עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי יש למישהו ניסיון עם ה-Tannoy MX3 ? http://www.tannoy.com/product.cfm?ID=138&Page=1 מומלצים? יש רמקולים רצפתיים טובים יותר באותו איזור מחירים (1500-2000) ?

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by Zakash,

שלום לכולם! החלטתי לרכוש טלויזיה חדשה 37INC פול HD. הייתי מעוניין לשמוע המלצות מחברי הפורום על מה כדי לי ללכת.. בעקרון אין הגבלת מחיר אבל כמה שיותר זול יותר טוב או לפחות שאני יבין על מה אני משלם יותר כי אחרי חיפוש מהיר יש המון הבדלי מחירים אבל בשבילי זה לא אומר על מה אני משלם יותר... כמובן שעדייף חברה כמו LG, SAMSUNG ולא חברות בלי שם... בקצרה אני צריך שיתחברו לטלויזיה מימיר, מחשב וסוני 3.... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  3. קניתי את הרסיבר לקולנוע ביתי של קנווד דגם KRF-V5070D ויש בו שתי כניסות כאלה. מה זה הכניסות האלה למה אני מחבר אותן ועם איזה כבל? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. שלום. אין לי צורך בהקלטה אלא רק בצפייה. אין גם צורך בצורב DVD אלא רק בכונן DVD טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  5. הבאתי לוח אם חדש של GIGABYTE GEFORCE 6100 עכשיו יש לי תבעיה הזאת : The audio driver: Vendor: nVidia Model Corporation MCP51 High Definition Audio Module: snd-hda-intel Motherboard: ASUS M2NPV-VM The problem is: When I was playing the music or sound files, there are some "weeee" sound. It seems to be some high fequency noise. Very ignoring. When I'm using the Windows Vista Beta 2, the sound is ok. Just like the normal. Please help. שאני מגביר שומעים כזה בלי באסים ... איכות גרועה ממש מי שמכיר תבעיה בבקשה !!! שיעזור תודה

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  6. Started by NiMo1771,

אני רוצה לקנות אוזניות גיימינג (בעיקר למשחקי יריות, אבל גם מירוצים) עד 400 שקל בערך, עדיף פחות אני לא צריך אוזניות ברמה גבוהה אלא כאלה שיהיו מספיקות בשביל לשמוע צלילים שאי אפשר לשמוע ברמקולים שלי (למשל צעדים של אוייבים שמתקרבים בCOD) ראיתי שיש הרבה המלצות על SteelSeries Siberia v2, השאלה האם שווה להשקיע סכום כזה למישהו שלא מחפש איכות גבוהה מדי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

מה הרזולוציה שהיא נותנת לבחור בחיבור למחשב עם VGA או HDMI ? תודה רבה. זה נושא קצת משולב של מחשב טלויזיה רזולוציות, אתם יכולים להעביר את הדיון לאן שתמצאו לנכון.

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  8. Started by amitush286,

חברה אהלן.. קניתי I POD וידאו והורדתי אליו פרק של חברים (עשיתי לו המרה ל I POD ב I TUNES ) רואים את הפרק מצויין אבל לא שומעים ... אין סאונד בכלל (בדקתי את האוזניות בקבצי MP3 הן עובדות מצויין... יש למישהו רעיון למה זה לא עובד לי או מה לא עשיתי נכון....???

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  9. Started by kinggil,

Subwoofer: 8.5 x 6 x 9 מה הגודל של זה? תודה

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  10. Started by x-pert,

אני מוסיקאי, מחפש מכשיר הקלטה יחסית איכותי בשביל להקליט איתו חזרות (תופים, בס מוגברת, חשמלית מוגברת, אקוסטית מוגברת, קלידים) בחדרי חזרות באיכות יחסית טובה. המליצו לי על המכשיר הזה: Zoom H2 1. רציתי לשמוע את דעתכם על המכשיר הנ"ל. 2. האם יש המלצות נוספות (זולות יותר או טובות יותר) לגבי מכשיר כזה ? תודה רבה, גל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by jcdenton1,

אני מחפש אוזניות כמה שיותר איכותיות וטובות בטווח של ה-300 שקלים. האוזניות מיועדות לנגן X5L. חשבתי על 1 מ-2 הדגמים הבאים: CX300 JBL Reference 220 מה אתם אומרים?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. חבר שלי מעונין ברכישת נגן MP3 ועדין מתלבט. האם משהו יכול להמליץ על חנות רצינית עם מבחר? משהו דומה להנדי בתל-אביב. או שהוא יאלץ לנסוע לתא בכל זאת המון תודה מראש על הטיפ לכל הצפונים שבכם

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by Oprapc,

מישהו יודע איך אפשר להפוך את השמות קבצים בעברית שיהיו הפוכים כאילו לכל הנגני MP3 שרושמים עברית הפוך? אבל צריך תוכנה שתשנה את השם קובץ לא את הID3TAG תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  14. Started by VL,

שלום קניתי לפני שבוע את הרמקולים X-530 ולא כולם עובדים הלכתי לחנות שקניתי מהם והסברתי להם שרק חלק מהרמקולים עובדים הם אמרו לי לקנות כרטיס קול של 5.1 הלכתי קניתי כרטיס קול של sweex חיברתי אותו התקנתי את הדרייבר שלו ועדיין לא כולם עובדים לי... יכול להיות שלא חיברתי לסלוט הנכון את הכרטיס קול?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by vico05,

שלום קניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon HD 5500 Series וחיברתי אותו לטלויזיה אבל אני לא שומע כלום דרך הטלויזיה (פוג'קום) מישהו יכול לומר לי מה אני יכול לעשות בכרטיס מסך יש לי חיבור displyport ובטלויזיה יש לי HDMI אני משתמש בווינדוס 7 בעברית

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by useless,

יש לי מינידיסק, וכידוע, ההספק שלו הינו נמוך ומעצבן. מהיכן אני יכול לקנות אוזניות שכאלה, ואיזה סוג נחשב למועדף (מבחינת איכותית וזמן משך חיי הבטריה). תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. עברתי לא מזמן לעבוד בכרטיס קול ONBOARD שלי ויש מן בעיה מסויימת, נגיד באיי סי קיו שמישהו נכנס שמועים דפיקות, אז בהתחלה שומעים רעש כזה נקטע ואז שומעים את הצליל, ככה גם אם אני עושה BACKSPACE בחלון השיחה של האיי ס קיו כמה פעמים, שומעים רק את ההתחלה של הצליל ורק את האחרון שומעים נקי, כך גם בכל מיני תוכנות שמשמיעות צלילים, אבל שירים בווינאמפ שומעים בלי תקיעות בלי כלום. בכרטיס קול שהיה לי מקודם לא היו בעיות (של קריאייטיב) דרך אגב אני שומע רק סטריאו יש לי מגבר סטריאו, איזה כרטיס קול הייתם ממליצים לי עד 220 שקל?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  18. כרטיס קול: Realtek ALC885/889A @ ATI SB600 ולוח האם: GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 אני ישמע טוב? יהיה לי סאונד טוב? ואם לא אפשר להמליץ לי על כרטיס קול טוב ולא יקר מידי? :'( :'( :'( :'( :'( :'( אגב .. אם אני יקנה את גרסאת ה USB היא באה עם כרטיס קול בטוח האוזניות לא? משהוא כזה....

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  19. Started by amisu,

harman-kardon בן 8 לערך, בקושי היה בשימוש, תקין. אפשר להסב לשימוש למחשב? תמונות:

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  20. שלום =] יש לי בעיה מצחיקה ואמיתית לחלוטין. כאשר אני מפעיל משהו בבית ע"י חשמל שזה טלוויזיה, מנורות במקומות שונים בבית, מאוורר אפילו ועוד כמה דברים. אני שומע טיק קטן ברמקולים שלי, אבל כל זה קורה רק כאשר אני מפעיל או מכבה דבר מסוים בזמן שהדבר פועל לא תהיה שום בעיה אלא רק בהפעלה ובכיבוי. זה הגיוני?

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by אביה שרביט,

רציתי לשאול, כשאני מורידה סרט באימיול, והוא לא בפורמט אייטיונס (כי אין) אי אפשר לפתוח אותו עם האייטיונס, אז איך להעביר לאייפוד?

22. Started by barak19876,

שלום רציתי לדעת ממשהו ששמע את הרמקולים השקופים של Harman-Kardon 2.1, איך הסאוד שם? אני רוצה לקנות אותם (כנראה בדיוטיפרי ואני לא שמעתי אותם בשום מקום) כרגע יש לי בבית גם את הרמקולים של LOGITECH Z4 ואיתם שומעים מעולה (ממליץ מאוד) אבל האם ה Harman-Kardon יותר טובים משמעותית מה Z4? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by *BYZ*,

עשיתי משהו מטומטם וקניתי טלוויזיה שהציעו לי בחנות כי לא היה להם מה שרציתי בקיצור יציאות אודיו שיש לי זה לאוזניות רגילות ו-DIGITAL AUDIO RCA Cinch יציאה בודדת לא L/R עכשיו כשאני מחבר כבל זכר בודד (כי זה מה שיש ב-digital audio out) שמתפצל לשני נקבות ואני מחבר את זה למערכת סטריאו AUX IN אני לא שומע דרך המערכת. שמע עדיין יוצא מהטלוויזיה. למה זה? האם זה הורס את הטלוויזיה או את המערכת סטריאו אם אני מחבר אותם דרך היציאה של האוזניות? תודה..

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  24. יש לי לוח אם GIGABYTE EP41-UD3L http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3454#sp ואני רוצה לחבר למחשב שתי מערכות רמקולים,השאלה שלי זה אם זה יהרוס משהו,את הכרטיס קול או משהו ... המערכת שמחוברת למחשב קבוע תמיד היא מערכת 2.1 של corsair sp2500 עם מגבר חזק משולב עם סאב וופר , כל זה מתחבר למחשב בכבל 3.5 מ"מ ירוק רגיל. ויש ברשותי עוד מערכת שאני רוצה לחבר למחשב בנוסף, זה מן מגבר משולב עם DVD מערכת די ישנה של חברה לא הכי מוכרת אבל עובדת טוב וגם זה מתחבר למחשב עם אותו כבל, יש לי בכרטיס קול המובנה 6 כניסות לאות שמע,ולפי realtek hd audio manager שקיבלתי בדיסק אפשר לחבר עוד מערכות רמקולים,אני עומד לעשות את זה,וברצוני לדעת אם זה יהרוס משהו, או יעשה שבכל מערכת ישמעו רק 50% או משהו…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by weissby,

1) לאחרונה אני שם לב בכל מיני מכשירים הקשורים איכשהו לאודיו (אם זה רסיברים, או מכשירי הקלטה ברמה גבוהה וכל מיני דבירם בסגנון) יש איזה שקע שמאוד דומה לRCA רק שהוא בצבע כתום 2)במחשב אצלי איפה שיש תכניסת רמוקלים ומיקרופון, יש גם איזה שקע כחול באותם המימדים של השקעים האחרים, מה זה? ובנוסף, בכרטיסי קול טיפה פחות פשוטים למחשב, יש כזה איזה 6 שקעים במקום 3, מה זה כל אחד שמה? כאילו יש ממש צבעים שונים.. 3) אנלא בטוח באמת אם זה קשור לאודיו, אבל שוב על המחשב בצד האחורי מתחת לשקעי הPS/2 יש איזה שקע שנראה כמו הRCA הצהוב הזה של הוידאו ואיזה חבר שלי אמר לי שזה בעצם מעביר קול אבל לאדע אם הוא צודק או לא.. אז מה זה?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.