אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי 6 רמקולים שמחוברים למערכת סטריאו רגילה 4 קדמיים - 2 רצפתיים גדולים, 2 תלויים של המערכת 2 אחוריים טובים אני רוצה לקנות רסיבר טוב אך עד סביבות ה1700 שח שייתן לי סאונד איכותי בתקווה שבעתיד אקנה סאב נפרד. הוא מיועד בעיקר למוזיקה אך גם לקולנוע ביתי. שאלתי היא האם בכלל כדאי לי לקנות רסיבר עם מה שברשותי, ואם כן מה ואיפה אני יכול לקבל מידע על כך תודה.
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
הנה כל מי ששאל אינספור פעמים מתי זה מגיע הנה זה........ http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriver-120pmp&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=92 (קרדיט ללינק הולך לron_bby) עולה פחות מH340 וH320.................. חי חי....
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
http://www.mp3shopping.com/english/sm-200c.htm הוא מוכר לי אותו ב150 ש"ח. מה דעתכם נראה טוב... אבל אני לא ממש מבין בזה. בבקשה תעזרו ותגיבו כמה שיותר מהר... כדי שאני יתן לו תשובה. תודה
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
חיברתי את המיקרופון ליציאה האדומה שלו מאחורה והוא לא עובד, בדקתי את הווליום וזה לא על MUTE..ניסיתי הכל ואני ממש לא מטומטם, ניסיתי גם לשים אותו ביציאה הקידמית של המיקרפון וגם לא עזר, אז ניסיתי לחבר אותו ל LINE IN (היציאה הכחולה) והופ הוא עובד..אבל מה זה שווה אם הוא לא מקליט אז מה הבעיה?? הרי המיקרופון עובד ועוד בעיה, הורדתי את הגירסה של הדרייברים של ה NVIDIA NFORCE 2.45 כאן מהאתר וכתוב לי ב DEVICE MANAGER איפה שהכרטיס קול DRIVER VERSION: 6.14.348.0 ניסיתי לעדכן ומצאתי גירסה 6.14.431.1 מה windows update וגם מהמנהל התקנים, התקנתי ולא הצלחתי לפתוח את ה SOUNDSTORM, זה עשה בעיה כזאת של send error אתם מכירים.. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אפילו בתל-אביב. אני מחפש בחנויות שאתם מכירים באיזור המרכז מומלץ תל-אביב-רמת-גן (אפילו בני ברק חחח) שמוכרים דיסקמן MP3 בזול! (ברור שיהיה הררבה פונקציות כמו ID3.)בלי השמנה באינטרנט הכוונה עם יש אתר תביאו אבל אני הולך לשם וקונה!... יעני שלא חייבים להזמין באינטרנט. ((עד 350 ש"ח!!)) תודה! וזה חשוב לי כי כבר חודש וחצי שאני מנסה למצוא משו. הכי חשוב קורא צרובים חח
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום! אני צריך את עזרתכם בלחבר את המיקרופון לכרטיס קול שלי שהוא audigy 2 retail.. אני מחבר את המיקרופון כמו שצריך לכניסת הMIC, מגדיר את הrecording source על microphone אך המיקרופון מסרב לעבוד עם הכרטיס הזה!! :-[ לכרטיס מחוברת מערכת דיגיטלית דרך spdif ,בהגדרות של הדרייברים הכל מוגדר אצלי כspdif\digital output (ניסיתי להסיר את האפשרויות האילה, אך כלום לא עזר!! ניסיתי כבר הכל אני ממש מיואש!!! המיקרופון בסדר, פועל על מחשב אחר.. הsurround mixer שלי בגרסה 3.00.55.. ואני עובד על WINXP.. תודה מקרב לב על העזרה!!
-
- 10 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן בן דוד שלי רוצה לקנות את הכרטיס קול הזה EMU 1820... מוכרים אותו בארץ? אם לא האם מוכרים בחול ועושים משלוח לארץ?
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום. לא מצאתי בחיפוש משהו מתאים, אז פתחתי נושא חדש. דוד שלי נתן לי חמישה רמקולים לקולנוע בייתי (2 פרונט רצפתיים גדולים, 2 אחוריים וסנטר), נראה מרשים מאד. יש לי גם דיוידי וטלויזיה נחמדה, ורציתי לחבר את הרמקולים אבל צריך רסיבר. אני ממש לא רוצה להשקיע הרבה כסף, וגם לא מבין הרבה בנושא (מה לעשות, מחשבים זה התחום שלי לא רסיברים...), אז הייתי רוצה המלצה לרסיבר כמה שיותר זול, אם אפשר 1000 שקל או פחות (ותגידו לי אם אני חי בסרט ואין כזה דבר). רוצה תמיכה בסראונד, דולבי וכל הדברים האלה... בנוסף, הייתי רוצה לדעת מה בעצם אני "מפסיד" כשאני לוקח כזה רסיבר זול ופשוט לעומת רסיבר שעולה 3000-4000 שקל. תודה, אמיתי.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן תגידו מה נותן סאונד יותר איכותי... לשים ווינאמפ על 100% ואת הרסיבר על קצת? או לשים ווינאמפ על 20% ולהגביר ברסיבר? או לעשות ממוצע כזה חח
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי, אני עושה הרבה צלילות בבריכה\ים והייתי רוצה מערכת MP3/FM שאני יכול לקחת איתי לתוך המים ושישארו בחיים. יש המלצות? תודה רבה!!!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות דיסקמן MP3 עד 250 ש"ח יש אפשרות לחריגה עד 300 ש"ח אבל אני ממש ממש לא רוצה לחרוג. חשוב שהדיסקמן לא יזלול סוללות. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קניתי די וי די חדש קורא דיוקס. הבעיה היא איך אני מחבר אותה לטלויזיה ולכבלים ככה שברגע שאני מכבה את הדי וי די הכבלים יפעלו או שפשוט בלחיצת כפתור אני אוכל לעשות החלפה בין די וי די לכבלים. לטלויזיה יש יציאת scart וקואקסי שאני לא נוגע בו ולא אגע. לכבלים יש יציאת scart וRCA - לבן אדום וצהוב. לדי וי די יש גם scart ו RCA- לבן אדום וצהוב. קיבלתי עם הדי וי די כבל RCA - לבן אדום צהוב עכשיו איך אני מחבר בין השלושה ככה שיעבוד מצוין. אני מוכרח לציין שאם אני מחבר את הכבלים לדי וי די והדי וי די לטלויזיה ... האודיו מהכבלים כזה גרוע .. איכות על הפנים אין פלא חחחח. מה אני עושה ? בבקשה עזרו תודה
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7022851&type=1&product=1&category_name=%ee%f2%f8%eb%e5%fa+%f7%e5%ec%f0%e5%f2+%e1%e9%fa%e9 מה שאני חיפשתי זאת מערכת טובה שתהיה חזקה ושישמעו בה יפה... גם שירים וגם סרטים אני מחבר את המחשב לרסיבר בכדי לצפות בTVOUT ולשמוע ממנו.... אני לא מחפש מערכת איכותית מכיוון שמערכת כזאת עולה 4000 שקל לפחות... מה שחיפשתי זאת מערכת בינונית שתספק אותי... האם המערכת האת תספק אותי?.... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי קובץ ווידיאו ורציתי לדעת איך אני מוציא ממנו את הקול ושומר את הקול כMP3 או לא משנה מה כי אפשר להמיר. בתודה דניאל נורמן
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לקנות נגן או מיני דיסק לשנה הבאה. עד עכשיו חשבתי שאני קונה מינידיסק בטוח (את ה HI-MD) אבל הוא עדיין לא הגיע לארץ ואני לא בטוח שהוא משתלם. התקציב שלי הוא 1200-1400 גג ואני מחפש משהו שיהיה בו את הדברים הבאים: 1.קטן מספיק כדי להיכנס לכיס 2.אסאונד איכותי מ-א-ו-ד ועדיף גם חזק 3.שיכיל לפחות 500 מגה או שיהיה בו אפשרות הרחבה זה פחות או יותרהדברים הבסיסיים שאני רוצה בנגן או מנידיסק שאני יקנה. לאחרונה אני נוטה יותר לכיוון אייריבר חשבתי על ה IMP550 למרות שהוא דיסקמן, קראתי עליו ביקורת בIGN והוא קיבל 9.8 מה אתם אומרים עליו? יש מצב שהוא נכנס לכיס? הוא בגודל דיסק בול אם אני לא טועה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מע' קולנוע ביתי, אני סטודנט תפרן ולכן חשבתי לקנות את המערכת שדייהו מציעה באיזה 500 ומשהו ש"ח שכוללים 5 רמקולים, סאב וDVD עם מגבר בתוכו. האם זה שווה את הכסף? או סתם עבודה בעיניים כזה מחיר יפה? עוד משהו, המרחק בין הPC לTV שלי הוא די גדול, ולעגן כבל SV יעלה לי די הרבה (בערך 200 ומשהו ש"ח...) אז השאלה היא אם יש איזהשהו מכשיר שפועל על גלי רדיו (או כל דבר אחר) שיעביר לי אות מהPC לTV במחיר יותר טוב. תודה, ארז
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכם אתמול רכשתי את המכשיר הנ"ל במחיר של 600שח כולל הובלה. אני מוכרח להגיד שב 600 שח אי אפשר לצפות ליותר. המכשיר אומנם קורא את הפורמט אבל יש קו עבה בערך של 4-5 ס"מ שעובר באמצע המסך הוא אומנם אפור אבל עדיין מפריע לראות את הסרט. השלט פועל רק ממרחק של 1-2 מטרים. כונן התקליטור נפתח לא עד הסוף. המכשיר נראה די שביר. המכשיר מגיע עם שלט,כבל RCA - RCA וחוברת הוראות. עוד דבר. המכשיר לא קרא לי VCD הוא כתב NO DISC מה שאני רוצה לשאול.... הוא האם יש פה עוד אנשים שקנו את המכשיר ? אני מעוניין לדעת אם גם לכם קרו התקלות שכתבתי למעלה. מה שעוד אני רוצה לשאול ... איך אני מחבר את זה כמו שצריך.. יש לי קופסת כבלים של הוט ... אז חיברתי את הטלויזיה לדי וי די ודי וידי לקופסת כבלים.. האם…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי 200 ש"ח שאין לי מה לעשות בהם. החלטתי לקנות בהם אוזניות. בבקשה תמליצו לי על אוזניות בתקציב הזה, אבל שמחיר המשלוח יכלל בתוך ה-200 ש"ח. בבקשה, שמחיר האוזניות+המשלוח לא יעברו את ה-200 ש"ח. יש לי כרטיס ישראכרט צעיר ויש לי בו רק 200 ש"ח, אז אפילו ב-אגורה אחת אי אפשר לעבור את תקציב ה-200 ש"ח. אני אשתמש באוזניות רק לשמוע מוזיקה וכו', לא צריך מקצועיות, אבל שיהיו באיכות טובה ביחס למחיר.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אני ארגיש הבדל בין כרטיס קול o b לכרטיס pci אם אני אשתמש באוזניות ?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות למטרה של משחקי מחשב ברשת, שישמעו טוב וצריך גם מיקרופון איתם, הצעות יתקבלו בברכה ואם אפשר לתת לי לינק לדגם הבא: pro-luxe stereo headphones OA-800 זה יהיה נהדר. התקציב שלי הוא בערך 200 שקל, תודה רבה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי את הנגן Zvue חדשות וקצת נדלקתי.. אני מחפש די הרבה זמן נגן MP3 וגם יש וידאו.. שזה מעולה והמחיר מאוד אטרקטיבי עכשיו: 1) הוא שווה משהו מבחינת מפרט? יש איזה משהו שצריך להדאיג אותי 2)יש מצב שניתן להשיג אותו בארץ? אם לא מישהו יודע מתי, אם בכלל? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי! רציתי לחלוק איתכם חלופה להורדת מוסיקה בקאזה ודומיה, זהו חדר מיוחד ברשת DC++ למשתמשים רשומים בלבד, בו מותר לחלוק אך ורק אלבומים מלאים ש"נקרעו" ע"פ סטנדרד מאוד-מאוד-מאוד קפדני לאיכות וסידור המוסיקה, למי שאוהב סדר, מוסיקה באיכות גבוהה במיוחד, ומוכן להשקיע מעט יותר בזה, הנאה מובטחת. אני שירים כבר כמה חודשים כמעט אך ורק משם. בתור התחלה אתם צריכים "לקרוע" 25 אלבומים אל פי הסטנדרט, ואז תוכלו להצטרף להאב האימון... בנתיים אני הישראלי היחיד שם, אבל חוץ ממני בהאב הראשי (לא האימון) ישנם כ267 משתמשים מחוברים כרגע שחולקים 16.37 טרה בייט של מוסיקה איכותית. מומלץ בחום! לפרטים נוספים http://www.ubernet.org/
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת. הטלויזיה מרוחקת כחמש מטר מהמחשב ואין לי אפשרות לקרב. איך אני יכול להאריך את הכבך שמחבר בינהם? את הכבל של האודיו, פשוט גזרתי כמה כבלים של אדיו (אוזניות וכאלה) וחיברתי בינהם ונהיה לי כבר ארוך. אבל האם אפשר לעשות באותה מידה כבל של התצוגה שמחבר בין כרטיס המסך לתצוגת הטלויזיה באותו אופן? זה אותו סוג כבל כמו של האודיו? (יש לי geforce fx 5500)
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
טוב אז אחי רוצה לקנות רמקולים 5.1 למחשב למשחקים סרטים ושירים. יש לו 700 שקל, יש לו סאונד בלאסטר לייב 5.1, יש לו אוזניים ( סתם ) הוא מעוניין ללכת על אחד מהסטים הבאים: http://www.starcom.co.il/shop/product.asp?product=418 http://www.starcom.co.il/shop/product.asp?product=82 לדעתי הלוגיטק עדיפים, אם יש לכם הערות או הצעות לגבי סט אחר אשמח לשמוע.
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-