עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by averaraz,

ברצוני לקנות טלויזיה LCD לסלון בגודל 37 אינץ. השימושים העיקרי 90 אחוז מהזמן הוט/יס לא HD 10 אחוז מהזמן DVD חשוב שהטלוויזיה תתמוך בHD וזאת מתוך ראיה לעתיד עוד שנה שנתיים ככה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  2. מחפש כרטיס קול להקלטה ולקריוקי עד 1500 ש"ח על מה ממליצים?

3. Started by IGk,

צריך המלצה לכרטיס קול לשמיע באוזניות מדוזה 5.1 HOME בשביל BF 2 ו AA בין 300-700 שקל כרגע אני עם O/B ואת האקסטרים מיוזיק כבר קשה למצוא בחנוית... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  4. המסך הוא 32a450 חיברתי אותו למחשב בNR איך אני מכייל אותו? אין לי באפשרות לכייל חדות וצבעים בחיבור NR. איך אני מכייל כמו שצריך מהמחשב? התכנים עם HD אך ורק. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by moranb,

Logitech z-640 5/1 או Altec Lansing 251 או 5400 של קריאטיב? הנה הקישורים לרמקולים: http://www.action.co.il/cat.phtml?cat=24&subcat=3600&SaleType=0 http://zap.co.il/model.asp?model_id=27549 http://zap.co.il/model.asp?model_id=26686 בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  6. Started by inon007,

אהלן, אני מחפש סאב למערכת קולנוע ביתית, הוא צריך להיות לפחות 120W, עד 200W.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by ashkenazone,

היי שוקים, קניתי כרטיס קול AudioTrak MAYA 7.1 ויש לי פול בעיות למרות שהוא ידוע ככרטיס תותח, אני חושב שהבעיה היא פאק בייצור, כלומר משהו חד פעמי שאינו קשור בכלליות למוצר אדיר זה, (ד.א לא ממליץ לקנות בפנדה, אני מרגיש לכוד) הכרטיס עושה צלילים חשמליים חשודים כאלה וגם מנגן בקטיעות דיסקים. בכרטיס קול אחר על המחשב הבעיות נעלמות והכל כרגיל.... אם אשלח את הכרטיס לפנדה ויגידו לי שהוא תקין אאלץ לשלם 120 שקלים - זה דפוק כי יש להם אינטרס להגיד שהוא תקין!!! אני בדילמה!!! HELP PLZ!! מה שאתם יכולים.. תודה

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by evman007,

אני "חושק" בזאת : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132511 מה אומרים? יש משהו יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  9. שלום לחברי הפורום, צילמתי במצלמת וידיאו הביתית סרטון כרגע הסרטון נמצא בקלטת של מצלמת הוידיאו אני מעוניין לעלות את הסרטון הזה לאינטרנט אשמח באם יהיה אפשר להפנות אותי לאתרים שמסבירים איך לעשות את זה כמו כן אני רוצה לעשות אפקטים כלומר להוריד כמה קטעים מיותרים ולהוסיף כמה עמודים שיהיה רשום כמה מילים אשמח באם תוכלו להמליץ על תוכנות ולהפנות אותי לאתרים שמסבירים איך להשתמש בתוכנות הללו תודה לעונים דויד

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  10. שלום, המוכר בחנות הציע לי ללכת על ה Altec Lansing ATP3. המחיר הוא 387. רציתי לשאול בלי שום קשר למחיר, האם הרמקולים האלו טובים? אני רוצה שהסאונד יהיה מאוד טוב ויאכותי. האם הם יספיקו אותי? או שיש משהו אחר עדיף במחיר הזה? הם בעיקר למוזיקה, והרבה... כרטיס הקול שלי הוא Leadtek 8 channels והלוח הוא Gigabyte 945P-S3

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by dukhv,

אני רוצה ליקנות רמקולים למחשב עד 450 שח" תמליצו לי מה אפשר ליקנות

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  12. Started by Or ei,

הוא יהיה לסלון בעיקר לyes ו dvd וגם קצת מחשב (סרטים) תודה עריכה: מה אתם אומרים על הSamsung s8 ?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by StreetDog,

כמה יעלה לי לייבא אייפוד מחו"ל יענו נגיד אני יזמין מהאתר של אפל באנגלית כמה יעלה לי כולל המכס והכל? המכשיר עצמו הוא 5*7 ס"מ ועולה 250 דולר

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  14. Started by Do As Infinity,

יש לי Sound Blaster Audigy 2 Value של קריאטיב, ואני לא מצליח למצוא דרייברים עבורו. ניסיתי באתר של קריאטיב, אבל יש שם רק דרייבר בטא שמשפר ביצועים כלליים במשחקים שתומכים ב-OpenAL, ואיזה עידכון מסכן לדרייבר הנוכחי (?) שמוסיף תמיכה ב-DRM. איפה אני יכול למצוא דרייברים נורמלים? עזרה תתקבל בברכה :-\

15. Started by (iriver H10),

איזה רמקולים אתם ממליצים בלי סאב...?? תקציב 300-400...

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by D-M-X,

יש דבר כזה אוזניות BLUETOOTH או אינפרא אדום? אם כן אז איפה?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by manz11,

שלום . חושב לקנות את ה LG 32lc51 . אם מישהו חושב שאני יכול ללכת על משהו אחר בתחומי המחיר שלה (4800) בבקשה שיגיד לי . גם אם מישהו חושב שיש בה משהו שלא טוב או שהיא לא תספיק לשידור ה HD שיבואו עלינו לטובה שיגיד לי . הדבר היחיד שאני מתבאס לגביה הוא שאין לה PIP ועוד שאלה קטנה ..מישהו יכול להסביר לי מה זה POP בברכה..

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by talk2yaniv,

היי חברים, מישהו יודע להגיד לי היכן ניתן לרכוש את הראש שמתאים לשקע הישראלי? (לרכוש בארץ, לא להזמין מחו"ל - היצרן מסתבר שישראלי אבל לא הצלחתי ליצור איתו קשר) לתקע (שנאי) של השילד יש מן מסילה כזאת שאפשר לחבר אליה ראשים שונים (עם תקעים שונים) ומשום מה קיבלתי אחד בלי ראש בכלל, ככה שגם מתאם מתקע אמריקאי לישראלי לא יעזור, צריך את הראש עצמו. תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by ashkenazone,

יש לי בקשה מאוד מוזרה, אני צריך שתציעו לי דרך זולה לשמוע מוזיקה MP3 עם רמקולים בעוצמה לא אישית בלי לזלול לגמרי בטריות. יש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by aleXtazi,

אני צריך המלצות לכרטיס קול שתומך ב מידי למי שלא יודע זה כניסה של Input אבל של חיבור סינטי או גיטרה וכל זה

21. Started by roey8,

רציתי לברר בנוגע לרכישת די וי די הדרישות: קורא צרובים DIVX מקליט מחיר מקסימלי 300 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by moshe_ha,

הכל בכותרת וחשוב שיהיה בוא 512MB ואם אפשר אז גם תמיכה בעיברית! תודה!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  23. אז ככה, לפני שקניתי ת'כרטיס הייתי שומע דרך כרטיס OB, ודווקא הייתי מסופק. הייתה לי בעיה שלא שומעים סאונד בישומים מסוימים (לא משנה כמה דרייברים החלפתי) אז החלטתי לקנות כרטיס קול פשוט. קניתי את הסאונד בלאסטר ו...יש בעיה קטנה שמציקה לי, אומנם עכשיו שומעים סאונד בהכל, אבל הסאונד עצמו לא ממש טוב. הקולות של הזמרים בשיר נשמעים קצת חלשים ונבלעים יחסית למנגינה שבשיר וגם יש אפקט קטן של "אולם", ואני לא מצליח לסדר את זה דרך האקולייזר של הוינאמפ כמו שצריך... מה עושים? :s05:

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by אבי11,

הי קיבלתי כרטיס טלוויזיה ישן של חברה שנקראת KWORLD . דגם הכרטיס KW-TV878-FBK . מצאתי דרייבר באתר DRIVERGUIDE והתקנתי אותו. עד כאן הכל נראה בסדר. אני מניח שצריך גם את התוכנה שלו שמאפשרת כיוון של התחנות וצפיה בשידורים וכיו"ב. אני לא יודע אפילו איזו תוכנה צריך. אם מישהו מכיר ויודע או יודע היכן ניתן למצוא תוכנה כזאת, אנא הודיעו לי. תודה. דרך אגב, אני לא מכיר את הנושא בכלל, אז נא לתת הסברים בהתאם.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  25. Started by idan1836,

אני רוצה מגבר לרכב, שלא יהיה משהו מצויין ולא משהו גרוע מדי.. כרגע אני צריך אותו רק בשביל לחבר את האייפוד שלי לרכב, ואני לא רוצה משהו עם חברה ידועה מדי כי זה יצא לי יקר. אין תקציב מוגבל כרגע אבל שלא יהיה יקר !

• 0 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים