עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by MotherShip,

ערב טוב, לפי מה זכור לי יש פה כמה אנשים שהאוזניות האלו היו\נמצאות בבעלותן, ורציתי לשאול עד כמה הן מאבדות מהסאונד אם לחבר אותן לכרטיס קול מובנה של מחשב ולא DAC כמו FIIO E10 (או כל דבר אחר בתקציב)? ומחיפוש ברשת הבנתי ש MKII נשאר בערך אותו דבר רק יותר קל להנעה, עד כמה זה נכון?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by HORADRiM,

מגוון מאמרים שמצאתי כמועילים / מעניינים / שניהם ;D מוגש באהבה לחובבי ה- Black Magic הזקן והטוב... אם נשארו עוד כאלה. Turntable System Setup מאת Galen Carol Audio http://www.gcaudio.com/resources/howtos/ttsetup.html Everything you always wanted to know about phono cartridges מאת.... A.J. Van den Hul. כן, כן... זיהיתם נכון. http://www.vandenhul.com/artpap/phono_faq.htm Tweaking your Record-Player מאת Stereophile http://www.stereophile.com//reference/170/index.html A Beginner's Guide to Cartridge Setup מאת Andrew Chasin / audiophilia http://www.audiophilia.com/features/cartridge_setup.htm Understanding The Issues Behind Cartridge Alignment מאת Gary Markowitz ht…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. בעקבות רצון לקנות כרטיס קול משובח שיהיה האודיג'י 2 הסתכלתי קצת מסביב וגיליתי להפתעתי שיש משהו כמו 5 גרסאות שונות של הכרטיס . מה קורה פה ? מישהו מוכן להסביר מה ההבדלים בין כל כרטיס בסדרה ? 1. CREATIVE AUDIGY 2 - 700 ש"ח. 2. CREATIVE AUDIGY 2 PLATINUM - 1100 ש"ח . 3. CREATIVE LIVE PLATINUM AUDIGY - 1000 ש"ח. 4. CREATIVE LIVE PLATINUM AUDIGY EX - 1300 ש"ח. 5. CREATIVE EXTIGY USB - מה זה הכרטיס הזה בכלל ? כל המחירים לפי ה"דובים". תודה על העזרה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. ערב טוב אנשים! קודם כל אני יודע שה נושא שלא קשור למחשבין וכל זה ,אבל אני מעדיף להיתיעץ עם אנשים מפה,אז ניגש לעיניינו! קניתי ליפני חודשיים בערך מגבר של fender dsp 65 ויש לו יציאה של footswitch ואף פעם לא הבנתי מה זה באמת. אז אם מישהו יודע מזה אני אשמח לדעת איתו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  5. אממ ... כרגע יש לי מערכת ליד המחשב והיא תופסת לי יותר מדיי מקום (ואבק) וגם הסאונד לא משו אז החלטתי לקנות רמקולים .. עוד לא החלטתי איזה או כמה (2.1 או 5.1) בכל מקרה הבעיה שלי היא אם אני קונה 5.1 החדר לא יראה מגעיל עם כל החוטים על הקירות ? (איך אתם פתרתם את זה ?) השאלה השניה שלי היא .. המחשב ממוקם בפינה של החדר ואין לי מושג אם אני יוכל למקם פה רמקולים 5.1 כי המחשב ממש צמוד לקיר הפינתי יש למישהו עצות או משהו כזה ? בפינה פשוט לא יהיה אפקט נחמד לסראונד ואם החוטים והקטע הפינתי ישארו בעייתיים אני פשוט אקנה איזה 2.1 ואשים אותם ליד המחשב [move]בתודה מראש[/move] עריכה : הנה שרטוט מהיר של החדר שלי http://planet.nana.co.il/sarge9686/images/258462pic1.GIF

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by Netanel o_0,

מה ההבדל בין כרטיסי קול למשחקים ולעריכת\הפקת מוזיקה? איזה כרטיסים מומלצים עד 1000 ש"ח - ליצירת מוזיקה אלקטרונית? (זה לא לי). איך Esi Juli? E-mu 1212 Emu 0404 M-audio audiophile 192 שמות של כרטיסי קול (בכל טווחי המחירים) וקצת הסבר עליהם יהיה נחמד ;D תודה בכ"ז!

7. Started by Kurt,

יש לי קצת זמן פנוי ולכן בחרתי לכתוב פה בפורום, משהו שמצריך הרבה מאמץ בשבילי מפאת הקושי להתנסח. אל תיהיו קשים איתי, זאת פיסת הטקסט הראשונה וכנראה האחרונה שאני יכתוב בסדר גודל כזה. המטרה שלי היא נטו להעשיר את הידע של המשתמשים בפורום כהכרת תודה על השנים הרבות שבהם הם העשירו את שלי. בחרתי תחום שהוא שנוי במחלוקת בכדי להראות את הצדדים השונים בעניין ואולי לעורר פה דיון, שזה תמיד דבר טוב. נניח שהייתם מגישים כוס יין או משקה קל לחבר ומבקשים ממנו לטעום ולחוות דעה על המשקה. תשובה סבירה תיהיה "טעים", "מגעיל", "לא משהו". ואם החבר היה עונה: "אני לא יכול להגיד לך אם המשקה טעים או לא מבלי לדעת קודם מי ייצר אותו, מה הוא מכיל, וכמה הוא עולה." כנראה שהייתם נשארים חסרי מילים. בתחום האוד…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. נתחיל באוסף שאת האמת בהחלט שווה קניה. מי שלא שמע עליו היה חירש בזמן האחרון. Israliens 4 אוסף שמכיל את טובי האומנים בארץ: Astrix, Infected, Psysex, Sub6, Pixel ועוד.. http://www.psyshop.com/shop/CDs/hom/hom1cd028.html לא יאומן עד כמה האוסף הזה מושלם. האלבום החדש של Bio Tonic Bio Tonic - On The Box סגנון חדש ומטורף. משהו עמוק ומרתק. http://www.psyshop.com/shop/CDs/sol/sol1cd005.html מוממץ בחום. אלבום ממש איכותי ומושקע.

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אהלן אנשים, לא דיון עם יותר מדיי פואנטה, סך הכל קצת חוויות מהיום בערב. הקדמה בקיצור: אני משתמש בקדמים מדגם Encore 705 משודרים של אומגה-אודיו, ויש לי עוד זוג של Encore 709 שאני לא משתמש בו בחדר בגלל שיש לו כמות גדולה מדיי של באס בשביל החדר שלי (לכן הוא בהשאלה לאח שלי הקטן). אתמול הייתי אצל חברנו NIRSES (וננצל את הבמה בכדי לאחל לו שוב להתחדש על הרמקולים שלו ), ובחזרה השאלתי ממנו את המגבר החלש יותר שלו שלא בשימוש. הסיבה שלקחתי אותו היא שהוא מגבר שלמרות ההספקים הלא מרשימים נשמע טוב מאוד, וחשוב לא פחות, יש לו באס מאוד הדוק וצליל בהיר קצת (זה לפחות הרושם שקיבלתי מהאח הגדול שלו אחרי שהורדתי כמה וואטים). אז חשבתי לבדוק את המגבר הזה עם ה-709 ועם האוזניות שלי. אז עם האוזניות זה ל…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by solet,

האם מדובר בכבל סטנדרטי שניתן לרכוש אותו בכל חנות אלקטרוניקה? האם הוא מתאים לכל מערכת סטיראו (גם ישנה?) ולכל מחשב?

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  11. Started by Arik.G,

סתם רציתי לשתף אתכם , אולי יש כאלה שזה יעניין אותם אבל הם לא מסתכנים בלפרק. הדקודר: והסב , בנוי בצורה מעניינת מאוד כשהרכיב החיצוני הוא פסיבי ואין לו מגנט:

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. IR Blaster מה הוא עושה? ומה זה חיבור RF?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  13. Started by icebreak,

סוף סוף מישהו רציני החליט לעשות השוואה אחד מול אחד בין ה IRIVER H320 ל IAUDIO X5: הביקורת: http://phonephile.blogspot.com/2005/08/iaudio-x5-vs-iriver-h320.html ותודה ל: http://dapreview.net/comment.php?comment.news.1958

• 91 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. אז אחרי נסיון מאוד מוזר עם אודיופיל 192 ונסיונות להגדיר את היציאה הדיגיטלית, וויתרנו (אני ורותם) ונסענו אליי. במפגש האחרון לא שמעתי מספיק את ה880 והייתי מאוד סקרן לגביהן. אז בנוגע לנוחות, בדיוק כמו ב990 אבל מרגישות קצת יותר כבדות על הראש, לא משהו מיוחד שצריך להתייחס אליו. בנוגע לדבר החשוב יותר, הצליל: הדבר הראשון ששמים לב אליו כשמתחילה להתנגן המוזיקה אלה המידים שפורצים החוצה והאיזון הטונלי של הספקטרום ביחד עם במה מצויינת ורזולוציה קרה ואנליטית, שלא ממש התאימה לי אישית אבל רותם אוהב את זה. המיד-באס ב990 יותר טוב והוא יותר פנצ'י לכן הן יותר מתאימות למוזיקה אלקטרונית על סוגיה. ב880 היה חסר לי את ניצוץ האנרגיה שאני כל כך אוהב ב990 אבל אני מניח שהייתי מתרגל אליהן לאחר ת…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום קרובי משפחה שלי באים לארץ מארצות הברית ויש לי עד 3000 ש"ח לנגן MP3 ווידאיו מה דעכתם ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי חברים, חבר קנה רסיבר חדש ויש לו אפשרות לקרוס אובר, אני חושב שצריך לחבר מערכת סראונד לווינית כדיי להפעיל אותו. מישהו מכיר את הפונקצייה ויודע לומר אם היא איכותית מספיק ?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  17. Started by SD Project,

אז ככה, לא מזמן בניתי קופסאות לשתי סאבים שהיו זרוקים לי בחדר, יצא קטלני... עכשיו אני יודע שאם אני מחבר אותו ככה ישיר למגבר הוא נותן את כל הצלילים (נמוכים, בינוניים וגובים)... האם מיש'ו יודע או יכול לעזור לי למצוא מדריך לבניית קרוסאובר (מפצל צלילים) לסביבות ה100-150 וואט Rms שאני יוכל לשמוע בהם רק צלילים נמוכים... תודה רבה [move]אולי בכל זאת ?![/move]

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  18. מה קורה נשמות? מחר יש לי של"ח אז קניתי אוזניות חדשות... רוצים תמונות? טוב בקיצר יש לי נגן אמפי3 עם 256 מגה זיכרון [לא דיסק לאלה שלא הבינו] ויש כמה שירים שנגיד בנקודה כזו בשיר פתאום כזה הצליל נפסק וממשיך בקטע אחר... כאילו מקרטע.. כמו שאין קליטה אז שומעים מ_ המ_ב ג__ ה__ ט_ב? אז.. מה עושים? אולי כדאי לשנות את הפורמט של השירים? הם עכשיו על mp3 ... טוב הינה האוזניות והאמפי3 שלי שקניתי בג'רמני... הינה העטיפה: [התמונה ככה כהה בגלל שהמצלמה מגדירה לבד את כמות האור ושאר הדברים... סעמק איתה... מצלמה מעפנה למחשב] אוזניות+ אמ פי 3 : ולסיום מה שרשום מאחורי הקופסא של האוזניות... ד"א רשום שם שיש מיקרופון זה נכון? לא רואה שום מיקרופון.. לפחות לא כניסה של שתי החורים בשביל שהקול…

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  19. קניתי היום קרטיס ZV:M חדש דנדש, לפני חצי שעה שצפיתי בתמונות המכשיר הפסיק להגיב פשוט !, כאילו יש קליק כזה שאני לוחץ על המקשים אבל שום דבר לא משתנה חוץ מזה שנדלק האור . מה אפשר לעשות? למכשיר יש בטריה מלאה ואין לי כוח לחכות שהיא תיגמר . בנוסף לכך, אני חושב שבחנות הביאו לי נגן לא חדש מכוון שכבר הייתה לו חצי בטריה והאריזה לא הייתה סגורה לגמרי אז מה עושים ? יש איזה צירוף של מקשים אשר מאתחל את המכשיר ?? ואיך יכול להיות שנגן חדש נהרס בפחות מ 12 שעות ???

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  20. כפריק של מוזיקה חשובה לי האיכות ולמרות שאין לי את המערכת הכי איכותית במחשב (ATP3 + M AUDIO REVOLUTION) אני מקפיד תמיד שקבצי הMP3 יהיו באיכות הכי הכי הכי גבוהה ואני ממש לא מתפשר על איכות. בכל מקרה הורדתי דיסק שלם של Richard Strauss והוא היה בקובץ APE שהוא לא דחוס בכלל ומשם העברתי אותו לWAV באיכות הכי גבוהה כמובן (כמו המקור) ומהWAV לMP3 ב320kbps - 44KHZ שזה הMP3 באיכות הכי טובה שיש. כשאני שומע את הWAV שהוא בעצם כמו המקור (500 MB של 50 דקות), כמובן שהאיכות מדהימה וכשאני שומע בMP3... האיכות כמובן טובה מאוד אבל אני חושב שאני בכל זאת מצליח להרגיש הבדל בינו לבין הWAV (למרות האיכות המקסימלית של הMP3). האם מישהו חושב שזה הגיוני ? עוד מישהו פה מצליח להרגיש הבדלים כאלה ? ומה בד…

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  21. לא כולל נגני MP3., מעבר לזה הכל ב-30 אחוז פחות. לדוגמה רמקולים GigaWorks T40 Series II או HD50 שעולים בארץ כמעט 900 שח, יעלו עם משלוח דרך mustop.com בערך 500 שח. ;D

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  22. תראו,יש את מצב מספר 1,שזה המצב הסטנדרט שאני משתמש איתו כככה בלי אוזניות בלי כלום : (שימו לב על האחוזים שמכוונים הרמקולים הקדמיים) זה מצב שתיים : (אחריי שחיברתי אוזניות,הוא מזהה את זה אוטומטית,מעביר את המערכת למצב שמע באוזניות ומעלה את רמקול שמאל וימין ל 100%) http://images3.pictiger.com/images/13/e186b96f6b5d3e4aac11779a5dfde213.jpg והמצב השלישי,אחריי שניתקתי את האוזניות,הוא חזר למצב מערכת רגיל,אבל במקום להחזיר את הרמקולים הקדמיים ל 70% הוא משאיר לי אותם על 100% כמו האוזניות ואני צריך לשנות כל פעם בחזרה ל 70% http://images3.pictiger.com/images/d5/f1e43e718f14958d7b04b8b4cc87bbd5.jpg הפכתי כל אופצייה בתוכנה ולא מצאתי שום דרך לגרום לה לעשות מן פרופילים לכל מצב שהמערכ…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by lamb,

אני עומד לקבל את הכרטיס הזה מחו"ל עוד שבוע ורציתי לדעת אם מיהו יודע על דרך שבה ניתן לחבר את הפנל החיצוני למגירה חיצונית למארז כך שיהיה נוח להגיע אל הפנל? אולי יש למישהו הצעות?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by Lior4543,

שלום, היום התחדשתי בטלווזיה 32LK330Y, של LG היא מחוברת לממיר של YES. אני ניסתי לחבר התקן נייד שהכיל קבצי MKV, וראיתי שהוא לא מצליח לקרוא אותם (דבר שלא ציפתי).. האם יש דרך כל שהיא לעדכן את הפורמטים שהטלווזיה תתמוך? אם לא, איזה עוד פתרון יש לי בלי לקנות מחשב שיתחבר אליה?

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by fuck off,

אפשרי? אני חושב שכן אבל אין לי שמ איך... אולי למישהו יש רעיון או משהו? או תוכנה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.