אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום המרחק בין המחשב למגבר הוא 7 מטר. המגבר והרמקולים חדשים ואיכותיים מאוד (מעל 10000 ש"ח) האם יש כבל אופטי באורך כזה ? אם כן, איפה אפשר לקנות ? אם לא, האם כבל קאוקסלי איכותי יהיה טוב, ואיפה אפשר למצוא כבל באורך כזה.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אחרי חיפושים והתייעצויות אין ספור כמובן גם האזנות מצאתי את השילוב שלי: מגבר אינטיגרטד של אונקיו - http://www.lasercity.co.il/Product.asp?Pid=9211&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=61 וזוג רמקולים רצפתיים של ג`אמו - http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=E-670&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=8 אחרי התלבטות קלה במקום עם זוג מדפיים של B&W אהבתי יותר את מה שיצא מ ה- JAMO מחר או מחרתיים הם יגיעו לחדרי ואז אנ יוכל להתרשם עוד יותר (דרך אגב הכל עלה לי 4700 שקל ,לא מצאתי יותר זול מזה ,אז אם מישהו מעוניין לדעת יותר אני קניתי אותם מסטריאו שופ בחוצות המפרץ חיפה,אהבתי את השירות ,המגוון - מקום מומלץ ביותר!)
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי יש לי מערכת 4.1 של קריאטיב (inspire 4400) והיום דודה שלי הביאה לי שני רמקולים חדישם של Brother (שמעתי את החברה פעם אבל אני לא מכיר ממש.. איך הם? ) שני הרמקולים נשמעים שונים לגמריי אחד חד יותר בשירים כמו clocks ו nightwhish למינהין, ואחד נשמע יותר טוב בשירים עם דיסטורשן כמו בלינק הבעיה היא.. אני שומע את שניהם במילים אחרות, באחד שומעים יותר צלילים אקוסטים ובאחד צלילים "מעובדים" הדגם שרשום על הקופסא הוא BR 42S (של הברודר) אם תרצו אני יעלה גם הקלטה אבל זה לא משו איכות תמונות מצטער על האיכות
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה כמה שיותר פרוט על ברייק אין. איך וכמה ולמה?
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות להביא רמקולים מארה"ב דרך דוד שלי שמגיע לביקור בארץ, התקציב שלי הוא 400 ש"ח וחשבתי שלא כדאי ללכת על 5.1 מאיכות נמוכה. אז אני מבקש המלצות לסט 2.1 שיכנס לתקציב או בסטייה קטנה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי ימבה מימון. בא לי מערכת סאונד בתזונה חדשה.... לא יודע למה. מה שיש לי כרגע הוא סבבה, אבל הוא לא ברמה הכללית של שאר המערכת (במיוחד של המסך יו). אני רוצה איזה משהו שגם נראה טוב (עדיף שחור, זה הצבע של כל מה שיש לי שקשור למחשב), גם כולל לפחות 4 רמקולים+סאב, וגם יפוצץ לי תחדר. נגיד 550-600 שקל? תמליצו לי כי אני נאב ברמקולים נ.ב איך זה? http://www.pch.co.il/docs/pd-425237692.htm
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
כיצד אני יכול להשמיע קבצים מסוג PCM? לא מצאתי שום נגן שמסוגל להשמיע אותם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיוידי שקורא תפורמטים DIVX XVID (לא יודע מה ההבדל ביניהם אם יש הבדל בכלל ???) אם תוכלו להסביר ולהמליץ על כמה שטובים ולא עושים בעיות ולא יותר מדי יקרים.. תודה
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
רק DVD רסיבר ורמקולים לא משהו בומבסטי שיהרוג את השכנים משהו נחמד לחדר לא גדול. משהו בסיסי. תודה
-
- 14 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אומנם חדש במערכת הפורומים פה אבל אני אעריך מאוד אם תוכלו להמליץ לי על נגן MP3 טוב, אני מחפש משהו בתקציב של 200-250 דולר, שיהיו לו חיי סוללה ארוכים, עיצוב נחמד, שיהיה נוח, הרבה זיכרון ואיכות סאונד טובה. אלו דרישות גבוהות מנגן אני יודע אבל אני רוצה להיות מבסוט ומסופק כמה שאפשר ממה שאני קונה. אני גם אשמח גם מישהו יוכל לענות לי ולאמר מה עדיף יותר, נגן MP3 או נגן CD-MP3 תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
כל פלט אודיו אצלי, מאוד חלש, לא משנה אם זאת מוזיקה, סרט, או כל דבר, הוא הבה יותר חלש מאשר אצל חברים שלי. אז רציתי לדעת שני דברים. א. האם ישנה תוכנה שיכולה להגביר את זה? ב. האם ישנה אפשרות לחבר את המערכת בתור ה"רמקולים " של המחשב שלי? בתודה, גבריאל.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נגן עד 1000-1500 ש"ח . עם USB2 ועדיף עם בטריה לזמן ארוך ושיהיה גם נוח לשימוש ואם יש בו רדיו או משהו נוסף אז אחלה. (דרישות גבוהות תודה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אח שלי צריך DVD לדירה החדשה שלו וראינו את הנגון הזה קורא DIVX ועוד כל מיני גימיקים במחיר ממש טוב. אז השאלה שלי אליכם, האם הוא נגן טוב? שווה 390 שקל? תודה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 5.1 למחשב שלי בזול. בחנות ליד הבית שלי מוכרים LGS-9000F שזה 5 רמקולים קטנים וסאב וופר אחד גדול ב400 שקל בלבד. כתבתי את הדגם כדי לחפש עליו פרטים באינטרנט. הפלא ופלא אני לא מוצא אותו בכלל.. לא בגוגל ולא באתר של חברת LG. שאלה 1 : האם מישהו יודע פרטים על המערכת הזו והאם היא שווה משהו ? אתם בטח תגידו לי לקנות משהו יותר יקר אבל אני מחפש סראונד במחיר של 400 שקל פחות או יותר. הרמקולים הם למטרת סרטים ומוזיקה. איכות המוזיקה צריכה להיות טובה באופן נורמלי. במדריך של הפורום כתוב שרמקולים גדולים לא בהכרח יותר טובים מרמקולים קטנים, אבל בכל זאת הרמקולים של הסראונדים נראים מאוד קטנים יחסית לרמקולים שיש לי בבית. שאלה 2: האם אפשר להחליף שני רמקולים של הסראונד בשני הרמקולי…
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול חדש כרגע אני מסתדר עם כרטיס OB של קראייטיב, אל הכרטיס יתחברו Klipsch ProMedia 2.1 THX שהוזמנו כבר ואמורים להגיע עוד שבוע וחצי(נקווה שיגיעו בריאים ושלמים) איזה כרטיס מומלץ חשבתי על 2 בנתיים: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=24&products_id=2202 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_752&products_id=6648 האם שווה לי לחסוף עוד כסף בשביל משהו יותר חזק או שאלה יספיקו ומי מהם יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני כבר מזמן רוצה לקנות נגן MP3 מבוסס HDD ועכשיו סוף סוף יש תקציב לקנות הייתי רוצה שגם ינגן וידאו ויראה תמונות ורצוי שאפשר יהיה להעתיק מכרטיס זיכרון לנגן בינתיים די אהבתי את הIRIVER PMP-140 אבל יש לפחות חודשיים שלוש עד שהוא יצא http://www.iriveramerica.com/products/pmp-120.aspx# אבל הייתי רוצה לשמוע על עוד הצעות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו: Creative Nomad Jukebox Zen 30GB Mp3 Player אני קונה אותו ב 1400. איך הוא?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-7VTXH+ ( http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VTXH+.htm) עם כרטיס קול מובנה של Creative CT-5880 sound chip and AC97 Codec. לא ממזמן התחילה בעיה של רעשים כשמאזינים למוזיקה גם דרך רמקולים וגם דרך אוזניות. ולא, זה לא בעיה של האוזניות או הרמקולים כי הם עובדים פיקס במחשב אחר. המחשב הוא כעקרון של אחי ומלא בשטויות אז חשבתי שזה בעיה בוינדוס אולי, אז שמתי הרדיסק "נסיון" והתקנתי עליו וינדוס נקי ועדיין יש את הרעשים. התקנת דריברים לא עזרה וגם לא אמורה לעזור כי לפני זה הכל הרי עבד בסדר עם הדריברים של הוינדוס. מה יכולה להיות הבעיה? והאם ניתן לתקן בכלל או שיותר זול לקנות לוח אם חדש? (האחריות כבר נגמרה)
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
רכיבים דרושים: רמקולים 5.1, רסיבר, דיוידי, כבלים לרמקולים. בעיקר בשביל סרטי DVD, קצת Mp3, רצוי תמיכה בכל פורמט דיסק אפשרי. ייתכן ויחובר פטיפון בעתיד. גם PS2. חובה שיהיה DSP של 5ch Stero. הכרחי: לא צבע כסף, רק שחור או זהב. רמקולים - בצבע עץ טבעי. חשבתי על משהו בסגנון הזה: JAMO E-650 - front JAMO E-6CEN - center JAMO E-610 - surround JAMO E6SUB "10 - Sub http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=E6SET&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=7 6650 ש"ח לרמקולים Receiver: DENON AVR-1803 or Onkyo TX-SR501 or Yamaha RXV740 רסיבר עד 3000 ש"ח DVD: DENON DVD-900 or Onkyo DV-SP501 or Kiss DP-450 דיוידי עד 2000 ש"ח Also about 200nis for speaker cables 15m בינתיים בריסבר אני נוטה לכיוון ה-Denon…
-
- 30 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אוקיי זה הולך ככה יש לי כרטיס קול מובנה (AC97 (ABIT ISE-7 רילטק חיברתי אותו דרך היציאה האופטית לרסיבר . קודם בסרטים של AC3 העברתי ל SPDIF ושמעתי בסראונד (קצת חלש - זה בסדר ? ) א) האם יש אפשרות שגם בסרטים סטראופוניים/שירים MP3/משחקים אני אוכל לשמוע בכל הרמקולים ? ב) האם ישנה אפשרות להגדיר את הכרטיס כך שמתי שאני אעשה TEST לכל הרמקולים , אני באמת אשמע אותם ? (עכשיו אני שומע רק את הקידמיים) ג) הבנתי שדולבי פולוגיק 2 יכול לעשות סראונד ממקור סטראופוני האם זה נכון ? ואם כן איך אני יכול להשתמש בו בסרטים (DIVX XVID ) ? ד) יש איזה שהוא מדריך לחיבור רסיבר למחשב צעד אחרי צעד ? ה) תגידו לי שאני אוכל לשמוע את המוזיקת פתיחה של NFSU דרך הרסיבר בכל חמשת הרמקולים .. בבקשה.. תודה ! ו) אם…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש אוזניות בתקציב של בין 200 ל 300 שקל ,שיהיו כמה שיותר טובות ביחס למחיר רק מבעלי נסיון. תודה
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה מעצבנת כל פעם שאני לא עושה כלום על המחשב מבחינת הסאונד, יש רעש של קליקים כאלה מהרמקולים, אין לי מושג מה יכולה ליהיות הבעיה. הרעש לא חזק במיוחד אבל מעצבן כל הזמן יש קליקים כאילו כמו רדיו בקליטה לא טובה, וגם הוא לא כל הזמן בזמן שמיעת מוזיקה לא שומעים אותו, וגם ככה הוא לא מופיע בתדירות קבוע. למישהו יש מושג מה יכולה ליהיות הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס קול של הלוח הזה Albatron K8X800 Pro יש ללוח הזה כרטיס קול טוב?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-