אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי PS3 ועכשיו אני רוצה לקנות בשבילו טלויזיה טובה ואני צריך עזרה אני רוצה טלויזיה בגודל 32" תקציב עד 3.5K חריגה עד 4K רק אם ההבדל משמעותי תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
השאלה מופנית יותר לאנשים שיש להם את הנגן. לפי מה שהבנתי הנגן אינו תומך בתיקיות, כלומר השירים מסודרים אוטומטית לפי סדר אלפביתי, מישהו יכול לאשר או לשלול ? זה נתון די משמעותי, במיוחד לאור העובדה שלא מעט שירים נכנסים שם..
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
האם הגודל של הסאב וופר חשוב ? כדי להפיק צלילים נמוכים ? או העוצמה שלו בוואטים ב-RMS
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום..אבא שלי נמצא כרגע בהונג קונג לזמן מוגבל ככה שאם תוכלו אני צריך את זה דיי מהר..תודה אני מחפש אוזניות..משהו בסגנון shure e2c/3c או הultimate ears..אם יש המלצות אחרות, בכיף. זה צריך להיות בטווח ה100-200 דולר..עדיף מאוד לטווח ה100.. תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
רכיבים דרושים: רמקולים 5.1, רסיבר, דיוידי, כבלים לרמקולים. בעיקר בשביל סרטי DVD, קצת Mp3, רצוי תמיכה בכל פורמט דיסק אפשרי. ייתכן ויחובר פטיפון בעתיד. גם PS2. חובה שיהיה DSP של 5ch Stero. הכרחי: לא צבע כסף, רק שחור או זהב. רמקולים - בצבע עץ טבעי. חשבתי על משהו בסגנון הזה: JAMO E-650 - front JAMO E-6CEN - center JAMO E-610 - surround JAMO E6SUB "10 - Sub http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=E6SET&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=7 6650 ש"ח לרמקולים Receiver: DENON AVR-1803 or Onkyo TX-SR501 or Yamaha RXV740 רסיבר עד 3000 ש"ח DVD: DENON DVD-900 or Onkyo DV-SP501 or Kiss DP-450 דיוידי עד 2000 ש"ח Also about 200nis for speaker cables 15m בינתיים בריסבר אני נוטה לכיוון ה-Denon…
-
- 30 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתשעה ROTATE ל וידאו! פשוט צילמתי וידאו ויצא מהופך
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר טוב מאד שלי קנה לפ-טופ חדש של DELL והכרטיס המובנה בלוח שלו ממש פשוט ויש לו יציאה PL קטנה בלבד לאוזניות/רמקולים. מאחר ואין לו מחשב נייח בבית, הלפט-טופ הזה משמש אותו לצפייה בסרטים. יש לו מערכת קולנוע ביתי ברמה טובה והוא רוצה לשמוע את הסרטים בסראונד וברמה גבוהה עד כמה שניתן (עדיף כרטיס עם יציאת OPTICAL). הוא רצה לקנות אחד כזה של CREATIVE מ EBAY : http://ae.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=17751&listby= הבעיה היא שהם לא מוכנים לשלוח שם לארץ. בחנויות בארץ רוצים עליו סביב ה 400 ש"ח (שזה ממש חוצפה לפי דעתי..). השאלה שלי - האם למישהו יש רעיון מאיפה אפשר להביא כזה ביותר זול ? או האם יש פתרון לא פחות טוב ממנו בפחות כ…
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אח שלי צריך DVD לדירה החדשה שלו וראינו את הנגון הזה קורא DIVX ועוד כל מיני גימיקים במחיר ממש טוב. אז השאלה שלי אליכם, האם הוא נגן טוב? שווה 390 שקל? תודה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש רמקולים לסרטים ומשחקים עד 500 ש"ח, לא צריך יותר מדי, לא גדול, שיהיו שלושה כולל סאב, יש חיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול משולב שתומך עד 6 ערוצים (AC-97) ואני רוצה לקנות מערכת רמקולים במחיר טוב.. ( משהו כמו 350 ש"ח) הסתכלתי וראיתי מערכת של Creative ועוד כל מיני.. עכשיו אני זקוק לעזרתכם..תציעו לי משהו טוב וזול תודה!
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה לרמקולים למחשב בטווח מחירים של 200-250(אפשר להגמש על גבול ה300 אם באמת וכדאי) מה שאני מחפש באמת זה רמקולים איכותיים שמבחינת המחיר בטווח שהצבתי יציגו את הביצועים הכי טובים. תודה רבה. עריכה: מהבדיקה שערכתי גיליתי שבחנות שאני כלכך אוהב, הציוד הזה מתיימר להתחרות בכל מחיר והם מתמחרים אותו הכי זול שאפשר מכל פרסום באינטרט התוצאות העלו כמה רמקולים בטווח המחירים, האם מישהו יכול לשם אצבע על אחד מהם ולהגיד לי מה יותר כדאי או שאפשרות אחרת בטווח המחירים שהצבתי יותר טובה?, אלו הרמקולים שמצאתי: 1) הרמקולים של Creative: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=646&CatCode=177 או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=492&CatCode=177 או http://www.iv…
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את האוזניות Steelseries Siberia V2 USB. בבאג הן עולות 450 ש"ח, שזה מעט יקר לדעתי. מצאתי אותן ב-ebay בפחות מחצי מחיר (53$, בערך 190 ש"ח). כתוב בתיאור שזה מגיע בלי האריזה המקורית, OEM. בנוסף, זה נראה שהם שולחים יחד אוזניות + כרטיס קול חיצוני שיוצרו במקור בנפרד (בבאג מוכרים את שני החלקים באותה קופסה). אני תוהה אם מדובר באוזניות מקוריות - המחיר נראה טוב מדי בשביל להיות אמיתי, והעובדה שאין קופסה מקורית גם היא מעוררת קצת חשד. מה דעתכם? זה מקורי או חיקוי/זיוף?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
BUMP מצאתי רמקולים USB אבל השאלה היא אם יש בהם כרטיס קול כמו הרמקולים שבשירשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=360161.0 http://www.logitech.com/index.cfm/partners/system_builders_integrators/products/speakers/devices/606&cl=gb,en אפשר קצת חוות דעת? עזרה? תודה וחבל לפתוח דיון חדש
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 500-600 ש"ח. סוג המוזיקה שאני שומע בעיקר זה ראפ/היפ הופ. אני מחפש את האוזניות לשימוש ביתי(מוזיקה, לא לגיימינג), לפעמים גם לנסיעות. אני מחפש אוזניות שיהיו - Over Ear, ושיהיו אטומות רעשים ולא מדליפות סאונדים. יש לי אפשרות לקנות בחו"ל/eBay. הערות: -ההורים שלי טסים ליפן והם יוכלו לקנות לי בחו"ל אוזניות שאני ארצה אבל אין לי שום ידע בזה אז אשמח לקבל עזרה. -*שהאוזניות יהיו בלי מיקרופון*. -אני רוצה אוזניות ששומעים את הביט/באס ממש טוב.(בכללי כל הקטע של הראפ). -יש כמה אנשים שהמליצו לי על audio technica ath-m50 ושמעתי על זה דברים טובים אבל רציתי לדעת אם אוכל להשיג משהו יותר טוב בתקציב שלי. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס M-Audio Revolution 5.1 עם יציאה דיגיטלית קואקסיאלית. סרטי Divx מסויימים נקלטים אצלי ברסיבר בקידוד דולבי דיגיטל כשאני מנגן אותם ב DVD Player. לעומת זאת, כשאני מנגן את אותם הסרטים במחשב (מחובר לאותו רסיבר עם כרטיס הקול הנ"ל) הוא לא מזהה אותם כ DD. האם זה אפשרי בכלל? האם הבעיה בנגן? תודה מראש לעונים וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
חיברתי מגבר של KENWOOD, לא חדש, אבל גם לא מאוד ישן, פשוט יחסית זמן מה הוא לא היה בשימוש. חיברתי אותו עם AUX למחשב, רמקולים עם חיבורים כאלה שמסובבים מאחורי המגבר.. בהתחלה שחיברתי שמעו טוב וחזק, פתאום במהלך העבודה היה איזה הפסקה כזאת במכה, ועכשיו כל מה שאני מנסה לעשות אז שומעים מאוד מאוד חלש. אני לא חושב שזה קשור ל-AUX, כי גם את הרדיו שומעים מאוד חלש, שאני שם על ה-MAX. הרמקולים טובים.. יש לי כל מיני יציאות מאחורה לרמקולים (סראונד\סנטר\רגיל).. להערכתם זה משהו פנימי במגבר שהלך? או אולי משהו אחר.. והאם יש אופציה לעשות משו.. תודה
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני צריך לבחור מסך (LCD) שישמש אותי לצפיה בטלויזיה ולשימוש במחשב. 50% זמן שימוש במחשב ו-50% זמן שימוש בטלויזיה. שני המוצרים (הן מחשב והן מסך) עדיין לא נרכשו. האם לרכוש מסך LCD או טלויזיה LCD ומה הדרישות למוצר בהנחה ואני רוצה תוצאות טובות הן משימוש במחשב והן מצפייה בטלויזיה? בנוסף מהן הדרישות מה-PC תודה לכל מי שיכול לעזור[glow=red,2,300][/glow]
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
וכמובן אם יש לכם משהו יותר טוב תרשמו. מה הכי מועדף משלושת האוזניות שציינתי? תודה לעוזרים. יום טוב והמשך גלישה מהנה, סער.
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אוקיי חיברתי אותו למחשב שלי כרגיל, אחרי כמה שניות שהעברתי שירים הוא התנתק. מאד כשאני מחבר אותו אצלי הוא לא מזוהה, ובפרטם של יציאת היואסבי שאני מחבר אותו אליה כתוב שהדרייבר שלו לא מותקן ושזה usb device לא מזוהה. לא רק שהדרייבר מותקן, הmuvo2 לא צריך בכלל דרייבר כי הוא מזוהה אוטומתית בתור כונן ג'נרי. ניסיתי במחשב של אחותי והוא התחבר. מכאן הגעתי למסקנה שזאת בעיה במחשב שלי, אולי ביואסבי... מישהו יודע מה אפשר לעשות? יש פעמים שאני מחבר אותו, ואז המחשב מזהה אותו removabl disk. הוא אמור לזהות אותו כmuvo^2... לפני כמה שניות חברתי אותו שוב והמחשב כן זיהה אותו כמובו. התחלתי להעביר קבצים, אחר כמה קבצים הופיעה הודעת שגיאה שהמחשב לא יכול למצוא את ה path and file name, והוא הפך פתאום לr…
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לא מצאתי בשום מקום יש לי אוזניות פשוטות של פנסוניק שהגיעו לי עם דיסקמן (שימו לב כמה "עתיק"/פאסה) תאכלס, זה האוזניות הכי טובות (מהרמה הפשוטה) שהיו לי הבעיה זה שהספוגים שלהן הלכו פייפן (עם הזמן, פשוט התפוררו) איפה אני יכול פאקינג להשיג ספוגים בצורת אליפסה?! יש עיגול קטן יש עיגול רגיל יש עיגול גדול אבל אליפסה?! אין![br]פורסם בתאריך: 21.10.2007 בשעה 14:14:33 כזה בערךhttp://www2.panasonic.com/consumer-electronics/shop/Supplies-Accessories/Audio/Portable-CD-Player-Accessories/Headphones/model.RP-HT21_11002_7000000000000005702
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מהם הוא הכדאי ביותר (שניהם בסביבות ה 640 ש"ח)?
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב עם התמורה הטובה ביותר שניתן להשיג במחיר הנמוך ביותר כמובן ;D. האפשרויות שאותן בדקתי (לא בעצמי פיזית, אלא ע"י קריאת ביקורות) הן: Creative sbs370 שהם ממש זולים (162 ש"ח) וזה קצת מחשיד, אבל דווקא קראתי עליהם ביקורות טובות. logitech x230 שגם עליהם קראתי ביקורות טובות (274 ש"ח. מחיר סביר הייתי אומרת). altec lansing ATP3 שקראתי כמובן הרבה ביקורות טובות אבל בפורום מישהו אמר שהבאס שלהם לא טוב?? (355 ש"ח) JBL creature 2.1 שעליהם קראתי כמה ביקורות טובות, אבל לא הרבה כמו על האלטק. הן עולות 409 ש"ח. אם מלבד אלה אתם מכירים רמקולים איכותיים עד 400 שקל, אשמח לשמוע גם עליהם. השימוש העיקרי יהיה מוזיקה, אבל לפעמים גם משחקים וסרטים. היה יכול לה…
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני הכל חיפשתי בפורום ובאינטרנט שעות ולא מצאתי פתרונות מכיוון שלמגבר שלי אין יציאות כמו של מגברים של אנשים שעזרו להם כבר.. אז ככה: יש לי רסיבר SANSUI RZ6005AV (500W) כניסות/יציאות: שקע אנטנה AM שקע אנטנה FM שקע כניסת CD/VCD שקע כניסת AC-3 (FL/FR, SL/SR, CEN, SW) שקע יציאת סב-וופר סט נקודות חיבור רמקולים יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 וכרטיס קול CREATIVE AUDIGY 2 הנה הכניסות/ יציאות שלו (להוריד את הרווח אחרי ה COו) http://up352.siz.co .il/up2/eimtzyjm1jxo.png אני רוצה לחבר מהמגבר את היציאות הבאות שקע כניסת AC-3 (FL/FR, SL/SR, CEN, SW) - כל יציאה כזאת זה כבל RCA ל 3.5 MM השאלה שלי היא לאיפה לחבר בכרטיס קול של CREATIVE את כל החוטים האלו ?ומה להגדיר במחשב…
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
היום, בשעה טובה, העלנו את מערכת הנגן האידאלי. מערכת שע"פ קריטריונים תציג בפני הגולש את הנגנים המתאימים, ובאמצעות קישורים לביקורות ופורומים הוא יוכל להחליט מה הנגן האידאלי עבורו. ראשית כל, נשמח לשמוע דעות על המערכת, הרעיון והביצוע. באם חסרים נגנים, נשמח לשמוע ביקורת בונה על הנגנים החסרים. יש לציין, אנו לא מתיימרים להכניס למערכת את כל הנגנים הקיימים, אלא את הנגנים הבולטים, הטובים, ואלה שקיימים בארץ. לינק המערכת; http://www.tgp-il.net/players תודה רבה (: .
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים את האוזניות החדשות שלי שקניתי בעזרתכם ( ) - Beyerdynamic DT 231 וניסיתי אותם אצלי במחשב, שמעתי די טוב אבל יש לי הרגשה שהן מסוגלות ליותר... כרגע, יש לי במחשב כרטיס קול שהגיע עם הלוח - Soundmax שהדרייברים שלו כבר לא התעדכנו שנה אם אני אשפר את הכרטיס קול אני ארגיש את השינוי באיכות השמיעה? ואם כן, איך זה יתבטא בדיוק? והאם יש הבדל בווליום בין הכרטיסי קול? כי אני שם אצלי את כל ההגדרות של הווליום להכי גבוה ועדיין זה לא חזק כל כך... ועוד שאלה קטנה, יש לי רסיבר 5.1 סביר שמחובר לכרטיס קול... אם אני רוצה לשמוע עם האוזניות, עדיף לחבר לרסיבר או לכרטיס קול ישירות? תודה
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-