אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן תראו מה אופיס דיפו מוכרים RIO KARMA של 20 גיגה!! זה הנגן הכי טוב ומשתלם שיצא! http://officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=616698&LEVEL=SK&PR=QO4&SID=CWARC5SNBJWP8KL9APDHGVF6RALEBSD2
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
כמו שהכותרת מרמזת אני משחק CS ובלילה זה מפריע לפעמים לאבא אז אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות קניתי כבר 2 זוגות והן נשברו לי אז אני רוצ לקנות איכותי ככול האפשר (במחיר סביר) תודה. :
-
- 12 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אהלן יש לי רמקולים די ישנים בבית (5-6 שנים) SCHERZO D-7000 זה מהרמקולי עץ בגובה בינוני כתוב עליו שהוא 200 וואט RMS 300 וואט REC התנגדות 4-8 והוא 10 אינץ'.... האם מישהו יכול לתת לי קצת מידע על האיכות שלהם והאם כדאי לי לחבר אותם למחשב? כי לפני שאני מסתבך עם לארגן מגבר אני רוצה לדעת אם זה שווה את זה ואני לא מצאתי עליהם מידע.. תודה מראש
-
- 53 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ברצוני לקנות נגן MP3 עפ"י הפורום עדיין לא ניתן מספיק מידע על ה-ZEN TOUCH אני רוצה לדעת אם הוא מומלץ לרכישה מול המיתחרים I POD ו I RIVER? אני מדבר על סדר גודל של 20G שבהם הZEN TOUCH של CREATIVE הוא הזול ביותר ובעל זמן סוללה גדול ביותר (24ש מול 14ש ו12ש בI POD 4G). אמרו לי שאיכות השמיעה של CREATIVE היא הטובה ביותר אז למה האחרים יקרים בהרבה? (ZEN 1600NIS , I POD 2099NIS, I RIVER 2780NIS)??? אשמח אם מישהו יעזור לי (ביי דה וואי תודה OrenSam על העצה אם כי היא לא כל כך עזרה לי) אני באמת אשמח לקבל קצת מידע על בעיות של המכשירים (חסרונות ויתרונות) תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 69 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ניסיתי דרך לוח הבקרה אבל זה כל הזמן קופץ בחזרה. כרטיס קול מסוג AC'97 (מובנה בלוח אם). תודה,דניאל.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הופיע לי על המסך בנגן rescue mode 1.3 ומופיעים לי 4 אפשרויות 1.foramt all 2.clean up 3.reload os 4.reboot מה אני אמור לעשות מפה?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המקרן בקישור הבא?: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=RUtocia2100MP 1. תקציב: כמה שיותר זול 2. שימוש: לראות סרטי קולנוע מידי פעם דרך המחשב 3. השקעה: האם צריך להשקיע במקרן בהמשך? ובכמה כסף? (אם המנורה נשרפת או לא יודע מה) 4. תכנון: המחשב ומערכת הרמקולים נמצאים בחדרי הפרטי, אך את הסרטים ארצה לראות עם המקרן בסלון, האם אפשר להשאיר את המחשב בחדר ולחבר אותו בכל זאת למקרן בסלון? (אני לא מעוניין בחיבור אלחוטי) תנו לי פתרונות נוחים ומהירים. (אני עצלן)
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום,אבא שלי החליט לקנות מערכת קולנוע ביתית. מה שאנחנו צריכים זה שהמערכת תהיה כוללת הכל (מגבר,סאבוופר וכל זה),בעקרון התקציב לא מוגבל אבל לא צריך להגזים (בו נגיד 30k זה המקס') היא תמש בעיקר לסרטים עטורי אפקטים ופיצוצים (סרטי פעולה :>) תודה
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם כרטיס מסך 6.1 ערוצים... יש כניסת אודיו ויש כניסת מיק.. אני יודע שאני צריך להכניס את הגיטרה לכניסה הרגילה ולא למיקרופון אבל באיזה תוכנה להשתמש ומאיפה אני משיג אותה עם אני רוצה להקליט באיכות? יש לי כרטיס כל מובנה על הלוח EPOX 8kda3j+ תודה מראש.. ועוד שאלה: אם אני מחבר ישירות מהמגבר של הגיטרה זה יכול לסכן את הכרטיס מסך? אני פשוט רוצה סאונד מעובד עם אפקטים...(להקליט משהו)
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
ברשותי DVD של טושיבה (מכשיר רגיל לקולנוע ביתי דגם 2550 ), ברצוני לדעת האם יש איזו שהיא תוכנה שהופכת מכשיר DVD רגיל לקורא DIVX ?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
היי חברה יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם תוצרת EPOX 8 KDA3J והכרטיס של REALTEC עכשיו מוזיקה רגיל הוא מנגן בלי בעיה, אבל ברגע שזה נוגע לתוכנות עריכה של קול ( FL STUDIO, CUBASE ) הוא כמעט ולא מנגן קבצים ( ומה שהוא כן - הוא מנגן בתוספת רעש מוזר, כמו איכות מאוד מאוד ירודה של הקובץ ) - כל מיני רעשים חזקים יוצאים מהרמקול עכשיו אני כמעט בטוח שהבעיה נובעת מהדרייברים של הכרטיס. החלפתי המון פעמים את הדרייברים, ולכל דרייבר תופעה שונה. או שהוא לא מנגן בכלל או עם הפרעות וכו' מה עושים? ???
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
ברשותי DVD טושיבה דגם 2550 לקולנוע ביתי , רציתי לדעת אם יש איזו שהיא דרך להפוך אותו (ע"י תוכנה או משהוא כזה) לקורא DIVX ?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום היום שוטטתי באינטרנט וראיתי נגן לא מוכר בכלל iAudio M3 תראו את הפרטים שלו הוא נראה לי יותר טוב מהאיריבר הזן והאייפוד http://eng.iaudio.com/http://eng.iaudio.com/zeroboard/product_M3_over.php?bmenu=p&id=cw5000 הוא ממש ממש דק, יותר מכל שאר הנגנים.. ברוחב וגובה של איריבר H300 14 שעות ניגון שזה דיי טוב 20mW OUTPUT כמו באיריבר FM רדיו עם אפשרות הקלטה ויש לו מיקרופון עם הקלטה מה שקצת מעצבן זה שאין עליו מסך ..יש שלט ועליו המסך אבל אפשר להסתדר... המחיר שלו באיביי דיי זול כמו הזן טץ' ואפילו פחות... לא מצאתי אותו בארץ (ZAP) משהו שמע עליו במקרה? עריכה: מצאתי עוד דגם שמנגן 35 שעות!! http://www.cowon.com/eng/hboard/view.php?boardID=E03&number=41 וואוו!
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אנשים קודם כול חג שמייח לכולם עכשיו ככה אני לא יודע איפה לחפש כבר חיפשתי איפה שאני לא מכיר ולא מצאתי אני צריך תרגום לרוסית של הסרט "הכי מתוק שיש" אם מישו בבקשה בבקשה יכול לעזור לי
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
איזה מומלץ בכלל? ואיזה מומלץ מההבאים: -vertex -xoro -apex -ITT אנא תענו לי זאת שאלה דחופה מחר אני הולך לקנות את אחד מהם. תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ני רוצה לקנות כרטיס קול שישמש למוזיקה לסרטים ומשחקים שימוש ממוצע מכל מחשב באופן טבעי הרבה אמרו לי לקחת את הקרייטיב אודיג'י 2 ZS, או את ה Maya7 7.1 אבל אני רציתי לדעת אם יש כרטיסים טובים אבל במחירים קצת יותר זולים, אני לא חושב שבזמן הקרוב אני אקנה לי מערכת רמקולים של 7.1 ולדעתי גם לא בעוד כמה שנים. ראיתי בפנדס את הכרטיסי קול האלה: Terratec SIXpack 5.1+ sound sys http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_189&products_id=1534 ZALMAN ZExt51U External 5.1 USB Sound card http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_1265&products_id=7455 AUDIOTRAK Maya 5.1 : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_752&products_id=6648 …
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים את האוזניות החדשות שלי שקניתי בעזרתכם ( ) - Beyerdynamic DT 231 וניסיתי אותם אצלי במחשב, שמעתי די טוב אבל יש לי הרגשה שהן מסוגלות ליותר... כרגע, יש לי במחשב כרטיס קול שהגיע עם הלוח - Soundmax שהדרייברים שלו כבר לא התעדכנו שנה אם אני אשפר את הכרטיס קול אני ארגיש את השינוי באיכות השמיעה? ואם כן, איך זה יתבטא בדיוק? והאם יש הבדל בווליום בין הכרטיסי קול? כי אני שם אצלי את כל ההגדרות של הווליום להכי גבוה ועדיין זה לא חזק כל כך... ועוד שאלה קטנה, יש לי רסיבר 5.1 סביר שמחובר לכרטיס קול... אם אני רוצה לשמוע עם האוזניות, עדיף לחבר לרסיבר או לכרטיס קול ישירות? תודה
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
נגן הDVD שלי (StandAlone) ישן מאוד. כשאני אני אומר ישן אני מדבר על כמה שנים טובות. בכל אופן בגלל שהוא ישן הוא לא תומך בכמעט כלום אפילו לא CD-R, שלא נדבר על DVD-R. אני מתכוון לקנות נגן חדש שתומך במדיות הקיימות היום, וגם חושב על לקנות נגן שתומך ב DIVX. יש למישהו פה נגן כזה ויכול להמליץ לי על דגם? המבחר בארץ לנגנים שתומכים בDIVX לא גדול. אני חושב על לקנות PHILIPS DVP630 או PIONEER DV-470 הסתכלתי במאגר מידע על הנגנים בVIDEOHELP אבל חלק מהתגובות שם טובות וחלק לא... אם למישהו פה יש את אחד הנגנים הנ"ל בבקשה תכתוב פה עליו ואם כדאי לקנות אותו...
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי לכולם וחג שמח, חבר שלי רוצה לקנות נגן Mp3 מארה"ב (לנסוע ולקנות שם) , הוא חשב על הCreative TX Fm 256 , הוא טוב? שווה את הכסף? האם האוזניות שבאות עם הנגן הזה טובות מספיק או שצריך להחליף? בכל מקרה אם יש לכם הצעה יותר טובה לנגן mp3 עד 110$ אז תעלו אותה פה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
התוכנה Meedio Essentials ללא ספק מביאה את ה HTPC לשלמות מוחלטת. התוכנה היא למעשה ממשק ויזואלי מדהים (מזכיר את הממשק של ה xbox) לניהול מאגר התמונות, שירים, סרטים שלכם. לאחר בדיקה של מספר דקות (גיליתי את התוכנה בעצמי לפני זמן לא רב...) ניתן להגיד שהכל עובד בצורה פשוט מדהימה. אלבומי השירים מוצגים עם תמונות העטיפות שהתוכנה מזהה אוטומטית ע"י קובץ ה jpg\gif בסיפריה (לא משנה השם), כנ"ל לגבי הסרטים. התוכנה מזהה אוטומטית תת-סיפריות עבור כל סרט בסיפריית הסרטים הראשית שאתם מגדירים, וגם מזהה אוטומטית במקרה שהסרט מחולק לשני קבצים (ואז היא יוצרת playlist לשני הקבצים האלה עדי שהסרט יוצג בצורה רציפה). יש לה אפשרות (לאחר הורדת פלאגין, מתוך מאגר פלאגינים גדול למדיי, הכל דרך ממשק התוכנה) לה…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה כרטיס קול טוב שיהיה מיועד רק לשמיעה איכותית של מוזיקה סרטים ומשחקים.....בקשר מחיר נאי לא יודע כמה כרטיס כזה אמור לעלות... וגם אבא שלי הביא מערכת 5.1 של HERCULES בשווי של 250 ש"ח, מישהו מכיר את החברה? במחיר הזה זה טוב? אם לא אז אני רוצה גם המלצה למערכת טובה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני וחברים פותחים סטודיו לכן אנו צריכים כרטיס קול טוב ! תקציב - 700-800 שקל ... תודה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
מה דעתכם על creative sound blaster audigy 1394 ב- 300 ש"ח? שווה לקנות? השימוש הוא לשמיעת מוסיקה
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-