עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. איך מתקינים ? , איזה דברים כדאי לדעת ? תודה

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  2. היי. קניתי את האוזניות הללו אחר שקראתי ביקורת אוהדת בנידון באיזה אתר. נתחיל בזה: אני חייב להודות שניטרול הרעשים הינו אפקטיבי להחריד. לא הצלחתי לשמוע אף אחד שדיבר סביבי, גם אם צעק. המחיר היה סביר ביותר (בסביבות ה- 300 שקלים). השאלות שלי הן אלה: 1. אחרי כמה זמן אני מרגיש כאילו האוזניים שלי נלחצות למוות. למישהו יש אוזניות כאלו ויכול לאשש את זה? 2. שמתי לב שהאיכות בווליום גבוה אינה טובה במיוחד. אני שומע את זה בדיסטורשן אימתני. 3. זה דורש בטריה שאמורה להספיק ל- 20-30 שעות. ללא הבטריה האיכות נשמעת לא משהו גם בווליום נמוך יותר. רצוי לציין שאני משתמש בהן בנגן אייפוד (5G, אם זה עוזר). אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי, וחשוב מכל: האם מוטב שאחזיר אותן היום (או אפילו מחר) ואקח משהו …

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by rk666,

אני יודע שPROSOUND זה חרא...אבל האם המגבר הנ"ל שווה את ה478 שקל? מגבר לרכב... http://shops.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1037994

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by eins,

שלום לכולם יש לי את הסט רמקולים הנ'ל של לוגיטק כמעט שנה עכשיו שהם במצב סטנד ביי , לפני שבועיים התחילו להיות קולות של טיקים קטנים כאלה בזמן לא מוגדר ועכשיו התחילו קולות כמו של רמקולים ישנים שמגבירים עד הסוף בלי מוסיקה יש רעש של כזה טזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז בקיצור זה ממש מפריע ומעצבן, יש את הטזזז גם שהמרמקולים עומדים ללא מוסיקה בווליום חלש

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  5. שלום, לאחרונה קניתי טלוויזיה ופלייסטיישן 3. יש לי סלון בגודל 3X4 ואני צריך רמקולים חדשים, שיתאימו לי לכל הדרישות ולכן אצטרך גם רסיבר.. אני רוצה להפעיל סרטים בסראונד מלא וכן גם את מה שאני רואה בטלוויזיה עצמה, או בממיר. כלומר יש לי 3 יציאות אופטיות דיגיטליות, אחת מהפלייסטיישן, אחת מהממיר ואחת מהטלוויזיה (כן ואני צריך להשתמש גם בה, מכיוון שאני מפעיל אפליקציות ישירות מהטלוויזיה ללא קשר לשאר הרכיבים). אני רוצה שכולן יכנסו ישירות לרסיבר, ומשם (זה דיי ברור) לרמקולים. אז מה שבעיקר חשוב לי שיהיו 3 כניסות דיגיטליות ברסיבר (אם קיים, ואם לא אז מה החלופה?!), כמובן גם כניסות של RCA רגילות וקיצור שיהיה איכותי ויוציא את הסאונד בסראונד מלא (זה נקרא Dolby Digital 5.1 לא ?! ).. אההה ו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הי, אני מחפש אוזניות Over the ear (שמכסות את כל האוזן וקצת מעבר), למוזיקה קלאסית, רוק, ג'אז... (לא משהו עם באסים מוגזמים) בכל אופן, הבנתי שאני לא באמת יכול לדעת אם אוזניות יתאימו לי או לא בלי שאני אנסה אותן אישית. הייתי בבאג בקניון איילון והיה שם מבחר קטן של אוזניות שאפשר לבדוק, אבל הוא היה ממש מצומצם ואף אחת מהאוזניות שם לא התאימה בעליל. אני תוהה אם יש עוד חנויות באזור המרכז בהן יש מבחר רחב של אוזניות לבדיקה, ואולי אפילו שהמחירים שם סבירים לקניה. תודה!

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. היי. אני חדש פה, ולא מבין כמעט כלום בציוד אלקטרוניקה. ולכן -- כמה שאלות ברשותכם בשביל לפוגג את הבלאגן [העצום] שיש לי בראש כרגע. אני מתנצל על אורך ההודעה, אבל הסיבה נעוצה בכך שניסיתי להיות כמה שיותר אינפורמטיבי בשביל לחסוך שאלות מיותרות. (1) לאחרונה קיבלתי פטיפון, מגבר *ו* תקליטים ליום הולדת. במזל רב, ואחרי שליחת הפטיפון למעבדה, הצלחתי לחבר את הפטיפון למגבר (Marantz PM57) ואל לרמקולים של מערכת הסוני שלי (אני לא חושב שיש דגם. הם פשוט באו עם המערכת) -- והכל עובד כמו שצריך. כלומר, הפטיפון. הבעיה שלי היא שמאחר והמערכת לא מחוברת אל המגבר, אני כבר לא יכול להשתמש בנגן התקליטורים שלי. חבר אמר לי שאם אני אחבר את המערכת (המוגברת בעצמה) אל המגבר, הרמקולים שלי ישרפו והאיכות תרגיש כמו …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by gil_k,

שלום, כרגע יש לי את ה koss ksc75 ואני רוצה להשתפר באיכות הסאנד. התקציב שלי הוא 500+- ויש אפשרות לקנות מחו"ל. הז'אנר של המוזיקה שאני שומע הוא רוק (מכול הסוגים). כרגע אני שומע עם Iaudio G3 אבל אני מתכנן על קניית נגן חדש וטוב יותר. והדרישות שלי הם: איכות סאונד הכי טובה שאפשר בתקציב 8) שלא יצתרכו מגבר, אני ישמע בהם מהנגן\מחשב. שיהיו ניידות, וחצי סגורות או סגורות. (שיהיה אפשר ללכת איתם ברחוב) ראיתי שמדברים פה על ה AKG K518\81 או על גרדו RS60- אבל נראה לי פתוחות מדיי. חשבתי על אוזניות על סינון רעשים אקטיבי, ה AKG K28NC אבל זה נראה קצת מסורבל ללכת איתם (בגלל החלק ששם מכניסים את הבטריות) מה דעתכם? עריכה: אני לא ממש אוהב אוזניות IN-EAR, היו לי כאלה של סוני EX71 ולא…

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by ziv22,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=RWPAVDVP606M4

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by Stinga,

קניתי את הרמקולים הנ"ל, יש לי חיבור 5.1 עכשיו, כרגע, רק שני הרמקולים הקידמיים עובדים לי והסאב. גם כשאני שומע קבצי סראונד אני לא שומע מהאחורים + העליון. יש לשני הרמקולים עוצמה ואיכות, אבל זה מעצבן ששלושה מהם לא עובדים. עכשיו אם יש דרך להגדיר אותם הכל טוב ויפה, אבל הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לשמוע מכולם ביחד מוסיקה בתיאום מוחלט, ואיך אני מגדיר אותם להשתמש בסראונד שהם מיועדים לעשות. תודה

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by danielzy,

שלום... אני הולך להזמין את הרמקולים הבאים http://www.amazon.com/Logitech-G51-Surround-Sound-Speakers/dp/B000UEH5HC/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1212529282&sr=8-1 מארה"ב... היתי רוצה לדעת איזה שנאי אם בכלל אני צריך לקנות ?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  12. האוזניות ישמשו למוזיקה, סרטים, משחקים וכו'. חשבתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676013 מה דעתכם? יש משהו עדיף במסגרת התקציב?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by zerocool15,

שלום לכם.. רציתי לקנות מגבר\רסיבר... הבנתי שהרסיברים הם קצת יותר יקרים ממגברים... רסיבר של jvc מתצוגה יעלה 800 שקל וחדש 1000. בכל מקרה חשבתי ללכת על קצת נמוך מזה, רסיבר נמוך מ800 שקל אני יקבל רק חרא.. כמו הפרו סאונד וITT וכו'.. אז חשבתי על מגבר כמו שחבר שלי הציע לי אבל מצאתי רק מגברים לרכב, חבר שלי אמר לי שאני ל איוכל לחבר לחשמל וכו'.. הצעות? אולי איזה מודינג למגבר של רכב כי לא מצאתי מגברים לבית אני רוצה לשמוע בעיקר מוסיקה ולראות סרטים. מוסיקת פסיכודלי - טראנס. וסרטים קודם כל לקנות מגבר או רסיבר מה שיותר זול ואיכותי ואז נדבר על זוג רמקוליים רצפתיים אולי... בכל מקרה אני צריך הצעות למגבר טוב לבית..עד 500 שקל אפשר גם מתצוגה נראה כבר ))

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by vid170,

אני מקבל מחיר טוב מאמטל ואני מחפש מסך 32 3500ש"ח +- האם זה שווה משהו ? http://www.amtel.co.il/product.asp?ProdID=95&CatID=23

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by orandeb,

שלום, אני מעונין לקנות טלויזית LED, אני תלבט בין LG LE5500 לבין TOSHIBA VL733, כאשר אני מחפש את האיזון בין איכות תמונה לפיצ'רים שהטלויזיה מציעה (כאשר הפ'יצרים שקשורים להזרמת מדיה לטלויזיה הכי חשובים לי). תודה

• 8 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. א.אני כרגע הולך לקנות אוזניות Hd 650 של סנהייזר ומגבר אוזניות x-can v3 של מיוזיקל פידלטי,הבנתי שבמגברי אוזניות אין dac ואני לא הולך לקנות נגן cd כי אני לא אוהב כל פעם להכניס דיסקים ולהוציא אני מעדיך לחבר את הסט למחשב או לנגן בעל דיסק קשיח(שבמידת הצורך אני יקנה),מה יהיה הפיתרון הכי טוב בשביל לשמוע בהם באיכות אופטימלית? 1)לקנות dac חיצוני ולחבר אליו את המחשב בחיבור דיגיטלי ואת המגבר אוזניות לdac? 2)לקנות נגן נייד איכותי ולחבר אותו למגבר אוזניות? 3)לקנות כרטיס קול עם dac טוב ולחבר אליו את המגבר אוזניות? 4)יש פיתרון אחר? ב.יש אפשרות אולי לחבר את המחשב לרסיבר בחיבור דיגיטלי והרסיבר יבצע המרה מדיגיטלי לאנגלוגי והוא יעביר את ההמרה למגבר אוזניות?

• 73 תגובות
    • 6.6k צפיות
  17. הרסיבר אמור להיות מותאם בעיקר לקולנוע ביתי (מוזיקה כמעט ואנני שומע), קרי תמיכה ב AC3, DTS, בלו ריי וכל שאר הירקות שלא עולים לי בראש כרגע. רצוי מאוד כניסות/יציאות HDMI אבל אם זה מייקר מאוד את העסק אפשר לוותר. אני לא אודיופיל אז אני מחפש עלות/תועלת גבוהה ככל האפשר. הרסיבר יצוות לרמקולים שכבר קיימים ברשותי: http://www.wharfedale.co.uk/model.php?model_id=15 http://www.wharfedale.co.uk/model.php?model_id=64 http://www.wharfedale.co.uk/model.php?model_id=81 לרסיבר יתחברו ה PS3, המחשב (DVI2HDMI) והממיר של YES. עריכה, קיבלתי המלצה על ה YAMAHA RX-V463, מה דעתכם? משהו אחר? האם קפיצה לרסיבר TRUEHD שתומך HDMI 1.3 כדוגמאת ה YAMAHA RX-V663 שווה תוספת של כ 200 שח?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by wow,

יש לי את הסדרה הישנה והטובה של לוג'יטק, Z640 סט של 4 רמקולים עם סאב, מכרו את הדגם לפני כמה שנים טובות. לי למחשב מחוברים רק 2 רמקולים כי אין לי צורך ב-4 כשאני לא שמע ברמקולים כלום והם דולקים הם משמיעים מין פצפצים כאלו מעצבנים אז אני חייב לכבות אותם כי הרעש ממש מרגיז. מכיוון שמחוברים אצלי רק 2 ועדיין יש לי ארוזים וחדשים את ה-2 הנותרים חיברתי אותם ולהפתעתי הרעש לא פסק ככה שבניגוד למה שחשבתי זו לא הבעיה של הרמקולים. ניסיתי לשחק עם המגעים שלהם גם מהרמקולים וגם מהצד של הסאב אבל זה לא עזר. למישהו אולי יש רעיון ממה הרעש נובע ? אולי הלך הסאב ? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by yotamgiu,

אהלן, לאחרונה אני מסתובב הרבה עם האוזניות שלי מדגם sennheiser hd595 ואני רוצה לקנות להם נרתיק שיגן עליהם. האם למישהו יש המלצה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ptX,

היי חברה! יש לי בעיה, אני משתמש בCreative Xtreme Audio, אחלה כרטיס, רק שמהיום שקיבלתי אותו, במשחקים מסויימים האודיו מתחיל לקרטע ולהיקטע, וזה משגע את השכל! הבעיה היא במשחק חדש ונחמד ששמו Trine, בו הבעיה החמירה לגמרי, בשתי הדקות הראשונות למשחק הכל נהדר, ואז פתאום האודיו מתחיל להיקטע, אבל להיקטע בצורה כזאת שעושה כאב ראש! אני לא יודע כבר, אני לא מוצא פתרונות בשום מקום... יש לי לוח אם של GIGABYTE, GA-MA74MG-S2H אולי זה קשור? בבקשה תעזרו זאת בעיה שחופרת לי ועכשיו היא באמת מפריעה!

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי רסירבר של pioneer אני לא זוכר את הדגם אבל משהו נורא דומה לזה http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=36432 או שזה זה... יש בו יציאת SPDIF שמחוברת לדי וי די [גם pioneer], ויש לי גם יציאה כזאת בלוח אם [כ.ק מובנה] רציתי לדעת 2 דברים: 1) כמה ערוצים הכבל הזה מסוגל להעביר? [5.1?2.1?וכו'] 2)אם אני מחבר אותו למחשב תיהיה לזה תמיכה מלאה? [שאני ישמע בכל הערוצים בסרט תומך] תודה מראש

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by zerocool15,

לדרג רמקולים, רסיברים, ואם יש לו כח גם די וי די לפי רשימה וה 1 הוא הכי טוב... נראה לי זה יעזור מאוד לאנשים שלא כל כך מבינים כמוני לקנות מערכת קולנוע ביתית ולא ליפול לפח של האתרים האלו עם המכירות הפומביות שמוכרות ב1000 שקל די וי די רסיבר ו5 רמקולים שיהרסו להם תוך חצי שנה..

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  23. אז ככה , קבלתי מצלמת וידאו של סוני דגם CCD-TRV208E PAL מאבא שלי עם איזה 30 קלטות קטנות , נדמה לי 8MM . אני רוצה לחבר את המצלמה למחשב כדי לדגום את מה שמוקלט בקלטות ולצרוב בדיסקים . למצלמה יש שני יציאות , האחת יציאת S VIDEO והשניה יציאת PL של AV . עכשיו לשאלה , איזה כרטיס אני צריך לקנות למחשב כדי לחבר את המצלמה , ובכלל מה הכי מומלץ כדי לעשות את זה בצורה הכי איכותית ! תודה .

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  24. ככך האתר thinksecret גילה את הדברים האלה: 1. כנראה ב20 לחודש אפל מוציא ליין חדש לipod mini מבוסס זיכרון nand של samsung של 4 גיגה ולipod יהיה מקום ל2 כאלה כך יהיו דגמים של 4 6 ו8, המסך יהפוך צבעוני ,סוף סוף והגודל יהיה בין 80 ל75 אחוז מהגודל עכשיו (הכי גדול ביחס ל6 האחרים נראה לי) אבל זה יגרום לירידה ל0.2 אינצ'ים במסך לעומת המסך של היום אבל יהיה עליה ברזולוציה מ138X110 ל176x132 גם כנראה הscoll wheel יקטן קצת המחירים יהיו 199, 249, 299 בהתאמה (הם לא מפחדים מפגיעה בדגם של 20 בגלל שהוא פונה לקהל אחר) 2. בקשר לשפאל הדגמים יהיו 512 1 ו2 כאשר המחירים יהיו 69 99 ומשהו בין 129 ל149 בהתאמה. 3. הmotorola ipod phone שיצא ב7 לחודש יהיה ב512 ו256 מגה כאשר יאחסן 70 ו140 שירים בהתאמה מה…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by TheTNT.COM2,

אני צריך מערכת סטריאו עד 500 שקל (מתנת יום הולדת לאמא ^^), יש למישהו הצעה לדגם צפסיפי שזמין בארץ?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.