עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הציעו לי אותה ב8.5 במקום 9.5 אלף ש"ח. משתלם? כדאי לקניה? יש טלויזיה יותר מומלצת ממנה? מרחק צפייה 3.5-4 מטר. מטרות : PS3 וכבלים.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by Glow,

כמו שכתוב בכותרת. הן יהיו מיועדות בעיקר למשחקי מחשב. בבקשה, תנו הצעות

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  3. עקב מעבר לדירה שכורה אני מחפש טלוויזיה לסלון. התקציב הוא כאמור עד 2000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 200 ש"ח אם זה ממש נחוץ. הדברים החשובים לי הם FULL HD, יציאת אוזניות, לפחות 100 הרץ וכמובן איכות תצוגה טובה ביחס למחיר מבחינת צבעים, שחורים עמוקים וכו'. אודה מאד לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. תקציב... כמה שיותר נמוך תודה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  5. אני רוצה לקנות מסך\טלוזיה לחדר המסך שלי הולך טוטאל..יש לי כרגע CRT של AOC רוצה המלצה למסך לתלות על הקיר בסכום של 2500 שח יש דבר כזה?

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  6. על איזה רמקולים אתם ממליצים? לא צריך משהו מוגזם, הרמקולים ישמשו בעיקר לסרטים ומוזיקה (לא רוק ולא טראנס). התקציב 500 ש"ח תודה מראש נ.ב עדיף שהרמקולים יהיו כמה שיותר קטנים.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות את הרמקולים - Divoom XForce 1H 5.1 רציתי לשאול: 1. איך הם? (מזייפים). 2. הם שווים את המחיר?(400 ש"ח). 3. אפשר לתלות אותם על הקיר? 4. החוטים של הרמקולים האחוריים ארוכים? 5. הם טובים למשחקים, מוזיקה וסרטים? 6. יש להם שלט? **בבקשה אל תגידו לי חרא חברה, לך לחברה אחרת. כי אין לי הרבה תקציב ואני רוצה 5.1** תודה רבה והמשך יום נעים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by zerocool15,

מה אתם אומריים על זה..? http://www.elmor.co.il/Index.asp?ArticleID=97&CategoryID=142&Page=1 במחיר של 1300 שקל http://www.pompa.co.il/index.php?1-%3EEXPOSED_onClick_showItem%5E3037,'special_sales') נראה לי זה הדבר האולטמיטיבי לאנשים עם בעיות כפסיות שרוצים הרבה דברים, כמוני. אבל תגידו מה אתם אומרים על החברה עצמה ועל איכות המוצר.. http://www.marantz.com/

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  9. הבקשה בכותרת, מכירים כרטיס קול איכותי למחשב נייד? כמעט קניתי INDIGO שהוא מעולה וגם מקצועי אבל כרגע אין לי צורך בזה, מה שגם הוא דיי יקר (1300+-) הסיבה לכרטיס קול שהוא לא מהמחשב הנייד עצמו היא בכלל מה שהמחשב נייד נותן, יציאה פשוטה שבקושי אוזניות מחזיקה, לא רוצה מגבר זה גדול מדי, והסיבה שכמעט לקחתי את האינדיגו היא בגלל שהוא מתחבר לאיפה שהשלט מתחבר בצד השמאלי של המחשב, והוא קומפקטי ומצויין לנשיאה... מישהו מכיר עוד כרטיס בסגנון הזה? ואם לא אז משהו קטן שיהיה נוח לנשיאה וכמובן איכותי...אם המחיר עובר את ה 500 בצורה נורמלית אז גם אפשר להציע.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אמא שלי רוצה MP3 שינגן AUDIOBOOK

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  11. אני רוצה להתחיל בפרויקט לבניית מגבר האוזניות MHM ומה שנראה די פשוט בהתחלה (קונים את כל החלקים ומרכיבים) הסתבר להיות די מורכב. אז הנה כמה שאלות שאני מתחבט בהם: 1. MOSFET או BJT ? ההבדלים בינהם מתוארים בכל מיני מושגים אודיופילים שאין לי מושג בהם ("חם", "בהיר" וכו). לרוק ומטאל איזה מהם אני רוצה? 2. סוג הקבלים. כבר ראיתי שהבבדלים במחירים יכולים לקפוץ כאן מאד גבוה, אבל בהנחה שאני רוצה להשתדרג כאן, על איזה שילוב אני הולך? אנשים מתאים הבדלים של שמיים וארץ בין סוגי קבלים עם ערכים זהים, ממש לא הבנתי את הקטע, אבל בהנחה שהשאר נורמלים ורק אני המשוגע, על מה ללכת? 3. זוג הטרנזיסטורים ביציאה. גם כאן מדברים על הבדלים במונחים אודיופילים, אני צריך מתרגם גם כאן. יש לי ניסיון בהלחמה וידע מסו…

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  12. אני מעוניין לבנות מערכת HTPC שתתחבר לי לפלזמה 42 בסלון,השימושים יהיו בעיקר סרטי HD. עכשיו,אני מבין שיש 2 סוגים של מארזים,קטנים וכאלו שתומכים בלוחות ATX. מכיוון שיש לי כבר לוח אסוס 775 אז נראה לי שאני אלך על מארז ATX (יש לי גם ג'יגה זכרונות DDR2) 1 השאלה שלי היא מה קורה עם ממשק כי אם אני מחבר את המחשב כמו מחשב רגיל לא יהיה לי נוח לנווט מכיוון שהרזולוציה של הפלזמה היא 1024X768 האם יש איזשהי תוכנה כמו למשל המדיה סנטר ב-XBOX360 שיהיה לי ממשק יפה ונורמלי מבלי שאני אהיה צריך להשתמש בעכבר ? 2 על איזה מעבד הייתם ממליצים לי ללכת ? (יש לי כבר לוח שמתאים למעבדי Core 2 Duo). 3 איזה כרטיס מסך יהיה לי טוב (אני מריץ הרבה HD). תודה.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by PzD,

מה ההבדל ביניהם?? LCD יותר איכותי לא?? ומה הם בנויים מחומרים שונים?? חח אני לא מבין מה ההבדל תענו=] תודה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by ohad,

רציתי לדעת למה שמים את הסאב מתחת לשולחן ולא מעל ???

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by m0sh,

שימו לב להודעה שלי אחרי כמה תגובות בקשה

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. טוב חברה אם תוכלו לעזור לי אני יודה לכם מאד ההורים שלי נוסעים לארצות הברית ואני רוצה שיביאו לי מקרן ספונטני...לא יקר ומספיק טוב מדובר על חדר די קטן ... אני פשוט רוצה משהו איכותי וזול אני לא יודע כמה עולים...אבל נניח 500 דולר זה מחיר מצויין ועכשיו בקשר ל DVD קורא XVID אני רוצה משהו טוב...יש אולי בדיוטי פרי? אני סתם רוצה משהו של LG או פיוניר...לא יקר מידי אתם יודעים אבל לא משהו שכונתי כמו המילטון... רמקולים אני נראה לי יקנה בארץ,קצת בעייתי להביא מחול...אני חושב שאני יוותר על סארונד... תודה על העזרה!!!

• 32 תגובות
    • 5.5k צפיות
  17. לצערי, לא ממש עקבתי אחרי כל התפתחות מסכי ה3D בשנים האחרונות. אני יודע שכשהתחילו עם זה, היו כמה טכנולוגיות שונות ולא תואמות. מה המצב עכשיו? האם כל טלוויזיות ה3D בשוק המיינסטרים משתמשות באותה הטכנולוגיה? לחילופין - האם כל טלוויזיה מגיעה עם הערכה הדרושה לצפייה (משקפיים? עוד דברים?) והאם כולן תואמות לכל תכני ה3D בשוק? במילים אחרות - האם אפשר לראות כל סרט 3D בכל טלוויזיית 3D או שצריך להתאים את הסרטים לסוג הטכנולוגיה? אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, יש לי צורך מאוד פשוט, אני רוצה שתהיה לי את האפשרות להוריד סרטים באיכות FHD למחשב שלי (כבר אפשרי, יש מחשב) ולנגן אותם בLCD שלי, אני לא יכול לחבר את הLCS למחשב וגם ככה אין לו יציאת HD, לLCS לעומת זאת יש יציאה לכבל HD. מה האפשרות הכי זולה שלי? תודה!

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. המחיר שלהם הוא כ-263$ שזה כ-1130 ש"ח,נמוך משמעותית מהארץ. כמה יעלה משלוח בהתחשב בגודל של החבילה ומשקלה ? האם מישהו אולי יודע אם זה יוצא משתלם בסופו של דבר ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, יש לי את האוזניות הנל כמעט שנתיים. בהתחלה דיי התלהבתי מה אבל עם הזמן אני מרגיש דעיכה בסאונד. יש לי תקציב של עד 250-300 שח לאוזניות. והפעם שלא יהיו INEAR אלא על כל האוזן עטופות. אשמח להמלצות. עד עכשיו המליצו עלי על HD205. איך היא? תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  21. כרגע יש לי מערכת רמקולים הזאת : creative inspire 7.1 t7700 כרטיס קול אונבורד : realtek HD alc 888 שימוש: 50% סרטים 30% משחקים 20% מוזיקה (המערכת חייבת להיות 5.1 ומעלה ואיכות הסאונד חשובה לי יותר מהעוצמתו כיום). קניתי לאחי את ה Z5500 לפני שנתיים ומאז הוא עבר דירה והשאיר אותי עם החרא הנ"ל , אני רוצה בעזרת ה 2500 ש"ח להגיע לרמה של ה-Z5500 מבחינת איכות הסאונד (כיוון שלא מוכרים את ה Z5500 יותר). א.האם יש מערכת רמקולים למחשב בסביבות ה-2000 ש"ח שתהיה עדיפה על המערכת הנוכחית שלי מבחינת איכות הסאונד ? ב.האם אפשר לקנות כרטיס קול ב- בסביבות ה-500 ש"ח שיתן לי איכות סאונד עדיפה על אונבורד שלי? הצעות יתקבלו באהבה לא להציע לי את ה-Z906 אני קראתי ביקורות איומות עליו. (אלה…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  22. יש לי אוזניות אלסנדרו MS1 והכבל שלהם מאוד מעצבן אותי, הוא מסתובב סביב עצמו לפעמים והוא מרגיש "חלש" ואני רוצה להחליף אותו (אין בעיה להלחים מן הסתם) אבל אני צריך הכוונה איפה אני קונה בכלל כבל איכותי שאני יהיה מרוצה ממנו, יש לי מתאם שאנטולי מהפורום הכי לי בזמנו, מן ציפוי מחוספס כזה ואני מאוד מרוצה מזה הייתי שמח למשהו בסגנון. אין בעיה לקנות גם מEBAY. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ScreaMan,

טוב אז ככה יש לי כרטיס קול שהוא:creative sound blaster 16 ואני לא מרוצה ממנו אני רוצה להחליף לכרטיס אחרשהוא יותר טוב אבל שיהיה גם זול מישהו יכול להיבא לי שמות ומיחרים? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  24. Started by motorishta,

ערב טוב ושבת שלום. ברצוני להכין לבד כבל אופטי, האם יש אפשרות כזאת? אם כן איכן ניתן להשיג סיבים אופטיים וסופיות? מישהו נתקל במדריך במידה וניתן לבצע זאת לבד? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  25. שלום. אני מתכנן לקנות את הסט X540 של לוג'יטק, ואני רוצה כבר לשבור תקירות ולהעביר את הכבלים לאחוריים. את הקדמיים אני אשים על השולחן, אבל מהמחשב לאחוריים יש דרך ארוכה. לשמאלי אני צריך כבל של 5.5 מטר, ולימני אני צריך 8.5 אבל יש לי כמה שאלות, ואני אשמח לעזרה: יש למישהו מושג מה האורך שמגיע עם הרמקולים? הכבלים מחוברים לרמקולים, או שמחברים אותם עם פלאג RCA? אני ארגיש הבדל באיכות אם אני אקח RCA פשוט? או שזה לא משנה? (יש לי realtek ac97) כמה זה יצא לי בערך? לא מצאתי מחירים לכאלו אורכים.... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.