עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by snoopdogg,

שלום, אני רוצה לחבר כרטיס מסך לטלויזיה HDTV . איפה אני יכול למצוא כבל כזה או דומה? (למי שיש רעיון אחר). מצורפת תמונה מבאנדל של כרטיס מסך... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by BigBrownBalls,

מספר תמונות של האלקטרוניקה של מגברי האוזניות שבניתי, ראיתי שיש עניין גובר באוזניות לאחרונה ולכן החלטתי לפתוח ת'ארד בנושא. כרגע יפיעו רק התמונות עם מספר מילים... בהמשך אני מקווה שאני ימצא את הזמן להכין איזה סקירה קצרצרה ואף את הסכמות למגבר שלי. מצד שמואל אפשר לראות את הpimeta שאני מניח שרובכם אשר התענייניו וקראו קצת כבר שמעו על המגבר הזה. מצד ימין אפשר לראות מגבר שאני תיכננתי, הוא מבוסס על טופולוגית הjang-loop והוא מיודע לאוזנות עם התנגדות גבוהה בעיקרון. נ.ב תסלחו לצלם, עמד לרשותו זמן קצוב ומועט והחדר שלי כתום ככה שהתאורה לא הייתה משהו.

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח abit ic7 עם כ.קול מובנה תמיכה בריבוי ערוצים(dolbi digital 5.1) חברתי אותו לרסיבר (עם 5 רמקולים כמובן) דרך היצאה האופטית , הגדרתי בהגדרות של הכ.קול ל5.1 רמקולים ובfar cry ל dolbi digital ואני עדיין שומע רק בשני ערוצים.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  4. היי, אני מחפש רמקולים, למוזיקה בלבד, ולא למשחקי מחשב ושאר השטויות. לפי מה שהבנתי ממישהו שמבין בנושא, מוזיקה אפשר לשמוע במערכת 2.1 כי זה סטריאו , ואי אפשר לשמוע ב- 5.1 וכדומה. - תקנו אותי אם אני טועה. הדבר הכי חשוב שאני רוצה הוא שלט לרמקולים. המערכת לא חייבת להתחבר למחשב, ואפילו עדיף שלא , אבל תקחו בחשבון שאם היא לא תחובר למחשב, לא יהיה מקום להכניס דיסקים.. וזה אומר: שצריך לחשוב על פיתרון, לא משנה לי מה .. לחבר את הרמקולים ל- DVD שאני אקנה ואשתמש בשלט של ה- DVD .. לקנות רסיבר שיש לו אפשרות לקרוא דיסקים, ואת הרמקולים לחבר אליו, ואז להשתמש בשלט של הרסיבר... כל רעיון שיעלה ייתקבל בברכה. התקציב שלי , להכל .. הוא 1000-1200 ש"ח. לא יותר. ואם טעיתי, וכן אפשר לשמוע מוזיקה ביותר מ…

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  5. שלום, ברצוני לקנות מערכת קולנוע ביתית לחדר, לא משהו רציני אלא משהו סביר העיקר שישמעו טוב הציעו לי על המערכת הזאת של LG http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1291568 ואני יכול להשיג אותה ב200$ מה אתם חושבים? תודה

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  6. היי בובות! פשוט יש לי בבית קוס פורטה פרו והבנתי שבגלל ההתנגדות הגבוהה שלהם (האוהם) הם לא יעבדו טוב עם האייריבר ihp 120 ולכן אני חושב לרכוש את האוזניות האלו: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=286743&is=REG שלא הבנתי בדיוק איך הולכת ההתנגדות שלהם כתוב שם ככה: Impedance 16 ohms at 1kHz זה יתאים? כי האייריבר זה 16 אבל מה הכוונה שזה ב1 khz? והקוס זה 60. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by piro,

I have another Ipod-related question: eIs it possible to buy a cable with an earphon plug on one end and a "banana" on the other end, or must I improvise something? I ask this because I want to use my pod as a source with my (now fixed) amplifier. thanks a lot Jonathan

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by psedo,

אני טס לארה"ב ורוצה לקנות מערכת פשוטה וטובה (200-300$) א.אני צריך המלצות ב.האם יש בעיה עם המתח 110\220 אם אפשר בבקשה תשובה מפורטת תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by ROOLDY,

היי, אחרי התייעצויות רבות עם חברי פורום אחר החלטתי, אני קונה ATP3 , אבל אני לא אחבר אותם למחשב. בקיצור, חשבתי על רעיון לקנות DVD ואז לחבר את הרמקולים ל- DVD וככה יהיה לי גם שלט... אבל אז נזכרתי שאין בשלט DVD כפתורים של עוצמה ... למישהו יש רעיון לשלט כלשהו לרמקולים ...? * אגב בשלט של רסיבר יש אפשרות להגביר ולהנמיך ? נ.ב. אמרו לי שזה המקום שמבינים בו הכי הרבה באודיו בכל הפורומים... ואני מקווה שזה נכון, כי באמת שמעתי מילים טובות על הפורום הזה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by gshhar,

שלום לכולם. יש לי את הסט של לוג'יטק Z560 אם אני לא טועה (זה הסט שכבר לא מוכרים - 4 רמקולים וסאב) ואני מחפש כרטיס קול ט ו ב ו א י כ ו ת י למשחקים וקצת למוזיקה. תקציב - עד 800 שקל בערך אני רצוי פחות. בעיקרון אני לא בעיניינים ומכיר רק את קרייטיב אבל לאחרונה שמתי לב שיש משהו שנקרא מאיה או משהו כזה. מה ההבדלים ומה אתם מציעים לי?

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  11. האם באמת יש הבדל בין כבל רגיל לכבל מוזהב בקצה, והאם הוא יבוא לידי ביטוי בסטים 2.1/5.1 די איכותיים למחשב? תודה רבה לכל המגיבים מראש.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. רציתי לחבר את הכרטיס סאונד שבמחשב שלי למערכת שבחדר שלי, ורציתי לדעת עם איזה כבלים אפשר לבצע את החיבור הזה?

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by peralon,

שלום, אני רוצה לקנות אוזניות עד 150-200 שקל זה התקציב שלי \= אוזניות לדיסקמן ולפאלם, למוזיקה כיוון רוק כבד מטאל וכו' מה האוזניות הכי איכותיות בתחום המחירים הזה? תודה

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by DJ_Ladi,

ההורים חזרו אתמול מחול ואיתם האודיופיל 2496 מהר חיברתי למערכת... התקנתי הכל.. והכרטיס הדהים אותי... פשוט כרטיס מדהים בלי להגזים פי עשר יותר טוב ממה שיש לקריאייטיב להציע (ובקשר לEMU צריך לבדוק את זה) הנה תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. ובכן, אני נהר קוריאה פרסמו את תאריכי העדכונים הבאים ומה הם יכילו ונחשו מה מגיע באוגוסט :D :D Due End of July - Early August 1. OTF File Deletion 2. Propriety Format Support (not sure if i translated this right) 3. Playback Speed Control (not as flexible as IFP series, but will be supported) 4. Gapless 5. Unicode Support in DB 6. OGG Support for DB 7. Hebrew Support 8. Sub-dir support for Text Folder 9. Enhanced Shuffle Mode 10. Some Tag stuff Fixed... (i think it's only related to krn windows) 11. 6 Line Automated Lyric Support 12. A bug that occured to the remote when NAVI button is pressed in the PLAYLIST... is fixed (wtf is that??) 13. Pr…

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by Adirz,

אני רוצה לקנות את האוזניות האלה, אתה מכירים מקום לקנות אותו בארץ?

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by piro,

Hi all I'm sorry I'm writing this in english, I formated my comp' and for now my win xp supports only english.anyways, here' is my question: Is there a way to transfer music which was downloaded into my Ipod back to my computer?, I mean music syncornized with the pod, not files transfered to it as a hard drive. I know that there supposed to be a softwear which allows one to do so, beacause I saw it on teck-tv the other night, but I'm not sure what's it's name.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש אזניות נוחות, איכותיות, רק מהסוג של אלו שנכנסות אל תוך האוזן, במחיר של עד 300 שקלים לשמיעה במערכת סטריאו , ו\או בנגנים ניידים שונים. האם קיים יצור שכזה בארץ ? במידה וכן, האם אתם מכירים חנויות שבהם מוצרים כאלה נמכרים ? שמות, מיקומים, אתרים - אשמח לכל פיסת מידע. אגב, האוזניות יחוברו למערכת הסטריאו שלי דרך כבל מאריך פשוט (שעלה 30 שקלים) האם זה ישפיע על האיכות של הסאונד ? האם ישנם כבלי הארכה איכותיים יותר לאוזניות ? המון תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by ic,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש נגן MP3 האם מישהו יכול להמליץ לי על נגן טוב עם זיכרון של למעלה מג'יגה ולא יקר. מישהו יודע מה יותר כדאי IPOD MINI או CREATIVE MUVO?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  20. Started by Gosha,

קניתי מבחור שהיה בארה"ב ipod 5gb לפני מספר חודשים. ידעתי שבעיה גדולה יכולה לצוץ כשקונים ipod יד שנייה והיא עניין היישנות הבטרייה. בפרוספקט שקיבלתי היה רשום שהדגם הזה של הipod יכול לעבוד עד ל-10 שעות ברצף ושלי מצליח לסחוב מקסימום 5 שעות ללא תאורה ומשחקים. בינתיים זה לא כל כך נורא, אבל אולי בעוד חצי שנה הבטריה לא תעבוד יותר משעתיים (אני משתמש בו דיי הרבה ומטעין אותו בהתאם). בדקתי באינטרנט וראיתי שמוכרים בטריות עם סט מיוחד של מברגים לפתיחת המארז אך המשלוח עולה יותר מהמוצר, אם בכלל יש משלוח לארץ. ולכן, רציתי לדעת אם מישהו מכם מכיר חנות או יבואן שיכול להציע לי את הבטריה+הסט. תודה

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  21. מישהו אולי יודע? (במערכת יש לי 2 יציאות אחת MIC ואחת לאוזניות).

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  22. היי , נמאס לי לשמוע דרך הרדיו טייפ שלי , החלטתי לקנות רדיו דיסק. יש לי רמקולים אחוריים , יחסית חזקים , של Kenwood 280W והם מספיק חזקים , ככה שרמקולים כרגע אני לא צריך. יש לי תקציב של 500-600 שקל לקנות משהו. אני לא צריך את הטופ שבטופ. רדיו דיסק , שיהיה טוב , שלא יעשה בעיות , ורצוי עם הגברה חזקה... 45X4 50... אני לא הכי מבין בכל העסק הזה , אז תנו עצות לינקים הצעות... תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by Michael^_^,

שלום, חבר נוסע לארה"ב ואני אומר לו לקנות נגן לפי כל הבחינות הבנתי שזה הנגן הכי משתלם (IHP 120 מבחינות ל מקום איחסון ולפי מה שהבנתי גם ארקדיה נותנים אחריות אם קונים בחו"ל?), עכשיו שאלותיי הן: האם כאשר אני מעביר CD מקורי לנגן האיכות יורדת? האם MP3 320KBPS זה איכות של CD? האם הוא נכנס בקלות לכיס? האם הוא עמיד? איך איכות הקלטת הסאונד שלו במידה ואני מעוניין להקליט בהופעות, קונצרטים וכו'? האם הסאונד שלו באמת ברמה גבוהה? איך בהשוואה ל-CD כי מה שהמורה שלי לגיטרה אמר לי שכאילו עדיף דיסק מן רגיל ולא לשמוע MP3 בגלל שזה לא מה שנגיד הלהקה רוצים שתשמע זה ההקלטה המקורית אלא ההקלטה המקורית אולי אבל בקיווץ ושהאוזניים יתרגלו לשמוע באיכות נחותה, מה שכן הואאמר שנגיד MP3 תמיד שומעים קטן כזה מ…

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by de money,

אני מדבר על רמקולים גדולים של קולנוע ביתי כשאני שם מוזיקה או כל דבר אחר דומעים רעש מן הרמקולים אם אני מוריד את הפלסטיק שמלפנים אז נכון יש למטה שני רמקולים גדולים כאלה ומעליהם יש מן רמקול קטן כזה אז זה עושה רעש מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  25. יש לי רסיבר YAMAHA RX-V800 והיום פתאום אני מרגיש ממש משבים של רוח חמה. שמתי מד חום ליד פתחי האוורור שלו והאוויר שיצא היה מעל 50 מעלות!!!(המד-חום לא הצליח למדוד את זה!) זה לא מסוכן לרכיבים טמפ' כזאת? :

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים