אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אנחנו רוצים לקנות טלויזיה LED בגודל 32" - השימוש יהיה בעיקר לצפייה בתכני SD - שידורי עידן +, DVD ווידאו VSH וסרטים מכונן USB. צריך טלויזיה שתציג לא רע את שידורי עידן + ותתמוך בעברית בתצוגת השידורים ובכתוביות בסרטים - בכמה שיותר פורמטים. צריך גם חיבורי Composite ו-Components (עדיף נפרדות, אבל הבנתי שזה דבר נדיר ברמה הזו) ויציאות אודיו לחיבור למגבר. התקציב הוא עד 2000 ש"ח מהתרשמות בחנויות, נותרו המועמדות הבאות: סוני KDL-32R423 טושיבה 32P2300 (שאין לה ממיר מובנה - האם אפשר להשתמש בממיר חיצוני ?) סמסונג UA32F4000 סמסונג UA32F5000 (מעט חורגת מהתקציב אבל יש לה FHD) על מה אתם ממליצים ? אנחנו רוצים לקנות השבוע. תודה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה כרטיס קול טוב שיהיה מיועד רק לשמיעה איכותית של מוזיקה סרטים ומשחקים.....בקשר מחיר נאי לא יודע כמה כרטיס כזה אמור לעלות... וגם אבא שלי הביא מערכת 5.1 של HERCULES בשווי של 250 ש"ח, מישהו מכיר את החברה? במחיר הזה זה טוב? אם לא אז אני רוצה גם המלצה למערכת טובה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
קניתי נגן gimini 402 ויש פונקציה של לראות תמונות בשיר במקרה יש לי כמה שירים כאלה אבל אין לי מושג איך מוסים תמונה בשיר כדי שהנגן יוכל להראות לי אז אם משהוא יודע אשמח לקבל תשובה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי רעש מציק מהרמקול "הראשי" אני מחבר אליו את החיבור של הרמקולים המשניים והוא עושה רעש מציק ושאני "משחק" עם החיבור הזה כלפי מעלה ולמטה הוא מפסיק אבל אי אפשר ללחוץ עליו כל היום כדי להפסיק תרעש
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי DVD ,רסיבר, ורמקולים. אין לי מושג כיצד לחבר אותם. אפשר בבקשה הסבר בבקשה מה צריך וכו'.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
האם יצא כבר כבר firmware למערכת שלי.... LG CX245
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אשמח לשמוע תגובות לגבי הכרטיס הנ"ך ביחס לג'וליה לגבי איכות ה- PLAYBACK האם אמורים להיות הבדלים משמעותיים בין שני הכרטיסים תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום שתי טלביזיות, לאחת מהן מחובר Boxee Box עם Boxee+Hack שעושה עבודה מצוינת בהזרמת נטפליקס, BBC iPlayer וסרטים שהורדתי למחשב ביתי. בשביל הטלביזיה השניה, קניתי עכשיו בארה"ב סטרימר Roku 3, לפי הרבה המלצות אונליין. לא ידעתי כמה הפלטפורמה הזאת סגורה, ועכשיו אני נאבק בה כדי להשיג חווית צפיה דומה למה שנותן לי הבוקסי בוקס: נטפליקס אפליקציית נטפליקס ברוקו היא מגירסה חדשה, שמנסה לחסום התחברות מחוץ לארה"ב. כרגע, נטפליקס מנסה לעקוף שירותי DNS VPN בכך שהיא פונה ישירות לשרתי DNS של גוגל: 8.8.8.8 או 8.8.4.4. אני משתמש בשירות DNS VPN של Unblock-us. יש להם דף עזרה בנושא, ושם מנחים לבצע static route לכתובת הנ"ל, כך שיופנו לראוטר עצמו. לי זה עבד לכמה דקות, ואז הפסיק לעבוד לגמר…
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה ללכוד וידאו ממצלמה למחשב דרך כרטיס המסך המובנה (Radeon x1250) בלוח האם Asus M2A -VM- HDMI ? ניסיתי לעשות זאת בחיבור המצלמה ל- Video in של הכרטיס, אולם המחשב לא מזהה את המצלמה. מישהו יכול להציע פתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת אוזניות. אני צריך אותם רק למשחקים אם אפשר כמה שיותר זול אבל אם כמו שאומרים עם האיכות בא המחיר. משו בסביבות 50 עד 70 דולר. חשבתי עליהם: http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826159412 איך הם? הם צריכים מגבר או משו? או על אלה: http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836401016
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני הולך לרכוש מכשיר DVD, קורא DivX וקורא כתוביות בעברית בפורמט srt. יש משהו מיוחד שצריך לשים לב אליו? משהו להיזהר? מלכודת כלשהי? האם פשוט שמים DivX+srt על CD וזה פשוט מנגן? תודה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
התקנתי כרטיס TV של Avermedia ואני רוצה להפעיל את תמיכת ה TV ב MCE והתוכנה הארורה לא מתקמת ללא רכיב ה CIR. הפכתי את הרשת בניסיון למצוא כזה אך ללא הועיל (מלבד מעגלי קליטת IR ב אי ביי) מישהו יודע איפה מוצאים את הרכיב הכולל משדר ומקלט אינפרא?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
dvd שלא קורה mp3 לאיזה פורמט צריך להפוך את קובצי ה-mp3 על מנת שיהיה ניתן לשמוע את הקבצים ב-dvd בדיסק dvd לא ניתן לצרוב קובצי אודיו כמו ב_ cd
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
האם מישהו היה בחנות של ניפאן שמציעה 60% הנחנה על רמקולים/רסיברים/טלוויזיות מתצוגה ועודפים? האם יש שם מוצרים רבים וטובים בהנחה ושווה נסיעה עד לראשון בשביל זה?
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש טלויזיה חדשה בגודל של 46" ומעלה. יש שלושה דברים קריטיים עבורי - -איכות תמונה (אני מעדיף פנל IPS או VA) -אפשרות לתלייה -אפשרות לנגן סרטי MKV מUSB. דברים שהייתי שמח: -LED -עיצוב חדשני -SMART
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
טוב חברה קודם כל רציתי להגיד שזה ממש פורום סוס אנשים פה ממש תותחים ועוזרים אחד לשני ייפה! בכל מקרה אני ומשפחתי בדיוק נשרף לנו המסך המרובע הגדול הזה והחלטנו להתקדם הלאה.. עכשיו זה חייב להיות מסך של 37 או 40 אינטצ' פחות לדעתי כי זה סלון וגם שיהיה אפשר לחבר אותו למחשב ולראות סרטים דרכו.. בכל מקרה המליצו לי על הסאמסונג הסדרה השביעית ואמרו לי שיש להם איזה טכנולוגיה שמשפרת איכות תמונה וכדומה אבל אתם האקספרט אז רציתי לדעת מה דעתכם הספציפית לדגמים מסויימים אה כן ותקציב 3k מחנות בסביבות ירושלים.. מקווה שיש דגם נורמלי בכזה סכום תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ברצוני להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר. אני רוצה להוסיף לו כרטיס טלוויזיה (עם תמיכה ב - DVB) ורציתי לשאול האם ניתן לשלוט בעזרת השלט שבא יחד עם כרטיסי הטלוויזיה גם על כל מערכת המדיה סנטר (הפעלת סרטים, קבצים, מוזיקה וכו) או שאני שצריך להוסיף לו עוד שלט (כמו imon ודומיהם)?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, אח שלי נוסע לארה"ב מחר בערב(לסן פרנסיסקו אם זה יכול לעזור איכשהו מבחינת חנויות) ואני רוצה שיקנה לי שם אוזניות, המיועדות למחשב נייד. כרטיס הקול במחשב הנייד: 3D Sound Blaster Pro?, עם HD AUDIO, אם יש צורך במידע הזה מבחינת זה שכרטיס המסך עלול להגביל את האוזניות. אין לי צורך באוזניות in-ear, כי זה קצת מגביל את השימוש של האוזניות לאישי בלבד לא? אלא אם כן ממש שווה ללכת על דגם מסויים בגלל סאונד מדהים שלו. בכל מקרה חשובה לי איכות הסאונד נטו, סוג האוזניות משני. מה שגם קצת חשוב לי שהאחרים לא ישמעו את האוזניות בווליום גבוה, כי למשל באוזניות פשוטות in-ear שיש לי, זה מפריע לפעמים לאנשים שיושבים לידי ורוצים לישון ברכבת אם יש אוזניות שהן באמת קפיצת מדרגה אדירה, אז אפשר לחרוג …
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש ברשותי אורגנית CASIO CTK 411 שיש לה אפשרות לחיבור כבל מידי,עכשיו השאלה,אני יכול לחבר אותה למחשב בעזרת כבל USB MIDI,ולהשתמש בה בתוכנות כמו Finale וSibelius? ואם כן,מישהוא יכול להביא לי המלצה לחנות במרכז(פתח תקווה),שמוכרת כזה כבל(MIDI-USB) בזול?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי את המערכת 5.1 שיניתי ב מאפייני צלילים והתקני שמע למערכת כזאת ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה עדיין לא עובד.. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, שלשום קיבלתי את הכרטיס המדובר (X-FI ExtremeMusic) וחיברתי אותו אנלוגית לרסיבר 5.1 בסך הכל אני ממש מרוצה! סאונד מדהים, משחקים רצים מהר יותר ונשמעים מצויין. יש לי רק בעייה אחת. הדגם הזה מגיע בלי כל התוספות של החיבורים וכו'... יש לו בסך הכל 4 יציאות mini jack, כאשר כל אחת משמשת ל-3~ סוגי יציאות. לדוגמה, היציאה של הרמקולים הקדמיים משמשת גם ליציאת אוזניות. הבעייה היא שבכדי לחבר אוזניות אני חייב לשלוף את הכבל של הקדמיים ולהכניס את האוזניות. זה כולל התכופפות לאחורי המחשב וכל העצבים הנלווים. יש לי במארז יציאת אוזניות. האם יש דרך לחבר אותה ישירות לכרטיס ? אולי לאחד הפינים שעליו ? אולי יש איזו דרך אחרת למתג שני חיבוים אל היציאה של הקדמיים ?? אני משתגע!
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום מעוניין במערכת סטריאו, התקציב שהגבלתי בשביל המערכת הוא 1000 ש"ח אבל אם זה מערכת שבאמת כדאי להשקיע בשבילה את הכסף אני אהיה מוכן להשקיע עד עוד 500 ש"ח נוספים ולא יותר אבל רק אם זה באמת שווה את הכסף. המערכת חובה שתקרא צרובים וMP3 וכל שאר השטויות כמו מגש של 3 דיסקים ומסך דיגיטלי וכאלה לא חשובים. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכום, אני מחפש המלצה על טלויזיה (עדיפות ל samsung או שארפ) 32 אינץ' במחיר של 1500-1600(מעוניין לרכוש 2 כאלה לחדרי שינה ) ללא חריגה מהתקציב, הכי חשוב שהטלויזיה תהיה אמינה קלה לתפעול ושתיתן תמונה כמה שיותר טובה, כמובן במסגרת התקציב. אם יש המלצה לחנות כלשהי אני אשמח. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-