אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בבית מספר לא קטן של רמקולים של מערכות סטריאו שכבר לא עובדות (אבל הרמקולים כן) וגם יש לי רמקול שמצאתי ( audio lapas sr 380) וחשבתי אולי לקנות רסיבר על מנת לחבר את כל הרמקולים בחיד למחשב. מה אתם חושבים דבר כזה כדאי או/ו טוב לעשות? אם כן כמה עולה בערך רסיבר? בברכה, גל
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מעוניין ברסיבר עם 2 יציאות דיגיטליות וזוג רמקולים, לא סגור על סוג הרמקולים (ריצפתיים או מדפיים) אודה לכם על ההמלצות
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, בימים הקרובים אני עומד לרכוש רסיבר מדגם AVR130 של חברת HARMAN-KARDON. http://www1.zap.co.il/compModels.asp?model_id=36156 כמו-כן את סט הרמקולים 5.1 מדגם HKTS-7SL של חברת HARMAN-KARDON אף הם. http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Speaker&model_id=587445 ייעוד השימוש במכשירים יעשה לשם השמעת קובצי מוזיקה מהמחשב, לרוב, ולעיתים לצפיית סרטים על גבי הטלויזיה בסראונד. הייתי רוצה לשמוע דעתכם ולדעת האם זוהי בחירה נבונה נוכח התקציב העומד על עד 4500 ש"ח. בתודה, שגיא
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
הדגם שקניתי הוא: LA40R71B של חברת Samsung. הנה כמה תמונות להתרשמות: העניין הוא כזה - הרזולוציה של הסאמסונג היא 1366x768 ובכלל המפרט הוא כזה: 5000:1 יחס ניגודיות 1366x768 רזולוציה 178 מעלות זווית צפייה 500 cd/m2 בהירות 8 ms זמן תגובה מפרט טוב לכל הדעים נכון? עכשיו שמתי עין בינתיים על טלויזיה של חברת BENQ (קצת פחות טובה מסאמסונג, האמנם?), עם מפרט שכזה: 800 :1 יחס ניגודיות 1920X1080 רזולוציה 176ומעלות זווית צפייה 550 cd/m2 בהירות 8 ms זמן תגובה הדגם הוא: DV3750, כאמור של BENQ כאשר עוד הבדל גדול הוא שהיא 37 אינץ'. המחירים הם פחות או יותר אותו דבר.. מה דעתכם חבר'ה? אני צריך להסגר על זה בשישישבת כשבמוצ"ש אני כבר אדאג לבטל את ההזמנה…
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
בהיותי בחו'ל (צרפת אם זה משנה) רכשתי לעצמי IPOD 15GB. המוכר בצרפת שאל אותי אם יש לי חיבור פייר וויר. ואני ברוב טיפשותי והתלהבותי מהקניה. ישר אמרתי כן כן ברור שיש לי. ואתם יודעים את ההמשך... ואם לא .. אז אין לי חיבור פייר וייר...!!! איך אני מחבר את האייפוד למחשב ? ועוד שאלה... שהייתי אצל חבר שהיה לו פיירוויר והורדתי ממנו שירים למכשיר. עכשיו , השירים בעברית שהורדתי מופיעים בג'יבריש... איך אני מסדר שזה יראה אותם בעברית ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
משום מה כל פעם שאני מחבר גם את הטלוויזיה וגם את המחשב מתחיל להיות לי רעש סטטי מאוד מציק במיוחד כאשר אני מזיז את העכבר, הדבר לא קורה בכלל כאשר הרמקולים מחוברים אך ורק למחשב לכן זה אינו נגרם מהחומרה של המחשב שלי או הכרטיס קול לצורך העניין. רציתי לדעת אם מישהו נתקל בדבר כזה? עריכה: שכחתי לציין שזה גם לא קורה כאשר הרמקולים מחוברים לטלוויזיה בלבד.
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
משום מה הציפיות שלי אישית היו קצת יותר גבוהות מהרמקולים האלה, אבל עזבו. רציתי לשאול את הבעלים של הרמקולים האלו, האם אתם שיניתם את ההגדור של ה equalizer? כי אני מרגיש כאילו הרמקולים מתקמצנים על קולות של אנשים כאילו זה נבלע בפנים כזה... תודה מראש!
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רכשתי את המיני הזה ב-1400 ש"ח http://www.aliexpress.com/item/5th-Gen-CPU-Intel-NUC-PC-Core-i5-5200u-2-4GHz-Fanless-Mini-ITX-Desktop-16G/32376909223.html
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הטלוויזיה הנ"ל תגיע אליי בעוד כשבוע, מיועדת לסלון בעיקר לשידורי HOT DIGITAL http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=490577 בנוגע לחיבורים ראיתי את הפוסט של באגירה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242503.msg2139755#msg2139755 ואני מבין ש- scart מומלץ, הבנתי ממקום אחר שהמחיר מגיע ל 400 ש"ח בשביל כבל כזה, מישהו יכול לאשר? בכלל, אם למישהו יש את הטלוויזיה הנ"ל, איזשהן דעות / חוויות / טיפים או באמת כל דבר גם אם זה ברכת תתחדש אל תתביישו, אתם מוזמנים... תודה ד"א בלינק של באגירה הוא בעצמו כותב (והשאלה הזאת מופנית גם אלייך ) שישנם שני חיבורים אנאלוגיים טובים מה- SCART.. ה- VGA / D-sub 15 וה- COMPONENT, אם כך למה ההמלצה להשתמש ב SCART בממיר של הוט? כי לממיר אין…
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
רכשתי ב-KSP כרטיס קול http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=7362 הכרטיס לא תואם WIN7 64 למרות שאסוס הוציא דרייבר ל - WIN7 64 לכרטיס יש בעיות רבות לנגן נגנים במחשב PDVD WMP האופציות של DTS פעם עובדים עם נגן VLC ופעם לא . יש דיסק שלא עולה בכלל עם תוכנה כי WIN7 לא קורא אותו איך אני יכול לתבוע אותם בבימ"ש ??? איך אני יכול להוכיח לשופט ??? הכרטיס היה אצלי יום אחד סה"כ
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן LG LED TV וצריך המלצה לרמקולים איכותיים שתתאים עד 700 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום ידידיי, רכשתי מערכת 5.1, חיברתי אותה למחשב וכרגע אני שומע רק משני רמקולים והסאב. לפי מה שהבנתי, רק בסרטים תומכי AC3 ניתן יהיה לשמוע בכל הרמקולים. ברצוני לשמוע בכל הרמקולים בו זמנית בלי שום קשר לסראונד... האם ניתן לארגן קומבינציה כלשהי? למחשב חיברתי שלושה כבלים, אחד ל- LINE IN שהוא לסאב ולסנטר, השני לחיבור REAR LEFT + RIGHT שהוא לרמקולים האחורים והשלישי ל forward LEFT + RIGHT שהוא לרמקולים הקדמיים. כל החיבורים מחוברים כרגע, ועדיין אני שומע מוסיקה רק בשני רמקולים ובאסים מהסאב. אני יודע שזאת מערכת 5.1 והיא מיועדת לסרטים שתומכים ב AC3 ורק בסרטים כלשהן ניתן יהיה לשמוע בכל הרמקולים אך למרות זאת ברצוני לשמוע מכל הרמקולים גם כאשר אני מאזין למוסיקה, האם ניתן לפתור את הבעיה ב…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מאז שחיברתי אותם אני שומע את הרעשים האלה זה כמו" BZZZZZ" כזה חיברתי הכל לפי התרשים, לא עשיתי שום הגרדות במחשב (צריך לעשות אם כן כיצד?) תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
חבריי המליצו לי להוריד עדכון קושחה (firmware) לנגן, ולכן חיפשתי את אתר היצרן (לא ממש ברור מי זה) או החברה שסיפקה לי את המוצר (דרך וואלה! שופס) וכל ניסיונותיי להגיע לאתר שניתן להוריד ממנו את העדכון קושחה עלו בתוהו. ראיתי שתחת התפריט "System" ישנה אופציית "firmware upgrade" אבל איני יודע אם זה עובד, מה שזה עושה זה מציג סמל של מחשב ושל הנגן וליד שניהם יש ZzZzzzZzz כאילו שהם ישנים, וכל כמה זמן אז יש חץ (כאילו עובר מידע ביניהם) אבל לאיזה שניה. איך אדע אם הקושחה עדכונה, ובכלל, איך זה מועיל לי? אמרו לי שזה מקל על השימוש בתפריטים או משהו... עוד שאלה- האם ניתן להטעין את המכשיר באמצעות שקע USB? אם כן זה מאוד מאוד יקל עליי... ובכלל אם יש לך טיפים או כל מיני שטויות שממש בא לכם לחל…
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הרמקולים שרכשתי הם X530. חיברתי אותם למחשב כמו שצריך, נכנסתי להגדרות במערכת בקרה ושינתי לתצורה של 6 רמוקלים (איו 5.1 יש 2,4,6,8 ) עשיתי בדיקה שם וכל רמקול הופעל לפי הסדר ובמקום שהוא עומד. התקנתי מחדש את ה FDSHOW הקודק שאני משתמש בו ושיניתי גם שם את התצורה ל5.1 הבעיה שאני שומע הקול אבל הצליל נשמע חלול, אפילו חיברתי אוזנית לרמקולים וזה עדין נשמע חלול. מה הבעיה?? * בנוסף זה נראה לי או שBSPLAYER לא יודע לעבוד עם כל מקודדים של 5.1 כי בסרט שניסיתי הוא בלע לי מילים ובסרט אחר הוא בכלל לא התמודד עם המילים (אף פעם לא היה לי לפני כן את הבעיה) מצד שני WMP11 דווקא אוכל את זה סבבה. * יש לכם טיפים למתחיל?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש רמקולים מובנים בתוך קיר גבס.האם ניתן לשים רמקולים אלחוטיים?אם לא אילו רמקולים מומלצים מובנים?אני מעוניין ברמקולים יחסית פשוטים? תודה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שאני רוצה להחליף את 2 הרמקולים שלי למערכת סראונד אך בעיה אחת מנעה ממני. אני פשוט לא יכול להעביר חוטים בכל החדר בשל המיקום של המחשב וחפצים שונים... עכשיו תהיתי....האם יש מערכת 5.1 אלחוטית? שן כחולה אולי?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לרמקולים גג 600 שקל שיהיו עצמתיים ואיכותיים השימושים שלי זה הרוב משחקים מתלבט בין X540 ל Inspire T6100 מה יותר מומלץ-כדאי? (עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה)
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 2.1 עם חיבור לאוזניות הכי איכותיים שיש במכיר של עד 300 ש"ח אתם מכירים אחד כזה??
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה לעוזרים. ברשותי זוג רמקולים די יקרים שלא היו בשימוש תקופת זמן מסויימת.. אתמול חיברתי אותם למגבר ולצערי גיליתי שבאחד הרמקולים שומעים רק דרך הטויטר והמידוופר לא עובד בהתחלה חשבתי שהכבל כנראה קרוע באמצע למרות שהוא חדש ולא עבר קיפולים. אז לקחתי את הכבל מהרמקול שכן עבד תקין וחיברתי ושוב המידוופר לא עובד.. יש אופציה לפתוח את הרמקולים ולראות מה קורה שם..( יכול להיות שהמנקה "הנזק" הפילה אותו בטעות..)אולי ואיזה חוט התנתק שם אם אני פותח אותו ישנן השלכות ? מבחינת אקוסטיקה / אטימות / קריעת חוטים /לא יודע מה.. בגלל זה אני פונה אליכם. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש רמקולים (או אפילו - רמקול בודד), לחבר למחשב הנייד שלי כדי לשמוע מוזיקה בצורה יותר הגיונית. אני גר בדירת סטודנט, ומעדיף להימנע מסידור ה 2.1 (שגם מייצר מלא חוטים). האם יש אופציה לרמקול בודד? במידה ולא, איזה רמקולים (ואני מניח שעדיין קיימים בעולם רמקולים שמכילים קומפלט גם את יחידת ההגברה וגם את הסאב) מומלצים במחיר סביר (בכל זאת סטודנט)? המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, מחפשת לרכוש רמקול BLUETOOTH איכותי בקונפיגורציה פנימית של 2.1. מאד חשוב שייתן באסים טובים. יכולה להיות גם קונפיגורציה אחרת עם באס איכותי. מיועד להשמעת קבצים ממחשב נייד. הכיוון שיש לי כרגע הוא Microlab MD312 , שעולה סביב ה-300ש': http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/microlab-md312-p-13685?cPath=35 האם מישהו מכיר ויכול להמליץ עליו? או על רמקול אחר? האמת שקיוויתי להוציא פחות... המון תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההורים שלי היו באילת... שלחתי אותם לאיי-דיגיטל לקנות Bose SoundTouch 3 מפה לשם, באיידיגטל מכרו להם SoundTouch2 ב-(תקשיבו טוב) 2000 ש"ח באילת... סתם בשביל הקטע, הרמקול הזה עולה בזאפ (כולל מעמ) סביב ה 1500 ש"ח... כמובן שזאת הטעיית לקוח, כי אני אמרתי למוכר במפורש בטלפון מה אני מעוניין לקנות... ב SoundTouch2 אין בלוטות'... - זה מתחבר רק ל WIFI או בכבל רשת. וניתן לשמוע דרכו רק בעזרת אפליקצייה ייעודית של Bose... לשמוע יוטיוב? אי אפשר... איי-דיגיטל כמובן מתנערים מאחריות ולא מוכנים לקבל את המוצר בחזרה (המוצר עדיין סגור בקופסה)... והם ישלמו על זה בבית משפט (הגשתי תביעה)... בנתיים, אני צריך המלצה למתאם Bluetooth איכותי שיתחבר לכניסת ה AUX של הרמקול שלי…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האלן אנשים יש לי בעיה כזאת: יש לי שני מגברים לכל מגבר מחוברים (היטב) שני רמקולים. שני המגברים מחוברים לכרטיס קול HERCULES FORTRISSMO 2 מגבר 1 ל- FRONT SPEAKERS ומגבר 2 ל REAR SPEAKERS. הבעיה שלי היא כזאת: אחד הרמקולים אשר מחוברים למגבר 1 לא מנגנים!! (מבחינה תכנית הכל מחובר למגבר באופן תקין..) אבל הבחנתי בכך שכאשר אני מגביר את הווליום לממש גבוה אז הוא מתחיל לנגן.. ואז כשאני מוריד את הווליום הוא משתוקק לו.. אשמח לשמוע את אצותיכם לפתרון הבעיה, תודה מראש. 8)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, שמעתי מוזיקה ולפתע רמקול שמאל החל לנגן מאוד מאוד חלש, רק כשהקרבתי את האוזן שמעתי שיוצא משם צליל כלשהו. ניסיתי לנתק את כל החיבורים, ולא עזר. ניסיתי להחליף בצדדים של הכבלים שמקשר בין רמקול ימין לשמאל, אחרי כמה ניסיונות לפתע הכל הסתדר. אחרי שבוע - רמקול ימין הפסיק לנגן, ושמאל עובד. ניסיתי לחבר את הרמקולים למחשב אחר וגם לנייד אחר, והתקלה נשארה בעינה. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
- 2 followers
-