אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לי מערכת סראונד אבל זה לא הכי משהו למוזקיה..... אז יש לי תקציב לקנות מערכת סטריאו איכותית...... אבל אני חייב שיהיה איזה נתב שאני יכול לבחור אם הסאונד יהיה דרך המערכת או המערכת סטריאו כי אם אין זה ממש באסה ואני אוותר על העסק...... אז האם יש כזה נתב? והאם זה הפורום המתאים? ואם אין זה מסובך לבנות אחד?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אהלן חברה.. כמו שאומרת הכותרת, החלטתי לקנות את נגן ה-mp3 של iRiver 195TC, המכיל 512 MB. השבוע אמי אמורה לטוס ללונדון. שאלתי היא, האם מישהו מכם, מכיר איזושהי חנות מרכזית של אלקטרוניקה בלונדון? כך שלא אצטרך לשגע את אימי? עוד שאלה, האם יש סיכוי שהמכשיר נמכר בדיוטי-פרי שלנו בנתב"ג?? תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להתקין כרטיס קול במחשב פנטיום 2 עם לוח אם aristo am 639bx. כאשר פתחתי את המארז כבר מצאתי כרטיס קול ISA אבל הוא לא מזוהה כלל במנהל ההתקנים. החלפתי בכרטיס אחר -תקין גם הוא בחיבור ISA אבל גם הוא לא מזוהה כלל. שיניתי סוקטים וכלום לא קורה. האם יש משהו שעלי לעשות ע"מ שבכל זאת יהיה לי סאונד (חוץ מלהשיג כרטיס PCI...) ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מה יותר כדי ליקנות ? אייפיוד או מיני דיסק?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אוקיי, לצערי אני מדי פעם נכנס לגיימר, כדי לראות שטויות כאלה: rofl lmao ^^ ipod זה הלוקסוס. בוא נשאל למה? הממשק הכי טוב שיכול להיות. נקודה נוח אינטאטיבי יפה ומהיר. מבחינת מראה אי אפשר לנצח. איכות סאונד-מדהימה.. שוב פעם הכל תלוי איזה שירים אתה דוחף פנימה תמיכה ב WMA ? אני אישית לא צריך. ואני מאמין שמי שצריך יקנה את ה iriver הרכיבים באיפוד הם הרכיבים הכי טובים שאפשר להשיג.. כונן שרק באיפוד יש. ורק לאפל יש אותו. בקיצור... לוקסוס נקודה. אני לא אומר שה iRiver גרוע! אני אומר שהאיפוד זה הטופ. זה כמו לדבר על Jaguar ועל נגיד ולוו כאשר הi river משחק בתפקיד הולוו מן הסתם. זה מה שהוא כתב בתגובה להודעה שלי: דיי כבר עם האייפודים המסכנים האלה. אם מכוונים לשוק הגבוה, זה אך ורק iriver ihp1…
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הNOMAN XTRA 30 GB לבין הTouch החדש שהוא 20GB ונחשב להרבה יותר טוב עכשיו הXTRA נכנס לי בתקציב 200$ בערך והTOUCH הוא בערך 250$ וגם פחות ג'יגה (הכל בUS) חבר שלי טס לאירופה אז אמרתי אני יתן לו כסף שיביא לי נגן.. קראתי על הטאץ' שהוא נחשב ליותר קטן ויותר נוח אז אני מתלבט לגבי הXTRA מישהו יודע מחירים באירופה לגבי הנגנים האלה?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
.אני מחפש נגן מיני דיסק/MP3 עד 150 דולר(אפשר גם 200 אבל מאוד לא רצוי) שאתם מביאים לינק אליו תפרטו קצת.... כמה קיבולת יש לדיסק שלו.... סוג הבטרייה ובאיזה פורמטים הוא תומך 2. אבא שלי טס לכנס עסקים בהונג קונג..... ולפי מה שהבנתי אלקטרוניקה ומחשבים מאוד מאוד זול שם.... אז בעיקרון אם יש לכם אז חנות בהונג קונג שמוכרת בזול... 3. לנגן צריכה להיות תמיכה בMP3. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני רוצה לקנות דיסקמן ואני זקוק להמלצות מאנשים שמבינים \ בעלים של דיסקמנים ויכולים להמליץ לי על דיסקמן טוב בתקציב של עד 400 שקל בלי חריגה תוכלו לעזור לי ?
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
Logitech z-640 5/1 או Altec Lansing 251 או 5400 של קריאטיב? הנה הקישורים לרמקולים: http://www.action.co.il/cat.phtml?cat=24&subcat=3600&SaleType=0 http://zap.co.il/model.asp?model_id=27549 http://zap.co.il/model.asp?model_id=26686 בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
ברשותי נמצאת טויוטה קורולה 2001, שכוללת בקרת שליטה מובנת ברכב עצמו, עם טייפ למטה. בתקווה שניתן להרכיב בטויוטה רדיו דיסק, הייתי מעוניין בהמלצה לגביי רדיו דיסק איכותי שיספק לי איכות שמיעה טובה ונקייה וייתן את התמורה המלאה למחיר. כמובן שאם תיהיה סיבה טובה להוסיף עוד 500 ש"ח אני אוסיף. כרגע אני עם הרמקולים המקוריים של הטויוטה, מה הם שווים?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ok so i need a very good stereo system(emp+speakers) i ususally listen to classical music ive got about 10k...any ideas? thanks
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
דיברתי עם מישהו שיש לו מערכת קולנוע ביתית מדהימה. לגבי הטלויזה אני יודע שעלתה 30,000 שקל. לגבי הרסיבר גם לא יודע. אבל לגבי הרמקולים הוא כמעט הפיל אותי לרצפה..... הוא אמר שהמערכת שיש לו זה זאת http://www.bwspeakers.com/index.cfm/fuseaction/products.models/Label/Model%20Nautilus עכשיו בגלל שזאת החברה הטובה ביותר בעולם, ואני יודע שהם מוכרים כל רמקולי לחוד. כמה אתם חושבים שמערכת רמקולים כזאת אמורה לעלות?? לפי דעתי יותר מ-100,000 שקל רק הרמקולים! לא ככה?
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מגבר מקצועי MIXTECH BE1100 מגב מקצועי AF או AE לא זוכר AMERICAN AD 350 משהו כזה של אפקטים חח לא זוכר איך קוראים לזה בדיוק... DIGITECH DSP 256 XL רמקולים של חברת EMINENCE ועוד דבר מיקסר של חברת BOSS BX 80 ציוד לא ממש חדש אבל טוב... מה אתם אומרים אני ישים את זה בבית עוד מעט יותר נכון בחדר אחרי שאני יעבור דירה ;) הציוד הזה מעלה אבק עדיין במחסן שלנו בנבטים :P יש לכם מידע אל הציוד כי אני לא מוצא אל המגברים שום מידע וגם לא על כל חלק אחר :-\ :-\
-
סוף סוף אני מפסיק להזיל ריר על הודעות של אחרים וגם אני מפנק את עצמי במערכת חדשה. שימוש: מוזיקה (סטריאו בלבד). מקור: בינתיים מחשב עם M-Audio Audiophile, בעתיד נשקיע ב-CD טוב. תקציב: 7K (גמיש...) להכל: מגבר אינטגרייטד + זוג רמקולים מדפיים + סטנדים טובים + כבלים. כנראה שאני הולך על חדש, ולא יד שניה. איזה שילובים טובים הייתם ממליצים ללכת ולשמוע?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אפשר לחרוג קצת מהתקציב. המערכת מיועדת לשמיעת מוזיקה (עם הרבה באסים), סרטים ומשחקים. אני רוצה שאני יוכל להגביר לווליום גבוה ועדיין אני ישמע טוב ובלי כל מני הפרעות. בקיצור, שתהיה איכותית. ד"א אם מישהו לא הבין, אז המערכת מיועדת למחשב. תודה רבה לכל העוזרים. עריכה:--------------------- אם יש מערכת ספציפית שחורגת בהרבה מהתקציב (200 ש"ח), אז תביאו את השם שלה ואני אנסה להוציא אותה במכרז או משהו. שוב תודה!
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן למכור עכשיו את המערכת רמקולים שיש לי (Z560) כמה נראה לכם מחיר הוגן לבקש עלהם? כרגע מישהו מוכן לקנות אותם ב550 שקל. האם זה מחיר טוב בשבילי? או שאפשר למצוא מישהו שיקנה ביותר יקר?
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי בטלויזיה חיבורים: RCA, Composite, S-Video. ה COMPOSITE זה חיבור ל שלוש בננות Red Green Blue. ובדי וי די יש גם את כל הסוגים, אז איזה מהחיבורים עדיף להשתמש?
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הדרישות שלי מהנגן הן: - קטן מאד וקומפקטי - בעל איכות שמיעה ברמה של דיסקמן בערך - usb 2.0 - רצוי 512 מגה בייט יש לציין כי איין לי את הצורך בקיבולת גדולה של יותר מגיגה לדוגמא ככה ש אני צריך או 512 או גיגה. כרגע יש לי דיסקמן בבית שאני לוקח לטיולים השונים, ככה שהנגן יחליף את הדיסקמן בטיולים למינהם ככה איין קפיצות בשיר. עכשיו התקציב הוא בערך 600 שקל בעייתי טיפה. אגב אל תציעו בכלל איי פוד, איי ריבר, מובו, הדבר היחיד שקרוב למה שאני צריך זה הריו 1.5 גיגה והוא סתם עולה יקר ועם יותר זכרון שאני לא צריך. עכשיו בדקתי טיפה באינטרנט בארץ ובחול ומצאתי בארץ את הנגן הבא: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=5663115&type=2&product=1&category_n…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מלבד יציאה של פיירוייר ולשני יציאת מידי והLS יש דגימה של 96KHZ בנוסף האם שווה להשקיעה Creative Extigy על מנת שתיהיה לי יציאה אופטית שבעתיד תתחבר למגבר?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
לעזאזל, אז לא הסתדרתי.. \: טוב, אז כפי שניתן לראות שיניתי את הבעיה. עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא מהיכן לרכוש את הרמקולים. אתמול התקשרתי לPCH ואין להם. אני מבין שהם כבר לא מיוצרים הרמקולים האלו. אז בבקשה מכם, תמצאו לי חנות ממנה אוכל לרכוש את הרמקולים.. ובבקשה מכולם, תנסו לחפש, אולי תמצאו. ולמען תמצות החיפשים שלי: חיפוש בזאפ מעלה שהATP3 נמכרים בלמיר מחשבים, אבל כשנכנסים לאתר שלהם, לא רואים שהם שם. PCH ירדו מהפרק, התקשרתי, אין להם וגם לא יהיו. וזהו לעת עתה. אה, ועוד דבר, למקרה ובסופו של דבר אני לא אמצא בשום מקום למכירה את הATP-3 יש לכם מערכת רמקולים אחרת להציע לי? שוב אני מזכיר, למקרה ולא אמרתי קודם.. זה הדירוג שלי לגבי רמת השימוש.. קודם כל, רוב הזמן זה מוזיקה, לאחר מכן סרטי…
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שאלתי לגבי הכרטיס הזה וכל מה שאני מקבל זה "יש בפנדה AUDIGY 2 ב480 שקל". אבל אני מאד אשמח לקבל מידע לגבי AUDIGY LS: האם הוא אמור לספק בנאדם שמשתמש ב2.1? ולא מעניינים שום פיצ'רים, רק איכות ואפקטים. כדי שלא תהיינה אי הבנות, מדובר בכרטיס הבא: http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=9476 במה AUDIGY 2 עולה עליו?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
www.adata.com.tw/en/p-m1-01.htm www.ksp.co.il hay everybody ראיתי את הנגן הזה באתר של ksp שהתכונות הבולטות שלו הם שיש לו כניסה line in זיכרון מובנה של 256 מגה ביט וגם חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון sd כך שבתכלס ניתן להגיע ל 768 מגה ביט אם מוסיפים כרטיס זיכרון של 512 והתוצאה הסופית היא נגן עם נפח זיכרון מכובד , סופר קומפקטי וסופר עמיד שמשתמש בסוללות סטנדרטיות וזולות שאמור לכאורה להאריך חיים בניגוד לנגנים כמו ipod שמובססים על דיסק קשיח זעיר רגיש מאוד לזעזועים ולנפילות שגם אם תישמור עליו בצמר גפן (מה שכמובן לא קורה עם מכשיר נייד שנתון לזעזועים ומדי פעם לנפילות בילתי נימנעות) הוא במקרה הטוב יחזיק מעמד מקסימום שלוש שנים -אורך חיים ממוצע של דיסק קשיח רוב הסיכויים שהס…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם . התחלתי במצוד אחר אוזניות חדשות , עם קשת אחורית , איכות גבוהה ככל הניתן , בתחום המחיר הכספי הסביר . דעתכם על האוזניות האלה ספציפית , רצוי ממישהו שיש זוג כזה בבעלותו , או המלצות נוספות לאוזניות בסגנון זה . תודה רבה .
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדבר על דיסקים רגילים של מערכת סטיראו(לא קבצי מוסיקה). חיברתי למחשב את המערכת שלי אבל שומעים גרוע יחסית. האם זה נובע מכך שיש לי כרטיס קול VIBRA 128...? אם אקנה AUDGY1 יהיה שיפור משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
חיברתי את מערכת הסטריאו שלי למחשב, ומה שמאד מפריע לי זה הרעשי הלוואי המסוימים שנוצרים כאשר אני משחק בNBA LIVE(זה המשחק היחיד שניסיתי כרגע). בכל הטבעה, בנוסף לקול הרצוי המאסיבי, יש מן עיוות כזה, כמו רעידה. האם זה אומר שהרמקולים של המערכת שלי ממש עלובים, או שאולי זה נובע מכך שכרטיס הקול שלי ממש ישן ופשוט?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-