אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ביקורת על קופסת אנדרואיד סינית זולה: X96Q Pro+ is a black matte plastic box containing H728 chipset from a company I don’t often get to review – Allwinner. X96Q Pro+ is rectangular, but not square. The power button button is located in the back, on the right. X96Q Pro+ does not have external antennas but uses internal ones. It includes a Micro-SD/TF Card slot, with support for high capacity Micro-SD memory cards (I have tested it successfully with a 200GB such card). The box also contains a bluetooth remote, a small user manual, the power adapter, and a HDMI 2.0 cable. לביקורת המלאה לחצו על הלינק: Review | X96Q Pro+ 8K Allwinner H728 Android 14 X96 TV Box
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
רמקולים שיהיו ברמה טובה מאוד, בבקשה בלי חריגות של מעל 100 שקל.. ואם אפשר לנסות לעגל לכיוון ה-1000. תודה רבה לעוזרים (: ד"א יש את החיבורים המתאימים בלוח אם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, אם משהו יוכל בבקשה לעזור לי בקישור או הפניה לאתר או תוכנה בה אפשר למצוא אפקטי סאונד רבים, (בייוחד "סוויש" אם משהו מכיר)
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום המתאים להשים את המדריך שהכנתי אבל בעניי זה המקום היחיד שמתאים! (אם לא? אז תעבירו את ההודעה למקום המתאים... אז הינה כל מי שרצה להיות שדרן רדיו באיזה רדיו באינטרנט או רוצה לפתוח בעצמו! הינה יש לכם הזדמנות! תורידו את הקובץ word קראו ותצליחו !!!! הכל עם תמונות פירוט והסברה!! להורדה : http://rapidshare.de/files/17378212/radio___a2-power.rar.html
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שזה קיים בקלטת, אבל זה לא עוזר לי.... בכל אופן יש לי רדיו דיסק ברכב שהוא מקובע ואי אפשר להחליף אותו. הוא מנגן רק cda והייתי רוצה לנגן איתו באיזשהו אופן mp3. יש לי נגן mp3 חיצוני וגם דיסק-מן קורא mp3. איפה אני יכול להשיג מתאם וכמה הוא בערך עולה? אם תפנו אותי לאתרים שמוכרים זה גם יהיה נחמד... אשמח לשמוע על כל פתרון. תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, יש לי DVD מצויין של PIONEER דגם DV-470. הבעיה היא שהרמקולים שאני שומע דרכם הם הרמקולים של הטלויזיה הממש-לא-איכותית שלי (vestal). חשבתי לקנות רסיבר + סט רמקולים כדי לשפר את חווית הצפייה/שמיעה בסרטים. גודל הסלון שלי הוא 3 מטר ועשרים / 4 מטר ועשרים. מה אתם ממליצים לי לקנות בגבולות התקציב? תודה ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי נגן: creative muvo c100 לנגן זה יש אפשרות של הרחבת נפח מ-256MB עד ל-512MB. לכן רכשתי כרטיס זיכרון בנפח 256MB. לאחר שהכנסתי את הכרטיס (SD) אל הנגן הוספתי אליו שירים דרך המחשב שלי. אך כאשר ניסיתי להיכנס דרך הנגן אל הכונן החדש כדי לשמוע שירים הוא אמר שאין שירים בכונן החדש... אשמח לדעת מה ניתן לעשות בנוגע לבעיה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום..(כמה שנים לא התחברתי פהה!!!) אממ אז ככה: -צריך שיהיה בו 1 גיגה ומעלה -קורא mp3 wma (כמו כל נגן..) -אם אפשר גם תמונות.. ואם הבעיה שלנו פה- 500 שח'! אפשר להתגמש בכמה שקלים פה ושם.. תודה רבה רבה מראש!
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בטלוויזיה לסלון, במרחק של 3.5 עד 4.5 מטר. מחיפוש קצר נראה שטווח הגדלים "50 עד "60 אמור להתאים. האם זה נשמע סביר? בכל אופן, אני לא מעוניין בתלת-מימד ואין לי צורך בטלוויזיה חכמה, כי אחבר אליה HTPC. ה-HTPC שיחובר אל המסך ישמש, בין השאר, ל-stream של משחקים מ-Steam, כך שהמסך צריך להתאים גם למשחקי מחשב - זמן תגובה, החלקת תנועה וכו'. הבעיה שלי היא שקשה למצוא טלוויזיה איכותית בגדלים האלה בלי smart TV לפחות, כך שהדילמה שלי היא: האם להתפשר על איכות המסך, או לקנות טלוויזיה יקרה בהרבה עם פונקציות שאני לא צריך. אילו דגמים הייתם ממליצים עבור תקציב של עד כ-6,000, עם אפשרות לגלוש מעט מעבר אם הסיבה טובה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
CREATIVE X-Fi XtremeGamer ראיתי אותו ב-ksp ב-475 ש"ח. האם אני אשמע באיכות סאונד בהרבה יותר טובה מאשר בכרטיס קול המובנה שיש לי?
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
http://www.photoone.co.il/product.asp?pID=68&cID=13 any reviews available ?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות קשה ביותר בין שתי אוזניות שאני רוצה לקנות. המטרה של האוזניות היא בעיקר למוסיקה ולגיימינג (cs go). האוזניות: roccat kave solid 5.1 http://ksp.co.il/?store=KSP03&uin=13430 בין sennheiser hd429s https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11689 נ.ב הכבל של הsennheiser זה כבל של audio ומיקרופון כאחד ולא מפוצל(כמו חיבור לפלאפון) אם יש לי מפצל המיקרופון יפעל? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
- 1 follower
-
-
חיברתי את יציאת הspdif של כרטיס הקול שלי דרך כבל קואקסאלי לרסיבר. מנהל התקן: ac - 97: alc655 בלוח אם Intel® 82801EB I/O Controller Hub 5 (ICH5) עדכנתי לגרסה אחרונה התקן קול: 5-10-0-6280 הגדרתי בכרטיס הקול תצורת 5.1 ערוצים. אך שומע רק שני בשני רמקולים במקום לשמוע בחמש רמקולים. אבקש את פתרונות.
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס קול , ורציתי לשמוע דעה של אנשים לגבי כרטיס קול שיתאים בעיקר לצפייה בסרטים אבל גם שיתאים למשחקים ומוסיקה. כרגע אני שוקל לקחת את ה- creative x-fi extremeMusic. אבל אשמח לשמוע אולי על חברות אחרות של כרטיסי קול חוץ מאשר creative אם יש כאלו שהכרטיסים שלהם שווים בדיקה. תקציב - 1000 ש"ח.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה עולה הIRIVER H320 בגרמניה? איפה אני יכול למצוא את המחיר שלו וחנויות שבהן הוא נמכר? (בעיר קלן)
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם h97 hd3 האם הx fi טיטניום 7.1 ישפר לי את איכות השמע במוסיקה ובמשחקים? ניתן להביא אחד לא חדש ב250 שח.
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מחפש סאב וופר למחשב שיאפשר לי שליטה על-5 רמקולים (5.1) מחיר בין-500 ל-700 שקל (אפשרות לחריגה קלה) עדיפות לצבע שחור
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
קניתי את ה Klipsch Promedia GMX D-5.1 חיברתי הכול .התקנתי גם יפה על הקיר ובכ"ז שאני מעביר בDecoder סוג סראונד יש לי רק 5CH Stereo ו Pro Logic II Cinema/Music שאני מעביר לדולבי דיגיטל זה פשוט מדלג לmode הבא ... הכניסה שלי היא אנלוגית (RCA) מהאקסבוקס שלי. ואין לאקסבוקס יציאה אחרת. הרבה אתרים אמרו שהמוצר תוכנן לאקסבוקס בין השאר למה אני לא יכול לשים DD שאני מחבר ? תודה רבה נ.ב. במחשב החדש שלי איך אני יחבר את הרמקולים למחשב ? יש כרטיס קול מובנה על הלוח אם .. 5.1 .. AOpen AX4C Max אבל זה יציאה כזאת .. והכניסות בDECODER הם Coax In - חיבור RCA Analog In - חיבור RCA Optical In - חיבור כבל אופטי אז איך אני יחבר את זה למחשב ? תודה רבה רבה לכל העוזרים 1!!
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מספר חודשים קניתי מקרן מסוג viewsonic pjd5233 היום קיבלתי משקפיי תלת מימד שהזמנתי מאיי ביי הם משקפיים אוניברסליות dlp link כמובן שהם תואמות למקרן, בהוראות הפעלה כתוב שבמידה ולא זוהה מקרן הם יכבו בתוך שתי דקות והם לא נכבו אז ככה שהבנתי שהם כן מתאימות. הבעיה שלי היא שהסרט שמוקרן מהמחשב שלי נשאר מחולק לשני חלקים. נכנסתי להגדרות של המקרן, הפעלתי תמצב של התלת מימד ועדין כלום. כאשר הורדתי את powerdvd גיליתי אופציה של תלת מימד וכשאני לוחץ הוא כותב לי לא זוהה התקן מסך תומך. אני אוכל תסביכים שעבדו עלי בחנות שאמרו שצריך רק משקפיים ומחשב ושעכשיו אני יצטרך גם נגן בלו ריי מה אני עושה? על הנגן חשבתי כי נכנסתי לאתר של ויוסוניכ וראיתי תמונה של משקפיים פלוס מקרן פלוס …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם כיום אני משתמש באוזניות שקניתי לפני שבע שנים מקרביץ בשלושים שקל האוזניות התחילו להתפורר ולהתפרק לי וזה ראוי לציון שהחזיקו מעמד שבע שנים רציתי להחליף אותם לאוזניות חדשות והפעם החלטתי להשקיע טיפה יותר מ30 שקל הייתי רוצה המלצה על אוזניות עד 400 אולי 450 שקל והאוזניות חייבות לבוא עוד מיקרופון מובנה לא משנה אם הוא ניתן לפירוק אבל שיהיה מיקרופון ולדעת לפי דעתכם מה עדיף חוטי/אלחוטי חיבור USB או רגיל תודה רבה יום טוב ושבוע טוב לכולכם
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיום ישנם יותר ויותר רמקולים אלחוטיים- האם יתכנו רעשי קליטה או שמיעה באיכות ירודה? מה עדיף - אלחוטיים או חוטיים? ???
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מחפש סט רמקולים למחשב עבור חבר שישמש בעיקר לסרטים וקצת פחות למוזיקה. התקציב הוא בסביבות ה- 300-400 ש"ח. בינתיים שמתי עין על ה- microlab b77 שנכנס יפה לתקציב אין ממש העדפה ל- 2.0 או 2.1, אבל כנראה שאין באמת צורך בסראונד - הוא לא משחק וסרטים/סדרות אני מאמין ברובם מגיעים בסטריאו... אשמח להמלצות נוספות
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי בגלל שאני לא ממש מעודכן, אני אשמח לשמוע המלצות על כרטיס קול. דרישות: * הכל, רק לא קריאטיב. * מן הסתם הערות בסיגנון "עדיף את כרטיסי הקול המובנים בלוח" הן מיותרות, כי אני לא יחליף עכשיו לוח אם בשביל זה... * יציאת spdif עם חיבור RCA או חיבור אופטי * תמיכה נורמלית גם במשחקים (eax2 וכו') * אין צורך בכרטיסים עם קופסאות שליטה חיצוניות, ועדיף כמה שיותר זול. מערכת נוכחית: epox 8rda3+ rev2 barton 2500 512mb pc3200 תודה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות אוזניות לפלאפון לצורך שמיעת מוזיקה. התקציב שלי הוא עד 300 שקל אך העדיף שלא לחרוג מ250 שקל אלא אם כן יש שיפור רציני. אני מעוניין באוזניות קטנות עם אחריות לתקופה של של שנה לפחות כמו כן אני מעדיף אוזניות עם כפתורי שליטה (שיר קודם,הבא,פליי ופאוס). אשמח עם ניתן להשיג את האוזניות באזור המרכז - נתניה.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז רציתי לשאול כמה דברים מעניינים בקשר לכרטיס קול הזה...שאלות כמו האם ב www.ksp.co.il הם עשו טעות כי רשום שם CREATIVE Audigy NX ולא CREATIVE Audigy 2 NX אז רציתי פשוט לשאול האם זה באמת CREATIVE Audigy 2 NX מה שמוכרים בKSP כי עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום "CREATIVE Audigy NX"....לא נראה לי שיש כזה בכלל...יכול להיות שהם פשוט לא הוסיפו "2" אבל מצד שני הם גם מוכרים אותו בדיי זול...ועוד שאלה...האם יש הבדל משמעותי בין CREATIVE Audigy NX ל Audigy 2 ZS ? ושאלה אחרונה...האם בשתיי הכרטיסים האלה יש כניסת MIDI ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-