עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dag18,

למישהו יש קצת ניסיון בנגני MP3? אני מחפש מכשיר שיכול גם להקליט לקובץ MP3 או לקובץ אחר שאפשר לקודד אותו לMP3, אין לי צורך בזיכרון גדול כ"כ - מספיק לי 256 ומכשיר שיכול להקליט באיזור ה 10 שעות, המכשירים שמצאתי הם בעיקר של חברת SAFA, שלפי הבנתי היא די חזקה בתחום. http://zap.co.il/model.asp?model_id=20938&gsid=10-4 או אחד פשוט יותר: http://zap.co.il/model.asp?model_id=20937 אם למישהו יש מידע על אחד המכשירים של החברה הנ"ל או על מכשירים אחרים שבטווח בין 600-1000 ש"ח - נא לכתוב!

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

המחיר הוא 2800 בלי משלוח http://www.iriver.arcadia.co.il/Products.asp?Cat2Cat1ID=1927 איכותי 300 שקל יותר מהH120 אני מחכה עדיין לH340....................!!

• 62 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. תסתכלו על הנתונים שיש ממתחת ותגידו לי אם הם נתונים טובים לDVD מפרט טכני מעבד סאונד דיגיטלי המאפשר שמיעה בפורמטים: DTS,DOLBY-DIGITAL,DOLBY-PROLOGIC,P M,CINEMA מפענחים: AC3,MPEG 2 & 3 פורמט 3 MPEG מיועד לצפיה בתמונות JPEGU ו- JPG מחברים: VGAהמיועד למסכי פלסמה, מסכי LCD ומסכי TFT YUV המיועד לטלויזיות מקרן אחורי S-VIDEO ,VIDEO (OPTICAL (DIGITAL OUT (COAXIAL (DIGITAL OUT 2 מחברים AUDIO אנלוגים מחבר 21 פינים SCART/EURO קומפוננט קריאת כל פורמטים תקליטורים: DVD,CD,CD-R,CD-RE,OKO,VCD,SVCD,MP3 KARAOKE CD+G,HDCA & KODAK תומך ב-8 פסי קול וב-32 שפות כתובות תומך בכל 9 אזורי השידור MULTI ZONE CHANNEL DECORDER 5.1 פורמט צפיה 4:3 16:9 אפשרות נעילה כפולה מוצא שמע 2V RMS טווח שמי…

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  4. הכותרת אומרת הכל... התקציב הוא 350 עם אפשרות לחריגה של מקסימום 30 ש"ח. מעוניין בנגן שיהיה איכותי, וייתן את התמורה המלאה לכסף, שלא יעשה בעיות בקריאת צרובים, ושיהיה לו אנטי שוק סביר.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ביז'ו המוס,

שלום. הייתי אתמול (26\7\2004) בפיוז ושמעתי שמה כמה מגברים. 1 שמאוד אהבתי שהוא דקווה רסיבר סראוונד שנקרא Nakamichi AV-8. אני רוצה את הדעה שלכם מה אתם אומרים על המגבר הזה גם לסטריאו,סראוונד. אני יכול לקנות את המגבר הזה ב1600 שקל. הוא שווה את ההשקעה?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by Myt0s,

לי יש חדר קטן שמותאם מעולה ל4 רמקולים אז אני הולך לקנות אותו... רציתי לדעת מה דעתכם עליו.... תודה ;D

• 12 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת מה ההבדל בין vcd ל svcd ? ואם אני רוצה לצרוב סרט שאני יראה אותו בdvd אז במה כדאי לי לצרוב vcd או svcd?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. אני כזה מטומטם ועצלן!! יש לי את האייפוד כבר שנה ו...שבועיים. בקיצור הוא בסדר גמור אבל יש בעיה במהירות העברת שירים שהיא מאוד איטית! וזה כבר חצי שנה ככה, חצי שנה!! וכבר דיברתי איתם (עם ידע) ותמיד אמרו לי לשלוח אותו. אבל תמיד סמכתי על האחריות! ואמרתי שאני אעשה את זה מתישהוא... אבל אני כזה עצלן! לידע כללי יש לי את ה g3 עם ה 30 ג'יגה מארה"ב. (בזמנו 540$) מתי נזכרתי לשלוח את הקטן הזה? שלשום - והיום בבוקר מתקשרים אלי מידע ואומרים לי שאין לי אחריות ובלה בלה בלה (כאילו שלא ידעתי..), ורק הצעת מחיר (!) עולה לי 200+ שקל וזה עוד בלי תיקון זה רק עצם הבדיקה (תיקון יעלה לא פחות) תוסיפו על זה משלוח הלוך ושוב עד חיפה + כבל חדש שאני כנראה צריך (עוד איזה 300 שקל) מה קיבלנו? קרוב ל 1000 שקל ש…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי כרטיס קול משולב שתומך עד 6 ערוצים (AC-97) ואני רוצה לקנות מערכת רמקולים במחיר טוב.. ( משהו כמו 350 ש"ח) הסתכלתי וראיתי מערכת של Creative ועוד כל מיני.. עכשיו אני זקוק לעזרתכם..תציעו לי משהו טוב וזול תודה!

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  10. הכרטיס קול אונבורק שלי תומך EAX ומאז הפירמוט האחרון כל משחק שאני מדליק בו EAX מנתק לסירוגין את הרמקולים... כאילו רק הסנטר משמיע חלש ופתאום כל ה 5 קופצים ואז שוב מתנתקים.... משהו מאוד מוזר וזה קורה לי כבר ב2 משחקים (נסיך הפרסי, שר הטבעות)... מה יכולה להיות הסיבה לזה? זה נורא מטריד ואני כבר מת לשמוע שוב הכל רגיל... כאשר אני מכבר את אופציית ה EAX הוא משמיע רגיל בכל הרמקולים.. כמו כן יש לציין כי אני עם הדרייברים הכי מעודכנים של לוח האם...

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  11. אני בעל איפוד 20 ג'יגה דור שלישי שנקנה לפני 7 חודשים לערך בחו"ל. המכשיר התחיל לעשות לי בעיות עם הבטרייה לפני חודש חודשיים. אני חושב שהגיע הזמן לנצל את האחריות על המכשיר. המכשיר כאמור נקנה בחו"ל - ליתק דיוק בסינגפור (כן כן בין כרכור לסינגפור, שם). האם אני אוכל לנצל את האחריות הקיימת בארץ ? מי היבואן בכלל של אפל בארץ ? האם האחריות מכסה בעיות בסוללה של המכשיר ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Dwhore,

שלום, יש לי כרטיס sound blaster 5.1 והתקנתי את הדרייברים שמגיעים איתו... עכשיו אני לא יודע איך אני מקליט את עצמי עם האפקט שאני שומע... אם מישהו יאכל לעזור לי... תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  13. Started by Gangster,

אני רוצה לקנות מקרן אבל אני לא יודע מה לבדוק ואיך לדעת שהמקרן שאני קונה הוא טוב מישהו יכול לעזור לי ולהמליץ לי תודה !

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by Yaniv_Uzan,

לאחרונה התחילה אצלי תופעה מאוד מאוד מוזרה... אני שומע שירים ב WINAMP ופתאום הכל מפסיק לי... לא שומעים ואם אני עושה שוב PLAY הוא מנגן שנייה אחת וגם אותה לא שומעים והוא מפסיק... זהו חייב לעשות ריסט בשביל לשמוע... תכלס לא ניסיתי עם WMP כי אני משתמש רק ב MP3 ו WINAMP ניסיתי להוריד דריבר חדש ל XP וגם התקנתי לא מזמן את כל המערכת מחדש... לא עזר כלום יש לי את הגרסא הכי חדשה של NERO וגם עשיתי לה התקנה מחדש למשהו יש רעיונות או שקרתה לו גם אותה תקלה? יש לי ABIT SL עם היציאה אופטית מחוברת... תודה מראש יניב

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by anatoli,

ערב טוב לגולשי הפורום, לאחר מספר רב של סיורים ברחבי חנויות הארץ, ולאחר שהתייעצתי עם מספר אנשים והשוותי ציוד ישן וחדש במחירים זהים, החלטתי כי ציוד יד שנייה יהיה הבחירה הנכונה בלבד בתקציב הדל שלי. אני מחפש קודם כל רמקולים רצפתיים (זוג כמובן) במחיר של כ-1500 שקל עם חריגה קטנה לפה או לשם. חשוב לציין כי אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית. הצליל צריך להישמע חיי, מדוייק, ובעל רזולוצייה גבוהה כמה שניתן. הומלצו לי ה-104 של KEF, וסידרת L של JBL. אתמול סיירתי לי בפיוז סטריאו, ושמעתי בהזדמנות את ה-JBL L110, אשר מפרטם צנוע למדיי, אך הצליל עשיר בצורה מרשימה, גם בעוצמות גבוהות. ובכן, ראשית כל הייתי רוצה דעות על ההצעות שניתנו לי, אך זהו עניין שולי יחסית. עיקר הדיון הוא הצעות לרמקול נוספים ש…

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  16. שלום רב ! אבא שלי מצא את הדגם הנ"ל http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=11215 ב200$ .. רציתי להתייעץ אמכם אם בתווח המחיר ! הסט שווה קניה .. תודה מראש !

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מחפש לקנות לחדר שלי מערכת רמקולים 5.1 מתחת ל-1800 שקל שהרווחתי עד עכשיו בחופש אני לא צריך DVD אבל אני כן ארצה אפשרות לחבר את המערכת לפליסטיישן 2 שלי וגם למחשב בו זמנית אם זה אפשרי או שצריך בשביל זה רסיבר ... חשבתי לקנות סאב ורמקולים לוויניים על מנת לא לפוצץ את החדר ברמקולים גדולים. האם לקנות מערכת שהרמקולים מתחברים לסאב או ששוה להשקיע ברסיבר או שאני לא אמצא רסיבר סביר בגבול התקציב. תודה אגב השתמשתי באופציית החיפוש ולא הצלחתי למצוא תוצאות המתאימות למה שאני צריך.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by FARKASH7,

עדיין אין תמונות כי אני צריך להביא מצלמה מחבר אבל הם כבר כאן מאתמול בלילה רק היום חיברתי אותם כי הייתי צריך לקנות שנאי, במילה אחת הרמקולים האלה מדהימים העוצמה פשוט מדהימה זה לא יאומן אני סם רבע מהווליום וכבר 4 טלפונים מהשכנים והבית קופץ למרות הווליום הצליל נקי ברור וחזק פשוט רמקולים ברמה אחת מעל כול מערכות ה2.1 שנמכרות בארץ. המחיר כולל משלוח לבית של הדוד בארצות הברית 150$ בן דוד שלי שביקר אצל דודי הביא לי אותם בתוך תיק שהוא קנה ולא נתפס במכס שילמתי לו על התיק למרות שלא רצה תשלום וקניתי שנאי ב80 שקל סם הכול כול העסק יצא 855 שקלים חדשים נראה לי שווה. תמונות אני יעדכן בהמשך אני יגיד רק שהרמקולים הרבה יותר יפים במציאות מאשר בתמונות והסאב כבד ביותר. אופס התבלבלתי בפורום מנהלי…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  19. לפני 4-5 שנים קניתי את הרסיבר הנ"ל בדיוטי פרי ב200 דולר (שנחשב מחיר מציאה יחסית לאז...) והשתמשתי תמיד רק בכניסות האנלוגיות שלו -עד שקניתי אקס בוקס שיציאת הסראונד שלו היא דיגטלית הקטע הוא שהיא לא עובדת... ניסתי שתי דיוידי אחרים וגם בדיקת הטסט הפנימי לא משמיעה קול (רק בדיגטלי- אנלוגי עובד מצויין) השאלה האם היא מקולקלת או שמעולם לא עבדה? לשם השוואה הJVC שמוכרים היום בדיוטי פרי בא עם פחות יצאות דיגטליות ובאופן כללי עושה רושם של מכשיר פחות מתקדם אני חושב שהם פשוט מכרו רסיברים דפוקים בזול בידיעה שהסיכוי שאנשים ישתמשו ביציאה הדיגטלית קטן (לתקופה)

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. 2000 לרסיבר 2000 לרמקולים מיועד לסרטים ולמוסיקה עם דגש על סרטים

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  21. Started by urik,

שלום אני מחפש לקנות כרטיס קול טוב בעל כניסת MIDI (אם קיים כזה) אשמח לשמוע המלצות בנושא בתודה מראש אורי

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Peri228,

היי :> לפני איזה חודש ביקשתי כאן המלצה לאוזניות בטווח של 100$ , ואחרי קריאת המלצות שלכם , וביקורות באתרים אחרים , הגעתי למסקנה שאני אקנה את ה Sennheiser 280Pro . בגלל שהבנאדם שהיה אמור להביא לי את האוזניות מארה"ב לא הגיע בסוף , אני נשארתי בלי אוזניות ( אבל עם ה ADA880 שלי , שזה חמוד ) . עכשיו , התכוונתי להזמין את האוזניות המיוחלות מ Newegg.com , שהוא אתר חומרה ולא אתר לאוזניות או ציוד אודיופילי .. מסתבר שהאוזניות לא במלאי , ויגיעו רק ב 30\7 . ה"מוביל" שלי מגיע לארץ ב 29\7 , כך שאני חייב להזמין היום .. התחליף הכי טוב שמצאתי ב NewEgg היה HD555 ב 150$ . איך האוזניות האלו ? יש משהו יותר טוב בתקציב ? ואם כבר אני מוכן להשקיע 150$ באוזניות , אולי עדיף לקנות משהו אחר בחנות א…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Load,

אני מחפש אוזניות טובות עד 300 ש"ח ומתלבט בין שתי האוזניות הבאות http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=17493 לבין הסראונד של זלמן http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1060 כאשר השימושים שלי הם משחקים (חלקם ישנים ללא EAX ודולבי) וסרטים חלקם דולבי. לגבי הנתונים הטכנים בין השניים? מה עדיף? הבנתי שבסטריאו הזלמן לא משהו ומצד שני לKOSS אין סראונד אז תיעצו לי... TNX

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by ic,

שלום לכולם האם אפשר לקלוט רדיו דרך האייפוד?האם מדובר בקניית מכשיר עזר נוסף? (אתם יודעים סתם לשמוע גלגל"צ או משהו דרך האייפוד בנסיעה)

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  25. Started by ^GunX^,

שלום לכולם , אני רוצה לקנות אוזניות עד 100 ש"ח לנגן MP3 חשוב לי מאוד שהיו ניתנות לקיפול ושיהיה אפשר לרוץ איתם , חוץ מזה כמובן שהאיכות שלהם תהיה טובה. בהתחלה חשבתי על משהו כמו הפנסוניק האלו: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=2051365&type=2&product=1&dept_name=%f1%e8%f8%e9%e0%e5+%e5%f7%e5%ec%f0%e5%f2+%e1%e9%fa%e9 או כמו הKOSS האלו : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21795 מה יותר טוב ? למישהו יש הצעה יותר טובה ? תודה בכל מקרה

• 10 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים