוד למישהו? אם כן איך זה ניגמר וכמה פעמים זה קרה במשך האחריות? תשמעו אנשים אם זה קורה לכולם אנחנו נוכל לבקש מהם פיצוי על זה. אחרי הכל אם זה קרה פעמים אצלי זה בחלט יכול לקרות פעם שלישית ובנוסף זה יכול לקרות אצל כל אחד אחר.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  8. אם צריך תשם המלא אני אכתוב. . . http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576885 אין לי מושג במסכים וכאלה. . . אם יש מסך, בתקציב של 7000-8000 טובים יותר, אז תנו המלצות =) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by deso,

מה עדיף? LCD או פלאזמה? איזה יתרונות וחסרונות יש לכל אחד? מתי אתם חושבים שהמחירים יירדו בצורה משמעותית? איזה חיבורים יש לטלוויזיות הנ"ל? ומה בקשר לHDTV? תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by elitnt,

???

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  11. שם של חברה דגם מסוים

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by la_pumik,

אני מחפש divx עם כניסת usb, עד 350 ש"ח בערך.. למישהו יש המלצות? קניתי prosound ואני מחזיר אותו כי הוא גרוע ביותר. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by sheff2k1,

רכשתי לא מזמן מחשב עם לוח gigabyte k8ns-939 nforce 3 ultra שעליו כרטיס קול alc850 realtek. כשאני מתקין את הדרייבר של רילטק, הסאונד נשמע נורמלי לחלוטין. כשאני מתקין את הדרייבר(האחרון) של נבידיה, הכל נשמע שונה לחלוטין(ולא בהכרח לטובה....להפך לפי דעתי ) וצלילים מסוימים נשמעים עם סאונד עיוות כזה...... מה שעוד יותר מוזר זה שלפעמים אותו צליל נשמע דווקא נורמלי, וכשאני משמיע אותו שוב(למשל הסאונד של ENTER באיסיקיו כמה פעמים רצוף)- הוא שוב נשמע מוזר מאד. פירמטתי כי חשבתי שאולי יש התנגשות כלשהי בין שני הדרייברים, התקנתי את הדרייבר של נבידיה על נקי, וזה עדיין אותו דבר...... מישהו נתקל בזה ויודע על מה אני מדבר?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by yolh4f,

2500-3000 עדיף שיהיה כמה שיותר זול!!! 32 אינז' מטרה ליראות סרטים טלוויזיה חשוב שיהיה גם יפה תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Started by sende56,

??? ??? ??? אין לי מושג מה הכרטיס קול שלי, הוא מובנה על Gigaybyte GA-K8VT800M, Creative INSPIRE 4.1 4400 - כל הרמקולים יעבדו לי? אני קצת בור בנושא אודיו :-\

16. שלוםם לכולם , אני מחפש לקנות רמקולים איכותיים וטובים שזה 2 רמקולים וסאב , אני צריך המלצה לרמקולים שאיכות השמיעה בהם נקייה, חדה ופשוט טובה, הבאס חשוב לי אך גם האיכות ! ראיתי רמקולים עם סאב של חברת DIVOOM אך אני לא מכיר את החברה, מי שמכיר שיגיד לי בבקשה איך היא אם יש לה מוצרים איכותים וטובים! תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  17. אם אני מפעיל שיר אז רק ברמקול ימיןם שומעים ופעם אחרת רז רק ברמקול שמאל שומעים הוא משמיע לפעמים רק בצד אחד! החיבור תקין\המגע תקין והרמקול עצמו חדש

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  18. היי חברה, אין לי בננה בשביל לחבר את הרמקולים ישירות לכבל VGA של האודיו של הXBOX360, אז כל מה שאני יכול לעשות זה לחבר את הכבל לכרטיס הקול, אליו מחוברים כבר הרמקולים. יש דרך לגשר ביניהם דרך כרטיס הקול? יענו שהמחשב ידלוק והסאונד יעבור בין הXBOX360 לרמקולים דרך הכרטיס קול של המחשב... דיי דחוף, תודה!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  19. שלום. מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות BT למכשיר סמסונג F480 ? עד כמה שידוע לי הוא תומך A2DP ובעל BT2.0. אני לא אודיופיל אבל חשובה לי איכות והעדר ניתוקים \ הפרעות. אני לא יכול לתת דוגמאות לאוזניות שהייתי רוצה כי אני לא מכיר כלום עדיפות לאוזניות קשת אחורית (אם אפשר שניתן יהיה לכוון, אבל לא הכרחי), מקשים לשליטה ומיקרופון זו תוספת נחמדה אבל לא הכרחית וכל דבר נוסף שצורך סוללה לא הכרחי. סוללה שמאפשרת 6-5 + שעות האזנה רצופה חובה. והחשוב ביותר תקציב רצוי 350 שח, מקסימלי 400 שח.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  20. שלום פורום אודיו, בקרוב אני מקבל אוזניות למשחקים ומוסיקה (יותר משחקים), בחרתי את הHD 202 כי ה457 לא אטומות. השאלה שלי לאן לחבר את האוזניות, ליציאה של הרמקולים במחשב? או לסאב-וופר של המערכת שלי? (מערכת 2.1 של גניוס, לא מערכת טובה). תודה מראש, סליחה על הבורות.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

אהלן הווינאמפ מסרב להציג שירים בעברית יעני מנגן אבל לא כותב עברית את השם ניסיתי 3 גרסאות שונות אפחת לא פעל אני יכול לעשות שהממשק יהיה עברית אבל זה עדיין לא מראה את השמות בעברית.... מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  22. אני רוצה לקנות את האוזניות האלה אבל אני לא בטוח שהם יתאימו לנגן MP3 שלי....Iriver H320. אני רוצה לדעת עם האיכות שאני ישמע בהם תהיה מספקת...ובעיקר העוצמה כי הבנתי שלאוזהיות גדולות יש בעיה עם נגנים?....וכמה הם שוות בארץ.....

23. Started by litmanovitziv,

שלום רב ! אני רוצה לערוך סרט בתוכנת movie maker . אני מנסה לייבא את קובץ הווידאו, אך מקבל את ההודעה הבאה : E:\TV\guardianship\chapter 1.avi could not be imported. The required codec was not downloaded automatically because the Download codecs automatically check box is not selected in the Options dialog box. איזה קודקים נדרש להוריד, ואיפה צריך לסמן ? בתודה מראש, זיו !

24. שלום, אני רוצה לחבר מערכת קולנוע בדירה שכורה ובשביל לחבר את הרמקולים האחוריים אני אצטרך להעביר המון כבלים. זה מכוער.. יש אפשרות לקנות איזה מחבר שמתחבר בצד אחד לרמקול ובצד השני למגבר? יש בטח ישפיע ויתנגש עם האינטרנט האלחוטי, האם אני צודק? למישהו יש נסיון בזה? זה רק אסטטיקה, במקרה הכי גרוע אני אשתמש בדבק חם או משהו... אה, ואף אחד לא ענה לי בקשר להמלצות לטלויזיה ומגבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=515721.0 אם מתחשק לכם.. אני אשמח! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by Southpark,

הגיע הזמן לקנות טלויזיה חדשה. עכשיו אני מתלבט בין 2 אלו: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=686027 או http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=596088 לפי מה שראיתי, הPROVIEW תומכת בFULL HD, אך יחס הניגודיות שלה הוא 1:1500 בעוד הפיליפס הוא 1:7500. אין לי ממש מושג מה אומר יחס הניגודיות ועל מה הוא משפיע. אשמח לקבל חוות דעת והסבר. תודה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.