עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tomerzhr,

אז ככה יש לי מערכת 5.1 כלומר 5 רמקולים + סאב ורציתי לדעת איך יהיה המיקום הכי טוב שלהם ושל הסאב לשמיעה איכותית ומקסימלית

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  2. Started by Henry14,

אז כמו שאתם מבינים, אני רוצה לקנות את אחד מהשניים האלה.. בעיקרון הZEN נשמע לי עם פונקציונליות רחבה בהרבה, בייחוד התלהבתי מהיציאת VIDEO שיש לו, ואין לאף אחד אחר בקטגוריה שלו, אבל גם הרדיו המובנה, ההקלטה, החיבור למצלמה להעביר תמונות, התממשקות עם אאוטלוק וגם סוללה חזקה יותר... ולעומת זאת הIPOD.... זה IPOD! יש לו את הממשק הכי יפה והכי נוח (הגלגלת ז'תומרת) והוא יותר קל.... זה נראה כאילו אני צריך לבחור באופן מיידי בZEN, אבל עדיין אני מתלבט.... אם תתנו לי IPOD עם יציאת VIDEO אני לוקח אותו בלי לחשוב.... מה אתם אומרים? יש טעם לחכות לIPOD Video עם פונ' רחבה יותר? או שלקנות את הZEN כבר עכשיו? ומה קורה אם יוצא קידוד חדש לסרט? איך הנגנים האלה יכולים לשדרג את עצמם? יש עדכונים? תודה רבה…

• 97 תגובות
    • 6.7k צפיות
  3. Started by Santa ^^,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת לגבי האוזניות הללו: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Headphone&model_id=501739 תודה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  4. Started by Raz20,

יש לי מחשב די חדש , פנטיום 4 3.2 , וחיברתי אליו את המערכת שלי יש לי כרטיס קול בשם : SigmaTel High Definision Audio CODEC עכשיו ברגע שאני מגביר קצת את המערכת , אז זה משמיע לי קולות של ניפוצים כאלה , אין מצב שהרמקולים שלי נקעו , זה בטוח איזה בעיה יכולה להיות ? יכול להיות משהו שקשור לחומרה ?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  5. Started by dan9,

יש לי 2 מחשבים סלונים: 1.MCE עם WINTV PVR 150 המפורסם 2.VMC עם AVerMedia SUPER 007 לאחרונה רכשתי שתי LCD 32 עם מסך רחב מין הסתם (לומרות שמין זה לא סתם) :wink: והבעיה היא שאני רואה TV דרך הM\VCE אני רואה בפורמט של 4:3 ולא על כל המסך אני יכול לחבר רגיל למסך בלי המחשב אבל אז לא עשיתי כלום... איך אני יכול לשנות את הפורמט?? אני בטוח שיש פתרון או דרך מסוימת.. בבקשה עזרו לי

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by gggilad13,

אני רוצה לקנות נגן MP3 ויש לי כמה התלבטויות... אני רוצה נגן שיהיה כמה שיותר קומפקטי ככה שאני אוכל לקחת אותו לכל מקום אבל גם שיהיה בו כמה שיותר מקום איכסון. אני לא רוצה שהוא יהיה נגן יקר מידי כדי שאני לא ייצטרך להחביא אותו כל פעם שאני יוצא איתו. אז חשבתי וקחת את אחד הנגנים הבאים (אני קונה בחו"ל): 1. IPOD MINI 2. IRIVER H10 3.ARCHOS GMINI 400 הנגן שהכי מוצא חן בעיני מבינהם הוא הH10, יש למישהו חוות דעת עליו? יש למישהו המלצה איזה מבין הנגנים לקחת? אולי אחד אחר שלא רשמתי?

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by (iriver H10),

אוקיי.....זאת הפעם ה17 בערך שאני שואל את השאלה הזאת ואף אחד לא ענה לי כמו שצריך. האם הDB באוזניות קובע משהו בנוגע לווליום?? ואם לא אז מה כן?

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by FDisk,

Hi guys/girls ;D I was looking for a 5.1 speakers with a built in amplifier for less then 300 NIS. I found those. http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=2381768 What do you think. are those any good, for this price I mean? I know there are much better stuff going around but I'm kinda on a low budget right now Those will be in my room mostly for games and music. Thanks

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by yotamavi,

התחלתי בהרכבת מערכת קולנוע ביתית לחדר קולנוע . התכנון הוא LCD 42' FHD, מגבר ורמקולים סטיליטים שיחוברו לPS3 וישמשו בעיקר למשחקים וסרטי בלו ריי, סרטי DVD\ ואולי בעתיד ממיר HD וסטרימר. כהתחלה אשמח לעזרה בבחירת מגבר בתקציב של 2K. האפשרויות שנתקלתי בהן: 1.Denon AVR 1610 2.הרמן קרדון AVR142 2.אונקיו 308/507 3.ימאהה 465 4.פיוניר 520 (בעייתי מכיוון שהזמנה מחו"ל,אומנם זול גם אחרי מס אבל בעייתי מבחינת אחריות) אשמח לעזרתם בנושא .. תודה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by TectoR,

היי, אני מעוניין לקנות מסך טלוויזיה לחדר שלי, הסתכלתי קצת בחנויות ולדעתי אני צריך משהו כמו 32" ואני רוצה לתלות אותו על הקיר. אז כמה שאלות... מה ההבדל בין LCD LED ופלזמה? על איזה פרטים אני צריך להסתכל כשאני מסתכל על מסך? (חוץ מהחברה) האם יש לכם המלצות לדגמים ספציפיים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. משתמשי ה-Win ציפו לו זמן רב, והוא כאן. 8) iPod Software 2.0.1 What's New in iPod Software Update 2.0.1: Better support for Asian languages Enhanced On-The-Go playlist functionality Improved playback performance Improved handling of mp3 VBR songs Fixed artist sorting Improved backlight Improved alarm clock Fixed left/right channel swapping New in Windows Update USB 2.0 synchronization Support for Audible.com Support for multiple iPods on one computer Shorter connection times Better overall performance http://www.apple.com/ipod/download/ נא להתעדכן ! ** העדכון הוא לבעלי ה-iPod-ים החדשים (עם ה-Dock )

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  12. Started by erashel,

היו לי עד היום MEELECTRONICS A151, אחלה אוזניות אבל הלכו לאיבוד :-[ אני רוצה אוזניות שלא יירדו מהרמה שלהם, בהעדפה שיתאימו גם לספורט.. אין בעיה להזמין מחול תקציב עד 300 שקל בערך (מחפש אוזניות IN EAR בלבד) ראיתי אוזניות של אותה חברה S6, אבל נראה לי שהאיכות סאונד שלהן לא כ"כ טובה http://www.meelec.com/MEE_Sport_Fi_S6_p/ep-sfs6-rdbk-mee.htm מעבר לזה, אני לא יודע מה לקנות יש כ"כ הרבה דגמים תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by pop,

שלום! האם אפשר לחבר מערכת altec lansing atp5 למכשיר דיוידי? coaxial = dvd שמתחבר ל: atp5 digital input 8)

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  14. היי, אז בעקבות דיון אחר- החלטתי לפתוח את הדיון הזה, בו בתור התחלה אשאל את השאלה: מאיזה אתרים אפשר להזמין כרטיסי קול לארץ? (כמובן שכאלה בהם המחיר שווה את זה)

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  15. Started by fibrook,

שלום חברים היום הייתי בחנות ושיחקתי במכשיר איזה חצי שעה. יש לי שאלות על המכשיר הנ"ל: 1) העברת קבצים מהמחשב לנגן - עד כמה פשוטה ההעברה? האם לוקח המון זמן? האם זה כמו בIPOD שהוא צריך לבצע קידוד מיוחד עם התוכנה שלו? האם התוכנה משתמשת בשיטת DRAG AND DROP פשוטה? 2) אני אוהב לראות את הקבצים שלי מחולקים לפי אלבום או שנה. האם ניתן לסנן לפי שנה? 3) כמו כן עניין מאוד עקרוני: מכיוון שאין במכשיר את שיטת התיקיות (ממש עדיפה בשבילי..) הדבר הכי קרוב זה סינון עפ"י ALBUM. אולם כאשר אני נכנס "לתיקייה" של אלבום מסויים, לא מופיעים שם השירים עם מספר השיר כפי שמופיע באלבום בצמוד לשם השיר.- לפי מה שאני חוויתי זה שיש להיכנס למצב נגינה (ללחוץ PLAY) ואז שם זה מראה בפינה השמאלית העליונה את מספר הטרא…

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  16. Started by Idan-h,

הוא דיי נפוץ.. http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1418087 האם הוא נחשב ג'נרי או משהו בסגנון או שהוא דיי טוב? תודה.

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by י.לוי,

שלום חברים. האם קיימת תמיכה בעברית עבור הנגן של IRIVER דגם H10? תודה יואב

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  18. אני רוצה לחבר שני מקורות עם חיבור אופטי למערכת אחת. נתקלתי בדבר הזה: http://www.tvcables.co.uk/cgi-bin/tvcables/APRILO1.html מישהו יודע איפה ניתן להשיג דבר כזה בארץ?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  19. אוקיי, אז זאת הבעיה: יש לי SB Audigy 2 המחובר בעזרת כבל S/PDIF (כבל MONO RCA -> MONO Mini-plug) לרסיבר Yamaha RX-V430 עם 5 רמקולים, דרך היציאה הדגיטלית של הכרטיס. הגדרות תוכנה ודרייברים: Windows XP עם הדרייברים המעודכנים ביותר (ניסיתי גם את הדרייברים שהגיעו עם הכרטיס) ב-"Speakers settings" נבחר 5.1 Synchronize with control panel מסומן. Digital output only מסומן. ניסיתי גם לבטל. CMSS מבוטל. ניסיתי גם להפעיל. EAX effects לא מופעלים. ב-Device controls (שניתן להגיע אליו דרך AudioHQ) מסומן Sampling rate של 48KHz, וב-Decoder מסומן SPDIF passthrough. כשאני מפעיל סרטי DVD ו\או סרטי DivX עם AC3 הרסיבר מזהה אות דגיטלי, ועובר אוטומטית ל-Dolby Digital. הבעיה היא שהסאונד "קופץ" כל …

• 39 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. הכרטיס מסך HD2900PRO, חיברתי את הכבל HDMI לפלזמה שלי, הצלחתי לראות בפלזמה, אבל לא שומעים כלום. התקנתי את הדרייבר הכי חדש לכרטיס מסך שלי, אבל עדין לא שומעים. איך פותרים את זה?

• 32 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. איזה רמקולים יותר שווה לקנות ? Altec Lansing AVS500 4.1 או Creative Inspire 4400 ? *החדר שלי קטן .. מה שיכול להשפיע על הבחירה *יש לי כרטיס קול CREATIVE 6.1 Audigy 2

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום.. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב החדש אני מישתמש עכשיו ב-SBS580 Creative והם עושים לי קצת בעיות עם ההגדרות שלהם... הכל מחובר טוב לסבופר אבל כשאני מחבר אותם למחשב הוא משמיע בתוכנה של ה-RAELTEK את הסאבופר ברמקולים הקדמיים וכל מיני כאלה וגם המלצה לרמקולים חדשים חשבתי על -M960 MicroLab או על-Creative INSPIRE T6060

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  23. שלום, יש לי טלוויזיה 40 אינצ׳ ואני מחפש זוג רמקולים איכותיים לתלות בשני צידי המסך. אני לא מבין גדול ברמקולים ולכן החלטתי לפנות לעזרתכם בפורום. אשמח לקבל הצעות לרמקולים טובים ומתאימים עד סכום של 900 ש״ח. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. טוב, נגן HD חדש מבית SAMSUNG.. כרגע עדיין רק פרטיים ראשוניים: הגודל - כמעט כמו האייפוד רק טיפה יותר עבה - 2 ס"מ , דיסק 20 גיגה, 10 שעות נגינה, קליטה של רדיו והקלטה מהרדיו או ממקורות חיצוניים. לא מזמן דיברנו כאן על נגני פלאש , אנשים הביאו טענות על זה ששום דבר לא יכול להתחרות במשקל הנמוך שלהם .. (למרות שכבר דיי הספדנו אותם בתרד) והנה הנגן הנ"ל של סמסונג מתהדר ב משקל של 60 גרם !!! כולל סוללה ועוד הפתעות שיש לו בפנים , אני עדיין חושב שיש סיכוי שנפלה איזו טעות (למרות שזה לא נראה ככה בכלל) אבל 60 גרם לנגן כזה זה באמת שיא , פחות מחצי מהאייפוד , פחות מכל מינידיסק - מדהים.... והשיא הנוסף שהנגן הזה שומר לעצמו - הוא משדר FM בתוך הנגן , הדבר הזה אומר שפשוט אפשר לשדר דרך הנגן ש…

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  25. חיפשתי לי לאחרונה נגן MP3 נחמד וה-H10 מצא חן בעיניי. רק מה? יש כל מיני מושגים שאני לא מבין וראיתי שהם שונים אצל נגנים אחרים: S/N ratio 90dB(MP3) Frequency range ±3dB No. of channels Stereo (L/R) 87.5MHz ~ 108MHZ הכל מובא מכאן: http://www.ritzcamera.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=13235232&storeId=10001&langId=-1&catalogId=10001 אשמח לעזרה בפירוש המושגים הנ"ל.

• 4 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.